Stefan Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Jobb lenne tuti tudni, mert akkor holnap visszaküldeném :/ de ha lesz akkor megveszem Holnap tudom csak meg én is. Egyébként mennyiért lenne ez a kishűtő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nemtudom mennyit adnál érte :/ De hibátlan ventilátorral, hőgombával együtt Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 hi! SOS-be keresek C20NE hűtőt!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 hi! SOS-be keresek C20NE hűtőt!! http://racing-bazar.hu/alkatresz/motor/c20ne_alkatreszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/motor/c20ne_alkatreszek Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Köszönöm! Siker? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Na szereztem hütőt, remélem ez már jó lesz, csak előbb vizkőoldani szeretnék mindent, mert eddig amig folyt a vízem, mindig sima vízet raktam bele, meg erről a hütő múltjáról nemtudok semmit. Azt írtátok 20% ecet tökéletes. Hol tudok beszerezni mert edddig boltba csak 10% étkezésit láttam és hogyan használjam a hütöbe??? És még mit tudok vizkőoldani?? Holnap meg majd veszek fagyállót és meg bilincseket, meg átnézzem a csöveket nem e repedtek, kiváncsi leszek hogy majd fogyni fog e a vízem A fagyállót sima vizzel kell bekavarni vagy desztilált vizzel?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Na szereztem hütőt, remélem ez már jó lesz, csak előbb vizkőoldani szeretnék mindent, mert eddig amig folyt a vízem, mindig sima vízet raktam bele, meg erről a hütő múltjáról nemtudok semmit. Azt írtátok 20% ecet tökéletes. Hol tudok beszerezni mert edddig boltba csak 10% étkezésit láttam és hogyan használjam a hütöbe??? És még mit tudok vizkőoldani?? Holnap meg majd veszek fagyállót és meg bilincseket, meg átnézzem a csöveket nem e repedtek, kiváncsi leszek hogy majd fogyni fog e a vízem A fagyállót sima vizzel kell bekavarni vagy desztilált vizzel?? Jó lesz a 10%-os. Vagy Cillit (nem röhög! ^_^ ), nekem csodát tett Párom fűtőradiátorával. Télen semmi fűtése sem volt. Kivettem átmostam, majd cillit áztatás, majd megint kimos nagynyomással (vezetékes vízet kötöttem rá az egyik csőre) és még 3* 4* ugyanez, addig amíg csak tiszta víz nem jött belőle. Ki sem kell venni, elég ha rádugsz egy 1/2 collos kerti locsolócsövet, abba meg egy tölcsért és mehet a móka. Nekem elég volt egy cillit, ha jól emlékszem. Azóta olyan, mint az új. A hűtőt meg addig érdemes amíg nem teszed be, de ide tökéletes az ecet. Érdemes hagyni dolgozni. Desztillált vízzel keverd a fagyállót. 5 liter párszáz forint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Melyik az a fütőradiátor?? Nekem télen nyáron, elég nehezen melegszik a víz, kell kb. 10 perc menet közbe hogy elérje a 90fokot és nyisson a termosztát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Melyik az a fütőradiátor?? Nekem télen nyáron, elég nehezen melegszik a víz, kell kb. 10 perc menet közbe hogy elérje a 90fokot és nyisson a termosztát A motor mögött a tűzfalon alul van két kiálló rézcső, erre jön két gumicső. Nah az a radiátorod egy vége ^_^ A másik terjedelmesebb része meg bent van a középkonzol alatt. Szívás kiszedni. Nem lehetelen, de felesleges, mert csak a motortérben kell levenni a 2 csövet és mehet a mosás. ILYEN Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 És a fütőradiátort is ecettel mosni?? mennyi időt kell várni az ásztatással? Akkor csak ezt a kettőt?? a hengerfejbe is jutott sima viz az is vizkövesedik nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 És a fütőradiátort is ecettel mosni?? mennyi időt kell várni az ásztatással? Akkor csak ezt a kettőt?? a hengerfejbe is jutott sima viz az is vizkövesedik nem?? Ott inkább ne "kotorássz". Lehet ecettel is, bár nekem rengeteg rozsda-sár jött ki. Ecet meg azt hiszem csak a vízkövet oldja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Siker? ^_^ Holnap kiderül! :D Olvasgattam ezt a fűtőradiátorosdit.. ezt lehet,hogy énis megcsinálom ma.. ugyse tudok vele hova menni.. :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Holnap kiderül! :D Olvasgattam ezt a fűtőradiátorosdit.. ezt lehet,hogy énis megcsinálom ma.. ugyse tudok vele hova menni.. :/ Hidd el érdemes még most :D Én a -5fokban nyomtam ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Én is megcsinálom csapra ráköttök egy csővet és úgy ^_^ Akkor mindkettő csővet levenni egyiken benyomni a vizet másikon kijön ha jól értem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 És a fütőradiátort is ecettel mosni?? mennyi időt kell várni az ásztatással? Akkor csak ezt a kettőt?? a hengerfejbe is jutott sima viz az is vizkövesedik nem?? Én hagytam legalább fél órát és utána cseréltem ecetet. De lehet ez már túlzás volt a hűtőnél, nem tudom ^_^ Polskinál durvábban kellett csinálni. Ott 2 liter 20%-os volt a rendszerben és úgy járattam egy ideig. Nah az kipucolta rendesen, de ahogy írtam ezt nem ajánlom senkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Én is megcsinálom csapra ráköttök egy csővet és úgy ^_^ Akkor mindkettő csővet levenni egyiken benyomni a vizet másikon kijön ha jól értem :D Jól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Én nemrég eceteltem át a hűtőt, azóta csak 300km-t mentem, de eddig is jó volt a fűtés, meg minden. ^_^ De ha már kivettem a hűtőt, megcsináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Amíg megebédeltem (fél óra) addig ázott az ecetben. Bármelyik boltban van 20%-os ecet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Amíg megebédeltem (fél óra) addig ázott az ecetben. Bármelyik boltban van 20%-os ecet. No-no ^_^ Anno Dabason csak a 3.-ban volt 20as :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Én nemrég eceteltem át a hűtőt, azóta csak 300km-t mentem, de eddig is jó volt a fűtés, meg minden. ^_^ De ha már kivettem a hűtőt, megcsináltam. De gondolom, így is jött ki belőle dzsuva, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nem volt vészes. ^_^ Motorcserekor, kb 2ekm lett rendbe rakva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Kaptam ecetet 20%, ezt hogy öntsem a hütöbe vizzel higitva vagy simán magába mind az 1 litert?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Kaptam ecetet 20%, ezt hogy öntsem a hütöbe vizzel higitva vagy simán magába mind az 1 litert?? Szerintem nyugodtan bele öntheted hígítás nélkül is. Nem tudom mekkora a hűtő térfogata, de ha belemegy az egész akkor dugózd le, és forgasd át párszor, hogy mindenhol dolgozza meg. Szerintem így pár óra elég neki. Utána viszont mosd ki alaposan! Bő vízzel, mert az ecetet elég nehéz kimosni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 na megvolt, kiöntöttem belőle az ecetet, közbe észrevettem hogy 2 duda van, de semelyik sincs bekötve, pedig a vezetékük megvan. Csak nem tudom melyik foglalatba kell a negativot és melyikbe a pozitivot, meg holnap vennem kell sarut mert a vékony kábel egy kis vékony gumilyukon megy át hogy a foglalatot védje a viztől Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts