Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy az utóbbi időben csak 4. fokozatban működött, úgyhogy az előzményeket olvasva az előtétellenállásom oda van.

A biztosítékot hol találom?

Nem a 4. helyen kellene lennie?

201301221541_20__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve

Az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy az utóbbi időben csak 4. fokozatban működött, úgyhogy az előzményeket olvasva az előtétellenállásom oda van.

A biztosítékot hol találom?

Nem a 4. helyen kellene lennie?

Elvileg igen.

Elküldve

OK!

Kicsit nyugodtabb lettem, hogy nem egyedi az esetem. :icon1:

De akkor hol van a biztosíték? :blink:

Szerintem relé vezérli. De hogy 1000% legyen meg kellene nézni a kapcsolási rajzon.

Elküldve

Az a baj, hogy nincs kapcsolási rajzom, és az elektromosságot sem vágom,

így ha valahol találnék, az is olyan lenne mintha nem lenne. :D

Elküldve

Kösz!

Most már én is lenyúltam.

Viszont jól gondoltam, hogy így is olyan mintha nem lenne.

Nagyon nagy hiányosságaim vannak villamosságból,

konkrétan azt sem tudom, hogy mi mit jelent. :blink:

De még egyszer kösz!

Majd elkezdem bogarászni. :icon1:

Elküldve

Szerintem relé vezérli. De hogy 1000% legyen meg kellene nézni a kapcsolási rajzon.

Az enyémbe még benne van ott a biztositék, lehet csak a régebbi tipusoknál volt akkor ott.

Elküldve

Hi!

Előtét ellenállásból melyiket vegyem?

Hella?

VDO?

Tapasztalat vagy egyéb vélemények?

Árban mekkora különbség van?

Elküldve

Thor!: Neked amíg nem nyit a termosztát, melyik cső hideg? Nekem a bal oldali nagy cső jég hideg szokott lenni. De ami jön a termosztáttól a hűtőre a légszűrő doboz mellett, az meg forró. Jó ez így?

Elküldve

Thor!: Neked amíg nem nyit a termosztát, melyik cső hideg? Nekem a bal oldali nagy cső jég hideg szokott lenni. De ami jön a termosztáttól a hűtőre a légszűrő doboz mellett, az meg forró. Jó ez így?

Nem :)

Nem zár tökéletesen a termosztát sajnos. Mikori és milyen fajta?

Elküldve

Hella: 10.451 HUF

VDO: 11.966 HUF

Szerintem tökéletes a hella is. Én bekentem FBS-el az új e.ellenállást , hogy megvédjem a trutyitól (nehogy megint így nézzen ki mint amit kivettem).

Elküldve

Nem :)

Nem zár tökéletesen a termosztát sajnos. Mikori és milyen fajta?

Még sosem cseréltem benn termosztátot. De am nagyon nagyon nehezen melegszik, teljesen le van takarva az egész hűtője. Nyáron viszont nagyon nagyon melegszik :S

Elküldve

Szeretnék vásárolni ebből a műszerből 2db-ot, vízhőfok és olajhőfok pontos mérésére!

http://elektrotech.hu/mero-muszerek/homerok/st-9290c-homero-panel

Így látnám pl mikor kapcsol a venti a hűtőnél,stb.....! Meg érdekel is!

A rádió alatt lévű üres konzolba helyezném el,diszkréten beépítve.

Egy feszszabályzóval gyujtásra kötném,és valamilyen LED-es háttérvilágítást készítenék hozzá.

A kérdésem: hová lehetne legegyszerűbben és legnagyonbb biztonsággal bekötni a szondákat a két rendszerbe? És persze milyen megoldással!

Köszönöm.

Elküldve

A 92-est. A másikkal sose érné el a motor az üzemi hőmérsékletet, az szaharai éghajlatra való.

:D

Én hétfőn a Unix-ba vettem Wahler-t, nyitási hőmérséklet 92C°.

Házzal, tömítéssel együtt 10.500 magyar valutába került.

http://www.unixauto....Lista_Form.aspx

Ki is cseréltem, azóta a vízhőfok mutatóját mintha odaszögeltem volna a 90C°-hoz.

Elküldve

A hűtő nincs lekartonozva.

Reggel mire körbetakarítottam már nem sok kellett a 90C°-hoz, kb. 15 perc lehetett.

Miután elindultam pikk-pakk elérte 90C°-ot, és tartotta is ezt a hőmérsékletet.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.