Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Tényleg, neked most kívül-belül nagy csuklóid lesznek?

Ha igen, akkor tudok valakit, akinek esetleg kellenének a kicsik, amik a Corsád alatt voltak. :wub:

Én nagyon rugalmas vagyok! :P

Elküldve

Ma sikerült befejeznem Wolfinak a corsához való cuccokat:

Direkszürő átalakító:

img0681ob2.th.jpg

Megerősített lengőkar:

img0678zu6.th.jpg

Az anyag kiszabását,előkészítését magam végeztem,a heggesztést faterom készítette.

Legalább ennyivel hozzájárulok a "fenevad" készítésében! :wub:

U.i.: Demó!A lengőkar megerősítéséhez való lemezsablont(papír) eltettem,hátha neked is kell majd! :P

Elküldve
U.i.: Demó!A lengőkar megerősítéséhez való lemezsablont(papír) eltettem,hátha neked is kell majd! :P

Már meg is akartam kérdezni, hogy csinálnál-e nekem is ilyen erösítést. :wub:

Elküldve
Ma sikerült befejeznem Wolfinak a corsához való cuccokat:

Az anyag kiszabását,előkészítését magam végeztem,a heggesztést faterom készítette.

Legalább ennyivel hozzájárulok a "fenevad" készítésében! :wub:

Én pedig nagyon-nagyon köszönöm a segítséget!!!!!!! :P

Elküldve
hehe ahogy látom a 2 legaktivabb A korzásunk elég népszerű carstyling-on...gratula fiuk :wub:

A magam nevében köszi! :P De éppen azt néztük, hogy elég kevés Corsás van fent.Corsa A meg végképp kevés..............

Elküldve
Pedig a legjobb Corsa az A! Szerintem...

Ez így van! :P

hehe ahogy látom a 2 legaktivabb A korzásunk elég népszerű carstyling-on...gratula fiuk :wub:

Köszi! :P

Elküldve

Okoskodtam kicsit a légtömegmérővel, meg direkttel, és arra a következttésre jutottam, hogy ha azt akarom, hogy minden elférjen, akkor vennem kell egy nagyonkicsi direktszűrőt hozzá, mert a nagy légtömegmérővel határtalan kicsi hely van a lámpa hátamögött.De összeségében egy 45 fokos kanyar a folytószelepház után, némi toldással kombinálva meg fogja oldani az elhelyezést.S, akkor még nem is említettem, hogy kelleni fog szerkeszteni egy tartóizét lemezből, ami rögzíti majd a tömegmérőt, hogy adott esetben ne kolompoljon! :wub:

Az élet szép! :P De ez így van jóól. :P

Elvileg ma a féltengelyeim is elkészültek, szal Demó a 7végén ellépnék azokért a sűrűbordás agyakért!

Elküldve
Eléfrni elfér, szó se róla, de hozzáér a toronyhoz a gumicső.S, ez hosszú távon nemjó dolog.

Máshogy nem fogod tudni megoldani, mert sehogy sem fog elférni. Nekem is hozzáér.

Elküldve
Máshogy nem fogod tudni megoldani, mert sehogy sem fog elférni. Nekem is hozzáér.

A B verzióval már nem ér oda sehovasem.Nem gumicső, hanem a direktszűrőhöz kapható csőtoldatokkal egészen jól össze lehet hozni, csak maga a direktszrőnek kevesebb a hely, mert pont becsúszik a zárhíd alá, és kisit hozzáér a belső pereméhez ott, ahol már szinte a lámpa kezdődik.

Elküldve
Okoskodtam kicsit a légtömegmérővel, meg direkttel, és arra a következttésre jutottam, hogy ha azt akarom, hogy minden elférjen, akkor vennem kell egy nagyonkicsi direktszűrőt hozzá,

beszélj a Tommal :wub:

Elküldve
beszélj a Tommal :P

Miért? :P

Amúgy ha icipicit alakítok azon a zárhídon, mondjuk olyan 5mm-t, akkor okés a dolog! B) Úgyis van már alakítva a verdán, nemkicsit.Ez meg nem is látszódik....... :wub:

Elküldve
Miért? :P

Amúgy ha icipicit alakítok azon a zárhídon, mondjuk olyan 5mm-t, akkor okés a dolog! B) Úgyis van már alakítva a verdán, nemkicsit.Ez meg nem is látszódik....... :wub:

Nyugodtan alakíts a rárlemezen, a turbósoknak is kell vágni rajta. :P

Elküldve
Én sem tudom, de beszélhetünk. :P

neked van egy kisméretű direktszűrőd amit az egyik rendkivul szimpatikus barátod használ :P

(egy szemét hiéna lehet :wub: )

Elküldve
neked van egy kisméretű direktszűrőd amit az egyik rendkivul szimpatikus barátod használ :P

(egy szemét hiéna lehet :wub: )

Az enyém nem is kicsi (legalábbis ezt mondják a lányok...). :P

Elküldve
Te direktszűrővel riógatod a lányokat :P :P B) :lol:

Ha más nincs... :P :D

De egy nagyon picit ez itt már kezd off lenni. :wub:

Egyébként tényleg nagynak számít az a direkt, szerintem a Simota pl. kisebb nála, hosszra legalábbis mindenképpen.

Elküldve

Kezd tele lenni a hócihőm ezzel a féltengely dologgal.Már lassan 5 hete, hogy szét van túrva a kisautó és már csak ezekre a fránya féltengelyekre várok.Már a rövidebb tengely készen is van, de nem vagyok vele kisegítve.Sajnos.A hosszú ugyanis nem fért bele a marós ember padjába, v. mifene...........

Lehet, jobban jártam volna, ha heggesztetek. :wub:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.