warwolf Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Egem a sárvédöívek jobban zavartak, a színére már nem is tudtam odafigyelni. :lol: Nevezzük elcseszettnek......... :lol:
Demó Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Tökölön volt szerencsém kikapni egy C20NE A Corsától. :lol: A gyereknek nagyon jó, 0,23 volt a reakcióideje, nekem pedig 0,57, ezzel már jelentös hátrányra tettem szert, ráadásul neki a rövid Kadett GSI F16 váltója volt. 200 méteren már jobb volt az idöm pár századdal, 400-on pedig már 25 századdal, de azt a hátrányt már nem tudtam ledolgozni, amit az elején szereztem. Nagyon jól ment a Corsa, de tuti, hogy csináltak rajta valamit, mert egy gyári NE nem megy így. Viszont a motort a 40-es zártszelvény nélkül rakta be, ezért "kicsit" ferdén állt benne. Viszont csukódott a motorházteteje. :lol: Nálam még úgy, hogy kb 43 mm-t ültettem a gumibakon, úgy is necces. Aztán elmeséltem neki, hogy mit csináljon, hogy normálisan álljon a motor. :D
warwolf Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Tökölön volt szerencsém kikapni egy C20NE A Corsától. :lol: ... Ha talizol vele, azt is kérdezd már meg légyszi, hogy mit okosítottak a motoron! :lol: Rövidebbre vettem az idézetet. Gepard
Demó Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Ha talizol vele, azt is kérdezd már meg légyszi, hogy mit okosítottak a motoron! :lol: Ne is álmodj róla, hogy egy NE-vel legorsulsz. :lol: Nem tudja ö se, de jobb idöket megy vele, mint egy másik A Corsa NE-vel, Lexmaul RAM-mal és nagy tengellyel. Egyébként Corsa Clubos a gyerek. Különben is, ha 10-20 méterrel hosszabb a pája, akkor megelözöm. De ez ebben az esetben nem érdekes, mert ö ért elöbb célba.
warwolf Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Ne is álmodj róla, hogy egy NE-vel legorsulsz. :lol: Nem tudja ö se, de jobb idöket megy vele, mint egy másik A Corsa NE-vel, Lexmaul RAM-mal és nagy tengellyel. Egyébként Corsa Clubos a gyerek. Különben is, ha 10-20 méterrel hosszabb a pája, akkor megelözöm. De ez ebben az esetben nem érdekes, mert ö ért elöbb célba. 5leteim, meg tippek,trükkök vannak, de jó lene ezt olyantól hallani, akinek már műxik.Lásd pl. agy, és tsai...... Igen csak úttörők vajunk a magunk módján......
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Fogadjunk, hogy narancssárga... :lol: Haverom építette vagy két éve...aztán kb egy éve eladta...azóta ferde benne a moci amióta összerakták...de tény, hogy nagyon jót megy a kis Corsa... nagytengely, befecsik, chip...ezek bizti, hogy benne vannak... :lol:
Demó Elküldve Október24, 2006 Elküldve Október24, 2006 Fogadjunk, hogy narancssárga... :lol: Haverom építette vagy két éve...aztán kb egy éve eladta...azóta ferde benne a moci amióta összerakták...de tény, hogy nagyon jót megy a kis Corsa... nagytengely, befecsik, chip...ezek bizti, hogy benne vannak... :lol: Nem, ez nem a Lacáé. Egy világoskék, már majdnem olyasmi a színe, mint a Standox Silverstone Blue, nagylámpás A Corsa, régi GSI lökössel.
mackosajt Elküldve Október24, 2006 Elküldve Október24, 2006 Nem, ez nem a Lacáé. Egy világoskék, már majdnem olyasmi a színe, mint a Standox Silverstone Blue, nagylámpás A Corsa, régi GSI lökössel. ezt a színt ne emlegesd, mert nosztalgiám támad, csak nincs rá kedvem... :lol: hasonló szín... standox azúrkékmetál... stb. ebből csak 1 árnyalat hiányzik...és lényegesen olcsóbb, és sokan tévesztik össze a másikkal. szép szín... f astán jól áll... A Corsán is biztos szép. van róla kép? ... izé vagy máér dobtál róla valahova?
warwolf Elküldve Október24, 2006 Elküldve Október24, 2006 Holnap kipuffos, ezért nem akartam, hogy a reggelem rohanással kezdődjön, így ma a Corsával jöttem melóba! :lol: Jó volt! :D Sztem sokan nem értették, hogy miért vagyok jobb pl. a lámpás dolgoknál, meg sávváltásnál meg ilyenek! :lol:
Demó Elküldve Október24, 2006 Elküldve Október24, 2006 van róla kép? ... izé vagy máér dobtál róla valahova? Még nem találtam, úgy tünik, hogy megszünt a Corsa Club Hungary honlapja.
rtomi Elküldve Október24, 2006 Elküldve Október24, 2006 ezt a színt ne emlegesd, mert nosztalgiám támad, csak nincs rá kedvem... :lol: Gyártunk ex Astrád színű Suzukit. :lol:
Demó Elküldve Október25, 2006 Elküldve Október25, 2006 Gyártunk ex Astrád színű Suzukit. :lol: Mennyiért hozol belöle pár litert? :lol:
rtomi Elküldve Október25, 2006 Elküldve Október25, 2006 Mennyiért hozol belöle pár litert? :lol: Én nemtudok szrezni. A túrós GSI-re volt az utolsó eresztés tavaj.
Demó Elküldve Október25, 2006 Elküldve Október25, 2006 Én nemtudok szrezni. A túrós GSI-re volt az utolsó eresztés tavaj. Akkor marad a matt fekete. :lol:
warwolf Elküldve Október25, 2006 Elküldve Október25, 2006 Anyuka is kipróbálta ma a Corsát.Először csak úgy ment vele.Mondtam, hogy tapossa neki.Nem taposta. Aztán elvittem egy kisebb körre, aminek a sikítás lett a vége, meg hogy szédül.Akkor visszalasítottam. Ma megvolt egy ML Merga is.Le akart lépni.Nemsikerült.Pedig nagyon erőlködött.Aztán a köv. lámpánál már előre indult.Akkor is körbeautóztam. Viszont olyan, mnit ha picit csúszna a kuplungom.Vagy túl rövid a váltóm? :lol: Corsázni jóóóó! :lol:
Laci4 Elküldve Október25, 2006 Elküldve Október25, 2006 ejj.. de királyság lehet! :D hogy nézhetnek ezek a "kis" autók :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Október25, 2006 Elküldve Október25, 2006 Anyuka is kipróbálta ma a Corsát.Először csak úgy ment vele.Mondtam, hogy tapossa neki.Nem taposta. Aztán elvittem egy kisebb körre, aminek a sikítás lett a vége, meg hogy szédül.Akkor visszalasítottam. Ma megvolt egy ML Merga is.Le akart lépni.Nemsikerült.Pedig nagyon erőlködött.Aztán a köv. lámpánál már előre indult.Akkor is körbeautóztam. Viszont olyan, mnit ha picit csúszna a kuplungom.Vagy túl rövid a váltóm? :lol: Corsázni jóóóó! :D Szegény Timi!Eltudom képzelni! :lol:
Demó Elküldve Október26, 2006 Elküldve Október26, 2006 Asszem kell valamit csinálnom a Corsával, hogy gyorsabb legyen, mert kedden legyorsult egy Porsche Carrera RS. :lol: Ilyenkor jó lenne egy erös LET, de amikor valami tönkremenne, akkor már jobb lenne egy szívó. :lol:
Tápiószecső Elküldve Október26, 2006 Elküldve Október26, 2006 Asszem kell valamit csinálnom a Corsával, hogy gyorsabb legyen, mert kedden legyorsult egy Porsche Carrera RS. :D Ilyenkor jó lenne egy erös LET, de amikor valami tönkremenne, akkor már jobb lenne egy szívó. :lol: Micsoda szégyen. :lol:
warwolf Elküldve Október26, 2006 Elküldve Október26, 2006 Asszem kell valamit csinálnom a Corsával, hogy gyorsabb legyen, mert kedden legyorsult egy Porsche Carrera RS. :D Ilyenkor jó lenne egy erös LET, de amikor valami tönkremenne, akkor már jobb lenne egy szívó. :lol: Kezdheted elbontani! :lol:
Demó Elküldve Október26, 2006 Elküldve Október26, 2006 Micsoda szégyen. :lol: Csak az vígasztal, hogy nem volt annyival gyorsabb és hogy eddig asszem ö volt az elsö, aki közúton meg tudott elözni, úgy hogy nyomtam neki.
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Elküldve Október26, 2006 Nagyobb csúcsok,tekert benyanyomás, dbilas,lexi vagy Weber, sperrrrrr...és brutálabb lesz mint gondolnád...
Demó Elküldve Október26, 2006 Elküldve Október26, 2006 Nagyobb csúcsok,tekert benyanyomás, dbilas,lexi vagy Weber, sperrrrrr...és brutálabb lesz mint gondolnád... Valószínüleg Weber+nagyon durva tengelyek+sperr lesz belöle, mert akkor nem kell se növelt nyomás, se nagy csúcsok és még a motorkábelkötegem se éghet le, mert olyan nem lesz. :lol: Mondjuk ha MOR mégis meggondolná magát a dBilassal kapcsolatban, akkor szerintem arra neveznék be.
Tom Elküldve Október26, 2006 Elküldve Október26, 2006 Valószínüleg Weber+nagyon durva tengelyek+sperr lesz belöle, mert akkor nem kell se növelt nyomás, se nagy csúcsok és még a motorkábelkötegem se éghet le, mert olyan nem lesz. :lol: Hát ezek igencsak megszívlelendő dolgok. :lol:
coupe Elküldve Október28, 2006 Elküldve Október28, 2006 Valószínüleg Weber+nagyon durva tengelyek+sperr lesz belöle, mert akkor nem kell se növelt nyomás, se nagy csúcsok és még a motorkábelkötegem se éghet le, mert olyan nem lesz. :lol: Mondjuk ha MOR mégis meggondolná magát a dBilassal kapcsolatban, akkor szerintem arra neveznék be. Én biztos hogy a Webert választanám.A dbilas sokkal macerásabb és költségesebb is,pláne ha azt nézzük hogy íratni kell hozzá egy chipet ami 60tól indul. Sperr kell mindenféle képpen.Így már verhető a turbó is :lol: :D
Recommended Posts