wookie Elküldve Március30, 2015 Elküldve Március30, 2015 Azért azt jó lenne tisztázni melyik fajta műszer, mert pl nekem is a 110-es órával a 90 és a kék közötti vonal volt az üzemi hőfok.
Bundee Elküldve Március30, 2015 Elküldve Március30, 2015 Kalibrálás!!! Azért azt jó lenne tisztázni melyik fajta műszer, mert pl nekem is a 110-es órával a 90 és a kék közötti vonal volt az üzemi hőfok.
wookie Elküldve Március30, 2015 Elküldve Március30, 2015 Nem,hanem a kétféle órához kétféle jeladó van.
fiddler Elküldve Március30, 2015 Elküldve Március30, 2015 Lehet, hogy nem a megfelelő jeladó van benne azt special én vettem de nem tudtam, hogy kétféle van. A műszer nem a fordulatszámmérős, tehát jobb oldalt csak a hőmérséklet van, kék -> egy vonal -> 90 -> még egy vonal -> piros (110). Ma kicseréltem a hűtőt így ki tudtam próbálni (egyébként 80 alatt nyit a termosztát szerintem biztos csak a műszer mutat kisebb értéket, mert amúgy tud meleg lenni a motortérben rendesen). És igazatok volt, megint hengerfejes :( a kipufogóhoz rakva vizes lesz a kezem... Most jár mind a 4 henger hogy megigazítottam a gyertyapipákban a kábeleket de a víz az víz ott hátul. Viszont legalább megvan a magyarázat, ja meg azt hittem ott fém a hűtő és azt vágta szét, de kiderült hogy a műanyag repedt meg így azért nem olyan durva.
Bundee Elküldve Március31, 2015 Elküldve Március31, 2015 Nálam pedig a gyári hőgombával a gyári óra is pontatlan volt. 2 másik F astrában ugyanígy. Nem,hanem a kétféle órához kétféle jeladó van.
fiddler Elküldve Május10, 2015 Elküldve Május10, 2015 Koszi Ez ugy elvileg meg is volt, a gond hogy rendre ket polusut talalok, es adnak hangoztatva, hogy ebbe ez valo. De a csatim az 3 polusu. Hello, nem mai téma de én is ki akarom cserélni a ventilátor kapcsolót mert 87-82-es került bele és emiatt nagyon hamar elindul a venti. Végignéztem egy Facet katalógust amiből kiirkáltam melyik milyen hőfokértékű, talán másnak is jól jöhet. Ehhez kerestem, az alábbi öt mind jó hozzá és 3 pólusú. VECTRA A 2.0 i Cat. C20NE 09/88 - 11/95 7.5147 100-95 (illetve ez csak 2 pólus de a csatlakozó ugyanolyan mint a hárompólusúé) 7.5645 87-82 95-90 7.5649 105-100 120-115 7.5655 95-90 120-115 7.5657 110-105 120-115 Viszont arra gondoltam jól jönne ha hamarabb kapcsolna a második fokozat de ilyen ugye nincs a kínálatban. Rákerestem B Vectrára és láttam, hogy van kettő amelyik ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik (kulcsméret, menet mérete, csatlakozó kiosztása) mint ezek. És ott a második fokozat előbb kapcsol. 7.5673 105-100 110-105 7.5674 100-95 105-100 Egyébként a katalógus a 7.5147 vagy a 7.5645 számút ajánlja klíma nélküli fenti paraméteres autóhoz. A B Vectra kapcsolók tesztelve nem voltak, ezért csak saját felelősségre. :) Egyébként valaki próbált már ilyet?
Bundee Elküldve Május10, 2015 Elküldve Május10, 2015 Ezek alapjan szerintem a 7.5674 jo lehet, attol fuggetlenul hogy nem A vekibe hozza. Persze akkor ha tenyleg minden mas is egyezik.
fiddler Elküldve Május10, 2015 Elküldve Május10, 2015 Nekem is az a szimpatikus. Szerintem egyformák. https://drive.google.com/file/d/0B-mChuXkF0rPNHZrYWJ2c2x1aU0/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B-mChuXkF0rPUGdBN2pYbzJvajQ/view?usp=sharing Na majd ha nem bírom már, hogy mindig bekapcsol kipróbálom.
patsz80 Elküldve Augusztus12, 2015 Elküldve Augusztus12, 2015 Sziasztok! Most lettem büszke tulajdonosa egy C20NE motoros klimatizált vectra A 2 nek. Problémám hogy hideg allasban is meleget fúj. Elődjénél az astranál a bovden volt kiakadva. Itt is hasonló gond lehet? Nem látom a csavarokat hogy lehet szakszerűen szétszedni? Előre is köszönöm a válaszokat!
wookie Elküldve Augusztus12, 2015 Elküldve Augusztus12, 2015 Gratula az autóhoz. Én azért elsőnek megnézném van e benne gáz, stb, úgy alapvetően működik e a rendszer. Vectránál nem nagyon szokott szétakadni. A űtéskonzol a következőképpen jön ki: Kesztyűtartó kiszed, ehhez le kell venni a lábtérburkolatot, illetve a felső rekeszt (ha nem légzsákos) ehhez kiveszed a gumilapot, két oldalt van egy-egy müanyag fedél, azt kipattintod, majd egy határozott mozdulattal "kitéped" az egészet, ezután hozzáférsz a felső csavarokhoz, az alsók látszanak nyitott kesztyűtartónál. Az órát/bc.t ki kell pattintani, e mögött is van két csavar. Majd kormányburkolat leszed, ugyanaz mint astránál, két csavar a kormány mögött, három alul, majd ha ez megvan, akkor a műszeregység előtti müayagot kell kipattintani, ezután már látszik a többi csavar, jobb oldalt mindkettőt, baloldalt csak a felsőt kell kivenni, és kiszedni a műszeregység fölötti müanyagot, ezután már szabad a fűtéskonzol, de a vezetékek és a bowdenek nem engedik ki túlzottan, így a kesztyűtartó felől hozzáférsz az összeshez. 1
patsz80 Elküldve Augusztus13, 2015 Elküldve Augusztus13, 2015 Köszönöm az infót. Ha jól értem ha nem működik a klima akkor nem is lehet hidegre állítani? Mert nekem az a bajom hiába húzom kék részre a kart akkor is határozottan forró amit beenged
patsz80 Elküldve Augusztus13, 2015 Elküldve Augusztus13, 2015 Köszönöm az infót. Ha jól értem ha nem működik a klima akkor nem is lehet hidegre állítani? Mert nekem az a bajom hiába húzom kék részre a kart akkor is határozottan forró amit beenged
wookie Elküldve Augusztus13, 2015 Elküldve Augusztus13, 2015 Ahá! Így már más. Az első leírásodból ez nem jött át. Akkor viszont valószínű hogy valami a hideg meleg állításnál lesz. ELső tippre a fűtéscsap, klímásnál van az is, ami elzárja a fűtőradiátortól a meleg vizet. (tényleg gyári a klímád? ) 1
Tfer1980 Elküldve Augusztus14, 2015 Elküldve Augusztus14, 2015 Sziasztok! Segítség kellene,van egy 1.6-os g astrám, ebben a melegben ha sokat városozok akkor a motor felmelegszik 90 fok felé de a hűtő ventilátor nem indul, csak kijelez a hűtő ikon,leállítom és újra rá adom a gyújtást de nem indítok akkor megy a klíma ventilátor is, ha leveszem a gyújtást akkor leáll a ventillátor (víz persze nem hűll vissza). Ha menet közben használom a klímát akkor megy mind a két ventilátor, de ha pl: sorompót kapok és állok, akkor a hőfokjelző ahogy eléri a 90 fokot akkor kijelzi a hűtő ikont és leállítja a ventilátorokat. Mi lehet ez?
patsz80 Elküldve Augusztus21, 2015 Elküldve Augusztus21, 2015 Ahá! Így már más. Az első leírásodból ez nem jött át. Akkor viszont valószínű hogy valami a hideg meleg állításnál lesz. ELső tippre a fűtéscsap, klímásnál van az is, ami elzárja a fűtőradiátortól a meleg vizet. (tényleg gyári a klímád? )
patsz80 Elküldve Augusztus21, 2015 Elküldve Augusztus21, 2015 Képzeld a húzoka alatt a kis fém akadt le a kar végéről. Ez kipipálva! De van egy új hibám a tág tartályba fut 2 vizcső egyik termosztát felöl másik hűtő teteje és egyiken se "forog" a víz. Megfujva átjárható és mozog a víz.... Létezik hogy a vizpumpa nem vagy nagyon minimális amit forgat? Hamar forró lesz a motor de kijelző szerint fel le ugrál a hőfok határértékeken belül maximum 95 fok ig megy majd vissza olyan 70... Tipp?
patsz80 Elküldve Augusztus21, 2015 Elküldve Augusztus21, 2015 Ahá! Így már más. Az első leírásodból ez nem jött át. Akkor viszont valószínű hogy valami a hideg meleg állításnál lesz. ELső tippre a fűtéscsap, klímásnál van az is, ami elzárja a fűtőradiátortól a meleg vizet. (tényleg gyári a klímád? )
patsz80 Elküldve Augusztus24, 2015 Elküldve Augusztus24, 2015 Sziasztok! Vectra A 93 évjárat gyári klímás elpukkant a fűtő radiátor jól látom hogy a cseréhez ki kell szerelni az egész műszerfal közép konzol stb? Van vmi buktató amire figyeljek? Előre is köszönöm a válaszokat!
wookie Elküldve Augusztus24, 2015 Elküldve Augusztus24, 2015 Szia! Klímáshoz még nem volt szerencsém, de a simából ki lehet kapni nagyobb jellegű bontás nélkül. Ez úgy néz ki, hogy a középkonzolt (két első ülés között) ki kell szedni, egész a hamutartóig. A hátsó rész úgy jön ki, hogy a leghátsó táróló (vagy kazettatartó ha van) alatt van egy hatos anya, azt kiszeded, felpattintod a félholdat a kézifékkar alatt, ott is van két csavar, az egyik magát a középkonzolt fogja, a másik a kézifékszoknya keretét, ezt majd át kell bújtatni a lyukon, ha kint a csavar, akkor kicsit előrefele húzva kipattintható a helyéről. Ezután már ki lehet emelni a középkonzolt, opcionálisan ha van bc/villanyablak, ezeknek a csatlakozóis le kell csatlakoztatni. Következő a hamutartós rész. Kétoldalt a lábtérben van egy egy csavar oldalról behajtva, valamint kettő a hamutartó mögött, ehhez ki kell pattintani az egyész hamutartós fedeles részt, alul benyúlsz, megfogod, és kihúzod, nem szokott nagyon feszes lenni. Ekkor már látszik a két csavar. Ezeket kitekered, felpattintod a váltókar szoknyáját, és az üléseket teljesen hátrahúzva/letekerve, a váltókart négyesbe húzva már hátrafelé valahogy ki lehet cibálni. A váltószoknyát keretestül itt is át kell fűzni. Ekkor ezt kell látnod: Ekkor már csak a váltórudazat állja utadat. A váltókuliszzát négy csavar fogja a kasznihoz, a motortérben pedig egy darab 8-as csavar a tűzfal előtt. Itt érdemes összejelölni mi hogy állt, hogy utána ne kelljen nagyon állítgatni a karon. Ugyanitt, kicsit feljebb megtalálod a fűtőradiátor két gumicsövét a bilincsekkel. ELég mélyen ülnek, de nem hozzáférhetetlen. Ha kint a váltókar, akkor már hozzáférsz a fűtésbox aljához, amit 4 darab asszem hetes, vagy hatos fejű csavar fog. A két belsőt viszonylag könnyű kitekerni, a nagyobb szívás a tűzfal felöliekkel van, de a szőnyeget kicsit félrenyomva, megfelelő szerszámmal ilyen negyed/hatod/nyolcad fordulatokkal kitekerhető. Ha ez megvan akkor már szabad a fűtőradiátor. Arra számítani kell hogy egy rakás dzsuva, falevél, stb ki fog hullani. 1
patsz80 Elküldve Augusztus24, 2015 Elküldve Augusztus24, 2015 Szia! Klímáshoz még nem volt szerencsém, de a simából ki lehet kapni nagyobb jellegű bontás nélkül. Ez úgy néz ki, hogy a középkonzolt (két első ülés között) ki kell szedni, egész a hamutartóig. A hátsó rész úgy jön ki, hogy a leghátsó táróló (vagy kazettatartó ha van) alatt van egy hatos anya, azt kiszeded, felpattintod a félholdat a kézifékkar alatt, ott is van két csavar, az egyik magát a középkonzolt fogja, a másik a kézifékszoknya keretét, ezt majd át kell bújtatni a lyukon, ha kint a csavar, akkor kicsit előrefele húzva kipattintható a helyéről. Ezután már ki lehet emelni a középkonzolt, opcionálisan ha van bc/villanyablak, ezeknek a csatlakozóis le kell csatlakoztatni. Következő a hamutartós rész. Kétoldalt a lábtérben van egy egy csavar oldalról behajtva, valamint kettő a hamutartó mögött, ehhez ki kell pattintani az egyész hamutartós fedeles részt, alul benyúlsz, megfogod, és kihúzod, nem szokott nagyon feszes lenni. Ekkor már látszik a két csavar. Ezeket kitekered, felpattintod a váltókar szoknyáját, és az üléseket teljesen hátrahúzva/letekerve, a váltókart négyesbe húzva már hátrafelé valahogy ki lehet cibálni. A váltószoknyát keretestül itt is át kell fűzni. Ekkor ezt kell látnod: Ekkor már csak a váltórudazat állja utadat. A váltókuliszzát négy csavar fogja a kasznihoz, a motortérben pedig egy darab 8-as csavar a tűzfal előtt. Itt érdemes összejelölni mi hogy állt, hogy utána ne kelljen nagyon állítgatni a karon. Ugyanitt, kicsit feljebb megtalálod a fűtőradiátor két gumicsövét a bilincsekkel. ELég mélyen ülnek, de nem hozzáférhetetlen. Ha kint a váltókar, akkor már hozzáférsz a fűtésbox aljához, amit 4 darab asszem hetes, vagy hatos fejű csavar fog. A két belsőt viszonylag könnyű kitekerni, a nagyobb szívás a tűzfal felöliekkel van, de a szőnyeget kicsit félrenyomva, megfelelő szerszámmal ilyen negyed/hatod/nyolcad fordulatokkal kitekerhető. Ha ez megvan akkor már szabad a fűtőradiátor. Arra számítani kell hogy egy rakás dzsuva, falevél, stb ki fog hullani. Köszönöm szépen előre is... Rámsötétedett kb fél holdnál tartok :) gumicsövek levéve. Amúgy nagyon úgy tűnik gyári klimás. És szerintem ez a "dugult" radiátor okozott gondokat a keringésben. Trisós mosás közben pukkant el és fejegység stb kapott rendesen. Radiátoron eddig nem találtam fűtéscsap. Csak zsalut mozgat a bowden. Csinálok majd fotó a műveletről. (azt hogy linkeled ide?) Köszönöm mégegyszer.
patsz80 Elküldve Augusztus25, 2015 Elküldve Augusztus25, 2015 Sziasztok! Kb arra gyanakszom hogy vizpumpa gondom lesz fél perc alatt termosztát nélkül felrottyan a viz és sorra nyomkodja szét alapjáraton a fűtőradiátor és különböző vizcsöveket. Víz olaj tiszta. Tippek? Tartály csak akkor bugyog ha éppen 1-2 perc alatt felforralta
patsz80 Elküldve Augusztus25, 2015 Elküldve Augusztus25, 2015 Jah és alló motornál is bugyog a tartály
patsz80 Elküldve Augusztus26, 2015 Elküldve Augusztus26, 2015 Nem a hirtelen felmelegszek már radiátor előtt is megvolt. Ezért gyanakodtam dugulásra. Ezért is próbáltam a trisós mosást. De radiátor csere óta is ugyanúgy hirtelen bemelegszik. Radiátor ugyanúgy nem fűt és most legutóbb a fekete műanyag csövet nyomta szét a vizpumpa és hűtő alsó cső között a szivótorok alatt ami van. Illetve annak az egyik kiálló csücskében tett kárt. Olyan mintha egy helyben állna a víz az autóban és hirtelen felrottyanna
Recommended Posts