Laci73 Elküldve Április23, 2017 Megoszt Elküldve Április23, 2017 (edited) Sziasztok, Ha valakinek volna egy jobb oldali motoros visszapillantó tükör belső (hangszórós) műanyag borítása eladó (esetleg a műanyag bolhákkal együtt), akkor kérem, hogy dobjon meg egy üzenettel. A neten csak manuális tükrös (lyukas) kárpitokat találtam... Köszönöm szépen! Módosítva Április23, 2017 : Laci73 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hard-ex Elküldve Május16, 2017 Megoszt Elküldve Május16, 2017 Sziasztok. Valaki leírná nekem, hogy tetőkárpitot hogyan cseréljek? Mire figyeljek, hogy ne törjek el, semmit, mi a menete? Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Június27, 2017 Megoszt Elküldve Június27, 2017 Olyan márkatársat keresek aki szerelvényezett be már G astrába H astra üléseszettet. Ha egyáltalán lehetséges a mutatvány, kombi esetében is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Június27, 2017 Megoszt Elküldve Június27, 2017 2 órája, Handbrake írta: Olyan márkatársat keresek aki szerelvényezett be már G astrába H astra üléseszettet. Ha egyáltalán lehetséges a mutatvány, kombi esetében is. Úgy olvastam valahol, hogy kivitelezhető. Az első és a hátsó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Július5, 2017 Megoszt Elküldve Július5, 2017 Itt is megkérdezem hátha: használ valaki Armster kartámaszt? vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július5, 2017 Megoszt Elküldve Július5, 2017 5 perce, csicsó írta: Itt is megkérdezem hátha: használ valaki Armster kartámaszt? vélemény? Ha ilyenre gondolsz mint a lenti kép, akkor igen. Ezzel vettem az autót, de jó szerintem. Amire kell megteszi: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Július5, 2017 Megoszt Elküldve Július5, 2017 2 órája, kobraCode írta: Ha ilyenre gondolsz mint a lenti kép, akkor igen. Ezzel vettem az autót, de jó szerintem. Amire kell megteszi: Ez nem armster,(talán armrest a neve)a g-be nekem is ilyenvolt,nem volt vele gondom H-ba kellene,az armster kicsit karcsúbb(meg drágább) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Július5, 2017 Megoszt Elküldve Július5, 2017 6 órája, csicsó írta: Itt is megkérdezem hátha: használ valaki Armster kartámaszt? vélemény? Ebay-n vettem valami hasonlót, a kis tartóba bele illik. Teljesen jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Július5, 2017 Megoszt Elküldve Július5, 2017 8 órája, csicsó írta: Ez nem armster,(talán armrest a neve)a g-be nekem is ilyenvolt,nem volt vele gondom H-ba kellene,az armster kicsit karcsúbb(meg drágább) Armster az, én vadi újonnan vettem anno, és ugyan ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július5, 2017 Megoszt Elküldve Július5, 2017 13 órája, csicsó írta: Itt is megkérdezem hátha: használ valaki Armster kartámaszt? vélemény? Én is nemrégen vettem.Tudok hova pakolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július5, 2017 Megoszt Elküldve Július5, 2017 Sziasztok Márkatársak! Látom "kartámasz" téma van. Én is nézegetem,de segítséget szeretnék kérni,hogy melyik a praktikusabb,a felhajtható,vagy a csúsztatható? Ezek milyen árban kaphatóak? És persze hol lehet a legjobb áron hozzájutni? Előre is köszönöm az infókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Július6, 2017 Megoszt Elküldve Július6, 2017 12 órája, bocs írta: Sziasztok Márkatársak! Látom "kartámasz" téma van. Én is nézegetem,de segítséget szeretnék kérni,hogy melyik a praktikusabb,a felhajtható,vagy a csúsztatható? Ezek milyen árban kaphatóak? És persze hol lehet a legjobb áron hozzájutni? Előre is köszönöm az infókat! Szia! Nekem csúsztatható és felnyitható a teteje, meg az egészet is egyben fel tudom hajtani, 15e volt és vaterán találtam az eladót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július6, 2017 Megoszt Elküldve Július6, 2017 7 órája, peacetrang írta: Szia! Nekem csúsztatható és felnyitható a teteje, meg az egészet is egyben fel tudom hajtani, 15e volt és vaterán találtam az eladót. Nekem is hasonlóak a paraméterek csak én a jófogáson vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július6, 2017 Megoszt Elküldve Július6, 2017 7 órája, peacetrang írta: Szia! Nekem csúsztatható és felnyitható a teteje, meg az egészet is egyben fel tudom hajtani, 15e volt és vaterán találtam az eladót. 18 perce, Geopake írta: Nekem is hasonlóak a paraméterek csak én a jófogáson vettem. Sziasztok! Köszönöm az infót mindkettőtöknek! Valószínű maradok a csúsztathatónál,még körbenézek. Köszönöm! Üdv. Robi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fulmen Elküldve Július7, 2017 Megoszt Elküldve Július7, 2017 Itt 17k a legolcsóbb: https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=armrest+astra+g&_sop=15 szerintetek megéri a pénzét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Július7, 2017 Megoszt Elküldve Július7, 2017 1 óra, Fulmen írta: Itt 17k a legolcsóbb: https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=armrest+astra+g&_sop=15 szerintetek megéri a pénzét? Ilyet kapsz itthon is még ocsóbban pl.jófogás https://auto.jofogas.hu/pest/Opel_Astra_G_konyoklo_kartamasz_konyoktamasz_67624164.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fulmen Elküldve Július9, 2017 Megoszt Elküldve Július9, 2017 Üdv! Arra van valami házipraktika, hogy hogy lehet sérülést eltüntetni a középkonzolról (matt fekete)? A rádió körül kicsit megsértettem kiszerelésnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Július9, 2017 Megoszt Elküldve Július9, 2017 On 2017. 07. 05. at 7:55, kobraCode írta: Ha ilyenre gondolsz mint a lenti kép, akkor igen. Ezzel vettem az autót, de jó szerintem. Amire kell megteszi: megmérnéd nekem a könyöklö rész hosszát meg a legmagasabb pontját a középkonzoltól? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július10, 2017 Megoszt Elküldve Július10, 2017 10 órája, csicsó írta: megmérnéd nekem a könyöklö rész hosszát meg a legmagasabb pontját a középkonzoltól? köszi 26,5cm a könyöklő része, kinyújtva pedig 32cm kézifék borítástól mértem legkisebb állapotban 20cm magas, ilyenkor még vízszintesen van a kartámasz, de felemelve 23cm lesz, igaz ilyenkor az eleje magasabban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Július10, 2017 Megoszt Elküldve Július10, 2017 51 perce, kobraCode írta: 26,5cm a könyöklő része, kinyújtva pedig 32cm kézifék borítástól mértem legkisebb állapotban 20cm magas, ilyenkor még vízszintesen van a kartámasz, de felemelve 23cm lesz, igaz ilyenkor az eleje magasabban van. Köszönöm 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
flali Elküldve Július11, 2017 Megoszt Elküldve Július11, 2017 On 2017. 07. 05. at 7:55, kobraCode írta: Ha ilyenre gondolsz mint a lenti kép, akkor igen. Ezzel vettem az autót, de jó szerintem. Amire kell megteszi: Én is pont ilyet használok kb. 10 éve, nagyon kényelmes, praktikus. Sajnos nem régen megsérült a felső műbőr borítása. Szeretném áthúzni bőrrel, csak sajnos nem tudom leszedni a csúsztatható fedélrészt. Pedig feszítésre is látszik, ill nyilvánvaló, hogy külön darabból áll. Ha valaki tudja, hogyan szerelhető le a csúsztatható fedél felső része megköszönném.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július11, 2017 Megoszt Elküldve Július11, 2017 7 perce, flali írta: Én is pont ilyet használok kb. 10 éve, nagyon kényelmes, praktikus. Sajnos nem régen megsérült a felső műbőr borítása. Szeretném áthúzni bőrrel, csak sajnos nem tudom leszedni a csúsztatható fedélrészt. Pedig feszítésre is látszik, ill nyilvánvaló, hogy külön darabból áll. Ha valaki tudja, hogyan szerelhető le a csúsztatható fedél felső része megköszönném.... Nálam is sérült, kopott a műbőr rész vége. De ennyire nem érdekelt hogy áthúzassam. Amúgy valahogy biztos összerakták tehát szét is kell jönnie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július19, 2017 Megoszt Elküldve Július19, 2017 Sziasztok! Kárpitot milyen fajta ragasztóval érdemes vissza ragasztani? Kinek melyik fajta ragasztó vált be? Köszönöm előre is az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Augusztus9, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2017 (edited) Srácok, a kombinál a vezető és az anyós ülés előtt / alatt lévő szőnyeg az egybe van a hátsó résszel, vagy az ülések alatt fednek át? A vezető oldalon egy helyen jó pár éve valamitől megindult a szőnyeg felső rétege, ez ma már odáig fajult, hogy 5-8 cm el is szakadt, sőt egy részen a szivacsot borító anyag le is vált. Ezt cserélném ki, ha találok jó állapotban lévőt.... Viszont, ha már kiszedem, gondoltam teszek alá valami "zajcsökkentőt" ezzel kapcsolatban van valami tapasztalat? E-bay ragasztós zárt cellás hab 5mm, vagy kátránypapír? Módosítva Augusztus9, 2017 : Handbrake Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus9, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2017 10 órája, Handbrake írta: Srácok, a kombinál a vezető és az anyós ülés előtt / alatt lévő szőnyeg az egybe van a hátsó résszel, vagy az ülések alatt fednek át? A vezető oldalon egy helyen jó pár éve valamitől megindult a szőnyeg felső rétege, ez ma már odáig fajult, hogy 5-8 cm el is szakadt, sőt egy részen a szivacsot borító anyag le is vált. Ezt cserélném ki, ha találok jó állapotban lévőt.... Két darabból van (nem csak a kombinál, mindnél) viszont nem tudom hogy ki tudod-e szedni egyszerűen a tűzfal felőli végét. Astránál nincs tapasztalatom, de Calibrából csak úgy jött ki ha kiszedték előbb a műszerfalat(!) is, vagy a lusták prosztó módon elvágták éles késsel a műszerfal tövében, a pedálok felett. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts