tgabika76 Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Nem hiszem, nekem is csak egyszer kellett eddig, amikor kulcsot csináltattam. Alapvetően ez az immonak a kódja, szóval ha esetleg immot akarsz cserélni a kocsiban, akkor az újhoz kérd el a Car Pass-t is, különben nem lesz jó.
Mc-elek Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 off ha nálad lenne a carpass, akkor is vihetné a kocsit gyári kulccsal, csak előtte le kellett volna másolni de szerintem kéne hozzá a forgalmi is on szerk: mc az önkéntes mod :) ok Ha szerintetek az a helye a car pass pótlásának akkor legyen: 6500ft kell hozzá személyi forgalmi,bármelyik opel kereskedésben megmondják. a mechanika szám alapján tudnak kulcsot csinálni. van még kérdés???
Báthory Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Off Classicosok, egy távkulcs meg egy sima van a kocsimhoz, így jött a szalonból is, ha jól tudom. Vki? On
andris83 Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Szerintem ezt most már inkább a cset topikba kéne folytatni, mert ezen az oldalon eddig egy betű sem szól az ülések problémáiról. Szerintem.
21north Elküldve December23, 2010 Elküldve December23, 2010 Ugyan olyan az angol ülés is, csak magasságállítás nem lesz a bal oldali ülésnél. De lesz jobb oldalt :lol: Amúgy visszatérve a témára hogy lehet az ülés patjád felemelni (előredönteni)? A támlát már sikerült(2 gombnyomás) de ehhez nem talállok semmi gombot. Talán nem is lehet ? 2001 1,7 DTI opel astra 3 ajtós
Petii Elküldve Május12, 2011 Elküldve Május12, 2011 Sziasztok! Ma vettem észre 1,5 éves astra G classicomon, hogy a fejtámláknak csak egy végállása van... (egy horony), ez is classic "sajátosság"? Nektek is ilyen? A nem classicokban is így van? Köszönöm!
imy Elküldve Május12, 2011 Elküldve Május12, 2011 Sziasztok! Ma vettem észre 1,5 éves astra G classicomon, hogy a fejtámláknak csak egy végállása van... (egy horony), ez is classic "sajátosság"? Nektek is ilyen? A nem classicokban is így van? Köszönöm! Nekem is ilyen. (2007/12) Miért a G-gen más? Az tényleg LOL lenne ha a hornyokat is kisporolnáék.
Stofl Elküldve Május12, 2011 Elküldve Május12, 2011 Sziasztok! Ma vettem észre 1,5 éves astra G classicomon, hogy a fejtámláknak csak egy végállása van... (egy horony), ez is classic "sajátosság"? Nektek is ilyen? A nem classicokban is így van? Köszönöm! Nekem nem classic, hanem 2003-as, és nekem is csak 1 állása van, a többit csúszkálja ide-oda. Le kell mérni, aztán fűrész, reszelő! :D Persze akkor meg lenne gyengítve és esetleges ütközésnél...... Tehát szigetelőszalagot neki annyit, hogy megszoruljon ahol kell! :D
falabu Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. 3ajtós Astra G-m van. Mind2 első ülésben elromlott (elszakadt, kiakadt, nemtudom ) a bowden, a kis kallantyúval nem lehet előre húzni és dönteni őket, ami 3 ajtósnál elég para. Valami ötlet, hogy hol tudják ezt megcsinálni (Debrecenben lakok, de néha járok pesten is)? Új/bontott ülésre nem szeretnék költeni...
Korzika Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. 3ajtós Astra G-m van. Mind2 első ülésben elromlott (elszakadt, kiakadt, nemtudom ) a bowden, a kis kallantyúval nem lehet előre húzni és dönteni őket, ami 3 ajtósnál elég para. Valami ötlet, hogy hol tudják ezt megcsinálni (Debrecenben lakok, de néha járok pesten is)? Új/bontott ülésre nem szeretnék költeni... Ha lebontod a takarólemezeket nem látsz be,hogy nem csak kiakadt-e a drót?Vagy alulról nem látszik valami?
falabu Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Ha lebontod a takarólemezeket nem látsz be,hogy nem csak kiakadt-e a drót?Vagy alulról nem látszik valami? Szétszedtem az egyiket de nem igazán sikerült rájönni h mi lehet a baja. :D
Korzika Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Szétszedtem az egyiket de nem igazán sikerült rájönni h mi lehet a baja. :D Jó multkor írta itt valaki,hogy neki a drót volt fenn kiakadva(vagy elszakadva),de valahogy nehezen vissza tudta machinálni!
Korzika Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Egyik haver 3 ajtósában idővel mindkét ülés bovdenje elszakadt. Kárpitos bontotta szét az ülést és cserélték ki a szakadt bovdeneket. Azt nem tudom pontosan melyik részen szakadt, de valószínűleg, ha nem akarsz ülést cserélni akkor fel kell nyitni a szereléshez. az elobb szereltem szet :D hat en ugy latom h ezt cserelni kell mert ott szakadt el ahol a 2 szal be van dugva 1 kis valamibe :D lenyeg h nem igazan javithato:| am nem 1xeru szetszerelni tobszor is belem szalt az ideg :D , ha valaki esetleg tudja h hol szerezhetnek be ilyen bovdeneket varom valaszat, elore is koszonom Udv. barobi28 Itt írtak róla!
Probert Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Szétszedtem az egyiket de nem igazán sikerült rájönni h mi lehet a baja. :D Debrecenben a Galamb utcán van egy nagyon jó autókárpitos. A Posta mellett kis utcában, ha a zsibi felől mégy baloldalt lesz a Posta előtt közvetlenül. Ott szét tudják szedni és össze is tudják rakni, lehet megtudják csinálni is.
rozsav Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 Sziasztok! Segítséget kérek, az ülésekről szeretném leszedni azt a műanyag rögzítő karikát, amibe a fejtámla szárai csúsznak bele. Az üléshuzatot kellene alá varázsolnom. Ugyanez okból a hátsó biztonsági öv vezetőjét is leszedném. Persze ha merném, eltörni egyiket sem akarom. Köszi, ha valaki tud tanáccsal segíteni, tegye meg!
szopcsi13 Elküldve Július28, 2011 Elküldve Július28, 2011 Sziasztok! Segítséget kérek, az ülésekről szeretném leszedni azt a műanyag rögzítő karikát, amibe a fejtámla szárai csúsznak bele. Az üléshuzatot kellene alá varázsolnom. Ugyanez okból a hátsó biztonsági öv vezetőjét is leszedném. Persze ha merném, eltörni egyiket sem akarom. Köszi, ha valaki tud tanáccsal segíteni, tegye meg! Hátul én is aládugtam a huzatot. Egy csavarhúzóval alányúlsz, és kipattintod. Elől nem tudom. Gondolom az sem sokkal bonyolultabb.
rozsav Elküldve Július28, 2011 Elküldve Július28, 2011 Hátul én is aládugtam a huzatot. Egy csavarhúzóval alányúlsz, és kipattintod. Elől nem tudom. Gondolom az sem sokkal bonyolultabb. Köszönöm!
palicska Elküldve Július28, 2011 Elküldve Július28, 2011 Sziasztok. Az vezető ülésemmel lenne egy kis gondom. Kotyog egy kicsit. Ahogy néztem, olyan mintha a csúszó rész és az ülés váza között lenne meglazulva valami csavar. Valakinek lenne rá ötlete?
Olivers Elküldve Július31, 2011 Elküldve Július31, 2011 sziasztok Astra G 2003 ashoz kellene nekem a vezetőülésre gyári kárpit ami középen olyan kis kerek pöttyös vagy komplett vezetőülés vagy utasülés is érdekelne olyan amiben nincs légzsák köszi aki tud segiteni
Korzika Elküldve Július31, 2011 Elküldve Július31, 2011 sziasztok Astra G 2003 ashoz kellene nekem a vezetőülésre gyári kárpit ami középen olyan kis kerek pöttyös vagy komplett vezetőülés vagy utasülés is érdekelne olyan amiben nincs légzsák köszi aki tud segiteni Bontók,vatera,google? :)
bocs Elküldve Augusztus20, 2011 Elküldve Augusztus20, 2011 Sziasztok! G astránál az első ülések kivételekor van valami trükk,vagy óvintézkedés,vagy csak simán csavarjam ki a csavarokat és vegyem ki az ülést (persze előtte a kábeleket le húzom az ülés aljáról)?Ezt csak azért kérdezem,mert F astránál mielőtt kicsavarta az ember a csavarokat be kellet helyezni egy lemezt (ha jól emlékszem valami elefánt alakút :) ) valami résbe, (az öv feszítő patron eldurranásának megakadályozása végett) és ezután lehetett kicsavarni a csavarokat. Segítségeteket előre is köszönöm!
imy Elküldve Augusztus21, 2011 Elküldve Augusztus21, 2011 Sziasztok! G astránál az első ülések kivételekor van valami trükk,vagy óvintézkedés,vagy csak simán csavarjam ki a csavarokat és vegyem ki az ülést (persze előtte a kábeleket le húzom az ülés aljáról)?Ezt csak azért kérdezem,mert F astránál mielőtt kicsavarta az ember a csavarokat be kellet helyezni egy lemezt (ha jól emlékszem valami elefánt alakút :) ) valami résbe, (az öv feszítő patron eldurranásának megakadályozása végett) és ezután lehetett kicsavarni a csavarokat. Segítségeteket előre is köszönöm! Én már vettem ki, de nem csináltam semmit sem, még az akksit sem vettem ki, csak a kulcsot húztam ki, amúgy is ha nincs gyújtáson nem durranhat a lufi és az övfeszítő sem.
bocs Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 Én már vettem ki, de nem csináltam semmit sem, még az akksit sem vettem ki, csak a kulcsot húztam ki, amúgy is ha nincs gyújtáson nem durranhat a lufi és az övfeszítő sem. Köszönöm az infót!
redrocket Elküldve Szeptember25, 2011 Elküldve Szeptember25, 2011 Sziasztok, most vagyok túl egy 3 ajtós astra g első ülésbowden cserén. Ha valakinek kell infó akkor kérdezzen nyugodtan. Csak azért írom, mert én sem találtam róla sehol leírást, saját magamnak kísérleteztem ki és már megvan a folyamat. :D
g_tomy Elküldve Január29, 2012 Elküldve Január29, 2012 Sziasztok! Tudnátok segiteni nekem? G astra üllés fütés. jobb első ülésemen kiégette a fütőszál a kárpitot egy pici darabaon! Azóta nemmerem használni! valakinek valami ötlete? hogy ne égesse tovább vagy nehogy kigyuladjon a kocsi (amikor kiégette elég pánik volt mert menet közben nekiált füstlni :-) ) Köszi T.
Recommended Posts