Bmájki Elküldve Március22, 2016 Megoszt Elküldve Március22, 2016 On 2016.03.20. at 17:46, peacetrang írta: Húsvét előtt tervezek egy egész napos nagytakarítást megint. A múltkor nem tudtam rendesen kiszedni a szövetbe beragadt kis cuccokat pl. a lábtérnél. Ki lehet azt egyáltalán szedni valamivel viszonylag egyszerűen? Nekem a kutya-macska stb. szőrökre a ragasztó szalag jött be a legjobban. Nem tudom, hogy neked milyen "kis cuccok" vannak beragadva. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Március22, 2016 Megoszt Elküldve Március22, 2016 3 órája, Bmájki írta: Nekem a kutya-macska stb. szőrökre a ragasztó szalag jött be a legjobban. Nem tudom, hogy neked milyen "kis cuccok" vannak beragadva. Morzsa, apró törmelék amit a cipővel beviszünk meg fű. Köszi, kipróbálom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Március25, 2016 Megoszt Elküldve Március25, 2016 (edited) Menet közben -pláne ha valami frankó útszakasz van és rázkódunk ide/oda- nyikorog/nyiszog (nyüszög?) alattam az ülés. Próbáltam "átmozgatni" (állítgattam rajta mindent), de nyiszog elég zavaróan. Értem én hogy nem vagyok könnyű (~105kg), de azért csak nem kellene minden kisebb hintázáskor/kisebb úthibánál is nyekegnie... Eddig más autó ülése nem panaszkodott rám, nem tudom mi lelte a kocsit. Valaki találkozott már ezzel? Sikerült orvosolni vagy legalább mérsékelni a jelenséget? Módosítva Március25, 2016 : Janó32 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március25, 2016 Megoszt Elküldve Március25, 2016 1 órával ezelőtt, Janó32 írta: Menet közben -pláne ha valami frankó útszakasz van és rázkódunk ide/oda- nyikorog/nyiszog (nyüszög?) alattam az ülés. Próbáltam "átmozgatni" (állítgattam rajta mindent), de nyiszog elég zavaróan. Értem én hogy nem vagyok könnyű (~105kg), de azért csak nem kellene minden kisebb hintázáskor/kisebb úthibánál is nyekegnie... Eddig más autó ülése nem panaszkodott rám, nem tudom mi lelte a kocsit. Valaki találkozott már ezzel? Sikerült orvosolni vagy legalább mérsékelni a jelenséget? Ugyanez van nálam is. A régi is nyikorgott és a mostani is. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Március25, 2016 Megoszt Elküldve Március25, 2016 34 perce, gezoli írta: Ugyanez van nálam is. A régi is nyikorgott és a mostani is. Anno az F-nél is előjött 17-18 éves korában 170k km környékén, de a G nem itt tart még (elvileg). Akkor unokatesóm lebontotta a műanyag burkolatot az ülés oldalán, és valami "roppantó" (?) csavart tépett meg amennyire csak bírta (elég bika krova készlet kellett hozzá), utána csak nagy ritkán nyekkent de ott már a kocsi is mert olyan volt az út. Azt mondta, hogy ezek idővel kimozognak/kimozoghatnak. Na most az a gond, hogy alányúlkáltam a burkoltnak ahogy bírtam, nem olyan a kialakítása mint az F-nél (legalábbis kitapintásra), több csavar van és más az elhelyezkedés. A másik gond, hogy ezt nem onnan hallom nyikorogni (nem a hátam mögül) hanem alólam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbee80 Elküldve Március25, 2016 Megoszt Elküldve Március25, 2016 Sziasztok! Váltógombot és a kézifékkar markolatát hogy lehet leszedni? Valamint a kéziféknél a borítást mi fogja oda a műanyag kerethez gyárilag? Most akarom kicserélni és a régit tűzőgéppel tették rá, de ez nem tűnik gyári megoldásnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március25, 2016 Megoszt Elküldve Március25, 2016 4 órája, norbee80 írta: Valamint a kéziféknél a borítást mi fogja oda a műanyag kerethez gyárilag? Most akarom kicserélni és a régit tűzőgéppel tették rá, de ez nem tűnik gyári megoldásnak. Pedig az, nekem is azzal volt a Coupén, most cseréltem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbee80 Elküldve Március25, 2016 Megoszt Elküldve Március25, 2016 5 perce, tgabika76 írta: Pedig az, nekem is azzal volt a Coupén, most cseréltem... Ok, köszi, akkor megpróbálom ugyan úgy összerakni majd. Ha cseréltél ilyet akkor biztos meg tudod mondani, hogy a váltógombot le kell szedni a cseréhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március25, 2016 Megoszt Elküldve Március25, 2016 On 3/24/2016 at 20:04, norbee80 írta: Ok, köszi, akkor megpróbálom ugyan úgy összerakni majd. Ha cseréltél ilyet akkor biztos meg tudod mondani, hogy a váltógombot le kell szedni a cseréhez? Nem kell. Kotegelo fogja a valto karhoz. Belulrol lehet majd elcsipni ha kiforditottad. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbee80 Elküldve Március25, 2016 Megoszt Elküldve Március25, 2016 1 perc, Stofl írta: Nem kell. Kotegelo fogja a valto karhoz. Belulrol lehet najd elcsipnih ha kiforditottad. Jó hír, holnap kicserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Április14, 2016 Megoszt Elküldve Április14, 2016 Esetleg érdekel-e valakit 4/5 ajtós G Astra ülésgarnitúra? Nagyon megkímélt, szakadásmentes állapotban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
llaci89 Elküldve Április24, 2016 Megoszt Elküldve Április24, 2016 (edited) Hello. ABLAKTÖRLŐ LAPÁT-jaimat elől és hátul is le szeretném cserélni,, plusz a kézifékkar szoknya is elég rossz már. Melyik oldalról tudnék olcsóbban rendelni, hogy ne kelljen 2 szállitási költséget is fizetnem. köszi közben előre bosoko-t vettem itt segítettek, hátra mokolni kellett egy 60cm gumit vágtak ketté, így lett kicserélve... Kombinál mindenkinél ez van vagy vegyek rá másik lapátot is? Nekem 3 felfogatása van és abba kell beletolni egy 30cm -es gumicsikot. Módosítva Május2, 2016 : llaci89 Link to comment Megosztás: More sharing options...
toma2105 Elküldve Május4, 2016 Megoszt Elküldve Május4, 2016 Sziasztok! valaki meg tudná mondani milyen csatlakozók ezek ? mire szolgálnak ? Itt elöl a,zöld,kék,fekete és ott legalul a kék,zöld köszi! https://drive.google.com/file/d/0B6cueYs8RX9aLTJIWndDTVdZTWM/view?usp=sharing Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Május4, 2016 Megoszt Elküldve Május4, 2016 1 óra, toma2105 írta: Sziasztok! valaki meg tudná mondani milyen csatlakozók ezek ? mire szolgálnak ? Itt elöl a,zöld,kék,fekete és ott legalul a kék,zöld köszi! https://drive.google.com/file/d/0B6cueYs8RX9aLTJIWndDTVdZTWM/view?usp=sharing Lásd http://www.migweb.co.uk/forums/other-mechanical-electrical/497411-1998-astra-g-sri-engine-loom-fire-power-sounder-3.html#post4628043 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
toma2105 Elküldve Május4, 2016 Megoszt Elküldve Május4, 2016 16 perce, astra 1 írta: Lásd http://www.migweb.co.uk/forums/other-mechanical-electrical/497411-1998-astra-g-sri-engine-loom-fire-power-sounder-3.html#post4628043 Köszönöm! Kicsit nehezen igazodtam el,ha jól vettem ki akkor a középső kék, a kipörgésgátló kapcsoló, az alsó kék és zöld, pedig a fűthető üléshez van. Egyik extra sincs a kocsimban,gondolom akkor csak ki van építve a vezetékelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
trassher Elküldve Május5, 2016 Megoszt Elküldve Május5, 2016 Sziasztok! A múltkori balesetem óta a belső tükröm nagyon remeg, 2mm-es holtjátéka van. Nagyobb úthibákon egyszerűen elmozdul. Az volna a kérdésem, hogy milyen típusok belső tükre passzol a g astra szélvédőjén lévő felfogatási pontra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május5, 2016 Megoszt Elküldve Május5, 2016 22 órája, toma2105 írta: Köszönöm! Kicsit nehezen igazodtam el,ha jól vettem ki akkor a középső kék, a kipörgésgátló kapcsoló, az alsó kék és zöld, pedig a fűthető üléshez van. Egyik extra sincs a kocsimban,gondolom akkor csak ki van építve a vezetékelés. Nemnem, rosszul írták a linken is! A középső kék valóban a kipörgésgátlóé, de a mellette levő zöld és fekete az ülésfűtés kapcsolójára menő csatlakozók (méghozzá a zöld a vezetőülés, a fekete pedig az anyósülés. Ami bent van neked a középkonzolban, azok közül a zöld az automata váltó csatija, a kéket sajnos nem tudom, én még olyannal nem találkoztam. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
toma2105 Elküldve Május5, 2016 Megoszt Elküldve Május5, 2016 1 órával ezelőtt, tgabika76 írta: Nemnem, rosszul írták a linken is! A középső kék valóban a kipörgésgátlóé, de a mellette levő zöld és fekete az ülésfűtés kapcsolójára menő csatlakozók (méghozzá a zöld a vezetőülés, a fekete pedig az anyósülés. Ami bent van neked a középkonzolban, azok közül a zöld az automata váltó csatija, a kéket sajnos nem tudom, én még olyannal nem találkoztam. Oké,köszönöm az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Május6, 2016 Megoszt Elküldve Május6, 2016 Az Astra G-t szerelték-e IsoFix rendszerrel? Vagy csak az Opelfix volt kérhető a gyerekülés rögzítéséhez? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május6, 2016 Megoszt Elküldve Május6, 2016 11 órája, gezoli írta: Az Astra G-t szerelték-e IsoFix rendszerrel? Vagy csak az Opelfix volt kérhető a gyerekülés rögzítéséhez? Igen, szerelték, de drágább és ritkább is volt mint az Opelfix. Bontott autóban találni kábé fehér holló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tüsi Elküldve Május16, 2016 Megoszt Elküldve Május16, 2016 Sziasztok! Végre rászántam magam én is a váltószoknya cserére. Mivel leírást nehezen találtam hozzá (vagy csak lusta voltam tüzetesen keresni), ezért összeraktam egy leírást róla, hátha valakinek segítség lesz. Váltószoknya csere 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Május16, 2016 Megoszt Elküldve Május16, 2016 8 perce, Tüsi írta: Sziasztok! Végre rászántam magam én is a váltószoknya cserére. Mivel leírást nehezen találtam hozzá (vagy csak lusta voltam tüzetesen keresni), ezért összeraktam egy leírást róla, hátha valakinek segítség lesz. Váltószoknya csere Írj az adminoknak és felteszik a GYIK-be így mindenkinek elérhető lesz a kis írásod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Május16, 2016 Megoszt Elküldve Május16, 2016 37 perce, Tüsi írta: Sziasztok! Végre rászántam magam én is a váltószoknya cserére. Mivel leírást nehezen találtam hozzá (vagy csak lusta voltam tüzetesen keresni), ezért összeraktam egy leírást róla, hátha valakinek segítség lesz. Váltószoknya csere Az enyém is eléggé ramaty.Lassan cserélni kellene a kézifékével együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tüsi Elküldve Május16, 2016 Megoszt Elküldve Május16, 2016 Just now, Geopake írta: Az enyém is eléggé ramaty.Lassan cserélni kellene a kézifékével együtt. Az utóbbi még nekem is hátravan, csak várom a bőrt hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Május16, 2016 Megoszt Elküldve Május16, 2016 Én megnézem a Sörösnél. Vectrámhoz is ott vettem régen.Még rá is rakta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts