warwolf Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Ma a kipufogós után hazafelé volt egy kis gyorsulásosság, ahol egy Ford focus akart szabálytalanul megelőzni, és persze nem hagytam magam, és nagyon leléptem.Valamint megállapítottam, hogy 4000rpm felett ugyanúgy fütyül a kipufogó, mint Demónak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Üdv! Nos kb 10 perce csapattam haza kis donorkámmal :lol: Piros 3a 1.2í a szörnyeteg 91 évj tutika nagyon:) 100.000 király magyar forintért vettem ... Tehát nincs más hátra mint jövőhéten átiratás és aztán szívmütét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Üdv! Nos kb 10 perce csapattam haza kis donorkámmal :lol: Piros 3a 1.2í a szörnyeteg 91 évj tutika nagyon:) 100.000 király magyar forintért vettem ... Tehát nincs más hátra mint jövőhéten átiratás és aztán szívmütét :lol: Van egy cartárs,aki piros 3 ajtóst keres, kb ilyen pénzért,ha véletelen látsz valahol szólj Losinak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Üdv! Nos kb 10 perce csapattam haza kis donorkámmal :lol: Piros 3a 1.2í a szörnyeteg 91 évj tutika nagyon:) 100.000 király magyar forintért vettem ... Tehát nincs más hátra mint jövőhéten átiratás és aztán szívmütét :lol: Akkor ez királyság! :D Drakula!!! Ha tudok segíteni, szólj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Akkor ez királyság! ;) Drakula!!! Ha tudok segíteni, szólj! Köszönöm a lelkesedést + mindent :lol: Ha minden jól megy akkor jövőhéten átiratás aztán nekiesünk a vasnak :lol: :D Üdv :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Köszönöm a lelkesedést + mindent :lol: Ha minden jól megy akkor jövőhéten átiratás aztán nekiesünk a vasnak :lol: :D Üdv :D Szólj és nekiesik a team! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Ma elhoztam Feritöl a fékrásegítöt, föfékhengert, Kadett 16V hátsóhídat és a Kadett 16V BC-t. Nem bírtam ki és egyböl át kellett építenem a rásegítöt és a föfékhengert, hogy passzoljon a Corsába. Ugyanolyan, mint az Astráé volt, tehát nem kellett semmit alakítanom, csak az adaptert és a rövidített kart kicserélni a két rásegítön. A Kadett föfékhengeren alul van a folytás a hátsó fékhez, a Corsáén viszont felül. Azt sem volt nehéz átépíteni, csak a két fékeröszabályzót ki kellet csavarni alulról és passzolt is a fölsö menetekbe. :lol: A BC is fog passzolni, csak kicsit kell faragni az óra keretén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Van egy cartárs,aki piros 3 ajtóst keres, kb ilyen pénzért,ha véletelen látsz valahol szólj Losinak! :lol: Én...én...én...én...én... :lol: ...keresek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Én...én...én...én...én... :D ...keresek... Csak nem lesz Bömös? :lol: Akkor még félrerakom a motort egy barabig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Tényleg Demó! Ha adott egy A corsa, mennyiért pakolsz össze nekem egy C20xe corsát mocistúl mindenestűl? Vagy esetleg a Tiedet ha meguntad... Ha nem publikus jöhet püben is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Csak nem látod be hogy gyári megbizható autó kell neked,amira mindig számíthatsz :lol: Nem volt elég a pattogásból a hangzavarból és az ezzel járó dolgokból?Jó gyorsan változik a véleményed :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Tényleg Demó! Ha adott egy A corsa, mennyiért pakolsz össze nekem egy C20xe corsát mocistúl mindenestűl? Vagy esetleg a Tiedet ha meguntad... Ha nem publikus jöhet püben is... :lol: Aztakurva! :lol: :D :D Emléxel Demó mit beszéltünk a garázsban Losinál? ;) Majdnem fogadást kötöttünk,hogy Anti mikor jelentkezik be! ;) Bocs Anti! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Én fogadok veled hogy fél éven belül biztos nem fog :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Én fogadok veled hogy fél éven belül biztos nem fog :lol: :D Én nem fogadnék a helyedben... Egyébént meg csak egy árat kérdeztem... A Corsanak meg nem kell pattognia... :D Coupé...most akkor egy C20xe az nem megbízható :D :D ;) ;) Johnnny! Remélem valaki nyert egy sört velem... :D Amíg meg jobb a GSI mint a Corsa, addig nem váltok... :P de második autónak elgondolkoztató... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Tényleg Demó! Ha adott egy A corsa, mennyiért pakolsz össze nekem egy C20xe corsát mocistúl mindenestűl? Vagy esetleg a Tiedet ha meguntad... Ha nem publikus jöhet püben is... :lol: Ez attól függ, hogy mit kell nekem beszerezni és mit tudsz te adni. Kell kupak, futómü, kipuff, nagy fék. A többit összelegózom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Ez attól függ, hogy mit kell nekem beszerezni és mit tudsz te adni. Kell kupak, futómü, kipuff, nagy fék. Van neki egy bontani való GSi-je! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Van neki egy bontani való GSi-je! :lol: turbós lesz a Corsa... :lol: :D Nem kell rá csak nagy fék...megy egy gyári c20xe bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 turbós lesz a Corsa... :lol: :lol: Nem kell rá csak nagy fék...megy egy gyári c20xe bele... Azért egy erősített futómű sem árt! Tényleg Peti,mikor hozod a lengőkarokat hackelésre?Szivesen megcsinázom neked is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Ez a kérdés egyenlőre teljesen elvi síkon fut még, mert kéne először egy Corsakocsi...vagy kocsikocsi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 turbós lesz a Corsa... :lol: :lol: Nem kell rá csak nagy fék...megy egy gyári c20xe bele... Gyorsabbat nem építek, mint amilyen az enyém. :D A többivel kapcsolatban PÜ ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Aztakurva! :lol: :lol: :D Emléxel Demó mit beszéltünk a garázsban Losinál? :D Majdnem fogadást kötöttünk,hogy Anti mikor jelentkezik be! ;) Bocs Anti! ;) Majd szétdobjuk a zsét! :D Amúgy tegnap megnéztem Kiskasza Projekt zwo Corsa A-ját, hát nemsemmi gyári állapotban van.S, 1.4Si! :P Meg ha már nála voltam kértem kölcsönbe egy alapjáratit, aztán megnézem, hogy az enyémnek tényleg az-e a baja.Ha nem, lépünk tovább............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Gyorsabbat nem építek, mint amilyen az enyém. :lol: A többivel kapcsolatban PÜ ment. Corsa A turbó :lol: mekkora vadállatság lenne! a Muha versenyez egy ilyennel mostanság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 A Muha eladta a Kadettet a Gézának akinek a Sedan Turbós Astrája is van...A Muha Csabi csak kijár vele együtt, hogy mindkettővel részt tudjanak venni a versenyeken... A Pirisi Csabinak volt a túrós Calija, azt adta el, és csinálták a turbós A corsat...ami szétcsavarodott az első versenyen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 turbós A corsat...ami szétcsavarodott az első versenyen... :lol: Ha jól tudom, Turbónál már alapkövetelmény a szigorú kimerevítés, csövek, miegymás.......... Különben rondán megtekeri a kasztnit a ménes............ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Ha jól tudom, Turbónál már alapkövetelmény a szigorú kimerevítés, csövek, miegymás.......... Különben rondán megtekeri a kasztnit a ménes............ :lol: Na ez az első versenyen meg is volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts