PorcioNorbi Elküldve Január8, 2016 Megoszt Elküldve Január8, 2016 (edited) 2 hours ago, astra 1 írta: van hozzá légzsákom ha érdekel.http://kepkezelo.com/images/05uln4r9kd6hno87uybp.jpg Szia, igen erre gondoltam én is, írtam üzenetet. Módosítva Január8, 2016 : PorcioNorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolek Elküldve Január13, 2016 Megoszt Elküldve Január13, 2016 Sziasztok, már olvasgattam, tanulgattam a témában, tudnátok segíteni ülés kompatibilitási kérdésben? - világos, hogy Astra H és a Vectra B első ülése belemegy G-be, de vajon a hátsó is kompatibilis? - vajon kombi G hátsó ülése belemegy ferdehátú G-be? és a hátsó ajtókárpit egyezhet? A belemegyet úgy értem, hogy módosítás, fúrás, faragás, fűrészelés nélkül Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Január13, 2016 Megoszt Elküldve Január13, 2016 16 hours ago, Zolek írta: Sziasztok, már olvasgattam, tanulgattam a témában, tudnátok segíteni ülés kompatibilitási kérdésben? - világos, hogy Astra H és a Vectra B első ülése belemegy G-be, de vajon a hátsó is kompatibilis? - vajon kombi G hátsó ülése belemegy ferdehátú G-be? és a hátsó ajtókárpit egyezhet? A belemegyet úgy értem, hogy módosítás, fúrás, faragás, fűrészelés nélkül Köszönöm! Bár nem 1000%, hogy jól emlékszem (majd kijavítanak, ha hülyeséget írok ), de korábban volt már erről szó itt a fórumon, és emlékeim szerint a G kombi hátsó ülésének más a felfogatása, ami miatt csak úgy nem tehető át a ferdehátúba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Giri187 Elküldve Január14, 2016 Megoszt Elküldve Január14, 2016 On 2016. 01. 13. at 7:49, Zolek írta: Sziasztok, már olvasgattam, tanulgattam a témában, tudnátok segíteni ülés kompatibilitási kérdésben? - világos, hogy Astra H és a Vectra B első ülése belemegy G-be, de vajon a hátsó is kompatibilis? - vajon kombi G hátsó ülése belemegy ferdehátú G-be? és a hátsó ajtókárpit egyezhet? A belemegyet úgy értem, hogy módosítás, fúrás, faragás, fűrészelés nélkül Köszönöm! Én kaptam már erre választ, ahogy fentebb írták, hátsó ülésnél más a felfogatási pont mivel osztottan dönhető az ülőlap is. Nem tudod belerakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolek Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 Köszönöm a válaszokat. Nagy kár, mert bőr belsőt szeretnék és valahogy gyakrabban találkozom bontásoknál kombi bőrösökkel, mint ferdehátúakkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Twyster Elküldve Január31, 2016 Megoszt Elküldve Január31, 2016 (edited) Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy 2004-es G Astra Coupe padlókárpitja jó lehet-e a 2003-as 5 ajtósba? Válaszokat előre is köszi :P Módosítva Január31, 2016 : Twyster Link to comment Megosztás: More sharing options...
five Elküldve Február14, 2016 Megoszt Elküldve Február14, 2016 Sziasztok! Nemrég kezdtem astra g-vel járni, sajnos nem túl friss darabbal, ezért a belső is némi felújításra szorul. Már cseréltem a váltó/kézifék szoknyát, viszont lenne pár dolog, amivel tanácsot szeretnék kérni. Létezik-e astra g classichoz (ferdehátú) olyan szőnyeg, ami rögzíthető, esztétikus és a lábpihetetőt (kuplung mellett) vagy mit is takarja. (Sok helyen a neten a képen csak 1féle valamilyen szőnyeg van feltüntetve nem pedig az adott darab) Sajnos eléggé le lett gyilkolva a kormány valszeg gyűrűkkel. Kapható-e valamilyen normális kormányvédő? Esetleg csere? Illetve a kormányvédő nem fogja-e jobban ledarálni a megkezdett kormányt? (Másik márkánál már láttam ilyet) Segítséget előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
marton.csaba2 Elküldve Február14, 2016 Megoszt Elküldve Február14, 2016 T five! "... szőnyeg ..." Gumi:opeleseknek.hu Textil:opelcentrum.huautoszonyeg.huautoszonyeg.info "... kormány ..."http://autokarpit.hupont.hu/http://www.hunyadi.co.hu/http://www.varrga.hu/http://www.autokarpitozas.hu/borfestesrestauralas/kormanyborozeshttp://www.kormany-borozes.hu/ A google a te barátod is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
five Elküldve Február14, 2016 Megoszt Elküldve Február14, 2016 Köszi a gyors választ! A legtöbb helyen sajnos nem volt jó a szőnyeg, azért kérdeztem itt. Hiába volt méretpontosnak definiálva, amikor belepróbáltam kiderült, hogy mégsem teljesen olyan (az itt-ott felgyűrt pedig zavart), vagy nem rendelkezett a kuplungpedál melletti füllel. A kormánybőrözésre nem gondoltam, mivel full műanyag a kormány. Amennyiben megoldható (hasonló színben mint a műszerfal), már viszem is a jövő héten. Még egyszer köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.orosz™ Elküldve Február17, 2016 Megoszt Elküldve Február17, 2016 Sziasztok. 98as G Astrám van, sima(nem sport) de állítható magasságú vezető üléssel és egy kicsit lötyög fel le... ez orvosolható? Kell bele venni valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Február18, 2016 Megoszt Elküldve Február18, 2016 Sziasztok! Az állítható magasságú, és a sima vezetőülés kárpitjai megcserélhetőek, kompatibilisek? Ha igen, akkor, mekkora cumi lehámozni és visszarakni a kárpitokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február21, 2016 Megoszt Elküldve Február21, 2016 Eltört a fejtámla vezetőhüvely az egyik ülésemben. Cserélt már valaki ilyet? Hogyan lehet kiszedni? Erről van szó: https://cromax.hu/vezetohuvely_fejtamlahoz_fekete_opel_megszunt_48430 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2016 Megoszt Elküldve Február21, 2016 1 perc, gezoli írta: Eltört a fejtámla vezetőhüvely az egyik ülésemben. Cserélt már valaki ilyet? Hogyan lehet kiszedni? Erről van szó: https://cromax.hu/vezetohuvely_fejtamlahoz_fekete_opel_megszunt_48430 F-nél meg kell nyúzni az ülést, felfelé ráfordítani a kárpitot ekkor hozzáférhető a befogatása. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február21, 2016 Megoszt Elküldve Február21, 2016 2 perce, zotya975 írta: F-nél meg kell nyúzni az ülést, felfelé ráfordítani a kárpitot ekkor hozzáférhető a befogatása. Ezt szeretném elkerülni. Reméltem, hogy csak simán ki lehet húzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2016 Megoszt Elküldve Február21, 2016 (edited) 1 órával ezelőtt, gezoli írta: Ezt szeretném elkerülni. Reméltem, hogy csak simán ki lehet húzni. Hát, olyan bepattanó fülek vannak rajta, befelé bemegy simán, de kifelé szerintem bontás nélkül nem jön. Esetleg próbáld meg csavarva kihúzni. Módosítva Február21, 2016 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február21, 2016 Megoszt Elküldve Február21, 2016 2 órája, zotya975 írta: Hát, olyan bepattanó fülek vannak rajta, befelé bemegy simán, de kifelé szerintem bontás nélkül nem jön. Esetleg próbáld meg csavarva kihúzni. Siker! Roncsolva és tekerve kijött! Törött volt tehát már tök mindegy volt. Köszönöm a segítséget! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
trassher Elküldve Február22, 2016 Megoszt Elküldve Február22, 2016 Urak csak a tisztánlátás végett kérdezem: B vectrából csak az első ülések passzolnak az 5 ajtós g astrába vagy a hátsó üléssor is plug & play? Azóta sem találtam valamire való g astra üléseket csak túlvilági áron (60K az komplett két üléssor) ezért gondolkodtam el a b vectra üléseim. Viszont ha a hátsó sor nem passzol akkor ez is bukta, nem akarok kétféle kárpitot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
toma2105 Elküldve Február23, 2016 Megoszt Elküldve Február23, 2016 6 órája, trassher írta: Urak csak a tisztánlátás végett kérdezem: B vectrából csak az első ülések passzolnak az 5 ajtós g astrába vagy a hátsó üléssor is plug & play? Azóta sem találtam valamire való g astra üléseket csak túlvilági áron (60K az komplett két üléssor) ezért gondolkodtam el a b vectra üléseim. Viszont ha a hátsó sor nem passzol akkor ez is bukta, nem akarok kétféle kárpitot. Úgytudom hogy csak a két első megy be minden alakítás nélkül. A hátsó nem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február23, 2016 Megoszt Elküldve Február23, 2016 7 órája, trassher írta: Urak csak a tisztánlátás végett kérdezem: B vectrából csak az első ülések passzolnak az 5 ajtós g astrába vagy a hátsó üléssor is plug & play? Azóta sem találtam valamire való g astra üléseket csak túlvilági áron (60K az komplett két üléssor) ezért gondolkodtam el a b vectra üléseim. Viszont ha a hátsó sor nem passzol akkor ez is bukta, nem akarok kétféle kárpitot. Én most vettem 40-ért. Fűthető, oldallégzsákos és a hátsó kartámaszos. Annyi a gond, hogy kombiból van az enyém pedig sedan. Csak a hátsó ülőlap nem passzol, a többi rendben van. A tervem a következő: A kombi lőlapjának a kárpitját átalakíttatom a sedanéra. Mivel a kombi osztott a sedan pedig egyben van, így remélhetőleg csak össze kell varrni a két kárpitot. Egyébként ezért nem vettem én sem Vectra üléseket. Kétféle kárpit legyen benne? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
trassher Elküldve Február23, 2016 Megoszt Elküldve Február23, 2016 Köszönöm a válaszokat! Nézelődök tovább aztán hátha kerül valamilyen szebb ülés. Közben találtam egy leírást, kicsit macerás mert varrni is kell de az eredmény elég jól mutat. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február23, 2016 Megoszt Elküldve Február23, 2016 1 órával ezelőtt, trassher írta: Köszönöm a válaszokat! Nézelődök tovább aztán hátha kerül valamilyen szebb ülés. Közben találtam egy leírást, kicsit macerás mert varrni is kell de az eredmény elég jól mutat. Ez most nekem pont jól jött. Így kellene összevarrni a kombi lőlapjának kárpitját, hogy rá tudjam rakni a sedanéra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee77 Elküldve Február24, 2016 Megoszt Elküldve Február24, 2016 On 2016. 02. 14. at 12:33, five írta: Sziasztok! Nemrég kezdtem astra g-vel járni, sajnos nem túl friss darabbal, ezért a belső is némi felújításra szorul. Már cseréltem a váltó/kézifék szoknyát, viszont lenne pár dolog, amivel tanácsot szeretnék kérni. Létezik-e astra g classichoz (ferdehátú) olyan szőnyeg, ami rögzíthető, esztétikus és a lábpihetetőt (kuplung mellett) vagy mit is takarja. (Sok helyen a neten a képen csak 1féle valamilyen szőnyeg van feltüntetve nem pedig az adott darab) Sajnos eléggé le lett gyilkolva a kormány valszeg gyűrűkkel. Kapható-e valamilyen normális kormányvédő? Esetleg csere? Illetve a kormányvédő nem fogja-e jobban ledarálni a megkezdett kormányt? (Másik márkánál már láttam ilyet) Segítséget előre is köszönöm! Szia! Próbáld meg esetleg itt, elég strapabíró jó kis szőnyeg:http://www.rigum.hu/meretpontos-gumiszonyeg/opel-gumiszonyegek/opel-astra-g-3-98-tol-meretpontos-gumiszonyeg Link to comment Megosztás: More sharing options...
helgi Elküldve Február25, 2016 Megoszt Elküldve Február25, 2016 Sziasztok! A tető kárpit a hátsó ablaknál kezd ketté válni. A kemény valamire ragasztott puha kárpit anyag elvált. Mivel lehet megragasztani. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zafinorbi Elküldve Február25, 2016 Megoszt Elküldve Február25, 2016 Sziasztok. G astrába létezik olyan belső világítás elől középre, amin középen mikrofon, illetve két kapcsolós olvasó lámpa van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február25, 2016 Megoszt Elküldve Február25, 2016 Hogyne: Sőt ebben még a gyári riasztó ultrahangos szenzorai is benne vannak (amúgy nekem is ilyen van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts