Találtgyerek Elküldve Január16, 2014 Elküldve Január16, 2014 Gondoltam csak úgy kíváncsiságból kisavazom a régit, hát ne tudjátok meg milyen olajsár és koksz jön ki belőle. Nincs mit csodálkozni hogy nem volt cirkuláció. Tudni kell hozzá még, hogy anno hengerfejesen vettem a kocsit. Ki tudja meddig jártak olajos vízzel a rendszerben.
Thor Elküldve Január17, 2014 Elküldve Január17, 2014 Gondoltam csak úgy kíváncsiságból kisavazom a régit, hát ne tudjátok meg milyen olajsár és koksz jön ki belőle. Nincs mit csodálkozni hogy nem volt cirkuláció. Tudni kell hozzá még, hogy anno hengerfejesen vettem a kocsit. Ki tudja meddig jártak olajos vízzel a rendszerben. Hát igen... ezért lenne jó most egy 0 km-es A Veki, annál mindenre lehetne vigyázni ahogy kell.
Bundee Elküldve Január17, 2014 Elküldve Január17, 2014 Akkor okafogyottá válna a fórum, mert nemlennének ilyen gondjai :P Hát igen... ezért lenne jó most egy 0 km-es A Veki, annál mindenre lehetne vigyázni ahogy kell.
fábi Elküldve Január21, 2014 Elküldve Január21, 2014 Sziasztok! Azt produkálja a gépsárkány, hogy felmelegszik a hűtővíz án. Majd bekapcsol a ventillátor, és azután csak akkor áll le, ha leveszem a gyújtást. Viszont a hűtővíz hőmérséklete sem megy le csak éppen 90C° alá, még akkor sem ha 50 km-t megyek, úgy hogy a ventillátor folyamatosan megy.
wookie Elküldve Január21, 2014 Elküldve Január21, 2014 Sziasztok! Azt produkálja a gépsárkány, hogy felmelegszik a hűtővíz ######án. Majd bekapcsol a ventillátor, és azután csak akkor áll le, ha leveszem a gyújtást. Viszont a hűtővíz hőmérséklete sem megy le csak éppen 90C° alá, még akkor sem ha 50 km-t megyek, úgy hogy a ventillátor folyamatosan megy. Ez így első blikkre termosztát és hőgomba csere. Illetve ha esetleg nálad relézett a venti, akkor az is lehet. Asszem a kései szériákban már volt relé is. (vagy csak a klímásnál?) Próbáld ki ha megy a venti, és lehúzod a csatit a hőgombáról, akkor leáll e. Ha igen akkor hőgomba. Bár ha meg valami miatt nagyon melegszik (pl hengerfejes) akkor meg azért megy folyamatosan. Azt is meg lehet álíapítani, meg kell nézni a kiegyenlítőt, ha bugyog benne a víz (illetve fogy) akkor belefúj. 1
fábi Elküldve Január21, 2014 Elküldve Január21, 2014 A termosztátom nincs egy éves (Wahler), bár ez nem jelent semmit. Na délután megnézem, meg azt is hogy van-e relé, mert kései széria is meg klímás is. :) Kösz!
wookie Elküldve Január21, 2014 Elküldve Január21, 2014 A termosztátom nincs egy éves (Wahler), bár ez nem jelent semmit. Na délután megnézem, meg azt is hogy van-e relé, mert kései széria is meg klímás is. :) Kösz! Na, hát a kapcsrajz szerint http://www.vectra16v.com/slp/slp_vectra-calibra_mj95.pdf két relé is van benne, mert hogy két fokozatú a venti. 1
Thor Elküldve Január21, 2014 Elküldve Január21, 2014 A termosztátom nincs egy éves (Wahler), bár ez nem jelent semmit. Na délután megnézem, meg azt is hogy van-e relé, mert kései széria is meg klímás is. :) Kösz! Én pont 10 napja cseréltem a hűtőben lévő alsó gombát, mert pont ugyanezt művelte mint a Tiéd. Megkapta a donorét és tökéletes azóta is. A termosztátot én nem bántanám, az teszi a dolgát szerintem. 1
fábi Elküldve Január21, 2014 Elküldve Január21, 2014 (edited) Próbáld ki ha megy a venti, és lehúzod a csatit a hőgombáról, akkor leáll e. Ha igen akkor hőgomba. Na akkor elsőnek a hőgombát nézem meg. Én pont 10 napja cseréltem a hűtőben lévő alsó gombát, mert pont ugyanezt művelte mint a Tiéd. Megkapta a donorét és tökéletes azóta is. A termosztátot én nem bántanám, az teszi a dolgát szerintem. Nagyon bízom benne, hogy az a gond. Mert a Típus is ugyanaz. :) Nekem nincs donor, de ahogy néztem van belőle választék szép számmal, és nem is horror az ára. Jól gondolom, hogy a pirossal bekarikázot az? http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_23_u9bktkn30g.jpg Lehúztam a csatlakozót, és láss csodát megállt a ventillátor. Estleg tudsz mondani valami számot vagy tököm tudja mit, amiről beazonosítható? :) Mert így beszerelve nem sok minden látszik. Módosítva Január23, 2014 : fábi
Corsa B Caravan Elküldve Január26, 2014 Elküldve Január26, 2014 (edited) Annak az a lényege hogy középállásban áll. Mondjuk pontos méretezés (az ablaktörlőszerkezetnél) és aprólékos beállítás kell hozzá (meg egy Fiat Bravo/Brava/Marea ablaktörlőkar, mert az egyenes, nem hajlított), én valami tizenvalahányszor szedtem le a kart meg raktam vissza mire jó lett, de végül szép függőlegesen állt: Hello! Érdekelne hogy házilag hogy lehetne vagyis te hogy oldottad meg az egykaros törlőt :) láttam hogy elég régi bejegyzés de hát dokumentálva van :D jah hogy Cali mechanika mennyire különbözik a b corsáéval :) Módosítva Január26, 2014 : hening Képpel idézés.
tgabika76 Elküldve Január26, 2014 Elküldve Január26, 2014 Sajnos fogalmam sincs hogy a Cali mechanika mennyire különbözik a Corsáétól, de előbbihez valahol megvolt nekem a leírás hogy hogyan kell módosítani (egy helyen kivágni a rudazatból, máshol meg beletoldani) ahhoz hogy működjön.
Thor Elküldve Január26, 2014 Elküldve Január26, 2014 Na akkor elsőnek a hőgombát nézem meg. Nagyon bízom benne, hogy az a gond. Mert a Típus is ugyanaz. :) Nekem nincs donor, de ahogy néztem van belőle választék szép számmal, és nem is horror az ára. Jól gondolom, hogy a pirossal bekarikázot az? http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_23_u9bktkn30g.jpg Lehúztam a csatlakozót, és láss csodát megállt a ventillátor. Estleg tudsz mondani valami számot vagy tököm tudja mit, amiről beazonosítható? :) Mert így beszerelve nem sok minden látszik. Igaz leírtam PÜ-ben, de beírom ide is, hátha valakinek szüksége lesz rá: 90376209 1
SEH Krisz Elküldve Február11, 2014 Elküldve Február11, 2014 Gondoltam csak úgy kíváncsiságból kisavazom a régit, hát ne tudjátok meg milyen olajsár és koksz jön ki belőle. Nincs mit csodálkozni hogy nem volt cirkuláció. Tudni kell hozzá még, hogy anno hengerfejesen vettem a kocsit. Ki tudja meddig jártak olajos vízzel a rendszerben. Mit használtál a tisztításhoz? Milyen anyagot?
fahee Elküldve Március16, 2014 Elküldve Március16, 2014 Hátha valaki tud segiteni. Klímás box lett belerakva a kocsiba, viszont, a levegő elég gyengén jön (4es fokozat kb mint a régi 2en), a fütőmotor pörög, de a levegő nem igen akar jönni. Pollenszürő nincs benne. Valami megoldás rá?
Thor Elküldve Március16, 2014 Elküldve Március16, 2014 Hátha valaki tud segiteni. Klímás box lett belerakva a kocsiba, viszont, a levegő elég gyengén jön (4es fokozat kb mint a régi 2en), a fütőmotor pörög, de a levegő nem igen akar jönni. Pollenszürő nincs benne. Valami megoldás rá? Sajnos nálunk is ez a helyzet. Elég nagy különbség van a 2 kocsi között (klímás, nem klímás). Mondjuk azért ennyire nem durva, de nagyon érezhető. Tuti hogy minden cső a helyén?
fahee Elküldve Március17, 2014 Elküldve Március17, 2014 Sajnos nálunk is ez a helyzet. Elég nagy különbség van a 2 kocsi között (klímás, nem klímás). Mondjuk azért ennyire nem durva, de nagyon érezhető. Tuti hogy minden cső a helyén? Meglett a probléma. Fordítva forgott a fütőmotor, és azért nem nagyon tolta a levegőt:)
Thor Elküldve Március17, 2014 Elküldve Március17, 2014 Meglett a probléma. Fordítva forgott a fütőmotor, és azért nem nagyon tolta a levegőt:) Az szép, de azt hogy? :)
fahee Elküldve Március18, 2014 Elküldve Március18, 2014 (edited) Az szép, de azt hogy? :) Ugye itt az előtét ellenállás nem a motoron van rajta, hanem külön és a motor vezetékét rákell dugni. Ha forditva teszed rá , úgy visszafele fog forogni. Én meg nem néztem, hogy merre forog, gondoltam ahogy a régi volt rádugva, ez is úgy jó. Módosítva Március18, 2014 : fahee
Thor Elküldve Március18, 2014 Elküldve Március18, 2014 Ugye itt az előtét ellenállás nem a motoron van rajta, hanem külön és a motor vezetékét rákell dugni. Ha forditva teszed rá , úgy visszafele fog forogni. Én meg nem néztem, hogy merre forog, gondoltam ahogy a régi volt rádugva, ez is úgy jó. Azigen :)
wookie Elküldve Március18, 2014 Elküldve Március18, 2014 Egyáltalán hogyan lehetséges fordítva bedugni?
fahee Elküldve Március18, 2014 Elküldve Március18, 2014 (edited) Egyáltalán hogyan lehetséges fordítva bedugni? Van két lába az ellenállásnak, és van két vezetéked kis saruval a végén. Igy a pozitiv-negativot feltudod cserélni. Módosítva Március18, 2014 : fahee
Thor Elküldve Március19, 2014 Elküldve Március19, 2014 Van két lába az ellenállásnak, és van két vezetéked kis saruval a végén. Igy a pozitiv-negativot feltudod cserélni. És milyen a másik?
fahee Elküldve Március20, 2014 Elküldve Március20, 2014 És milyen a másik? Az pedig egybe van a motorral. Ezen más a ventilátor, ez a fajta van a nem klímás vectrákban. 1
Recommended Posts