RAZERX Elküldve Május19, 2012 Elküldve Május19, 2012 Nálam is mászkál a mutató folyton. Télen el sem éri a 90et, ilyenkormeg pár kör a városba, aztán már megy is a hűtés. Olyankor ha le akarom állítani, akkor fűtés maxra, kb 2000-res fordulat és várni... Ha régi hűtő az is okozhatja a melegedést mert lerakodik benne a kosz stb és azt már csak úgy lehet kitakarítani ha szét van szedve és egy acél lapos vasal ami hozzá van készítve át kell nyomkodni a cellákon egyenként!!!Persze kell hozzá egy profi hűtős vissza illeszteni a műanyagot!
Bundee Elküldve Május21, 2012 Elküldve Május21, 2012 Ha régi hűtő az is okozhatja a melegedést mert lerakodik benne a kosz stb és azt már csak úgy lehet kitakarítani ha szét van szedve és egy acél lapos vasal ami hozzá van készítve át kell nyomkodni a cellákon egyenként!!!Persze kell hozzá egy profi hűtős vissza illeszteni a műanyagot! Egy éve lett bele vadiúj termosztát+hűtő+fűtőradiátor téve, mert mindkettő eresztett :S Gondoltam arrais, hogy átkötöm a ventillátort az akksira, és leállítás után is hűtene, de attólmeg ugye a víz nem kering, szóval ugyanott vagyok. Műszerfalcserénél egy piros ledet tettem a hűtővízhőmérséklet piktogram mögé, ami világít ha megy a hűtő, a család hölgytagjainak pedig mondtam, hogy addig nemszabad leállítani amíg világít.
isi Elküldve Május25, 2012 Elküldve Május25, 2012 Sziasztok! Klíma ventit ki tudom (szabad-e?) próbálni, ha direktbe rákötöm az akksira? Más: Én meg az autó vásárlása óta, több mint 3 éve küzdök ezzel a vízhőfok nem melegedéssel, most, hogy voltak ezek a nagy melegek végre eléri a 80 fokot, 90-re csak akkor ment ha egy helyben álltam vagy 10 percet. Az idegesít, mikor reggel kocsival megyek melóba még a 80-at sem éri el, nem tudom, hogy ez hosszú távon mennyit árt a motornak?! Termosztát már 2* cserélve lett, hűtőt átmostam, de semmi, a ventije még sosem kapcsolt, azt sem tudom, hogy bekapcsolna-e, direktbe ment, de, hogy mennyi foknál kapcsolna azt sem tudom:S:D
RAZERX Elküldve Május25, 2012 Elküldve Május25, 2012 Sziasztok! Klíma ventit ki tudom (szabad-e?) próbálni, ha direktbe rákötöm az akksira? persze! Bundee! termosztát normálisan nyit???
Thor Elküldve Május25, 2012 Elküldve Május25, 2012 Sziasztok! Klíma ventit ki tudom (szabad-e?) próbálni, ha direktbe rákötöm az akksira? Más: Én meg az autó vásárlása óta, több mint 3 éve küzdök ezzel a vízhőfok nem melegedéssel, most, hogy voltak ezek a nagy melegek végre eléri a 80 fokot, 90-re csak akkor ment ha egy helyben álltam vagy 10 percet. Az idegesít, mikor reggel kocsival megyek melóba még a 80-at sem éri el, nem tudom, hogy ez hosszú távon mennyit árt a motornak?! Termosztát már 2* cserélve lett, hűtőt átmostam, de semmi, a ventije még sosem kapcsolt, azt sem tudom, hogy bekapcsolna-e, direktbe ment, de, hogy mennyi foknál kapcsolna azt sem tudom:S:D Milyen termosztátra lettek cserélve?
Bundee Elküldve Május25, 2012 Elküldve Május25, 2012 persze! Bundee! termosztát normálisan nyit??? Igen, indulás után mikor a mutató először beleérne a 90 vonalába, de még pont előtte van kicsivel, láthatóan visszazuhan a hőmérséklet. Addig nem meleg a hűtőre menő cső sem, csak utána. Aztán mikor a mutató hegye épp elhagyja a 90et, akkor kapcsol a hűtő, és jóval 90 alá hűti vissza.
isi Elküldve Május25, 2012 Elküldve Május25, 2012 Milyen termosztátra lettek cserélve? Már nem emlékszem, de másodszorra direkt a legdrágábbat és legkésőbben nyitót rendeltettem bele.
Thor Elküldve Május25, 2012 Elküldve Május25, 2012 Már nem emlékszem, de másodszorra direkt a legdrágábbat és legkésőbben nyitót rendeltettem bele. Ha van rá lehetőséged, akkor meg kellene mérni a tényleges hőmérsékletet, hogy amikor a mutató 90-et mutat akkor mennyi is a valóságban.
isi Elküldve Május25, 2012 Elküldve Május25, 2012 Ha van rá lehetőséged, akkor meg kellene mérni a tényleges hőmérsékletet, hogy amikor a mutató 90-et mutat akkor mennyi is a valóságban. Ez már anno megtörtént és szinte hajszál pontosan annyi volt mint amit az óra mutatott!!:D
Thor Elküldve Május25, 2012 Elküldve Május25, 2012 Ez már anno megtörtént és szinte hajszál pontosan annyi volt mint amit az óra mutatott!! :D Akkor biztos brutális hatásfokon dolgozik a technika :) Nincs is veszteséghő :D
öcsibácsi Elküldve Május25, 2012 Elküldve Május25, 2012 Már nem emlékszem, de másodszorra direkt a legdrágábbat és legkésőbben nyitót rendeltettem bele. Ez már anno megtörtént és szinte hajszál pontosan annyi volt mint amit az óra mutatott!! :D A te Isuzudba nem véletlenül 82°C-os termosztát kell? Amúgy ezeknek a motoroknak tényleg kevesebb a hulladékhője, mert jobb hatásfokon dolgozik. Amúgy sokáig játszottam én is ilyen gonddal, de amióta más osztású óra van benne, azóta jól mutat.
isi Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 Valaki tudna segíteni isuzu motornál, hogy van a hűtőkör? Én azt hallottam régebben, hogy 2 db termosztát van ez igaz?
wookie Elküldve Június20, 2012 Elküldve Június20, 2012 Termosztát cserét a vezérlés lebontása nélkül meg lehet oldani? Hülye voltam, mert mikor betettem az se-t, kapott ugye mindenből újat, de a termosztátot elfelejtettem. Most meg mintha kezdene elhalni.
cipó Elküldve Június20, 2012 Elküldve Június20, 2012 Sziasztok! Van egy 7 éves G-s kombi astrám twin port láncos! Az a problémám, hogy ha megy a klíma akkor a kondenzvíz a jobb lábamra löttyen kanyarodáskor nem távozik a renszerből. Kérdésem hol találom a kifolyócsövét a klímának hogy tudnám a pókot vagy ami a dugulást okozza kiköltöztetni? Segítségeteket előre is köszönöm!
RAZERX Elküldve Június20, 2012 Elküldve Június20, 2012 Termosztát cserét a vezérlés lebontása nélkül meg lehet oldani? Hülye voltam, mert mikor betettem az se-t, kapott ugye mindenből újat, de a termosztátot elfelejtettem. Most meg mintha kezdene elhalni. Sajnos nem !szíj le! De én ép ez miatt vettem cső termosztáttót !!!
RAZERX Elküldve Június20, 2012 Elküldve Június20, 2012 Sziasztok! Van egy 7 éves G-s kombi astrám twin port láncos! Az a problémám, hogy ha megy a klíma akkor a kondenzvíz a jobb lábamra löttyen kanyarodáskor nem távozik a renszerből. Kérdésem hol találom a kifolyócsövét a klímának hogy tudnám a pókot vagy ami a dugulást okozza kiköltöztetni? Segítségeteket előre is köszönöm! Pontosan nem tudom de valahol a tüzfal alatt keresd és probáld kitisztitani! De sajna én már jártam úgy hogy el volt repedve csepegtető tálca !
wookie Elküldve Június20, 2012 Elküldve Június20, 2012 Sziasztok! Van egy 7 éves G-s kombi astrám twin port láncos! Az a problémám, hogy ha megy a klíma akkor a kondenzvíz a jobb lábamra löttyen kanyarodáskor nem távozik a renszerből. Kérdésem hol találom a kifolyócsövét a klímának hogy tudnám a pókot vagy ami a dugulást okozza kiköltöztetni? Segítségeteket előre is köszönöm! De ezt miért ebben a topicban?
RAZERX Elküldve Június20, 2012 Elküldve Június20, 2012 De ezt miért ebben a topicban? Ja tényleg méssssssssssszzzzzzz innen!!! :D
cipó Elküldve Június21, 2012 Elküldve Június21, 2012 De ezt miért ebben a topicban? Gondoltam a hűtésbe belefér a klíma is. Ezer bocsánat hogy itt zavartam.
RAZERX Elküldve Június21, 2012 Elküldve Június21, 2012 Gondoltam a hűtésbe belefér a klíma is. Ezer bocsánat hogy itt zavartam. Nem az baj hanem az hogy van külön g fórum itt !
hening Elküldve Június21, 2012 Elküldve Június21, 2012 ...és csak egyre nő a felesleges hsz-ok száma... :rolleyes:
Clipi Elküldve Június26, 2012 Elküldve Június26, 2012 Sziasztok ! Beállt a fűtőventillátorom előtét ellenállása. Gyakorlatilag a nagy zöld bumszli oldalán levő izé nem engedi át az átamot. ha rövidre zárom tehát áthidalom akkor minden fokozat gond nélkül megy és a motor is jó még. Meg tudná nekem valaki mondani hogy mi az az izé az oldalán ? http://pics.coldline...1014-0gRcwS.jpg Bal oldali verzió Ellenállás vagy egyenirányító ? És mekkora pontosan? Kereskedelmi forgalomban beszerezhető? Ha csak simán áthidalom és nem engedem a legnagyobb fokozatban menni max 1-2, hogy ne vegyen fel nagy áramot és égjen le akkor használható vajon? Köszönöm ! Jah ! 1.8 GT Vectra - Nincs klíma.
Bundee Elküldve Június26, 2012 Elküldve Június26, 2012 Szia! Az egy hőbiztosíték! Ha egyszer elérte azt a hőmérsékletet, hogy leold, utána szakadás. Az előtétellenállást védi a túlmelegedéstől, valószínűleg ebben a melegben túlbuzgott kicsit. Elektronikai alkatrészboltban egy párszázas ajánlat lesz, az értéke rá van írva. :) Sziasztok ! Beállt a fűtőventillátorom előtét ellenállása. Gyakorlatilag a nagy zöld bumszli oldalán levő izé nem engedi át az átamot. ha rövidre zárom tehát áthidalom akkor minden fokozat gond nélkül megy és a motor is jó még. Meg tudná nekem valaki mondani hogy mi az az izé az oldalán ? http://pics.coldline...1014-0gRcwS.jpg Bal oldali verzió Ellenállás vagy egyenirányító ? És mekkora pontosan? Kereskedelmi forgalomban beszerezhető? Ha csak simán áthidalom és nem engedem a legnagyobb fokozatban menni max 1-2, hogy ne vegyen fel nagy áramot és égjen le akkor használható vajon? Köszönöm ! Jah ! 1.8 GT Vectra - Nincs klíma.
Clipi Elküldve Június27, 2012 Elküldve Június27, 2012 Szia! Az egy hőbiztosíték! Ha egyszer elérte azt a hőmérsékletet, hogy leold, utána szakadás. Az előtétellenállást védi a túlmelegedéstől, valószínűleg ebben a melegben túlbuzgott kicsit. Elektronikai alkatrészboltban egy párszázas ajánlat lesz, az értéke rá van írva. :) Ami rá van írva: PAT MICROTEMP 4415A ZBAQF 216 C Elviekben ILYEN kéne nekem?
Bundee Elküldve Június27, 2012 Elküldve Június27, 2012 Ez jólesz! Ami rá van írva: PAT MICROTEMP 4415A ZBAQF 216 C Elviekben ILYEN kéne nekem?
Recommended Posts