Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 na megvolt, kiöntöttem belőle az ecetet, közbe észrevettem hogy 2 duda van, de semelyik sincs bekötve, pedig a vezetékük megvan. Csak nem tudom melyik foglalatba kell a negativot és melyikbe a pozitivot, meg holnap vennem kell sarut mert a vékony kábel egy kis vékony gumilyukon megy át hogy a foglalatot védje a viztől Mennyi és milyen színű dzsuva jött ki a hűtőből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Elég sok barnás, de addig csináltam míg sima víz nem jött ki belőle Még nem raktam vissza, mert még a fütőmotorra rámenő csővet leakarom szedni és azt is kislagolni. Meg a dudát bekötni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Elég sok barnás, de addig csináltam míg sima víz nem jött ki belőle Még nem raktam vissza, mert még a fütőmotorra rámenő csővet leakarom szedni és azt is kislagolni. Meg a dudát bekötni Akkor azzal nem lesz gond ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 És dudába tudsz segiteni?? nem akarom forditva bekötni :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 És dudába tudsz segiteni?? nem akarom forditva bekötni :S Ha szemből nézed, akkor a jobb oldalira kell kötni a pirosat, a bal pedig a barna. Mindkettőnél így van. ITT van 3 nem túl jó kép szemből fényképezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nekem barna-fehér meg fekete van :D gondolom a barna-fehér az egyenlő a pirossal ^_^ Köszi szépen Thor, holnap veszek csusztató sarut, mert lekell vágni és rárakni a gumit és újra saruzni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nekem barna-fehér meg fekete van :D gondolom a barna-fehér az egyenlő a pirossal ^_^ Köszi szépen Thor, holnap veszek csusztató sarut, mert lekell vágni és rárakni a gumit és újra saruzni Nincs mit :D Kimentem megnézni a donort és azon is piros/barna duett van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nem is tudtam hogy van donorod Megnéztem a fütőmotor merre lehet, a motor mögött egy bemennő cső a tüzfalba mellette közvetlen egy kijövő cső?? Csavarjam ki a bilincset és engedjem ki a vizet, majd slaggal veresem ki, holnap azt is megoldom, közbe unatkoztam és megnéztem a légszüröt amit áprilisba vettem 4e km lehet benne, és még ugyanúgy nézz ki mint új korába ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nem is tudtam hogy van donorod Megnéztem a fütőmotor merre lehet, a motor mögött egy bemennő cső a tüzfalba mellette közvetlen egy kijövő cső?? Csavarjam ki a bilincset és engedjem ki a vizet, majd slaggal veresem ki, holnap azt is megoldom, közbe unatkoztam és megnéztem a légszüröt amit áprilisba vettem 4e km lehet benne, és még ugyanúgy nézz ki mint új korába ^_^ Van egy "közös", még Sógor intézte tavaly. A fűtőmotor? Itt van középen a tűzfal és a szélvédő "között" Arra a két csőre gondolsz ami alul van a tűzfalban? Mert az a fűtőradiátorodba/ból jön ki. A fűtőmotort inkább ne slagozd ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Jah bocs :D fütőradiátort akartam ^_^ Jó állapotú hátsó sárvédő íveket nem tudsz vkit akinek lenne eladó és levágná?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Jah bocs :D fütőradiátort akartam ^_^ Jó állapotú hátsó sárvédő íveket nem tudsz vkit akinek lenne eladó és levágná?? Hát figyi, szerintem javítóívvel jobban járnál (ha nincs annyira szétrohadva persze). Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Javítóív nem elég :S szétvan rohadva, meg úgyis felkell vágni megkeresni tiszta fémet, de aki csinálná az mondta elég a javítóív a többit ő kipótolja vmivel, lehetséges?? Meg a doblemezt is csinálja pár helyen kivan lyukadva, gondolom kivágja és lemezt behegeszt. Meg a 2 küszöb lesz cserélve, a jobb oldalin hatalmas lyuk van. Jobb oldali rugótányérom elvan rohadva meg megvan repedve. Vagyis most szeptembertől télre rendbe kell nagyon hoznom :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Javítóív nem elég :S szétvan rohadva, meg úgyis felkell vágni megkeresni tiszta fémet, de aki csinálná az mondta elég a javítóív a többit ő kipótolja vmivel, lehetséges?? Meg a doblemezt is csinálja pár helyen kivan lyukadva, gondolom kivágja és lemezt behegeszt. Meg a 2 küszöb lesz cserélve, a jobb oldalin hatalmas lyuk van. Jobb oldali rugótányérom elvan rohadva meg megvan repedve. Vagyis most szeptembertől télre rendbe kell nagyon hoznom :S Meg tudja oldani, ha ügyes. Nekem is hátra van még a 2 nyúlvány, 2 küszöb meg az alvázvédelem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Jól van már ne offoljatok, csinált a Karcsi karosszéria topikot. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Jól van már ne offoljatok, csinált a Karcsi karosszéria topikot. :D De azért Te is beálltál a sorba OFFolni ^_^ Jah, megkértem múltkor, hogy csináljon egy Kasztnit topicot. ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Öndicséret büdös. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Öndicséret büdös. :D ^_^ Milyen csipkelődős kedvedben vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Tegnap éjjel jól jártam... Benzinkúton kellett vízcsövet mókolni. XE-n van az a műanyag cső, ami mögötte megy el, illetve amire a hűtőből csatlakozik a gumicső. Ezen van egy kis csöcs, amiről egy vékonyabb megy a fűtőradiátorra. Ez a csöcs beletörött a gumicsőbe ^_^ Szerencsére maradt egy kis csonk, de mivel a gumicső is kiszakadt, nem lehetett visszarakni. Vágtam egy kicsit belőle, de úgy meg már túl rövid volt, mindig lehúzta, nem lehetett annyira rászorítani a bilincset. A kutas srác viszont nagyon jó fej volt, adott egy slagdarabot, amivel faxán meg tudtam oldani, ezúton is ezer hála neki :D Nem írom le, hogy melyik kút, meg ilyesmi, nehogy gondja legyen belőle, hogy eltűnt 30cm slag :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Tegnap éjjel jól jártam... Benzinkúton kellett vízcsövet mókolni. XE-n van az a műanyag cső, ami mögötte megy el, illetve amire a hűtőből csatlakozik a gumicső. Ezen van egy kis csöcs, amiről egy vékonyabb megy a fűtőradiátorra. Ez a csöcs beletörött a gumicsőbe ^_^ Szerencsére maradt egy kis csonk, de mivel a gumicső is kiszakadt, nem lehetett visszarakni. Vágtam egy kicsit belőle, de úgy meg már túl rövid volt, mindig lehúzta, nem lehetett annyira rászorítani a bilincset. A kutas srác viszont nagyon jó fej volt, adott egy slagdarabot, amivel faxán meg tudtam oldani, ezúton is ezer hála neki :D Nem írom le, hogy melyik kút, meg ilyesmi, nehogy gondja legyen belőle, hogy eltűnt 30cm slag ;) Az szép :D Gratula a gyorsszervízhez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Tegnap éjjel jól jártam... Benzinkúton kellett vízcsövet mókolni. XE-n van az a műanyag cső, ami mögötte megy el, illetve amire a hűtőből csatlakozik a gumicső. Ezen van egy kis csöcs, amiről egy vékonyabb megy a fűtőradiátorra. Ez a csöcs beletörött a gumicsőbe ^_^ Szerencsére maradt egy kis csonk, de mivel a gumicső is kiszakadt, nem lehetett visszarakni. Vágtam egy kicsit belőle, de úgy meg már túl rövid volt, mindig lehúzta, nem lehetett annyira rászorítani a bilincset. A kutas srác viszont nagyon jó fej volt, adott egy slagdarabot, amivel faxán meg tudtam oldani, ezúton is ezer hála neki :D Nem írom le, hogy melyik kút, meg ilyesmi, nehogy gondja legyen belőle, hogy eltűnt 30cm slag :D Legalább vannak még segítőkész emberek! Sokan vannak akik felöl úgy tolod haza ahogy akarod, csak az útból tüntesd el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 A hütőmet kicseréltem, új bilincseket raktam rá, és fagyálló folyadékot kevertem be desztilált vizzel, feltöltöttem a rendszert. A injektorházról megy egy cső a szelepfedélre azt a csőt is kicseréltem mert megvolt repedve ( de abba mi megy??) Egyenetlen volt az alapjáratom így megnéztem a gyertyakábeleket (pipákat) és a 2. hengerre rámennő kábelpipából kivan szakadva az a vas és egy olyan újonnan 6200 ft :D Mentem a kocsival, hogy nagyjából visszacsúsztattam és úgy ráraktam de itthon felnyitom a motorháztetőt és égetett szaga van vminek meg a vizem túl forró Most akkor mi a baj?? Off: Nekem is volt múlthéten olyan a benzinkúton hogy nem indult be az autó mert vmi oknál fogva letiltott az autó, őninditó nem forgatta a motort, 20percet nem akartam várni és szóltam 2 kutasnak segitsenek már betolni és szépen indult ^_^ Sztem csak megkell őket kérni és szívesen segitenek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 A hütőmet kicseréltem, új bilincseket raktam rá, és fagyálló folyadékot kevertem be desztilált vizzel, feltöltöttem a rendszert. A injektorházról megy egy cső a szelepfedélre azt a csőt is kicseréltem mert megvolt repedve ( de abba mi megy??) Egyenetlen volt az alapjáratom így megnéztem a gyertyakábeleket (pipákat) és a 2. hengerre rámennő kábelpipából kivan szakadva az a vas és egy olyan újonnan 6200 ft :D Mentem a kocsival, hogy nagyjából visszacsúsztattam és úgy ráraktam de itthon felnyitom a motorháztetőt és égetett szaga van vminek meg a vizem túl forró Most akkor mi a baj?? Off: Nekem is volt múlthéten olyan a benzinkúton hogy nem indult be az autó mert vmi oknál fogva letiltott az autó, őninditó nem forgatta a motort, 20percet nem akartam várni és szóltam 2 kutasnak segitsenek már betolni és szépen indult ^_^ Sztem csak megkell őket kérni és szívesen segitenek :D Lehet butaságot kérdezek, de nézted a kiegyenlítő tartályodat, hogy nem e kell utántölteni még "vizet"? Más: Ha beindítod hallgasd meg nem-e húz ívet a sérült csatlakozásnál, mert esetleg lehet égett szaga annak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Amikor kinyitottam akkor jött ki belőle egy csomó víz, így 1dl kellett utánatölteni, de beinditva töltöttem utána és a vízet néztem és remeg az egész autó pedig 1200as fordulaton van így a rosz kábelel Hogy érted hogy nem e húz ívet?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Amikor kinyitottam akkor jött ki belőle egy csomó víz, így 1dl kellett utánatölteni, de beinditva töltöttem utána és a vízet néztem és remeg az egész autó pedig 1200as fordulaton van így a rosz kábelel Hogy érted hogy nem e húz ívet?? Csattogó hangot ad ki a kábel. Mint amikor szikrázik valami. Tudod?! Egyébként igaza van Csabinak. Szerintem is az volt. Azt megvártad, hogy kinyisson a termosztát? Mert akkor kell önteni amikor elkezd keringeni a víz mindenhol! Még a hátsó ülésen is! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Csattogó hangot ad ki a kábel. Mint amikor szikrázik valami. Tudod?! Egyébként igaza van Csabinak. Szerintem is az volt. Azt megvártad, hogy kinyisson a termosztát? Mert akkor kell önteni amikor elkezd keringeni a víz mindenhol! Még a hátsó ülésen is! ^_^ A vízet még hidegen töltöttem bele, utána beindit és ment lejebb és töltöttem utána, ekkor még nem nyitott ki a termosztát. A csattogó hangot amint beállok meghallgatom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts