Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hi!

Voszi mesélte, hogy van 2 corsa GSI-ben is dblias flowtec (Z18XE).

Erről kérdeznék, hogy milyenek a tapasztalatok?

Megéri azt a 3-350 e Ft-ot, amibe kerül?

Igen :unsure:

Elküldve

Elhoztuk ma a kipuffostól Kiskasza gépét.Betyár kis jószág lett, annyi szent.Olyan, mint Demóé.Ha alapjáraton pöszörög, akkor méltóságteljes halk morgás.

Fordulaton pedig................ :unsure: Disssssznnnóóó!!!!!! :huh:

Elküldve

:huh: :lol: :lol: :lol: :D ;) :) :P :angry: :D :D :D :D :D :P :wub: :wub: :wub:

Szóval tényleg baró a járat... :unsure:

Mondhatnám beszar......ás

Új dimenzió nyilt számora kis géppel. Nemgondoltam volna hogy ilyen agrsszív barom kisotó lessz belőle. Volt már pár jó gépem ami hasomónszörű volt erőben de súly ugye az is volt, szóval azok sem voltak pitik de EZ az igazi kis örömautó, vagy mondhatni kis adrenalin bajnok.

Szóvak kész vok. Mondhatni ezzel egy autózás majdhogynem jobb mint egy dugás :P /remélem csajom nem olvasgat itt/

Nos mégegyszer ezer köszönet minden segítőnek

Elküldve
Direktbe rendelted vagy a marótin keresztül? Mennyibe volt cakkpakk?

Üdv!

Matótiból rendeltem, kb 2 hónap volt mire megjött de nem egy nagy szám ezt aláfogja támasztani szerintem Losi is mert épp Ő vizuálja be a könyvet.

Ha Demó eddigi tapasztalataiból írna egy könyvet szerintem sokkal többet érne mint ez.

A könyv és a szállitási költség egyben; 13250.- ft volt.

Elküldve
Üdv!

Matótiból rendeltem, kb 2 hónap volt mire megjött de nem egy nagy szám ezt aláfogja támasztani szerintem Losi is mert épp Ő vizuálja be a könyvet.

Ha Demó eddigi tapasztalataiból írna egy könyvet szerintem sokkal többet érne mint ez.

Az nemkevés, ellenben a 2 hónap sok. Nekem is jön még egy tavalyi rendelésem. :unsure:

Elküldve
A második érdekelne engem is...emberi nyelven vannak ezek??? :unsure: :huh: :lol:

gondolom a képek ki vannak szinezve :lol:

de sztem ezek inkább az alap működésről szólnak mintsem a tuningról

Elküldve
Üdv!

Szerintem inkább a Corsáról toljál még pár képet a lökösökkel, stb... :huh:

Na meg pár élménybeszámolót, ha már nekem egyelöre még nem lesz... :unsure:

Elküldve
Szerintem inkább a Corsáról toljál még pár képet a lökösökkel, stb... :lol:

Na meg pár élménybeszámolót, ha már nekem egyelöre még nem lesz... :unsure:

Az a durva, hogy kivülről semmi extra, szép gyári a gép a felniktől eltekintve, amik árulkodhatnak.Csak ugye a hangja............... :huh: Na az elárulja kapásból! :lol:

Elküldve
Az a durva, hogy kivülről semmi extra, szép gyári a gép a felniktől eltekintve, amik árulkodhatnak.Csak ugye a hangja............... :blush: Na az elárulja kapásból! :D

Ha nem pörgeted semmi!De ha rátaposol a beledet ragasztja az ülésbe! ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.