burns Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Hát ezt neked kell eldönteni, hogy mennyire bízol meg magadban :lol: Ha nem nagyon, akkor lehet érdemesebb lenne csináltatni valakivel (nem tudom melyik vidéken laksz). Amúgy csak csavarozni kell a műanyagokat, de elég sokat tornáztam mire kijöttek a dolgok (szűkös hely miatt), főleg a radiátorral ment el az idő. Ez bizalomgerjesztő. Féktárcsákat, üzemanyagszivattyút, kuplung bowdent (út mellett), féltengelyt és egyéb futómű elemeket már szereltem. Erre viszont azt mondták, hogy inkább bízzam szerelőre, annyira macerás. Ezért is kérdezlek benneteket, hátha tapasztalat alapján tudtok tanácsot adni, nem hallomás alapján :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Mellesleg sajnos olyan vagyok mint az autóm... attól hogy van orrom, az még nem jelenti, hogy szaglásom is van :lol: :D Akkor próbáld benedvesíteni vele az ujjad valahogy és nyald meg. Ha édeskés, akkor fagyálló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Nekem már volt "szerencsém" a radiátor kiműtéséhez és visszaszereléséhez. Tessék pár kép. A váltóbox és a középkonzol kibontása után. A fűtőventinél a motortérben van 4 csavar és 1 lejjebb középen, azokat is lazítsd ki. :D A 4 csavart vedd ki a sarkain. A radiátort megbillented lefelé és kihúzod. Előtte a motortéri bilincseket vedd le és csövet is húzd le a csonkról. Ilyen is lehet benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Akkor próbáld benedvesíteni vele az ujjad valahogy és nyald meg. Ha édeskés, akkor fagyálló. Mint mondtam, nem vagyok teljesen laikus. A garázs padlóját már kóstoltam (ott egyértelműen a hűtőfolyadék található), a taposónál ez valamiért nem jutott eszembe... pedig nem koszosabb az sem :S Viszont felvetésed kapcsán jutott eszembe, hogy a hűtőfolyadék elvileg nem fagyhatna bele a szőnyegbe (szerintem), hiszen fagyálló van benne... nálam pedig jég van a gumiszőnyeg alatt... de akkor mitől fagyott le??? glikol elpárolgott belőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Nekem már volt "szerencsém" a radiátor kiműtéséhez és visszaszereléséhez. Tessék pár kép. A váltóbox és a középkonzol kibontása után. A fűtőventinél a motortérben van 4 csavar és 1 lejjebb középen, azokat is lazítsd ki. :D A 4 csavart vedd ki a sarkain. A radiátort megbillented lefelé és kihúzod. Előtte a motortéri bilincseket vedd le és csövet is húzd le a csonkról. Ilyen is lehet benne. :lol: Ezek alapján szerintem megoldható. (engem meg azzal riogattak, hogy az egész műszerfalat ki kell szedni) Most már csak szabadidő kell na meg az sem ártana, ha kicsit enyhülne az idő. Gyanítom, hogy az utolsó képedhez hasonló látványban lesz részem nekem is, mert korábban már találtam egérfészket a kesztyűtartó mögött/alatt Köszönöm a sok segítőkész tippet! Majd jelzem a végeredményt és megpróbálom dokumentálni is a folyamatot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Mint mondtam, nem vagyok teljesen laikus. A garázs padlóját már kóstoltam (ott egyértelműen a hűtőfolyadék található), a taposónál ez valamiért nem jutott eszembe... pedig nem koszosabb az sem :S Viszont felvetésed kapcsán jutott eszembe, hogy a hűtőfolyadék elvileg nem fagyhatna bele a szőnyegbe (szerintem), hiszen fagyálló van benne... nálam pedig jég van a gumiszőnyeg alatt... de akkor mitől fagyott le??? glikol elpárolgott belőle? Akkor sanszos, hogy máshol folyik be a víz (esővíz pl.). Nekem 2 hely volt a kritikus: 1, az előző tulajék sz@rul rakták be a szélvédőt és az egyik sarkánál ömlött be a víz 2, Asszonykáméban és az enyémben is a tűzfal és a szélvédő közötti műanyagnál, valamint a tűzfal közepén lévő eltömődött lefolyócső miatt szivárgott nem kis mennyiségű víz a taposókhoz. Ami még tipp: Nem tudom milyen állapotban lehet a tűzfalon lévő hangszigetelő szivacsod. Ez iszonyatosan szereti magába szívni a vizet, ha valahol kiszakad. Én alaposan átnéznék minden lehetséges helyet, mielőtt linkre kicserélnéd a radiátort. Tehát a leírtak alapján 2 külön problémáról beszélünk, mert van egy hűtőrendszer tömítetlenség a motortérben és (ha tényleg nincs fagyálló a taposóknál) van egy vagy több pont a karosszérián ahol bevezeti a vizet az utastérbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Én alaposan átnéznék minden lehetséges helyet, mielőtt linkre kicserélnéd a radiátort. Tehát a leírtak alapján 2 külön problémáról beszélünk, mert van egy hűtőrendszer tömítetlenség a motortérben és (ha tényleg nincs fagyálló a taposóknál) van egy vagy több pont a karosszérián ahol bevezeti a vizet az utastérbe. Kezdek kicsit feszült lenni :lol: Annyi hibalehetőség van, hogy az már bosszantó Mindenképpen megnyalom a padlót... ha nem fagyállós akkor tényleg meg kell várnom az enyhülést, hogy bele tudjak bújni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Kezdek kicsit feszült lenni :lol: Annyi hibalehetőség van, hogy az már bosszantó Mindenképpen megnyalom a padlót... ha nem fagyállós akkor tényleg meg kell várnom az enyhülést, hogy bele tudjak bújni. :D Türelem! Megcsíped a hibát B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Köszi a biztatást! :lol: Amint jutok valamire, azonnal referálok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Én arra a gumikivezetőre tettem 1 kb. 30 cm hosszú csövet, hogy lent folyassa ki a vizet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Én arra a gumikivezetőre tettem 1 kb. 30 cm hosszú csövet, hogy lent folyassa ki a vizet. :lol: Az a lefolyócső a Calibrában pont a kormányműre engedte a vizet. Vectrában is így van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Az a lefolyócső a Calibrában pont a kormányműre engedte a vizet. Vectrában is így van? Ugyanaz a móka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Mióta megvettem ezt az autót, többek között az a probléma is fenn áll (mint ahogy ezt le írtam az első nap is) hogy a hűtővizem folyamatosan 97-100 fokon áll (ezt hőmérővel is megmértük) és menet közben is többször be kapcsol a ventilátor. A termosztát az jó mert pontosan 92 fokon nyit ki. Ma azon töprengtünk a barátommal aki egyben szerelő, csak sajna nem mindig ér rá, hogy lehetséges az hogy valamilyen hűtőtömítővel önthették fel és az lehet le rakódva benne!? Volt-e már valamelyikőtöknek ilyen problémája? Ti hogyan korrigálnátok ezt az állapotot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Lehet az egyszerű vízkő is. :D Főleg, ha sima csapvizet használt benne valaki. Hűtőrendszer leereszt, és átmos. Cillit-es móka. :lol: A tágulási tartályod milyen? Barnás lötty van benne? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Lehet az egyszerű vízkő is. :D Főleg, ha sima csapvizet használt benne valaki. Hűtőrendszer leereszt, és átmos. Cillit-es móka. :lol: A tágulási tartályod milyen? Barnás lötty van benne? :D Teljesen tiszta a kiegyenlítőtartály! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Teljesen tiszta a kiegyenlítőtartály! A vízpumpacsere óta is csinálja még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 A vízpumpacsere óta is csinálja még? Igen. Ugyanolyan 100 fokos a víz mint azelőtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Igen. Ugyanolyan 100 fokos a víz mint azelőtt. Hmm, ha valós a hőmérséklet (írtad a hőmérőt), akkor az a kérdés, hogy mi okozza ezt. Mivel van keringés (új vízpumpa), így sajnos a HF tömítésre tippelnék :D de ez csak kósza tipp. Milyen volt benne a hűtővíz amikor leengedtétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Hmm, ha valós a hőmérséklet (írtad a hőmérőt), akkor az a kérdés, hogy mi okozza ezt. Mivel van keringés (új vízpumpa), így sajnos a HF tömítésre tippelnék :D de ez csak kósza tipp. Milyen volt benne a hűtővíz amikor leengedtétek? Tiszta volt, semmi olaj benne, azért gondolok arra hogy valami hűtő tömítővel volt fel öntve valamikor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Lehet az egyszerű vízkő is. :D Főleg, ha sima csapvizet használt benne valaki. Hűtőrendszer leereszt, és átmos. Cillit-es móka. :lol: A tágulási tartályod milyen? Barnás lötty van benne? :D Ez a cillites móka hogy működik pontosan? Le ereszem a vizet és az üres rendszerbe öntsem a cillitet? Ha igen akkor mennyit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Ez a cillites móka hogy működik pontosan? Le ereszem a vizet és az üres rendszerbe öntsem a cillitet? Ha igen akkor mennyit? Már kérdezted és Öcsibácsi linkelte is :D Amúgy igen, leengedni és csak a radiátort töltöd fel cillittel és hagyod ázni. (félcolos kerti locsolócsövet kell a radiátor két végére húzni) Majd vezetékes vízzel átmosod alaposan, majd szükség szerint megint cillit, majd megint átmosós móka, egész addig amíg tiszta nem lesz. Türelemjáték, szerintem nem éri meg összecsapni. Épp ma mondtam, hogy még mindig iszonyatosan jó a fűtés a kocsiban (tavaly mostam át így). Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Ez a cillites móka hogy működik pontosan? Le ereszem a vizet és az üres rendszerbe öntsem a cillitet? Ha igen akkor mennyit? Ha a hűtődből esetleg kiszedi a tömítőt a Cillit, akkor sanszos lesz 1 jó hűtőcsere. Amúgy ezeket a tömítőket úgy kell használni, hogy csak keveset öntünk bele a rendszerbe pont az ilyen dolgok miatt. Ha az a mennyiség nem lenne elég, még mindig lehet 1 picit utánaönteni. :lol: Kisebb esély a dugulásra. :D Tapasztalat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Fűtésed milyen? Termosztát mikor volt cserélve? (véletlenül nem lehet fordítva beletenni a termoszt?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Fűtésed milyen? Termosztát mikor volt cserélve? (véletlenül nem lehet fordítva beletenni a termoszt?) Nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Fűtés xar de a termosztát 92 fokon nyit mert megmértük hőmérővel. De a vizem így is folyamatosan 100 fok környékén van a ventilátor menet közbe is be kapcsol elég soxor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts