öcsibácsi Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Azért gondolom nem lehetett valami egetrengető C16NZ powaaa :D 7.7l :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Amúgy beszéltem a szerelővel, aki cserélte a termosztátot és azt mondta, hogy soha nem használt még 82°C-ost. De megnézte a szervízlapon és csak annyit tud róla, hogy ő jót rendelt és nem tudja hogy lehet ez. De kissé elbizonytalanodott és megígérte, hogy ezentúl inkább egyezteti a feliratot a dobozon a tartalommal. Amúgy nem kételkedem benne, mert együtt voltunk katonák és azóta is jó barátságban vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 7.7l :) Nekem városba 10-12.. Örülnék én a 7liternek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Nekem városba 10-12.. Örülnék én a 7liternek :D Nekem is ennyi volt,de már csak 8,5 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Off-oltok mi? Majd kaptok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Off-oltok mi? Majd kaptok. :D Ti meg a másik topicban? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
turbo Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Sziasztok! Lenne egy nagy problémám. 1.5 éve vettem egy Isuzu disel motoros A Vectrát. 1994-es CDX-es,TDI kivitel. A gondom a fűtéssel van.Volt már egy pár autóm,szereltem épp eleget,de ilyent még nem pipáltam. 2009 telén úgy döntött az autó,hogy csak 2000-es fordulat felett fúj meleget a fűtés. Üzem meleg motornál!! Alapjáraton vagy aránylag alacsony fordulaton csak hideget nyomott. A termosztátot előzőleg cseréltem már,mert nem melegedett rendesen.Gyári 2 szelepes került bele,amit az Opel Tisch(remélem jól írom) írt elő.Motor üzem meleg,fűtés csak magas fordulaton.Egész hűtő-fűtő rendszert átmostam,a radiátorba próbaképp dugott slagból nyomta a vizet a kijövő oldalon,gyönyörűen.(Az előző tulaj állítólag cserélte is a radiátort,de azért fagyoskodott).A hűtőventillátor normálisan működik,mivel már a vétel után jeladót cseréltem,mert non-stop ment. A fűtéscsapnak csúfolt vákumos valamit is leszedtem megjárattam,működő képesnek tűnt. Berágtam,beöltöztem úgy jártam vele.Álló helyzetben a lámpánál pörgettem,mint a marha,nehogy megfagyjak.Sokan néztek hülyének.Erre egyszer csak kb január vége felé,magától megjavult.Alapjáraton meleget fújt.Jött a nyár,majd megint a hűvösek.A fűtésem tökéletesen üzemelt,egészen most,december végéig.És megint elkezdte,csak magas fordulaton nyom meleget.Tök tanácstalan vagyok.Páran mondták,hogy vízpumpacsere,mert nem tud eleget nyomni.Szerintem akkor viszont nyáron meg melegedne a motor,de semmi gondja.Meg ugye egy időre magától megjavult.Hengerfejességre utaló jelek sincsenek,a hűtőfolyadék sem szivárog. Megköszönném.ha valakinek lenne valami ötlete,mert én már kezdem feladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Haver Expertjében kókányolás a fűtés érdekében. (nem én csináltam, így vette :D ) A kapcsolója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Haver Expertjében kókányolás a fűtés érdekében. (nem én csináltam, így vette :D ) http://pics.coldline.hu/pics/146419-20101231-qnKACQ.jpg A kapcsolója. http://pics.coldline.hu/pics/146421-20101231-h5dNpb.jpg Amúgy látszik mennyire van takarítva a kocsi belülről.. :) Vagy melós kocsi?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Amúgy látszik mennyire van takarítva a kocsi belülről.. :D Vagy melós kocsi?? Melós, ő szobafestő az öccse meg kőműves és mivel ez 1 "dobozos" jármű a por is terjed benne. De, az is igaz, hogy nem a kocsitakarítás a legfontosabb az életében. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Melós, ő szobafestő az öccse meg kőműves és mivel ez 1 "dobozos" jármű a por is terjed benne. De, az is igaz, hogy nem a kocsitakarítás a legfontosabb az életében. :D Értem én hogy melósjárat, de engem akkor is irritál... Melóztam én is kőművesként, de ott nem nézett ki így sosem a Transporter. Az előző melóhelyem Jumpyja pedig ragyogott mindig mint a Salamon töke, pedig elég sokat kísértük a túlméretes motyókat az autópályaépítések porában, nah de nem vagyunk egyformák :) A kókányolás az valami fenomenális :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Na ma volt a napja hogy a radiátor csöveit lehúzkodtam és felöntöttem Cillit el.30percet hagytam benne ázni, utána kinyomattam csapvízzel, visszanyomtam a csöveket, de ugyanolyan a fűtésem. Így is van fűtés, mert lehet meleget csinálni, de szerintem még mindig jobban kellené nyomni. Kézlangyosnál melegebb, de nem égeti a kezet egyeltalán:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Na ma volt a napja hogy a radiátor csöveit lehúzkodtam és felöntöttem Cillit el.30percet hagytam benne ázni, utána kinyomattam csapvízzel, visszanyomtam a csöveket, de ugyanolyan a fűtésem. Így is van fűtés, mert lehet meleget csinálni, de szerintem még mindig jobban kellené nyomni. Kézlangyosnál melegebb, de nem égeti a kezet egyeltalán:) Sztem nem volt alapos a tisztitás. Fütőventilátorod jól müködik??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Sztem nem volt alapos a tisztitás. Fütőventilátorod jól müködik??? Aham. Minden jól működik. Most egyenlőre hagyom, úgy sincsenek olyan hidegek most szerintem, meg 1év alatt már 3x cseréltem benne fagyállót rendszermosatás miatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Aham. Minden jól működik. Most egyenlőre hagyom, úgy sincsenek olyan hidegek most szerintem, meg 1év alatt már 3x cseréltem benne fagyállót rendszermosatás miatt :D Én beleszoktam engedni lavorba és ha öntöm vissza átszüröm, azért nem veszek 1200Ftért 1 liter fagyállót mindig több darabot pfff Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Én is leszűröm, ezért nem kap új löttyöt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Valaki nézzem meg nekem, hogy a kmóra hőfokjeladóján (1 vezetékes)milyen szám van. Danke. Bár már a 3. van benne, de ez is alacsony hőfokot mutat. Kimértem és kb. 2/3-át mutatja ellenállásban a nagykönyv értékeinek, de ebben legalább egyforma a 3. 110°C-os órám van, az volt ez előtt is. A jeladó 120°C- ra van hitelesítve, miért is nem jó? A boltos szerint is ez kell hozzá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Sztem nem volt alapos a tisztitás. Fütőventilátorod jól müködik??? Csatlakozom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Csatlakozom... És ha öntenék egy kis trisót a kiegyenlítőbe és úgy járnák vele 2napig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 És ha öntenék egy kis trisót a kiegyenlítőbe és úgy járnák vele 2napig? Az jót tesz a fagyállónak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Az jót tesz a fagyállónak? Nem nagyon izgat a fagyálló, majd max. lecserélem. De szerintem hagyom így ahogy van.. Így is fúj meleget, csak nem gatyarohasztót, hanem kellemeset:) Csak én vagyok ilyen elégedetlen mindennel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 És ha öntenék egy kis trisót a kiegyenlítőbe és úgy járnák vele 2napig? Ha még rászántál volna egy fél délutánt a legutóbbi Cillites mókánál, akkor annyi pont elég lett volna neki. Vagy esetleg délután szétszedni beleönteni a szert, és másnap reggel pedig átmosni és összerakni. De ha tényleg fújja a meleget, akkor kár vele szenvedni ilyenkor, majd nyáron összekötni valamivel (pl. vízpumpacsere, vagy termosztát csere). Link to comment Megosztás: More sharing options...
turbo Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Elég volt a fagyoskodásból. A régi 2000-es Vectrámmal semmi gondom nem volt,az asszonynak 5 éve van egy G Astrája,semmi gond vele,volt egy 123.as dízel Mercim 5 évig tökéletes volt,pedig 500000 km volt benne. Ez a szemét Isuzu dízel Vectra másfél év alatt,idegroncsot csinált belőlem.Állandóan cserélhettem valamit rajta,ráadásul fagyoskodhatok is benne. Megy a francba a háztól,senkinek nem ajánlom,hogy ilyent vegyen. Veszek inkább egy öreg Mercit,azzal nincs negyed ennyi gond. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Ez szomorú, az F Astra dízelben se tudnak semmi biztatót mondani, hogy mi okozhat ilyen gondot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Elég volt a fagyoskodásból. A régi 2000-es Vectrámmal semmi gondom nem volt,az asszonynak 5 éve van egy G Astrája,semmi gond vele,volt egy 123.as dízel Mercim 5 évig tökéletes volt,pedig 500000 km volt benne. Ez a szemét Isuzu dízel Vectra másfél év alatt,idegroncsot csinált belőlem.Állandóan cserélhettem valamit rajta,ráadásul fagyoskodhatok is benne. Megy a francba a háztól,senkinek nem ajánlom,hogy ilyent vegyen. Veszek inkább egy öreg Mercit,azzal nincs negyed ennyi gond. :) Bemegy a radiátorba a melegvíz egyeltalán? Nem a terelőlapátokkal lehet a gond amikkel állítod a fűtést? Ha megy abba a radiátorba melegvíz, ott kell lennie fűtésnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts