tgabika76 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Nem hiszem, nekem is csak egyszer kellett eddig, amikor kulcsot csináltattam. Alapvetően ez az immonak a kódja, szóval ha esetleg immot akarsz cserélni a kocsiban, akkor az újhoz kérd el a Car Pass-t is, különben nem lesz jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 off ha nálad lenne a carpass, akkor is vihetné a kocsit gyári kulccsal, csak előtte le kellett volna másolni de szerintem kéne hozzá a forgalmi is on szerk: mc az önkéntes mod :) ok Ha szerintetek az a helye a car pass pótlásának akkor legyen: 6500ft kell hozzá személyi forgalmi,bármelyik opel kereskedésben megmondják. a mechanika szám alapján tudnak kulcsot csinálni. van még kérdés??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Off Classicosok, egy távkulcs meg egy sima van a kocsimhoz, így jött a szalonból is, ha jól tudom. Vki? On Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Szerintem ezt most már inkább a cset topikba kéne folytatni, mert ezen az oldalon eddig egy betű sem szól az ülések problémáiról. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
21north Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Ugyan olyan az angol ülés is, csak magasságállítás nem lesz a bal oldali ülésnél. De lesz jobb oldalt :lol: Amúgy visszatérve a témára hogy lehet az ülés patjád felemelni (előredönteni)? A támlát már sikerült(2 gombnyomás) de ehhez nem talállok semmi gombot. Talán nem is lehet ? 2001 1,7 DTI opel astra 3 ajtós Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petii Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Sziasztok! Ma vettem észre 1,5 éves astra G classicomon, hogy a fejtámláknak csak egy végállása van... (egy horony), ez is classic "sajátosság"? Nektek is ilyen? A nem classicokban is így van? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Sziasztok! Ma vettem észre 1,5 éves astra G classicomon, hogy a fejtámláknak csak egy végállása van... (egy horony), ez is classic "sajátosság"? Nektek is ilyen? A nem classicokban is így van? Köszönöm! Nekem is ilyen. (2007/12) Miért a G-gen más? Az tényleg LOL lenne ha a hornyokat is kisporolnáék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Sziasztok! Ma vettem észre 1,5 éves astra G classicomon, hogy a fejtámláknak csak egy végállása van... (egy horony), ez is classic "sajátosság"? Nektek is ilyen? A nem classicokban is így van? Köszönöm! Nekem nem classic, hanem 2003-as, és nekem is csak 1 állása van, a többit csúszkálja ide-oda. Le kell mérni, aztán fűrész, reszelő! :D Persze akkor meg lenne gyengítve és esetleges ütközésnél...... Tehát szigetelőszalagot neki annyit, hogy megszoruljon ahol kell! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. 3ajtós Astra G-m van. Mind2 első ülésben elromlott (elszakadt, kiakadt, nemtudom ) a bowden, a kis kallantyúval nem lehet előre húzni és dönteni őket, ami 3 ajtósnál elég para. Valami ötlet, hogy hol tudják ezt megcsinálni (Debrecenben lakok, de néha járok pesten is)? Új/bontott ülésre nem szeretnék költeni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. 3ajtós Astra G-m van. Mind2 első ülésben elromlott (elszakadt, kiakadt, nemtudom ) a bowden, a kis kallantyúval nem lehet előre húzni és dönteni őket, ami 3 ajtósnál elég para. Valami ötlet, hogy hol tudják ezt megcsinálni (Debrecenben lakok, de néha járok pesten is)? Új/bontott ülésre nem szeretnék költeni... Ha lebontod a takarólemezeket nem látsz be,hogy nem csak kiakadt-e a drót?Vagy alulról nem látszik valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Ha lebontod a takarólemezeket nem látsz be,hogy nem csak kiakadt-e a drót?Vagy alulról nem látszik valami? Szétszedtem az egyiket de nem igazán sikerült rájönni h mi lehet a baja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Szétszedtem az egyiket de nem igazán sikerült rájönni h mi lehet a baja. :D Jó multkor írta itt valaki,hogy neki a drót volt fenn kiakadva(vagy elszakadva),de valahogy nehezen vissza tudta machinálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Egyik haver 3 ajtósában idővel mindkét ülés bovdenje elszakadt. Kárpitos bontotta szét az ülést és cserélték ki a szakadt bovdeneket. Azt nem tudom pontosan melyik részen szakadt, de valószínűleg, ha nem akarsz ülést cserélni akkor fel kell nyitni a szereléshez. az elobb szereltem szet :D hat en ugy latom h ezt cserelni kell mert ott szakadt el ahol a 2 szal be van dugva 1 kis valamibe :D lenyeg h nem igazan javithato:| am nem 1xeru szetszerelni tobszor is belem szalt az ideg :D , ha valaki esetleg tudja h hol szerezhetnek be ilyen bovdeneket varom valaszat, elore is koszonom Udv. barobi28 Itt írtak róla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Szétszedtem az egyiket de nem igazán sikerült rájönni h mi lehet a baja. :D Debrecenben a Galamb utcán van egy nagyon jó autókárpitos. A Posta mellett kis utcában, ha a zsibi felől mégy baloldalt lesz a Posta előtt közvetlenül. Ott szét tudják szedni és össze is tudják rakni, lehet megtudják csinálni is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Sziasztok! Segítséget kérek, az ülésekről szeretném leszedni azt a műanyag rögzítő karikát, amibe a fejtámla szárai csúsznak bele. Az üléshuzatot kellene alá varázsolnom. Ugyanez okból a hátsó biztonsági öv vezetőjét is leszedném. Persze ha merném, eltörni egyiket sem akarom. Köszi, ha valaki tud tanáccsal segíteni, tegye meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Sziasztok! Segítséget kérek, az ülésekről szeretném leszedni azt a műanyag rögzítő karikát, amibe a fejtámla szárai csúsznak bele. Az üléshuzatot kellene alá varázsolnom. Ugyanez okból a hátsó biztonsági öv vezetőjét is leszedném. Persze ha merném, eltörni egyiket sem akarom. Köszi, ha valaki tud tanáccsal segíteni, tegye meg! Hátul én is aládugtam a huzatot. Egy csavarhúzóval alányúlsz, és kipattintod. Elől nem tudom. Gondolom az sem sokkal bonyolultabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Hátul én is aládugtam a huzatot. Egy csavarhúzóval alányúlsz, és kipattintod. Elől nem tudom. Gondolom az sem sokkal bonyolultabb. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Sziasztok. Az vezető ülésemmel lenne egy kis gondom. Kotyog egy kicsit. Ahogy néztem, olyan mintha a csúszó rész és az ülés váza között lenne meglazulva valami csavar. Valakinek lenne rá ötlete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Olivers Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 sziasztok Astra G 2003 ashoz kellene nekem a vezetőülésre gyári kárpit ami középen olyan kis kerek pöttyös vagy komplett vezetőülés vagy utasülés is érdekelne olyan amiben nincs légzsák köszi aki tud segiteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 sziasztok Astra G 2003 ashoz kellene nekem a vezetőülésre gyári kárpit ami középen olyan kis kerek pöttyös vagy komplett vezetőülés vagy utasülés is érdekelne olyan amiben nincs légzsák köszi aki tud segiteni Bontók,vatera,google? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Sziasztok! G astránál az első ülések kivételekor van valami trükk,vagy óvintézkedés,vagy csak simán csavarjam ki a csavarokat és vegyem ki az ülést (persze előtte a kábeleket le húzom az ülés aljáról)?Ezt csak azért kérdezem,mert F astránál mielőtt kicsavarta az ember a csavarokat be kellet helyezni egy lemezt (ha jól emlékszem valami elefánt alakút :) ) valami résbe, (az öv feszítő patron eldurranásának megakadályozása végett) és ezután lehetett kicsavarni a csavarokat. Segítségeteket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Sziasztok! G astránál az első ülések kivételekor van valami trükk,vagy óvintézkedés,vagy csak simán csavarjam ki a csavarokat és vegyem ki az ülést (persze előtte a kábeleket le húzom az ülés aljáról)?Ezt csak azért kérdezem,mert F astránál mielőtt kicsavarta az ember a csavarokat be kellet helyezni egy lemezt (ha jól emlékszem valami elefánt alakút :) ) valami résbe, (az öv feszítő patron eldurranásának megakadályozása végett) és ezután lehetett kicsavarni a csavarokat. Segítségeteket előre is köszönöm! Én már vettem ki, de nem csináltam semmit sem, még az akksit sem vettem ki, csak a kulcsot húztam ki, amúgy is ha nincs gyújtáson nem durranhat a lufi és az övfeszítő sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Én már vettem ki, de nem csináltam semmit sem, még az akksit sem vettem ki, csak a kulcsot húztam ki, amúgy is ha nincs gyújtáson nem durranhat a lufi és az övfeszítő sem. Köszönöm az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redrocket Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Sziasztok, most vagyok túl egy 3 ajtós astra g első ülésbowden cserén. Ha valakinek kell infó akkor kérdezzen nyugodtan. Csak azért írom, mert én sem találtam róla sehol leírást, saját magamnak kísérleteztem ki és már megvan a folyamat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
g_tomy Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 Sziasztok! Tudnátok segiteni nekem? G astra üllés fütés. jobb első ülésemen kiégette a fütőszál a kárpitot egy pici darabaon! Azóta nemmerem használni! valakinek valami ötlete? hogy ne égesse tovább vagy nehogy kigyuladjon a kocsi (amikor kiégette elég pánik volt mert menet közben nekiált füstlni :-) ) Köszi T. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts