tuzer Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Hétfőtől vagyok büszke tulaja egy ötajtós Classic II-nek. Meglepve láttam, hogy az osztott hátsó ülés csak a háttámlára vonatkozik, az üléspad csak egyben hajtható fel. Gagyi egy megoldás. Van vkinek ismerete arról, hogy hogyan (hol) lehet ezen változtatni? Drasztikus megoldás nem érdekel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Hétfőtől vagyok büszke tulaja egy ötajtós Classic II-nek. Meglepve láttam, hogy az osztott hátsó ülés csak a háttámlára vonatkozik, az üléspad csak egyben hajtható fel. Gagyi egy megoldás. Van vkinek ismerete arról, hogy hogyan (hol) lehet ezen változtatni? Drasztikus megoldás nem érdekel! Ezt tényleg röhejes:))) (ülés megoldás) Bocsi. Nekem a szaros 12 éves Astrámban meg van oldva.... Most már meggyőződtem, tényleg Sevrólé Lacsetitt kell venni ebből a pénzből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Ez sajnos így van nekem a C Corsában is. A támla kb 20° os dőlésig dönthető, vízszintesre csak akkor ha kiveszem az egész ülőlapot. Egy kárpitos/műanyagos srác már felajánlotta hogy "megoszjta" az üléslapomat szépen, úgyhogy rákérdezek. Ha megy szólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve December17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December17, 2004 köszönöm, várom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Ez sajnos így van nekem a C Corsában is. A támla kb 20° os dőlésig dönthető, vízszintesre csak akkor ha kiveszem az egész ülőlapot. Egy kárpitos/műanyagos srác már felajánlotta hogy "megoszjta" az üléslapomat szépen, úgyhogy rákérdezek. Ha megy szólok. DE lassan dolgozik az a kárpitos :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Ja, elfelejtettem... Momentán karácsonyfa állítás miatt gipszben van az ember karja, project elnapolva. Viszont megnézte, állítólag nem lesz vele gond. Viszont a rögzítésre még ki kell találni vmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Ja, elfelejtettem... Momentán karácsonyfa állítás miatt gipszben van az ember karja, project elnapolva. Viszont megnézte, állítólag nem lesz vele gond. Viszont a rögzítésre még ki kell találni vmit. Karácsonyfáról jut eszembe... Karácsonykor sikerült egy kb 2.2 m magas fenyőfát berakni az autóba (5 ajtós) úgy, hogy 3-an ültünk benne plussszban, és minden ajtó rendesen be volt csukva. Csak az 1/3 rész hátsó üléstámla volt lehajtva jobb oldalt, plussz az anyós ülés hátrafektetve. Ez most csak úgy eszembe jutott... Ki nem néztem volna, amikor megvettük a fát, hogy be fog férni velünk együtt. A parkolóban mellettünk állók is ámulva néztek, amikor beraktuk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 A miénk elég kicsi volt, úgyhogy pont befért átlóban a csomitartóba (F Sedan) de azért ott is kellett porszívózni utána :) Szal én örültem, hogy nem kellett hajtogatni az ülést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 A miénk elég kicsi volt, úgyhogy pont befért átlóban a csomitartóba (F Sedan) de azért ott is kellett porszívózni utána :) Szal én örültem, hogy nem kellett hajtogatni az ülést... Én ugyan raktam alá nagy nejlonokat, de tény, hogy így is kellett porszívózni utána az utastérben. Bár messze kevesebb volt a tűlevél, mint amire számítottam. A csomagtér kárpitját egyszerűen kivettem és kiráztam, alatta már szerencsére nem kellett porszívóznom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LeO Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Enyémbe meg befért egy szép méretes háromtagú alulétra és csak a hátsó ülés egyharmadát kellett lehajtanom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Hű de felpörgettem ezt a topicot :twisted: az öregemék kadettjában (5 ajtós az is) a legnagyobb ilyen jellegű projekt az volt, amikor egy kb 3 m(hosszú) 2,5 m(magas) 0,8m(mély) sok ajtós gardrób szekrényt elszállítottunk a bútor áruházból(na jó nem 1ben :oops: ) + mi 2 en az öregemmel űltünk benne..az igaz, hogy az 5.ajtót már nem lehetett becsukni, de amikor bepakoltunk a rakodó/szállító munkások is csodálkozva mondták, hogy amikor hordták ki nekünk a cuccokat azt gondolták legfeljebb 2 fordulóval megy el...szóval ŰÉn anno emiatt is döntöttem az 5 ajtós mellett (Én eddig csak 1 biciklit vittem plusszba a lehajtott 1/3 üléstámlát kihasználva, de Én is furcsállom, hogy miért nem lehetett megoldani az üléslap elhajtását is 1/3-ad részben...ha összejön a projekted csinálj már róla légyszíves képeket! :smt024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Ezt tényleg röhejes:))) (ülés megoldás) Bocsi. Nekem a szaros 12 éves Astrámban meg van oldva.... Most már meggyőződtem, tényleg Sevrólé Lacsetitt kell venni ebből a pénzből... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Sok sikert hozzá barátom! 5 év múlva meg kitolhatod a roncstelepre. ti barátok vagytok??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 ti barátok vagytok??? Hidd el, Hemi tudja, hogy mit beszél! :) :) :D :D Matíz V8 Rulez!! :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Ja, elfelejtettem... Momentán karácsonyfa állítás miatt gipszben van az ember karja, project elnapolva. Viszont megnézte, állítólag nem lesz vele gond. Viszont a rögzítésre még ki kell találni vmit. Lassan jön a húsvét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Nem kell türelmetlenkedni... :) Most készül a prototájp, bár kisebb gondok vannak vele. Ha már tudok biztosat megírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Nem kell türelmetlenkedni... :D Most készül a prototájp, bár kisebb gondok vannak vele. Ha már tudok biztosat megírom. :oops: csinálj képeket is! húsvéttal hogy állsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Húsvétra lesz kép is, meg ülés is. Már 3 üléspadot szétvágtunk, egy csak lesz belőle... :? A rögzítés meg baj. 1-1 fül nem fogja a helyén tartani, és nem szívesen furkálnék ott. Minden kiderül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Gyerekek, a G Astra Caravan-nak nem gyárilag is 1/3-2/3-ban hajtható az ülőlapja? Mintha nemrég láttam volna ilyen képeket a prospektusban... Vagy lehet, hogy ezt csak extra opcióként adták Caravan-hoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Március10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2005 Mi a helyzet? Kidurrant az üléspad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Telo: Gyerekek, a G Astra Caravan-nak nem gyárilag is 1/3-2/3-ban hajtható az ülőlapja? Mintha nemrég láttam volna ilyen képeket a prospektusban... Vagy lehet, hogy ezt csak extra opcióként adták Caravan-hoz? Nem tudom, de nekem van sízsák, vagy mi szösz ott középen, meg valóban, 1harmad/2harmad arányban dönthető. ...és az F Astra 5 door -ban is 1ham/2harm volt! ..pedig az csak sima alapfelszereltségű.... sztem minden Astra alapból tudja a harmadolt döntést, kivéve persze a sedant! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 A G-Astrában a 4-,5-ajtósokban középszintig csak a támla dönthető így, a pad nem osztott. Ez egy elég béna és felháborító visszalépés, mert a legfapadosabb F-ben is osztott volt a pad kasznitól függetlenül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KeeF Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 A G-Astrában a 4-,5-ajtósokban középszintig csak a támla dönthető így, a pad nem osztott. Ez egy elég béna és felháborító visszalépés, mert a legfapadosabb F-ben is osztott volt a pad kasznitól függetlenül. nekem ay 5-ajtosban nem osztott a pad, viszont a tamlat siman elore lehet donteni teljesen, nem kell felhajtani a padot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Május13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május13, 2005 Az üléspad topic exitált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Nem kell türelmetlenkedni... :lol: Most készül a prototájp, bár kisebb gondok vannak vele. Ha már tudok biztosat megírom. Szerintem egyre türelmesebbek vagyunk 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts