manó-gabesz Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Csak egy jótanács. Ha már úgyis leengeded a vizet, akkor érdemes lenne a fűtőradiátorod is átmosni egy kicsit. Beszéltünk nemrég róla. Na én ezt nem tudtam megtenni már. én ugye másik fajta hűtőt vettem a gépre (kadett 1.7D) de a fűtőradiátort nem igazán tudtam kiszedni kipucolni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Na én ezt nem tudtam megtenni már. én ugye másik fajta hűtőt vettem a gépre (kadett 1.7D) de a fűtőradiátort nem igazán tudtam kiszedni kipucolni.. Nem kell kiszedni! :D Kell félcolos kerti locsolócső, egy tölcsér meg valami rozsda és vízkőoldó (nekem a cillit jött be). Kiszedni elég nagy macera, főleg télen -5 fokban... :) tapasztalat... De a fenti módszerrel maradhat a helyén és csak a 2 radiátorra menő gumicsövet kell leműteni a helyéről és ide feldugni a locsolócsöveket. Nem kell túl sok, mert elég 2db fél/1 méteres darab. Az egyikbe bele a tölcsért és így bele tudod csurgatni a löttyöt (közben figyelni, hogy a másik végén ne folyjon ki). Áztatni egy ideig, majd kinyomni tiszta vízzel (itt élveztem a vezetékes víz nyomását :D ) Megcsináltam 2X 3X egész addig amíg már csak tiszta vizet lökött ki a vízsugár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Nem kell kiszedni! :D Kell félcolos kerti locsolócső, egy tölcsér meg valami rozsda és vízkőoldó (nekem a cillit jött be). Kiszedni elég nagy macera, főleg télen -5 fokban... :) tapasztalat... De a fenti módszerrel maradhat a helyén és csak a 2 radiátorra menő gumicsövet kell leműteni a helyéről és ide feldugni a locsolócsöveket. Nem kell túl sok, mert elég 2db fél/1 méteres darab. Az egyikbe bele a tölcsért és így bele tudod csurgatni a löttyöt (közben figyelni, hogy a másik végén ne folyjon ki). Áztatni egy ideig, majd kinyomni tiszta vízzel (itt élveztem a vezetékes víz nyomását :D ) Megcsináltam 2X 3X egész addig amíg már csak tiszta vizet lökött ki a vízsugár. Megprobálom majd megcsinálni, bár már feltöltöttem téli fagyállóval is a hűtőt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Megprobálom majd megcsinálni, bár már feltöltöttem téli fagyállóval is a hűtőt.. A háztartási ecet is megteszi a hatását, én azzal pucoltam ki,nagyon jól felmarta a vízkövet is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 A háztartási ecet is megteszi a hatását, én azzal pucoltam ki,nagyon jól felmarta a vízkövet is! Igen és még olcsóbb is. Bár nekem rengeteg rozsdás sár jött ki, ezért is ajánlottam a cillitet. Ha csak vízkőre megy az ember akkor ecet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Tegnap indultam egy kicsit hosszabb útra (kb. 120 km). Menet közben arra lettem figyelmes, hogy a vízhőfok mutatója egyre lejjebb kúszik, és alig valamivel az alsó kék jel fölött állt meg! Megálltam, körbenéztem a motorteret, de semmi rendelleneset nem tapasztaltam. A kiegyenlítőben rendesen volt "víz", a fűtés is működött normálisan. A motorral sem tapasztaltam semmi kirívót. Nem emlékszem, hogy tavaly télen csinált volna ilyet, és ráadásul, még nincsenek is mínuszok, hogy a kinti hőmérséklet miatt meghűljön ennyire! Ma hazafele is ugyan ez volt. Mikor megálltam egy kicsit feljebb kúszott, de addigra már pár km-ert jöttem a városban. Mi lehet ez? Hideg lenne ennyire? Vagy a hőfok jeladóm rendetlenkedne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Tegnap indultam egy kicsit hosszabb útra (kb. 120 km). Menet közben arra lettem figyelmes, hogy a vízhőfok mutatója egyre lejjebb kúszik, és alig valamivel az alsó kék jel fölött állt meg! Megálltam, körbenéztem a motorteret, de semmi rendelleneset nem tapasztaltam. A kiegyenlítőben rendesen volt "víz", a fűtés is működött normálisan. A motorral sem tapasztaltam semmi kirívót. Nem emlékszem, hogy tavaly télen csinált volna ilyet, és ráadásul, még nincsenek is mínuszok, hogy a kinti hőmérséklet miatt meghűljön ennyire! Ma hazafele is ugyan ez volt. Mikor megálltam egy kicsit feljebb kúszott, de addigra már pár km-ert jöttem a városban. Mi lehet ez? Hideg lenne ennyire? Vagy a hőfok jeladóm rendetlenkedne? Lehet nem zár el a termosztátod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Az előbbi kollegának lesz igaza szerintem is, valószinüleg nem zár rendesen ezér megy le ennyire a hő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Tegnap indultam egy kicsit hosszabb útra (kb. 120 km). Menet közben arra lettem figyelmes, hogy a vízhőfok mutatója egyre lejjebb kúszik, és alig valamivel az alsó kék jel fölött állt meg! Megálltam, körbenéztem a motorteret, de semmi rendelleneset nem tapasztaltam. A kiegyenlítőben rendesen volt "víz", a fűtés is működött normálisan. A motorral sem tapasztaltam semmi kirívót. Nem emlékszem, hogy tavaly télen csinált volna ilyet, és ráadásul, még nincsenek is mínuszok, hogy a kinti hőmérséklet miatt meghűljön ennyire! Ma hazafele is ugyan ez volt. Mikor megálltam egy kicsit feljebb kúszott, de addigra már pár km-ert jöttem a városban. Mi lehet ez? Hideg lenne ennyire? Vagy a hőfok jeladóm rendetlenkedne? Egyértelmű termosztát hiba. Ajánlatos lesz tél előtt cserélni, mivel bőven behozza az árát (nem lesz túlfogyasztásod). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantonio Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Egyértelmű termosztát hiba. Ajánlatos lesz tél előtt cserélni, mivel bőven behozza az árát (nem lesz túlfogyasztásod). Jjaja!Ugyan ez a gondom nekem is.Viszont én kivettem tegnap a termómat és beleraktam edénybe oszt alágyújtás. Így láthatóan működött a termosztát,forrás előtt nyitott ki szépen.Tehát akkor vajon mi a hiba?Nincs más hátra veszek egy olyat ami bevált a "sporttársaknak". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Jjaja!Ugyan ez a gondom nekem is.Viszont én kivettem tegnap a termómat és beleraktam edénybe oszt alágyújtás. Így láthatóan működött a termosztát,forrás előtt nyitott ki szépen.Tehát akkor vajon mi a hiba?Nincs más hátra veszek egy olyat ami bevált a "sporttársaknak". A "hőmérő része működik", csak nem tud elzárni, ezért áramlik a hűtőbe is a víz. A menetszél pedig szépen lehűti az egész hűtőrendszert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Ma mértem fagyállót, és -6fok, mondom szép. Én ezt a fagyállót használom: http://www.autosbolt.hupont.hu/felhasznalo.../glycunic_1.jpg Sztetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Ma mértem fagyállót, és -6fok, mondom szép. Én ezt a fagyállót használom: http://www.autosbolt.hupont.hu/felhasznalo.../glycunic_1.jpg Sztetek? Teljesen jó a cucc, de a -6 fok nagyon karcsú. Én -20 fölé nem nagyon mennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Teljesen jó a cucc, de a -6 fok nagyon karcsú. Én -20 fölé nem nagyon mennék. Ezt nyáron csináltam, ma veszek ebből és megcsinálom Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Valaki kérdezte korábban, hogy normális e a 75 fokos hűtővíz üzem közben, amire én azt válaszoltam, hogy persze nekem is annyi! Nos ehhez fűznék annyi kiegészítést, hogy időközben tönkrement a termosztátom, ami annak rendje, s módja szerint ki lett cserélve. Azóta olyan 80 fok körülire áll be a hűtővíz, ami még mindíg eltér a gyári értéktől, de az eddig megszokottól is! Mondjuk a lassan két év alatt nem vettem észre, hogy befolyásolta volna a motor működését, de kíváncsi leszek, hogy magasabb hőmérsékleten milyen fogyasztást fog produkálni. A régivel egyébként az lett a baj, hogy túl hamar nyitott ki, és visszazárás után is maradt egy hajszálnyi kis rés amin áramolhatott a folyadék. Lehet, hogy a fennt említett "szaktársnak" is valami ilyesmi van a termosztátjával! Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Valaki kérdezte korábban, hogy normális e a 75 fokos hűtővíz üzem közben, amire én azt válaszoltam, hogy persze nekem is annyi! Nos ehhez fűznék annyi kiegészítést, hogy időközben tönkrement a termosztátom, ami annak rendje, s módja szerint ki lett cserélve. Azóta olyan 80 fok körülire áll be a hűtővíz, ami még mindíg eltér a gyári értéktől, de az eddig megszokottól is! Mondjuk a lassan két év alatt nem vettem észre, hogy befolyásolta volna a motor működését, de kíváncsi leszek, hogy magasabb hőmérsékleten milyen fogyasztást fog produkálni. A régivel egyébként az lett a baj, hogy túl hamar nyitott ki, és visszazárás után is maradt egy hajszálnyi kis rés amin áramolhatott a folyadék. Lehet, hogy a fennt említett "szaktársnak" is valami ilyesmi van a termosztátjával! Nekem a a két vonal közötti vonalon áll, vagy picivel alatta, ez hány fok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Melyik két vonalra gondolsz? Nekem a a két vonal közötti vonalon áll, vagy picivel alatta, ez hány fok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Nekem az első vonal felett kapcsol a venti. az kb 80fok. az első csik illetve azalatt áll a mutató mikor üzemmelegen van. Nemhiszem hogy rossz lenne a motornak, mert bazi meleget fúj fűtéssel. Viszont fogy a vizem! :) ma utánna kellett töltenem épphogy volt a kiegyenlítőtartályban.. Viszont nincs gőzöm. Vagyis most hogy belegondolok... szokott eléggé gőzőlni a kipuff, de eddig betudtam a teljesen nyitott kipufogorendszernek meg a sportdobnak.. lehet utánna kéne néznem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Nekem az első vonal felett kapcsol a venti. az kb 80fok. az első csik illetve azalatt áll a mutató mikor üzemmelegen van. Nemhiszem hogy rossz lenne a motornak, mert bazi meleget fúj fűtéssel. Viszont fogy a vizem! :) ma utánna kellett töltenem épphogy volt a kiegyenlítőtartályban.. Viszont nincs gőzöm. Vagyis most hogy belegondolok... szokott eléggé gőzőlni a kipuff, de eddig betudtam a teljesen nyitott kipufogorendszernek meg a sportdobnak.. lehet utánna kéne néznem. Enyém is baszottul gőzöl hideg időbe, meg az összes opel.. Nem egy astrát láttam már lámpánál elindulásnál, aminek a kipujából úgy folyt a víz, mintha megnyitották volna a slagot:) Bár enyémből nem fogy a hűtővíz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Enyém is baszottul gőzöl hideg időbe, meg az összes opel.. Nem egy astrát láttam már lámpánál elindulásnál, aminek a kipujából úgy folyt a víz, mintha megnyitották volna a slagot:) Bár enyémből nem fogy a hűtővíz. Igen, nekem is gőzöl mindkét X20XEV. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Igen, nekem is gőzöl mindkét X20XEV. Megnyugodtam :) Bár enyém a 30 fokban is gőzőlt.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Megnyugodtam :) Bár enyém a 30 fokban is gőzőlt.. :D Hoppá... Az viszont nem feltétlen jó dolog. Létezik ILYEN cucc amivel jó eséllyel felderíthető a hiba. De ha nem melegszik oltári gyorsan, akkor én inkább valami szivárgásra gondolnék. Pl. nekem a hűtő bal oldalán lévő kis csőnél volt minimális szivárgás nemrég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Hoppá... Az viszont nem feltétlen jó dolog. Létezik ILYEN cucc amivel jó eséllyel felderíthető a hiba. De ha nem melegszik oltári gyorsan, akkor én inkább valami szivárgásra gondolnék. Pl. nekem a hűtő bal oldalán lévő kis csőnél volt minimális szivárgás nemrég. Köszi! Bár ha ennyi pénzem lennei inkább megcsináltatnám, ha valami baja lenne.. :) egyenlőre még tankolni se tudok bele.. munkanélküliség rulez.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Köszi! Bár ha ennyi pénzem lennei inkább megcsináltatnám, ha valami baja lenne.. :) egyenlőre még tankolni se tudok bele.. munkanélküliség rulez.. Az gáz :D Sajna tudom milyen is az. Fél évig volt szerencsém hozzá... No, de hogy ne legyen off: nem is azért linkeltem, csak hátha van valakinek a közeledben ilyesmi. Én a 17.kerben tudok egy mukit akinek van, ha gondolod átküldöm a számát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Tudja valaki, hogy a többféle motorral szerelt vekik klímái mennyire kompatibilisek egymással? Pl 1.6-ból, vagy 2.0-(C20NE)ből át lehet-e kompletten rakni 1.8-asba? Esetleg a 16v-esek, dízelesek, és a 2.5-ösöké is jó lehet hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts