Zig Elküldve Szeptember18, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2016 Sziasztok. Após most vett egy astrát, és combtámaszos ülés van benne, de neki nem tetszik. Azt mondta 'valami olyan kéne amivel jobban eléri a pedálokat'. Szerinte lada és a loagin ülései alacsonyabbak. Ti mit ajánlanátok? Úgy egyeztem vele ha veszek neki 2 másikat ami jó lesz akkor azokat nekem adja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balu a kapitány Elküldve Szeptember18, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2016 51 perce, tgabika76 írta: Bontó, 3-tól 6-ezer forintig elő szokott fordulni sok. Vaterán is érdemes körülnézni. Amúgy milyen színű kellene? Én simán fényezném ha nem az ízlésemnek megfelelelőt találok, ami azért is valószínű, mert az ilyen bontott darabok gyakran karcosak. Ki vállalja ennek a fényezését (és a két "0"-ás piktogramot is megcsinálják vajon a szellőzőnél)? Fekete kellene amúgy. Vaterát csekkolom, de eddig elég rossz állapotúakat találtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember19, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2016 Én magam fújtam az enyémet... ha tisztességesen lealapozod, akkor nehéz elrontani. Vagy érdemes még megfontolni a PlastiDip-et, ez kitölti a kisebb felületi egyenetlenségeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember19, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2016 1 órával ezelőtt, tgabika76 írta: Én magam fújtam az enyémet... ha tisztességesen lealapozod, akkor nehéz elrontani. Vagy érdemes még megfontolni a PlastiDip-et, ez kitölti a kisebb felületi egyenetlenségeket. Néztem már én is ezt a Plasti Dip-et csak nem nagyon árulják a festékboltok.A felniken akartam kipróbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya Elküldve Szeptember25, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2016 Sziasztok! Valaki aki szedte már ki a 2 oldalsó fűtésbeömlőt, tudna tippet adni, hogy mi a trükk?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zig Elküldve Október6, 2016 Megoszt Elküldve Október6, 2016 On 2016. 09. 25. at 19:56, totya írta: Sziasztok! Valaki aki szedte már ki a 2 oldalsó fűtésbeömlőt, tudna tippet adni, hogy mi a trükk?! Ha jól rémlik kétoldalról tartja ilyen beakadós horog szerű okosság. Nem akarok hülyeséget mondani, de jobboldali egyszer volt kint, de már nem emlékszem pontosan hogy jött ki. Nemrég próbáltam kivenni de akkor nem adta magát olyan könnyen, én meg inkább hagytam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október7, 2016 Megoszt Elküldve Október7, 2016 On 2016. 09. 25. at 18:56, totya írta: Sziasztok! Valaki aki szedte már ki a 2 oldalsó fűtésbeömlőt, tudna tippet adni, hogy mi a trükk?! 4 órája, Zig írta: Ha jól rémlik kétoldalról tartja ilyen beakadós horog szerű okosság. Nem akarok hülyeséget mondani, de jobboldali egyszer volt kint, de már nem emlékszem pontosan hogy jött ki. Nemrég próbáltam kivenni de akkor nem adta magát olyan könnyen, én meg inkább hagytam. Igen oldalról kell benyúlni lapos csavarhúzóval, de könnyen össze lehet karcolni, úgy is ki lehet venni, hogy le-vagy felbillented, mögényúlsz és túlfordítod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mediumgecso Elküldve Október7, 2016 Megoszt Elküldve Október7, 2016 Sziasztok! 2003-as csapott G Astrám van, milyen gumiszőnyeget ajánlotok, ami méretpontos, nem büdös, és magas peremű, de nem túl drága? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mettyú Elküldve Október9, 2016 Megoszt Elküldve Október9, 2016 Sziasztok!Index kapcsolóból ez olasz Era márka megbízható?Vagy milyet ajánlanátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kishenceg Elküldve Október9, 2016 Megoszt Elküldve Október9, 2016 On 2016. 10. 07. at 18:02, mediumgecso írta: Sziasztok! 2003-as csapott G Astrám van, milyen gumiszőnyeget ajánlotok, ami méretpontos, nem büdös, és magas peremű, de nem túl drága? Üdv Én tőlük rendeltem, minden oké volt a rendelés/szállítás/ár/elégedettség vonalon: http://www.autoszonyeg.info/c/auto-gumiszonyeg/opel-gumiszonyeg Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Október16, 2016 Megoszt Elküldve Október16, 2016 Üdv néktek! Kérdésem volna, a jobb hátsó ajtózáram megmakkant, becsukás jó, de nyitáskor már nem jön fel a pecek.Szétszedtem.A rudazat nélkül mindkét irányba működik, de ha összerakom, csak zár. Lehet elgyengült a motor? Wd40 et kapott bőven minden.de igysem mükszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Október20, 2016 Megoszt Elküldve Október20, 2016 (edited) On 2016. 10. 09. at 10:12, Kishenceg írta: Én tőlük rendeltem, minden oké volt a rendelés/szállítás/ár/elégedettség vonalon: http://www.autoszonyeg.info/c/auto-gumiszonyeg/opel-gumiszonyeg A szőnyeget lehet rögzíteni a gyárilag kialakított pontokhoz? Ezt már próbálta valaki? http://www2.jofogas.hu/budapest/Opel_astra_g_gumi_szonyeg_uj_szonyeg_forgalmazas_olcso_52721295.htm Módosítva Október20, 2016 : DM101 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Október20, 2016 Megoszt Elküldve Október20, 2016 27 perce, DM101 írta: A szőnyeget lehet rögzíteni a gyárilag kialakított pontokhoz? Ezt már próbálta valaki? http://www2.jofogas.hu/budapest/Opel_astra_g_gumi_szonyeg_uj_szonyeg_forgalmazas_olcso_52721295.htm Lehet rosszul gondolom, de én nem lyukasztanám ki a gumiszőnyeget a rögzítéshez (ezzel esetleg utat engedve a víznek a szőnyeg alá/kárpitba). Nekem utángyártott van, Aldi/Lidl (nem emlékszem, kb 4000-be került a szett/4db) féle, jó illatú pedig már 3. szezon, nagy perem, hátulján sok-sok apró gumitüske (csak teljesen megemelve lehet mozgatni), nagyon könnyű tisztán tartani, de nem annyira passzol mindenhol formára. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kishenceg Elküldve Október20, 2016 Megoszt Elküldve Október20, 2016 4 órája, DM101 írta: A szőnyeget lehet rögzíteni a gyárilag kialakított pontokhoz? Ezt már próbálta valaki? http://www2.jofogas.hu/budapest/Opel_astra_g_gumi_szonyeg_uj_szonyeg_forgalmazas_olcso_52721295.htm ki vannak jelölve a rögzítéshez a lyukak helyei, oda, ahol a gyári szőnyeg patentjai is vannak (ahogyan a képen is látszik), de nincsenek előre kilyukasztva, azt rábízzák a vevőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bivajk Elküldve Október30, 2016 Megoszt Elküldve Október30, 2016 Sziasztok! Kombi G Astrában van 4 ilyen lik (hátsó ablak feletti kapaszkodó előtt), fedővel. Tudja valaki ez mire jó? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bivajk Elküldve Október30, 2016 Megoszt Elküldve Október30, 2016 1 perc, bivajk írta: Sziasztok! Kombi G Astrában van 4 ilyen lik (hátsó ablak feletti kapaszkodó előtt), fedővel. Tudja valaki ez mire jó? Köszi. Egészen pontosan nekem így néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2016 Megoszt Elküldve Október30, 2016 2 órája, bivajk írta: Egészen pontosan nekem így néz ki. Ruhafogas tartó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október30, 2016 Megoszt Elküldve Október30, 2016 4 órája, bivajk írta: Egészen pontosan nekem így néz ki. Ide kell bepattintani az első ülések mögé szerelhető háló felső rögzítési pontját, ha mondjuk kutyát akarsz szállítani. Értelemszerűen ehhez a hátsó ülést ki kell szerelni. Hasonlóan mint itt, bár ezen a képen a hátsó ülés mögé van rögzítve: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Október30, 2016 Megoszt Elküldve Október30, 2016 5 órája, bivajk írta: Sziasztok! Kombi G Astrában van 4 ilyen lik (hátsó ablak feletti kapaszkodó előtt), fedővel. Tudja valaki ez mire jó? Köszi. Térelválasztó hálót kell oda felfogatni.Van előrébb is,ha az ülést lehajtod oda is fel lehet tenni.Nekem is van benne,Hol ide hol oda teszem:)Attól függ mennyi kutyát viszek:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Október30, 2016 Megoszt Elküldve Október30, 2016 1 órával ezelőtt, tgabika76 írta: Ide kell bepattintani az első ülések mögé szerelhető háló felső rögzítési pontját, ha mondjuk kutyát akarsz szállítani. Értelemszerűen ehhez a hátsó ülést ki kell szerelni. Elég csak eldönteni.Nem kell azt kivenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mettyú Elküldve Október30, 2016 Megoszt Elküldve Október30, 2016 2 órája, Geopake írta: Térelválasztó hálót kell oda felfogatni.Van előrébb is,ha az ülést lehajtod oda is fel lehet tenni.Nekem is van benne,Hol ide hol oda teszem:)Attól függ mennyi kutyát viszek:) Sziasztok!Nekem meg ilyen takaró,fedő kellene.Olyan könnyen törnek.Nincs vkinek eladóban 2db? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Október30, 2016 Megoszt Elküldve Október30, 2016 11 perce, Mettyú írta: Sziasztok!Nekem meg ilyen takaró,fedő kellene.Olyan könnyen törnek.Nincs vkinek eladóban 2db? Az enyémen az nem kivehető.Bár attól még letörhet.Bontóban biztos adnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mettyú Elküldve Október30, 2016 Megoszt Elküldve Október30, 2016 2 perce, Geopake írta: Az enyémen az nem kivehető.Bár attól még letörhet.Bontóban biztos adnak. Mondjuk azt láttam hogy F-es Astrában is ugyanilyen van.Okés.Utána nézek bontóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Angyal János Elküldve Október31, 2016 Megoszt Elküldve Október31, 2016 Sziasztok! Van valakinek valami ötlete? Astra g utastér, kesztyűtartó és hátsó csomagtér világítás szivargyüjtő nem működik / z14xe / a biztosíték kiosztás 28-nál, 5 A jó, égők kiéve aksiról égnek. Ötletek előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve November1, 2016 Megoszt Elküldve November1, 2016 On 2016. 09. 18. at 21:14, Zig írta: Sziasztok. Após most vett egy astrát, és combtámaszos ülés van benne, de neki nem tetszik. Azt mondta 'valami olyan kéne amivel jobban eléri a pedálokat'. Szerinte lada és a loagin ülései alacsonyabbak. Ti mit ajánlanátok? Úgy egyeztem vele ha veszek neki 2 másikat ami jó lesz akkor azokat nekem adja. le kell ereszteni a vezetö ülést ott van egy kar ha lefelé nyomod akkor lefelé megy. forditva értelemszerü Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts