warwolf Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Tényleg, neked most kívül-belül nagy csuklóid lesznek? Ha igen, akkor tudok valakit, akinek esetleg kellenének a kicsik, amik a Corsád alatt voltak. :wub: Én nagyon rugalmas vagyok! :P
warwolf Elküldve Szeptember13, 2006 Elküldve Szeptember13, 2006 Közben megrendeltem a keményített szilenteket is a kisgéphez.Elvileg okt. elején lesznek készen vele. :wub:
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2006 Elküldve Szeptember17, 2006 Ma sikerült befejeznem Wolfinak a corsához való cuccokat: Direkszürő átalakító: Megerősített lengőkar: Az anyag kiszabását,előkészítését magam végeztem,a heggesztést faterom készítette. Legalább ennyivel hozzájárulok a "fenevad" készítésében! :wub: U.i.: Demó!A lengőkar megerősítéséhez való lemezsablont(papír) eltettem,hátha neked is kell majd! :P
Demó Elküldve Szeptember17, 2006 Elküldve Szeptember17, 2006 U.i.: Demó!A lengőkar megerősítéséhez való lemezsablont(papír) eltettem,hátha neked is kell majd! :P Már meg is akartam kérdezni, hogy csinálnál-e nekem is ilyen erösítést. :wub:
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2006 Elküldve Szeptember17, 2006 Már meg is akartam kérdezni, hogy csinálnál-e nekem is ilyen erösítést. :wub: Ha hozol lengőkart megcsinázom! :P
warwolf Elküldve Szeptember17, 2006 Elküldve Szeptember17, 2006 Ma sikerült befejeznem Wolfinak a corsához való cuccokat: Az anyag kiszabását,előkészítését magam végeztem,a heggesztést faterom készítette. Legalább ennyivel hozzájárulok a "fenevad" készítésében! :wub: Én pedig nagyon-nagyon köszönöm a segítséget!!!!!!! :P
redline Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 hehe ahogy látom a 2 legaktivabb A korzásunk elég népszerű carstyling-on...gratula fiuk :wub:
warwolf Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 hehe ahogy látom a 2 legaktivabb A korzásunk elég népszerű carstyling-on...gratula fiuk :wub: A magam nevében köszi! :P De éppen azt néztük, hogy elég kevés Corsás van fent.Corsa A meg végképp kevés..............
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 Pedig a legjobb Corsa az A! Szerintem...
Demó Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 Pedig a legjobb Corsa az A! Szerintem... Ez így van! :P hehe ahogy látom a 2 legaktivabb A korzásunk elég népszerű carstyling-on...gratula fiuk :wub: Köszi! :P
warwolf Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 Okoskodtam kicsit a légtömegmérővel, meg direkttel, és arra a következttésre jutottam, hogy ha azt akarom, hogy minden elférjen, akkor vennem kell egy nagyonkicsi direktszűrőt hozzá, mert a nagy légtömegmérővel határtalan kicsi hely van a lámpa hátamögött.De összeségében egy 45 fokos kanyar a folytószelepház után, némi toldással kombinálva meg fogja oldani az elhelyezést.S, akkor még nem is említettem, hogy kelleni fog szerkeszteni egy tartóizét lemezből, ami rögzíti majd a tömegmérőt, hogy adott esetben ne kolompoljon! :wub: Az élet szép! :P De ez így van jóól. :P Elvileg ma a féltengelyeim is elkészültek, szal Demó a 7végén ellépnék azokért a sűrűbordás agyakért!
Demó Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 Pedig el szoktak férni, mindjárt keresek képeket.
Demó Elküldve Szeptember22, 2006 Elküldve Szeptember22, 2006 Itt is elfér. Mondjuk érdemes a mocsit is megnézni. Klikk!
warwolf Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Eléfrni elfér, szó se róla, de hozzáér a toronyhoz a gumicső.S, ez hosszú távon nemjó dolog.
Demó Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Eléfrni elfér, szó se róla, de hozzáér a toronyhoz a gumicső.S, ez hosszú távon nemjó dolog. Máshogy nem fogod tudni megoldani, mert sehogy sem fog elférni. Nekem is hozzáér.
warwolf Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Máshogy nem fogod tudni megoldani, mert sehogy sem fog elférni. Nekem is hozzáér. A B verzióval már nem ér oda sehovasem.Nem gumicső, hanem a direktszűrőhöz kapható csőtoldatokkal egészen jól össze lehet hozni, csak maga a direktszrőnek kevesebb a hely, mert pont becsúszik a zárhíd alá, és kisit hozzáér a belső pereméhez ott, ahol már szinte a lámpa kezdődik.
redline Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Okoskodtam kicsit a légtömegmérővel, meg direkttel, és arra a következttésre jutottam, hogy ha azt akarom, hogy minden elférjen, akkor vennem kell egy nagyonkicsi direktszűrőt hozzá, beszélj a Tommal :wub:
warwolf Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 beszélj a Tommal :P Miért? :P Amúgy ha icipicit alakítok azon a zárhídon, mondjuk olyan 5mm-t, akkor okés a dolog! B) Úgyis van már alakítva a verdán, nemkicsit.Ez meg nem is látszódik....... :wub:
Tom Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Miért? :wub: Én sem tudom, de beszélhetünk. :P
Demó Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Miért? :P Amúgy ha icipicit alakítok azon a zárhídon, mondjuk olyan 5mm-t, akkor okés a dolog! B) Úgyis van már alakítva a verdán, nemkicsit.Ez meg nem is látszódik....... :wub: Nyugodtan alakíts a rárlemezen, a turbósoknak is kell vágni rajta. :P
redline Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Én sem tudom, de beszélhetünk. :P neked van egy kisméretű direktszűrőd amit az egyik rendkivul szimpatikus barátod használ :P (egy szemét hiéna lehet :wub: )
Tom Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 neked van egy kisméretű direktszűrőd amit az egyik rendkivul szimpatikus barátod használ :P (egy szemét hiéna lehet :wub: ) Az enyém nem is kicsi (legalábbis ezt mondják a lányok...). :P
coupe Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Az enyém nem is kicsi (legalábbis ezt mondják a lányok...). B) Te direktszűrővel riógatod a lányokat :wub: :lol: :P :P
Tom Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Te direktszűrővel riógatod a lányokat :P :P B) :lol: Ha más nincs... :P :D De egy nagyon picit ez itt már kezd off lenni. :wub: Egyébként tényleg nagynak számít az a direkt, szerintem a Simota pl. kisebb nála, hosszra legalábbis mindenképpen.
warwolf Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 Kezd tele lenni a hócihőm ezzel a féltengely dologgal.Már lassan 5 hete, hogy szét van túrva a kisautó és már csak ezekre a fránya féltengelyekre várok.Már a rövidebb tengely készen is van, de nem vagyok vele kisegítve.Sajnos.A hosszú ugyanis nem fért bele a marós ember padjába, v. mifene........... Lehet, jobban jártam volna, ha heggesztetek. :wub:
Recommended Posts