Demó Elküldve Augusztus9, 2006 Elküldve Augusztus9, 2006 Igy néz ki most: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu És persze nyitott motorháztetövel: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Elsö tesztelésekhez nem rakom rá az alufelniket, különben se vagyok biztos, hogy elférne nagyobb munka nélkül.
Demó Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Ma mégis sikerült beszerelni a Corsába a toronymerevítöt. :unsure: Elöször azt hittem, hogy nem fog menni, mert a lyukak kicsit el voltak fordulva.
FPepe Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Ma mégis sikerült beszerelni a Corsába a toronymerevítöt. :unsure: http://www.kepfeltoltes.hu/060810/77716946...ltoltes.hu_.jpg Elöször azt hittem, hogy nem fog menni, mert a lyukak kicsit el voltak fordulva. De te fogtad, megcsavartad a tornyokat, és máris jó lett :D :) Király lesz a gép, kíváncsi leszek rá élőben (már ha Szemesre elhozod) :lol:
powerup Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Gratula a géphez Demó! Műszaki okosban lesz rajta? A c20xe ami belement,generálozott?
Demó Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Müszaki még van másfél évig. :unsure: A motor nincs generálozva, mert nem volt rá szükség. Nagyon erös és még a hydrotökék se csattognak. Ha Szemesig nem lesznek nagyobb problámák, akkor mindenképpen elviszem. :)
Demó Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Épp most fejeztük be a motortér és a Kadett LCD-müszerfal kábalainek forrasztását és elrendezését. Végre a motortér is úgy néz ki, mint egy normális kocsié, nem lógnak mindenfelé kábelek. :unsure: Az LCD-n is minden müködik, söt, még az olajnyomásmérö sem egyfolytában maximumon áll, mint általában. :)
Demó Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Ma megvolt az elsö sikeres próbaút. :) Nem is megy rosszul. :D Vannak még kisebb problámák. Ami a legkevésbé tetszik az az, hogy a rövid féltengely beremeg, ha 170-180-nál gyorsabban megyek. Minél hamarabb le kell gyártatnom másik tengelyeket, amik egy anyagból, heggesztés nélkül fognak készülni. Most még a pozitív dolgok: 1., 2. és 3. sebességet probléma nélkül végigkaparja, de szerintem ha meglesz a kipufogó és a nagy benzinpumpa, akkor még jobban fog menni. :unsure: Szerintem jobban kellene gyorsulnia. Már mentem egy 3-as Golf ellen is, de kicsit lemaradt. :D A futómü nagyon kemény, de nagyon jól fekszi az utat. Aki mellettem ült, utólag bevallotta, hogy félt mikor olyan gyorsan belementem egy kanyarba, de a kocsinak meg se kottyant. Aki eddig benne ült, mind azt mondta, hogy olyan kocsiban még nem ültek, ami így ment volna. Volt libabör és remegés is. :lol:
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 azért majd fogsz dobni bele egy csövezést a biztonság kedvéért?
Demó Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 azért majd fogsz dobni bele egy csövezést a biztonság kedvéért? Tervben van, de szerintem már nem idén.
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Fő a biztonság... :D Sok-sok problem mentes km-t... még ha ez így kicsit furán is hangzik egy ilyen "szörny" :unsure: kapcsán. :)
warwolf Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 A futómü nagyon kemény, de nagyon jól fekszi az utat. Aki mellettem ült, utólag bevallotta, hogy félt mikor olyan gyorsan belementem egy kanyarba, de a kocsinak meg se kottyant. Aki eddig benne ült, mind azt mondta, hogy olyan kocsiban még nem ültek, ami így ment volna. Volt libabör és remegés is. :unsure: Azért csak okosan!!!!!!! :) S, gratula a sikeres próbaúthoz!!
warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Na, voltam megtekinteni Demó gépét, és igazi meglepiverda egyenlőre, mert a külseje nem igazán tükrözi azt, ami a motortérben dohog.Hihetetlen, hogy belefér a C20XE, még ha kicsit alakítani is kell a motortéren :unsure:, amiről hát persze, hogy nem csináltam képet. Viszont a többiről igen, és amint hazaértem, felrakok párat. Ütős kis gép lesz, annyi szent.
Demó Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Na, voltam megtekinteni Demó gépét, és igazi meglepiverda egyenlőre, mert a külseje nem igazán tükrözi azt, ami a motortérben dohog.Hihetetlen, hogy belefér a C20XE, még ha kicsit alakítani is kell a motortéren :unsure:, amiről hát persze, hogy nem csináltam képet. Viszont a többiről igen, és amint hazaértem, felrakok párat. Ütős kis gép lesz, annyi szent. Miröl kell még kép, én már majdnem mindenröl csináltam.
warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Miröl kell még kép, én már majdnem mindenröl csináltam. Arról, hogy a nyúlványnak mennyire láttad el a baját, kb. mennyit kellett alakítani rajta, meg ilyenek...........
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Épp most fejeztük be a motortér és a Kadett LCD-müszerfal kábalainek forrasztását és elrendezését. Végre a motortér is úgy néz ki, mint egy normális kocsié, nem lógnak mindenfelé kábelek. :) Az LCD-n is minden müködik, söt, még az olajnyomásmérö sem egyfolytában maximumon áll, mint általában. :D Nagy szívás berakni a kadett digitet F astrába?Vállalsz ilyen berakást nekem :unsure: ?
warwolf Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Nagy szívás berakni a kadett digitet F astrába?Vállalsz ilyen berakást nekem :unsure: ? Időigényes, a helyes válasz rá! :) Nekünk Udival olyan 5 órába telt, mire Udi mindent a helyére rakott! Én meg csak néztem azokat a kapcsolási rajzokat, lövésem nem volt az egészről, de a forrasztópákát ügyesen tartottam! :D
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Időigényes, a helyes válasz rá! :D Nekünk Udival olyan 5 órába telt, mire Udi mindent a helyére rakott! Én meg csak néztem azokat a kapcsolási rajzokat, lövésem nem volt az egészről, de a forrasztópákát ügyesen tartottam! :lol: Azt én is ügyesen tudom tartani :unsure: :) ,bár megvettétek Dinitől a kadett lcd-t így most várok míg bont egy másikat,de legalább van időm keresni valakit aki berakja nekem :D
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Azt én is ügyesen tudom tartani :unsure: :) ,bár megvettétek Dinitől a kadett lcd-t így most várok míg bont egy másikat,de legalább van időm keresni valakit aki berakja nekem :D Gondolod, hogy Zoli nem segítene ?
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Na de a témánál maradás végett ajánlanám Wolfi figyelmébe a következőt! Ezt meg Demónak! :unsure:
warwolf Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 A fehér nem v.mi nitrós csoda?,Az alsó meg............... szal érje utol aki tudja! :unsure: Amúgy Demónál vannak LCD-k! :) Szal tuti tudna segíteni!Viszont az a királyság, hogy a 7végén, mikor voltam nála, megvizsgáltam, faceliftes műszerfallal is a digitet, és a legdurvább az volt, hogy úgy áll benne, mint ha abba találták volna ki! :D
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Gondolod, hogy Zoli nem segítene ? Azt mondta nem csinál többet ilyet :unsure: AAmúgy Demónál vannak LCD-k! :) Szal tuti tudna segíteni!Viszont az a királyság, hogy a 7végén, mikor voltam nála, megvizsgáltam, faceliftes műszerfallal is a digitet, és a legdurvább az volt, hogy úgy áll benne, mint ha abba találták volna ki! :D Nem hiszem hogy annyiért oda adná mint a Dini,ráadásul azt mondta hogy Demó vette meg töle.Vagy valamit félre értettem?
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Azt mondta nem csinál többet ilyet :) Nem hiszem hogy annyiért oda adná mint a Dini,ráadásul azt mondta hogy Demó vette meg töle.Vagy valamit félre értettem? Nem értettél félre semmit Demó vette meg.Pár héten és lesz másik. :unsure:
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Nem értettél félre semmit Demó vette meg.Pár héten és lesz másik. :unsure: Tudom én :)
Demó Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Ha nagyon kell, akkor odaadom annyiért, mint amennyiért vettem :unsure: és ha kell, akár be is kötöm neked. Most már csak azt kellene kitalálni, hogy mikor és hol csináljuk. Még akár válogathatsz is, mert már 3 fajta van itthon. Egyszer a kerek ford.számmérös és két nyomatékgörbés. Abból viszont kis különbség van a 8V és a 16V modellek között.
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Ha nagyon kell, akkor odaadom annyiért, mint amennyiért vettem :unsure: és ha kell, akár be is kötöm neked. Most már csak azt kellene kitalálni, hogy mikor és hol csináljuk. Még akár válogathatsz is, mert már 3 fajta van itthon. Egyszer a kerek ford.számmérös és két nyomatékgörbés. Abból viszont kis különbség van a 8V és a 16V modellek között. Nagyon nem kell :) tudok várni,meg elboltolom a Dinivel okosba úgyis lesz neki még.Viszont a bekötésre igényt tartanék mert ahhoz nagyon nem értek.
Recommended Posts