N3szt0r Elküldve Július3, 2017 Elküldve Július3, 2017 (edited) Kedves Fórumtársak! Nem rég kezem közé egy c20ne vectra 94 sedan vas. Érdeklődnék, hogy hol van ennek a pollenszűrője, mert az astra f helyén kerestem és ott nincs... Egyáltalán van benne? Már pedig az unix hozza a pollenszűrőt Módosítva Július3, 2017 : N3szt0r
Geopake Elküldve Július3, 2017 Elküldve Július3, 2017 1 óra, N3szt0r írta: Kedves Fórumtársak! Nem rég kezem közé egy c20ne vectra 94 sedan vas. Érdeklődnék, hogy hol van ennek a pollenszűrője, mert az astra f helyén kerestem és ott nincs... Egyáltalán van benne? Már pedig az unix hozza a pollenszűrőt Szerintem nincs benne.Az enyémbe legalábbis nem volt,de még olyat sem ismerek akinek van
N3szt0r Elküldve Július4, 2017 Elküldve Július4, 2017 Valószínűleg igazad van, pedig az enyém klímás... Jók az öreg kocsik
tgabika76 Elküldve Július4, 2017 Elküldve Július4, 2017 Naszóval: valóban nincs benne, de belerakható. Ezt onnan tudom, hogy a Calibrákban (aminek ez a része tökéletesen megegyezik a Vectrával) '94-től volt pollenszűrő, és ráadásul jó helyen is kerested, ott van ahol gondoltad, sőt az F Astra pollenszűrője jó is bele, csak ha jól emlékszem Calibránál volt egy olyan probléma hogy meg kell szerezni a pollenszűrőház tetejét egy olyan autóról amiben volt gyárilag pollenszűrő (hogy ez most '94 utáni Calibra vagy F Astra az mindegy), mert különben az ablaktörlőkar beleér a pollenszűrőbe és összegyűri.
wookie Elküldve Július5, 2017 Elküldve Július5, 2017 Gyárilag a veciben nincs pollenszűrő, a calibráé meg azért jó bele mert a calibra egy vectra. :D Az astráé nem jó egy az egyben, mert vagy a keretet rakod be, vagy az ablaktörlőrudazatot. Kicsit át kell alakítani a keretet, és akkor berakható az effé.
Laler448 Elküldve December31, 2019 Elküldve December31, 2019 Üdv! Adott egy Opel A vectra 2.0I és mindegy mennyit megyek vele épp,hogy kézmeleget fúj be.. uj a fűtömotor,radiátor,termosztát a vizhőfok jó 90 körül beáll ötketek? A radiátor forró a fütőmotor megy valahol bekeverheti a külsőlevegőt és azért fújhat majdnem hideget?
zotya975 Elküldve December31, 2019 Elküldve December31, 2019 1 órával ezelőtt, Laler448 írta: Üdv! Adott egy Opel A vectra 2.0I és mindegy mennyit megyek vele épp,hogy kézmeleget fúj be.. uj a fűtömotor,radiátor,termosztát a vizhőfok jó 90 körül beáll ötketek? A radiátor forró a fütőmotor megy valahol bekeverheti a külsőlevegőt és azért fújhat majdnem hideget? Vectránál nem tudom hogyan van, astránál az anyósoldali lábtérben van az állító kar másik fele, amit a hideg-meleg tekerővel tudsz beállítani, hogy a radiátoron keresztül ( meleg állás) vagy azt kikerülve ( hideg állás) fújja be a levegőt. Hasalj be nézd meg hátha itt van ennél is, ha igen nézd meg hogy rendesen mozgatja-e a kart ahogy a tekerőt mozgatod. http:// Volt olyan hogy valaki lerúgta a gégecső végéről a kék rögzítőt, és nem mozgatta a bowdent meg a választó kart sem. 1
Laler448 Elküldve Január14, 2020 Elküldve Január14, 2020 Nekem nincs ilyen:/ A fütéscső olyan forró,hogy nem lehet megfogni..és hideget fuj ;/
Ayatora Elküldve November9, 2020 Elküldve November9, 2020 Sziasztok, Szükségem lenne egy kis tanácsra. Van egy 1990es Vectra A-m, c20xe motorral. Mostanában az a legújabb probléma vele, hogy vezetés közben amikor felmelegszik a motor nem kapcsol be a motorhűtőventi. Cserélve lett a hőgomba(105-100, 120-115),biztosítékok +relé rendben van, venti működik, teszteltem. Legutóbb 110-re felment a motor hőmérséklete és akkor sem kapcsolat be. Max az én szívem, mert az majdnem kiugrott a helyéről, amikor megláttam. Valakinek van tippje mi lehet a baj? Köszi előre is!
tomles Elküldve Február14, 2021 Elküldve Február14, 2021 Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni: Opel Astra G 1,4 autóm van. Klímatöltésnél mondták, hogy a hűtőventilátorom előtét ellenállása nem jó, mert csak a 2-es fokozat kapcsol be. (kiegészítő infó volt) Eddig úgy működött az autóm, hogy a vízhőfok közlekedés közben 80-83fokra felmelegedett, dugóban való araszoláskor 90fokra melegedett, (max92fok) bekapcsolt a ventilátor, lehűtötte kb 88fokra, és kikapcsolt. (a 2es fokozat, mert nem jó az előtét ellenállásom) Itt olvasgattam, hogy az 1es fokozat kb95fok körül kapcsol, a 2es fokozat kb105fok körül. Mikor kell az 1es fokozatnak és a 2es fokozatnak kapcsolnia? Ebben kérném a segítségetek, és/vagy tapasztalatot, hogy kinek mikor kapcsol a ventilátor. Köszönöm. Tamás
zotya975 Elküldve Február15, 2021 Elküldve Február15, 2021 8 órája, tomles írta: Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni: Opel Astra G 1,4 autóm van. Klímatöltésnél mondták, hogy a hűtőventilátorom előtét ellenállása nem jó, mert csak a 2-es fokozat kapcsol be. (kiegészítő infó volt) Eddig úgy működött az autóm, hogy a vízhőfok közlekedés közben 80-83fokra felmelegedett, dugóban való araszoláskor 90fokra melegedett, (max92fok) bekapcsolt a ventilátor, lehűtötte kb 88fokra, és kikapcsolt. (a 2es fokozat, mert nem jó az előtét ellenállásom) Itt olvasgattam, hogy az 1es fokozat kb95fok körül kapcsol, a 2es fokozat kb105fok körül. Mikor kell az 1es fokozatnak és a 2es fokozatnak kapcsolnia? Ebben kérném a segítségetek, és/vagy tapasztalatot, hogy kinek mikor kapcsol a ventilátor. Köszönöm. Tamás Szia, szerintem fáradj át a kérdéseddel a G astra topicban, ott nagyobb a valószínűsége hogy kapsz rá választ, itt kevesen járnak ilyen autóval. ( ez az A Vectra szekció) 1
tomles Elküldve Február16, 2021 Elküldve Február16, 2021 Szia. Köszönöm és bocsánat, mert a topik címét nem olvastam végig, csak hogy Hűtés, Fűtés..... Tamás
Recommended Posts