Thor Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 A csatlakozóit érdemes lenne megnézned, mert nekem azért nem ment, mert szét volt rohadva: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy az utóbbi időben csak 4. fokozatban működött, úgyhogy az előzményeket olvasva az előtétellenállásom oda van. A biztosítékot hol találom? Nem a 4. helyen kellene lennie? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy az utóbbi időben csak 4. fokozatban működött, úgyhogy az előzményeket olvasva az előtétellenállásom oda van. A biztosítékot hol találom? Nem a 4. helyen kellene lennie? Elvileg igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Mint a képen látható nekem ott csak egy üres hely van. :confused: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Ne aggódj, nekem is az :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 OK! Kicsit nyugodtabb lettem, hogy nem egyedi az esetem. :icon1: De akkor hol van a biztosíték? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 OK! Kicsit nyugodtabb lettem, hogy nem egyedi az esetem. :icon1: De akkor hol van a biztosíték? :blink: Szerintem relé vezérli. De hogy 1000% legyen meg kellene nézni a kapcsolási rajzon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Az a baj, hogy nincs kapcsolási rajzom, és az elektromosságot sem vágom, így ha valahol találnék, az is olyan lenne mintha nem lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Én innen szedtem le: http://www.vectra16v.com/slp.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Kösz! Most már én is lenyúltam. Viszont jól gondoltam, hogy így is olyan mintha nem lenne. Nagyon nagy hiányosságaim vannak villamosságból, konkrétan azt sem tudom, hogy mi mit jelent. :blink: De még egyszer kösz! Majd elkezdem bogarászni. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Szerintem relé vezérli. De hogy 1000% legyen meg kellene nézni a kapcsolási rajzon. Az enyémbe még benne van ott a biztositék, lehet csak a régebbi tipusoknál volt akkor ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Hi! Előtét ellenállásból melyiket vegyem? Hella? VDO? Tapasztalat vagy egyéb vélemények? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Hi! Előtét ellenállásból melyiket vegyem? Hella? VDO? Tapasztalat vagy egyéb vélemények? Árban mekkora különbség van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Thor!: Neked amíg nem nyit a termosztát, melyik cső hideg? Nekem a bal oldali nagy cső jég hideg szokott lenni. De ami jön a termosztáttól a hűtőre a légszűrő doboz mellett, az meg forró. Jó ez így? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Árban mekkora különbség van? Hella: 10.451 HUF VDO: 11.966 HUF Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Thor!: Neked amíg nem nyit a termosztát, melyik cső hideg? Nekem a bal oldali nagy cső jég hideg szokott lenni. De ami jön a termosztáttól a hűtőre a légszűrő doboz mellett, az meg forró. Jó ez így? Nem :) Nem zár tökéletesen a termosztát sajnos. Mikori és milyen fajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Hella: 10.451 HUF VDO: 11.966 HUF Szerintem tökéletes a hella is. Én bekentem FBS-el az új e.ellenállást , hogy megvédjem a trutyitól (nehogy megint így nézzen ki mint amit kivettem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Nem :) Nem zár tökéletesen a termosztát sajnos. Mikori és milyen fajta? Még sosem cseréltem benn termosztátot. De am nagyon nagyon nehezen melegszik, teljesen le van takarva az egész hűtője. Nyáron viszont nagyon nagyon melegszik :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Szeretnék vásárolni ebből a műszerből 2db-ot, vízhőfok és olajhőfok pontos mérésére! http://elektrotech.hu/mero-muszerek/homerok/st-9290c-homero-panel Így látnám pl mikor kapcsol a venti a hűtőnél,stb.....! Meg érdekel is! A rádió alatt lévű üres konzolba helyezném el,diszkréten beépítve. Egy feszszabályzóval gyujtásra kötném,és valamilyen LED-es háttérvilágítást készítenék hozzá. A kérdésem: hová lehetne legegyszerűbben és legnagyonbb biztonsággal bekötni a szondákat a két rendszerbe? És persze milyen megoldással! Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Hol érdemes vennem termosztátot, milyent, és milyen árban vannak? Meg 82fokosat, vagy 92? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 A 92-est. A másikkal sose érné el a motor az üzemi hőmérsékletet, az szaharai éghajlatra való. :D Én hétfőn a Unix-ba vettem Wahler-t, nyitási hőmérséklet 92C°. Házzal, tömítéssel együtt 10.500 magyar valutába került. http://www.unixauto....Lista_Form.aspx Ki is cseréltem, azóta a vízhőfok mutatóját mintha odaszögeltem volna a 90C°-hoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 :D Én hétfőn a Unix-ba vettem Wahler-t, nyitási hőmérséklet 92C°. Házzal, tömítéssel együtt 10.500 magyar valutába került. http://www.unixauto....Lista_Form.aspx Ki is cseréltem, azóta a vízhőfok mutatóját mintha odaszögeltem volna a 90C°-hoz. Nekem is olyan kéne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Nekem azt mondták, annyi van nekik, hogy még el is adnak belőle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 :D Én hétfőn a Unix-ba vettem Wahler-t, nyitási hőmérséklet 92C°. Házzal, tömítéssel együtt 10.500 magyar valutába került. http://www.unixauto....Lista_Form.aspx Ki is cseréltem, azóta a vízhőfok mutatóját mintha odaszögeltem volna a 90C°-hoz. Nincsen lekartonozva a hűtőd? És mennyi idő alatt melegszik be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Január28, 2013 Megoszt Elküldve Január28, 2013 A hűtő nincs lekartonozva. Reggel mire körbetakarítottam már nem sok kellett a 90C°-hoz, kb. 15 perc lehetett. Miután elindultam pikk-pakk elérte 90C°-ot, és tartotta is ezt a hőmérsékletet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts