Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Tényleg...ki jön a nagy Corsasok közül...a 201 m a Ti terepetek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Tényleg...ki jön a nagy Corsasok közül...a 201 m a Ti terepetek... :huh: Meg a 4x4-é. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Phase 0-val... :unsure: Még egy gyári Subaru is elver... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Phase 0-val... :huh: Még egy gyári Subaru is elver... :lol: Elég megalázó... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Elég megalázó... :unsure: De még a c20xe Corsa is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 De még a c20xe Corsa is... :huh: Jobbtól kikapni nem szégyen. A C20XE a világ legjobb motorja. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Hi! Voszi mesélte, hogy van 2 corsa GSI-ben is dblias flowtec (Z18XE). Erről kérdeznék, hogy milyenek a tapasztalatok? Megéri azt a 3-350 e Ft-ot, amibe kerül? Igen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Igen :unsure: Ez pedig nem volt annyira meggyőző.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Elhoztuk ma a kipuffostól Kiskasza gépét.Betyár kis jószág lett, annyi szent.Olyan, mint Demóé.Ha alapjáraton pöszörög, akkor méltóságteljes halk morgás. Fordulaton pedig................ :unsure: Disssssznnnóóó!!!!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 :huh: :lol: :lol: :lol: :D ;) :) :P :angry: :D :D :D :D :D :P :wub: :wub: :wub: Szóval tényleg baró a járat... :unsure: Mondhatnám beszar......ás Új dimenzió nyilt számora kis géppel. Nemgondoltam volna hogy ilyen agrsszív barom kisotó lessz belőle. Volt már pár jó gépem ami hasomónszörű volt erőben de súly ugye az is volt, szóval azok sem voltak pitik de EZ az igazi kis örömautó, vagy mondhatni kis adrenalin bajnok. Szóvak kész vok. Mondhatni ezzel egy autózás majdhogynem jobb mint egy dugás :P /remélem csajom nem olvasgat itt/ Nos mégegyszer ezer köszönet minden segítőnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Ez pedig nem volt annyira meggyőző.... :unsure: de pedig az... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 :unsure: Üdv! Tegnap érkezett meg a könyvem amit már itt fórumon is láttam; undefined undefined Még nem nagyon nézegettem de remélem van benne 1-2 okosság :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 :unsure: Üdv! Tegnap érkezett meg a könyvem amit már itt fórumon is láttam; undefined undefined Még nem nagyon nézegettem de remélem van benne 1-2 okosság :lol: Hogy állnak a lökösök festésileg? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 :unsure: Üdv! Tegnap érkezett meg a könyvem amit már itt fórumon is láttam; undefined undefined Még nem nagyon nézegettem de remélem van benne 1-2 okosság :huh: Direktbe rendelted vagy a marótin keresztül? Mennyibe volt cakkpakk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 :unsure: Üdv! Tegnap érkezett meg a könyvem amit már itt fórumon is láttam; undefined undefined Még nem nagyon nézegettem de remélem van benne 1-2 okosság :huh: Ha kiolvastad, kőccsönkérném! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Ha kiolvastad, kőccsönkérném! :huh: Szerintem honda nincs benne! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Szerintem honda nincs benne! :lol: Nemmondod! Mikvannak! :unsure: :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Direktbe rendelted vagy a marótin keresztül? Mennyibe volt cakkpakk? Üdv! Matótiból rendeltem, kb 2 hónap volt mire megjött de nem egy nagy szám ezt aláfogja támasztani szerintem Losi is mert épp Ő vizuálja be a könyvet. Ha Demó eddigi tapasztalataiból írna egy könyvet szerintem sokkal többet érne mint ez. A könyv és a szállitási költség egyben; 13250.- ft volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Üdv! Matótiból rendeltem, kb 2 hónap volt mire megjött de nem egy nagy szám ezt aláfogja támasztani szerintem Losi is mert épp Ő vizuálja be a könyvet. Ha Demó eddigi tapasztalataiból írna egy könyvet szerintem sokkal többet érne mint ez. A könyv és a szállitási költség egyben; 13250.- ft volt. Az nemkevés, ellenben a 2 hónap sok. Nekem is jön még egy tavalyi rendelésem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Én meg ezt és ezt vettem ki ma a BME könyvtárból. Ingyen. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 A második érdekelne engem is...emberi nyelven vannak ezek??? :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 A második érdekelne engem is...emberi nyelven vannak ezek??? :unsure: :huh: :lol: gondolom a képek ki vannak szinezve :lol: de sztem ezek inkább az alap működésről szólnak mintsem a tuningról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Üdv! Matótiból rendeltem, kb 2 hónap volt mire megjött de nem egy nagy szám ezt aláfogja támasztani szerintem Losi is mert épp Ő vizuálja be a könyvet. Ha Demó eddigi tapasztalataiból írna egy könyvet szerintem sokkal többet érne mint ez. A könyv és a szállitási költség egyben; 13250.- ft volt. Szerintem inkább a Corsáról toljál még pár képet a lökösökkel, stb... :huh: Na meg pár élménybeszámolót, ha már nekem egyelöre még nem lesz... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Szerintem inkább a Corsáról toljál még pár képet a lökösökkel, stb... :lol: Na meg pár élménybeszámolót, ha már nekem egyelöre még nem lesz... :unsure: Az a durva, hogy kivülről semmi extra, szép gyári a gép a felniktől eltekintve, amik árulkodhatnak.Csak ugye a hangja............... :huh: Na az elárulja kapásból! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Az a durva, hogy kivülről semmi extra, szép gyári a gép a felniktől eltekintve, amik árulkodhatnak.Csak ugye a hangja............... :blush: Na az elárulja kapásból! :D Ha nem pörgeted semmi!De ha rátaposol a beledet ragasztja az ülésbe! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts