öcsibácsi Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Középen hideget kellene fújnia. Amúgy tudod a hideg-meleg között állítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Középen hideget kellene fújnia. Amúgy tudod a hideg-meleg között állítani? Persze azt tudom:) Szerintem fűtőradiátorom kuka.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Középen hideget kellene fújnia. Amúgy tudod a hideg-meleg között állítani? Nem mindegyiknél. Az én klímásom is meleget fúj, Asszony nem klímása pedig hideget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Én is így csináltam, de semmi:S Középen kb. 20fokos levegőt fúj, oldalt 25öt. Max fokozaton is lehelletnyi a meleg. 25-30fokos levegő kb. Mit csináltál így? Cillitet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy a fűtőventilátorom kapcsolójánál azt vettem észre hogy egyre tovább kell tekernem hogy elinduljon a levegő beáramlása. Kb. fél éve, vagy még talán annyi sem volt, tudom hogy foglalkoztatok a témával hogy mi a megoldás erre! Visszaolvastam a témában, megnéztem az Astra Gyik-ben de nem találtam! Hol találom meg ezt a leírást, tudnátok segíteni ebben?? Mit kell csinálni vele hogy újra normálisan több fokozatban működjön?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy a fűtőventilátorom kapcsolójánál azt vettem észre hogy egyre tovább kell tekernem hogy elinduljon a levegő beáramlása. Kb. fél éve, vagy még talán annyi sem volt, tudom hogy foglalkoztatok a témával hogy mi a megoldás erre! Visszaolvastam a témában, megnéztem az Astra Gyik-ben de nem találtam! Hol találom meg ezt a leírást, tudnátok segíteni ebben?? Mit kell csinálni vele hogy újra normálisan több fokozatban működjön?? Fűtőmotor előtét ellenállás csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Fűtőmotor előtét ellenállás csere. Ez lesz az?? Klikk ide Ezt kell cserélni s akkor minden ok lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Mit csináltál így? Cillitet? 3napig volt ecet a rendszerbe. Az is rengeteg cuccot kihozott.De cillitet hogyan nyomsz bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantonio Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 3napig volt ecet a rendszerbe. Az is rengeteg cuccot kihozott.De cillitet hogyan nyomsz bele? Hali! A vízhőfokod mit mutat?Nekem ugyan ez volt a gondom,de folyamatosan a kék vonalon volt a mutatóm is. A termoszztát cseréje megoldotta a problémát. Neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Hali! A vízhőfokod mit mutat?Nekem ugyan ez volt a gondom,de folyamatosan a kék vonalon volt a mutatóm is. A termoszztát cseréje megoldotta a problémát. Neked? Nekem termosztát jó. Stabilan 90fokon van a víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laslie Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Hali! A vízhőfokod mit mutat?Nekem ugyan ez volt a gondom,de folyamatosan a kék vonalon volt a mutatóm is. A termoszztát cseréje megoldotta a problémát. Neked? A hűtőfolyadék szint rendben van? Fűtés- működtető szerkezet hiba? Nem szorul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Ez lesz az?? Klikk ide Ezt kell cserélni s akkor minden ok lesz? Így van. :lol: Ezt kell cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Ady, majd 5000-é nem rossz. :lol: Mintha aranyból lenne. Kérdezz rá bontóban is azért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 A hűtőfolyadék szint rendben van? Fűtés- működtető szerkezet hiba? Nem szorul? Teljesen könnyen megy minden. Nyáron meleget fúj ha rátekerem meleget, de ienkor télen kevés:) Megpróbálom a Cillit es megoldást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Próbáld mind2 irányból átöblíteni utána, hátha úgy van benne a cucc, hogy csak 1 irányba engedi kiszabadulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Próbáld mind2 irányból átöblíteni utána, hátha úgy van benne a cucc, hogy csak 1 irányba engedi kiszabadulni. 1000ft körül van egy flakon ilyen Cillit Bang. Új radiátor meg 10ezer+egy cumis délután:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 3napig volt ecet a rendszerbe. Az is rengeteg cuccot kihozott.De cillitet hogyan nyomsz bele? Ezért kérdeztem :lol: Az ecet tökéletes a vízkő ellen, de a rozsdával és azzal a barna trutyival nem tud sokat kezdeni. Ezért erősködtem a cillittel. De ne a Banget, hanem ezt használd: 6-700Ft csak. Próbáld mind2 irányból átöblíteni utána, hátha úgy van benne a cucc, hogy csak 1 irányba engedi kiszabadulni. Ezt elfelejtettem írni. Mindkét irányból tetemes mennyiségű dzsuva jött ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Ezért kérdeztem :lol: Az ecet tökéletes a vízkő ellen, de a rozsdával és azzal a barna trutyival nem tud sokat kezdeni. Ezért erősködtem a cillittel. De ne a Banget, hanem ezt használd: 6-700Ft csak. Ezt elfelejtettem írni. Mindkét irányból tetemes mennyiségű dzsuva jött ki. Okés. Köszi szépen, holnap nekiállok:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Okés. Köszi szépen, holnap nekiállok:) Kitartást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 1000ft körül van egy flakon ilyen Cillit Bang. Új radiátor meg 10ezer+egy cumis délután:) A trisó olcsóbb... 5 liter vízben feloldasz egy ilyen fél kilós zacskónyit és az majd elrendezi a hűtődet: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Vettem 2ilyen Cillit et a tescoba, meg van itthon trisó is. Trisótól félek, hátha kimarja a radiátort:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Ady, majd 5000-é nem rossz. :lol: Mintha aranyból lenne. Kérdezz rá bontóban is azért. Én is eléggé sokallom az árat érte, azért szerintem ennyit nem ér! Szétnézek még máshol mert szerintem ennél olcsóbban is lehet találni.. Szerény véleményem szerint max. 2-3 ezernél többet nem ér egy ilyen.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 A trisó olcsóbb... 5 liter vízben feloldasz egy ilyen fél kilós zacskónyit és az majd elrendezi a hűtődet: http://3.bp.blogspot.com/_zk1p37ENBM0/S8hQ...s200/trisĂł.png Rozsda ellen is jó? Adam már ecettel is próbálkozott. Nem a vízkővel lesz ott a gond szerintem, hanem a rozsdás sárral. Nekem ahogy írtam is, rengeteg trutyi jött ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 A trisó olcsóbb... 5 liter vízben feloldasz egy ilyen fél kilós zacskónyit és az majd elrendezi a hűtődet: "Kevesen tudják, de a Trisó alumínium felületek tisztításához kiváló. 10 liter 40 fokos vízhez 0,75 kg Trisót kell keverni, majd az alumíniumot kb. 3 órát kell áztatni benne. (kisebb tárgyhoz kevesebb vizet – Trisót kell használni) 3 óra után az alumínium tárgy sötétszürke színű lesz, ezt ecsettel és langyos vízzel tökéletesen le lehet tisztítani, így újra eredet fényében fog „ragyogni” az alumínium tárgy." Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Rozsda ellen is jó? Adam már ecettel is próbálkozott. Nem a vízkővel lesz ott a gond szerintem, hanem a rozsdás sárral. Nekem ahogy írtam is, rengeteg trutyi jött ki. Ilyenkor +okba tűrhető a fűtés. De mikor szombat éjjel megyek bulizni, és most is -17 fokvolt, hát, eléggé rázott a hideg:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts