bivajk Elküldve November2, 2016 Megoszt Elküldve November2, 2016 On 2016. 10. 30. at 18:05, tgabika76 írta: Ide kell bepattintani az első ülések mögé szerelhető háló felső rögzítési pontját, ha mondjuk kutyát akarsz szállítani. Értelemszerűen ehhez a hátsó ülést ki kell szerelni. Hasonlóan mint itt, bár ezen a képen a hátsó ülés mögé van rögzítve: Köszönöm szépen a segítséget. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mettyú Elküldve November22, 2016 Megoszt Elküldve November22, 2016 Sziasztok!Találtam egy sima bőrkormányt.Át tudom pakolni az én multis (kopott)bőr kormányomból a gombokat a sima bőrkormányba?Csinálta már vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November23, 2016 Megoszt Elküldve November23, 2016 7 órája, Mettyú írta: Sziasztok!Találtam egy sima bőrkormányt.Át tudom pakolni az én multis (kopott)bőr kormányomból a gombokat a sima bőrkormányba?Csinálta már vki? Úgy emlékszem, hogy igen. A rögzítő pontok megvannak, csak a gombok helyét kell kivágni. Be van jelölve a belső oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mettyú Elküldve December4, 2016 Megoszt Elküldve December4, 2016 Sziasztok!Most vettem észre a kuplung mellett, balra a padlókárpit 7cm-en elkopott szétszakadt!Lehet ezeket a foltokat javítani szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
presidentÁkos Elküldve December6, 2016 Megoszt Elküldve December6, 2016 (edited) A sebességváltó gömbön azt a kis üveg/műanyag darabot lehet külön cserélni, vagy csak a gömbbel együtt lehet? n Módosítva December6, 2016 : presidentÁkos Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December6, 2016 Megoszt Elküldve December6, 2016 Ki lehet pattintani igen, arra van felfestve a kapcsolási séma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December9, 2016 Megoszt Elküldve December9, 2016 Használ valaki ilyen kartámaszt?Vélemény? http://www.jofogas.hu/vas/Opel_Astra_H_konyoklo__kartamasz_uj___59421124.htm?first=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veritas Elküldve Január20, 2017 Megoszt Elküldve Január20, 2017 On 2015. 09. 08. at 11:28, trassher írta: Sziasztok, itt is volnék! Teljes leírás sajnos nem lesz mivel nem sikerült kivennem a szőnyeget. A tűzfal felőli végét nem lehet kiszabadítani csak ha az ember kiveszi a váltórudazatot és ahogy én néztem a teljes műszerfalat. A képeken majd látszik a miért. -Vegyük le az akksisarut. -Toljuk hátra az üléseket és csatlakoztassuk szét az övfeszítő kábelét. Nálam ez az előző tulaj kókányolása volt így a csatlakozóról képet nem tudok mutatni. -Pattintsuk le az ülés oldalán lévő kis burkolatot ami mögé a biztonsági öv van felfogatva. Itt lesz egy T40-es torx csavar, lazítsuk le. -Ezután toljuk előre az ülést, így szabaddá téve a sínek végein lévő csavarokat. Ezek is T40-es torx csavarok. Lazítsuk le, ezzel szabaddá téve az ülést. Elől nincs csavar hanem hátra kell tolni az ülést újból hogy a sínek végei kibújjanak. Ezután kivehető. Mindkét ülés esetén ez a sorrend. -Most következnek az ajtók elülső része felé eső műanyagok az ívekben. T20-as torx csavar, kioldás után a panel kippattintható. -Hátsó ülőlapot fel kel hajtani mivel ez fogja a küszöbtakaró végeit. Szépen az elejétől kippattintjuk és ki is jön egyben. -Ha az ülések kint vannak akkor a középbox külső oldalán található 2-2 csavart kioldjuk elől és hátul, T20. -Felpattintjuk a a kézifékkar alatti takaróelemet ahol a diagnosztikai csatlakozó található. Itt is lesz 2 csavar amelyek a váltókeretet fogják. Ismét T20. -A kézifékkar szoknyája egy kereten van, ezt kipattintjuk és lehúzzuk az egészet. -Itt még lesz egy újabb T20-as csavar. -Ha ezek megvannak jön a hamuzó és szivargyújtó. A hamuzó alatti panel kipattan egyből, nem kel feszegetni. Lehúzzuk hátul a csatlakozót és a világítást foglalatát. A hamuzó belső részén is van 3 csavar, a kis fedelet kell lehajtani és hozzáférhetőek. Ezek után kivehető a kardánbox. Ehhez majd még csinálok képeket mivel szerelés közben elfelejtettem. -Itt látható a szőnyeg tűzfal felőli vége. Látszik hogy körbeöleli az alsó részeket így nem igazán lehet kivenni szerintem csak teljes bontással. Anyósülés előtti szőnyeg alatt nekem ez a helyzet. Sajnos valahonnan bejutott a víz és a felületi rozsdától nem látszik az alvázszám így most ezen dolgozom. Remélem tudtam segíteni valakinek, ha kérdésetek van szívesen válaszolok ha tudok. Helo! Astrámban szétment a fűtőradiátor, vagy tömítése (most épp szerelőnél van emiatt), és csurom hűtővíz a vezetőülés alatti kárpit. Tavasszal nedves porszívóval kiszívnám, átmosnám, meg felszedném szárítás miatt. De sajna a kpeid nem láccanak a kiszolgálón, pedig sokat segítenének... Fel tudnád tölteni újra valahogy? Sokat segítene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
trassher Elküldve Január22, 2017 Megoszt Elküldve Január22, 2017 (edited) On 2017. 01. 20. at 21:12, Veritas írta: Helo! Astrámban szétment a fűtőradiátor, vagy tömítése (most épp szerelőnél van emiatt), és csurom hűtővíz a vezetőülés alatti kárpit. Tavasszal nedves porszívóval kiszívnám, átmosnám, meg felszedném szárítás miatt. De sajna a kpeid nem láccanak a kiszolgálón, pedig sokat segítenének... Fel tudnád tölteni újra valahogy? Sokat segítene! Hello! Mindjárt feltöltöm a képeket dropboxra és bedobom a mappa linkjét. Szerk.: Tessék, remélem segít. https://www.dropbox.com/sh/gwim9eh8268xzs7/AADV0yXT4bw0UwvR_WhBXi1ua?dl=0 Módosítva Január22, 2017 : trassher 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veritas Elküldve Január26, 2017 Megoszt Elküldve Január26, 2017 On 2017. 01. 22. at 22:15, trassher írta: Hello! Mindjárt feltöltöm a képeket dropboxra és bedobom a mappa linkjét. Szerk.: Tessék, remélem segít. https://www.dropbox.com/sh/gwim9eh8268xzs7/AADV0yXT4bw0UwvR_WhBXi1ua?dl=0 Nagyon köszönöm, szerintem sokaknak segíteni fog... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tyupi87 Elküldve Február8, 2017 Megoszt Elküldve Február8, 2017 SZevasztok! Kicseréltem a szeretett Astrámba a kormány légzsák burkolatot. Én úgy látom hogy inkább szűrkés matt színű nem olyan élénk fekete mint a gyárí. Mit tudok tenni hogy szép legye? Fessem le vagy van valami műszerfal ápoló? Tippek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Február8, 2017 Megoszt Elküldve Február8, 2017 16 perce, Tyupi87 írta: SZevasztok! Kicseréltem a szeretett Astrámba a kormány légzsák burkolatot. Én úgy látom hogy inkább szűrkés matt színű nem olyan élénk fekete mint a gyárí. Mit tudok tenni hogy szép legye? Fessem le vagy van valami műszerfal ápoló? Tippek? Nincs rá megoldás, tartósan festeni sem tudod mert lepereg róla... Ez sajnos ilyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tyupi87 Elküldve Február8, 2017 Megoszt Elküldve Február8, 2017 Na pöpec. Köszi szépen. Akkor így marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drazsé Elküldve Február13, 2017 Megoszt Elküldve Február13, 2017 Kedves Fórumozók! Esetleg tudna valaki közületek egy tippet írni, itt vagy privátban, hogy hol lehet jó minőségű, de emberi árú méretpontos üléshuzatot kapni 5 ajtós, G Astrába? Nagyon szépen köszönöm előre is! Üdvözlettel, Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Február13, 2017 Megoszt Elküldve Február13, 2017 1 órával ezelőtt, Drazsé írta: Kedves Fórumozók! Esetleg tudna valaki közületek egy tippet írni, itt vagy privátban, hogy hol lehet jó minőségű, de emberi árú méretpontos üléshuzatot kapni 5 ajtós, G Astrába? Nagyon szépen köszönöm előre is! Üdvözlettel, Gábor Nem tudom nálad mettől meddig tart az emberi árú üléshuzat, de náluk érdemes lehet érdeklődni szerintem: link (Nálam 10 éve van már a kocsiban és még nem szakadt szét 136e km után sem) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február13, 2017 Megoszt Elküldve Február13, 2017 1 órával ezelőtt, Drazsé írta: Kedves Fórumozók! Esetleg tudna valaki közületek egy tippet írni, itt vagy privátban, hogy hol lehet jó minőségű, de emberi árú méretpontos üléshuzatot kapni 5 ajtós, G Astrába? Nagyon szépen köszönöm előre is! Üdvözlettel, Gábor Nem tudom merre laksz,de Pesten őket tudom ajánlani.Egy jó pár kocsira csináltattam már náluk. https://budapest.cylex.hu/ceg-info/szűcs-piroska-387513.html http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=115484275&t=9013374 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mettyú Elküldve Február14, 2017 Megoszt Elküldve Február14, 2017 (edited) Sziasztok!Vkinek nincs elfekvőben egy ilyen hibátlan burkolata a kesztyűtartó alá? Előre is köszi! Módosítva Február14, 2017 : Mettyú Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomH Elküldve Február21, 2017 Megoszt Elküldve Február21, 2017 Sziasztok! Egy aprócsak GM számra lenne szükségem, mégpedig Astra G CC-be (2004) való sofőroldali, eredeti, Opeles szőnyegé. Sajnos google barátom semmi használhatót nem ad. De bármilyen katalógus elérhetőség is megfelel. Sajnos szakihoz mostanság nincs időm menni, ezért is rendelném pl e-bayről. Köszönöm válaszaitok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február22, 2017 Megoszt Elküldve Február22, 2017 20 órája, TomH írta: Sziasztok! Egy aprócsak GM számra lenne szükségem, mégpedig Astra G CC-be (2004) való sofőroldali, eredeti, Opeles szőnyegé. Sajnos google barátom semmi használhatót nem ad. De bármilyen katalógus elérhetőség is megfelel. Sajnos szakihoz mostanság nincs időm menni, ezért is rendelném pl e-bayről. Köszönöm válaszaitok! Ez azért nem olyan egyszerű, mint hinnéd. Először is: gumi vagy szövetszőnyeg kell? Ha utóbbi, akkor ESP-vel szerelt az autód, vagy sem? És mi a kárpitkódja? (ez utóbbit az anyósoldali B-oszlop elülső felén látható adattáblán találod meg, az utolsó sor második karaktercsoportja lesz az (az első karaktercsoport a színkódod), valami ilyesmit keress mint pl. XXCH, XXEP és hasonlók... Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomH Elküldve Február25, 2017 Megoszt Elküldve Február25, 2017 On 2017. 02. 22. at 16:39, tgabika76 írta: Ez azért nem olyan egyszerű, mint hinnéd. Először is: gumi vagy szövetszőnyeg kell? Ha utóbbi, akkor ESP-vel szerelt az autód, vagy sem? És mi a kárpitkódja? (ez utóbbit az anyósoldali B-oszlop elülső felén látható adattáblán találod meg, az utolsó sor második karaktercsoportja lesz az (az első karaktercsoport a színkódod), valami ilyesmit keress mint pl. XXCH, XXEP és hasonlók... Végre sikerült laptop elé ülnöm :D Köszönöm válaszod, nincs ESP (legalább is nem látni sehol a csúszkáló autót a háromszögben), szövet kellene (igen, elfeljtettem mondani, pedig fontos ), a kód XXQF. A szőnyegemen van egy műanyag Opel feliratos plakett ami nagyon hiányozna, ha az újon nem lenne. Tudom, h drága műanyag darab ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február25, 2017 Megoszt Elküldve Február25, 2017 Csődöt mondtam a kárpitkódoddal kapcsolatban... Gyári szövetszőnyegből háromféle van (fekete, szürke és világosszürke), de az EPC nem ismeri az általad megadott kárpitkódot, szóval fogalmam sincs hogy ahhoz a kárpithoz eredetileg milyen színű szőnyeg járt a fenti három közül. Azért írok cikkszámokat az ESP nélküli bal első szőnyegekhez: a fekete az 9100019, a szürke 9100021, a világosszürke pedig 9101038 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabó Norbert 85 Elküldve Február26, 2017 Megoszt Elküldve Február26, 2017 Sziasztok! Kérdésem a következő lenne: találtam két nagyon jó állapotú f astra első ülést. Az a gond hogy 3 ajtósból való nekem meg szedeánom van. Lehetséges hogy valahogy belefaragjam? Vagy simán ki lehet őket cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2017 Megoszt Elküldve Február26, 2017 15 perce, Szabó Norbert 85 írta: Sziasztok! Kérdésem a következő lenne: találtam két nagyon jó állapotú f astra első ülést. Az a gond hogy 3 ajtósból való nekem meg szedeánom van. Lehetséges hogy valahogy belefaragjam? Vagy simán ki lehet őket cserélni? Szerintem a 4 felfogató csavar helye ugyanott van legalábbis nem látom értelmét hogy máshová rakták volna, de magát az ülőpárnát és a háttámlát is át lehet tenni . Meg lehet nyúzni az ülést, és a szivacsot meg a kárpitot átteszed a te régi vázadra. Gondolom úgyis személyesen veszed át, ha gondolod kiméregetem az ülés alján a felfogatásokat , elviszed a méreteket, viszel egy mérőszalagot és csak akkor hozod el ha passzol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabó Norbert 85 Elküldve Február26, 2017 Megoszt Elküldve Február26, 2017 Igen személyesen venném át! Az megköszönném ha megmérnéd! Támpontnak jó lenne. Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február26, 2017 Megoszt Elküldve Február26, 2017 Nem passzol gastraba fastra ules... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts