Dini Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 Sajnos már pár napja nincs otthon netem, mert beszart valami. :unsure: A Corsával viszont elég jól haladok, szerintem ma, vagy holnap már be fog indulni. :) Ha péntekig nem törnek el a féltengelyek, akkor megyek a Hungaroringre tesztelni. :D Ha valakinek esetleg lenne kedve, örülnék ha jönne. Félelmetes!
Gepard Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 Én be sem merek majd ülni melléd. De örülök, hogy haladsz.
redline Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 :) :D hajrá Demoooo vigyél majd egy kört :lol: de a hűtőcsere nem lesz egy 2 perces mutatvány..... :unsure:
MOR16V Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 :) :D hajrá Demoooo vigyél majd egy kört :lol: de a hűtőcsere nem lesz egy 2 perces mutatvány..... :unsure: A hűtőt nem cseréztük mert ugyanakkora. Már csak kábelezni kell meg a hátsó futóművet átépíteni és irány a kipufogós meg futómű beállítás. És kész is :D Csak most az én projektem került így háttérbe :) Na de majd igyexem Szemesig csinázni valamit. Ha nem így is odaérek :D
redline Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 A hűtőt nem cseréztük mert ugyanakkora. azt gondoltam, de a mult heti tapasztalatomról beszélek...én se cseréltem volna de muszáj volt :unsure: de örülök, hogy jól haladtok nagyon kiváncsi vagyok rá :)
warwolf Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 Most jött az SMS Demótól, hogy beindult a szörnyeteg! :unsure:
warwolf Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 Ez nagyon f@sza!!! :unsure: 7végén már a Ringen szeretné tesztelni.Reméljük, majd a féltengelyek is úgyakarják.......
Tom Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 7végén már a Ringen szeretné tesztelni.Reméljük, majd a féltengelyek is úgyakarják....... Milyen váltó van benne és milyen féltenelyek?
warwolf Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 Milyen váltó van benne és milyen féltenelyek? F20, Corsa A GSi féltengelytestek, amik megegyeznek a síma C14NZ-ével, Ascona 1.6-os belső féltengelycsuklók, és gyári 1.4-es külső csuklók.Na ez utóbbi a gyenge láncszem a dologban........
Tom Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 Hát igen, ennél tényleg lehetne erősebb... :unsure: De reméljük a legjobbakat és szerezzetek tartalék tengelyt. :)
warwolf Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 Hát igen, ennél tényleg lehetne erősebb... :unsure: De reméljük a legjobbakat és szerezzetek tartalék tengelyt. :D Van neki asszem 3 garnitúra.......... :) :D :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 Azért elképzelem Petya arcát,ahogy tolja neki az első tesztkörön Hajós utcáin! Micsoda széles mosollyal szálhat ki! :unsure:
warwolf Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 Azért elképzelem Petya arcát,ahogy tolja neki az első tesztkörön Hajós utcáin! Micsoda széles mosollyal szálhat ki! :unsure: Sztem nem tesz ilyesmit, mert annál jobban félti a C20XE karterét, ugyanis ölég alacsonyan van, arrafelé meg nem a legjobbak az utak.Egyenlőre a váltóbeállításával rutinozik.R-1-3-5 már van.2-4 még mindig nincs, + az olajhűtő csövével is játszani kell még.Anélkül meg nem egészséges XEzni.......
warwolf Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 Szal gangok megvannak, de sajnos a bontott Asci belső csuklók egyike megadta magát közvetlenül az elindulás után.Holnap CS.+ kipufogós..........
Tom Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 2-4 még mindig nincs, + az olajhűtő csövével is játszani kell még.Anélkül meg nem egészséges XEzni....... Szerintem nekem még soha nem nyitott az olajhűtőm, amióta nálam van a gép. :unsure: Viszont a féltengelyre remélem lesz valami olcsó és gyors barbatrükk. :)
mackosajt Elküldve Augusztus9, 2006 Elküldve Augusztus9, 2006 Viszont a féltengelyre remélem lesz valami olcsó és gyors barbatrükk. :) meg persze remélhetőleg tartósabb is. :D Majd a beszámoló folytatódhat ha van infód Wolfi! :unsure: :lol:
Demó Elküldve Augusztus9, 2006 Elküldve Augusztus9, 2006 Úgy néz ki, hogy el kell napolnom a kipufogóst, mert nincsenek olyan féltengelyeim, mint amilyen kellene. Asszem az 1.5D-é jó lehet, de most már meguntam ezt a keresgélést és úgy döntöttem, hogy csináltatok olyant, ami passzol. Igaz heggesztett tengelyek lesznek, de többsrözös erősítéssel. Ha a hollandoknál és németeknél tart a síma heggesztés, akkor nálam is tartania kell. Így belülre már a gyári F20-hor való csuklók kerülnek, kívűlre pedig a Corsáé, ami még a német szakemberek szerint is probléma nélkül bírja a terhelést. Haverom is ilyen csuklókat használ, és még nem voltak problémái, pedig ez már a második szezon, hogy benne vannak. Így sajnos a pénteki tesztelés a Ringen is elmarad. :unsure:
Laci4 Elküldve Augusztus9, 2006 Elküldve Augusztus9, 2006 Szerintem nekem még soha nem nyitott az olajhűtőm, amióta nálam van a gép. :unsure: Viszont a féltengelyre remélem lesz valami olcsó és gyors barbatrükk. :D a "mienkben" meg már nincs is ha minden igaz.. :)
Demó Elküldve Augusztus9, 2006 Elküldve Augusztus9, 2006 Jaa, és a futóművem olyan kemény, hogy a sárga KONI ehhez képest komfortos. Ezt már sikerült tesztelni, mikor tegnap kihúztuk a gépet lakottezületen kívülre. Erre azért volt szükség, mert csak leömlő van rajta és így igen jó hangja van. :) a "mienkben" meg már nincs is ha minden igaz.. :unsure: De azokban is van, csak asszem a másik oldalon, közvetlenül a lökös mögött. Az enyémben egyenlőre nem lesz, de nem is készülök többezer km-es útra, főleg nem padlógázzal.
redline Elküldve Augusztus9, 2006 Elküldve Augusztus9, 2006 de nem is készülök többezer km-es útra, főleg nem padlógázzal. csak óvatosan a könnyelmű kijelentésekkel :unsure: mennyit hallottam már "idén nen költök többet a kocsira" :)
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Elküldve Augusztus9, 2006 De azokban is van, csak asszem a másik oldalon, közvetlenül a lökös mögött. Az enyémben egyenlőre nem lesz, de nem is készülök többezer km-es útra, főleg nem padlógázzal. Tényleg nincs,az olajszürőnél sincs ott az adapter amiből a csövek mennek az olajhütőbe. Kiváncsi leszek milyen lesz a kis corsa.Jó gyorsan belekerült a motor :unsure:
Demó Elküldve Augusztus9, 2006 Elküldve Augusztus9, 2006 Tényleg nincs,az olajszürőnél sincs ott az adapter amiből a csövek mennek az olajhütőbe. Kiváncsi leszek milyen lesz a kis corsa.Jó gyorsan belekerült a motor :lol: Most, hogy ismét munkanélküli lettem, :D egész nap a kocsival tudtam foglalkozni. :unsure: De ha Lacinak tényleg nincs olajhütöje, akkor egyáltalán nem gáz, hogy nekem sincs. :)
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Elküldve Augusztus9, 2006 Most, hogy ismét munkanélküli lettem, :D egész nap a kocsival tudtam foglalkozni. :unsure: De ha Lacinak tényleg nincs olajhütöje, akkor egyáltalán nem gáz, hogy nekem sincs. :) Egyik 95 utáni gsi-ben sincs amiben c20xe van,de a régiekben se hiszem hogy szükséges lett volna.
Recommended Posts