AstraGZoli Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 Sziasztok! A G Astra Cupe ülèsei jók sima 5 ajtósba? Itt a hátsó inkább amire kiváncsi lennèk az elsők gondolom gond nèlkül passzolnak... Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 Huhh, én azt tudom hogy a háromajtósba egy az egyben belemegy az üléspad és a hátsó oldalkárpitok is, az ötajtóst nem tudom. Vajon egyforma a 3 és 5 ajtós hátsó ülése? Ha igen, akkor meg is van a válasz a kérdésedre. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 Sziasztok! A G Astra Cupe ülèsei jók sima 5 ajtósba? Itt a hátsó inkább amire kiváncsi lennèk az elsők gondolom gond nèlkül passzolnak... Köszi. A hátsó ugyan olyan. Bemegy 5 ajtósba. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGZoli Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 Ez biztos? Tapasztalat? Venni akarok copebol ès nem akarok szívni vele. Ahhoz meg messze van,hogy beprobáljam...:s Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGZoli Elküldve Január29, 2015 Megoszt Elküldve Január29, 2015 Kaptam megerősìtèst mèg,szóval köszönöm a segìtsèget. Mèg 1-2 kèrdès: Ha gyárilag nincs az ülèsemben lègzsák,de amit beleteszek abba van,akkor ha összedugom a csatit akkor az is működni fog vagy ahhoz kell más is mèg? Ennek a csatinak az összedugásánál tartani kell attól h kidurran a l.zsák ha nem áramtalanìtom a kocsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Január29, 2015 Megoszt Elküldve Január29, 2015 (edited) Kaptam megerősìtèst mèg,szóval köszönöm a segìtsèget. Mèg 1-2 kèrdès: Ha gyárilag nincs az ülèsemben lègzsák,de amit beleteszek abba van,akkor ha összedugom a csatit akkor az is működni fog vagy ahhoz kell más is mèg? Ennek a csatinak az összedugásánál tartani kell attól h kidurran a l.zsák ha nem áramtalanìtom a kocsit? Ellenőrizd, hogy egyáltalán a vezetékek és a csatlakozó meg van-e hozzá? Ha az megvan, kell még a légzsákos ülés, és az indító az ajtóba: http://www.kepfeltoltes.hu/view/150129/58c6_4_big_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Azt nem tudom, hogy kell e más a beüzemeléshez, de ezek az alapjai. Módosítva Január29, 2015 : merenyi85 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGZoli Elküldve Január29, 2015 Megoszt Elküldve Január29, 2015 Èrtem. Köszönöm az infókat. Akkor ez csak" dísz" lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Március1, 2015 Megoszt Elküldve Március1, 2015 Nyikorog az ülésem, de csak ha előre hátra mozgok benne, beülésnél "kigyorsításnál" és fékezésnél. meg lehet csinálni házilag? Vagy szaki kell hozzá? Csavarok nem lazák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 SZiasztok! Valahol már olvastam, de kéne egy kis megerősítés! Vectra B első ülése, kompatibilis az Astra G ülésével? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 SZiasztok! Valahol már olvastam, de kéne egy kis megerősítés! Vectra B első ülése, kompatibilis az Astra G ülésével? Köszi igen 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greenweld Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 (edited) Üdvözlet Uraim! Van-e valakinek egy kidobandó-kiszakadt-kiült,stb ülése Gödöllő 30 km-es közelében 3 ajtós cc-be? Budapest is tökéletes lenne. Szeretném a mostani sportülésemet egyrészt megjavítani,másrészt megvarrni. De addig jó lenne valamin ülni. :D Attól sem zárkózom el ha valaki olcsón-tényleg olcsón eladna 2 első ülést. Nos a témához tartozó kérdés: be lehet tenni 5 ajtós első üléseit 3 ajtósba? Ha igen akkor bármilyen G astra vezetőülés érdekelne. Módosítva Március28, 2015 : Greenweld Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Be lehet, csak kényelmetlen lesz hátra mászni.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greenweld Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Be lehet, csak kényelmetlen lesz hátra mászni.... Jah igen,arra a pár hétre mindenki úgy mászik be hátra,ahogy akar. :D de akkor a padlólemez felfogatási pontok megegyeznek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Április3, 2015 Megoszt Elküldve Április3, 2015 sikerült potom pénzért (18e) vennem gyári b veki sport üléseket, az állítható combtámaszos, és áll.deréktámaszos fajtát. a kérdésem, hogy a benne lévő öv-feszítő kompatibilis a g-astrával? mindent benne hagytak, öv-feszítő, légzsák műanyag burkolatok :D és ha esetleg szeretném az ülés légzsákokat aktivizálni, azt vezérelni tudja a g is? gondolom kell hozzá a légzsák indító,de ha az és a kábelezés lehetővé tenné, akkor működne a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve Április3, 2015 Megoszt Elküldve Április3, 2015 (edited) Sziasztok! Sikerült vennem g astra sportüléseket nem állítható combtámaszos. :( Az övfeszítő csatit hogy kell széthúzni ülés cserekor? Van valami trükk amit tudni kell hozzá? vagy amire figyelni kell szétszedéskor? Gondolom akksi saru le... ezenkívül valami? válaszokat előre is köszi!! :) Üdv: Robi Módosítva Április3, 2015 : hood 21 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Április3, 2015 Megoszt Elküldve Április3, 2015 Sziasztok! Sikerült vennem g astra sportüléseket nem állítható combtámaszos. :( Az övfeszítő csatit hogy kell széthúzni ülés cserekor? Van valami trükk amit tudni kell hozzá? vagy amire figyelni kell szétszedéskor? Gondolom akksi saru le... ezenkívül valami? válaszokat előre is köszi!! :) Üdv: Robi Te vetted meg a ceglédi sráctól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve Április3, 2015 Megoszt Elküldve Április3, 2015 Te vetted meg a ceglédi sráctól? Nem Sümegen vettem a bontóban, meg hozzá egy plussz vezetőülést mert angol autóból volt, így mindkét oldali magasságállítós lett és persze a mostani vezetőülés abszolút tökéletes, nincs picit sem kiülve!!! Még egy garnitúra van nekik csak az 3 ajtósból való sötétszürke kárpittal. Nekem is sötétszürke lett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Április3, 2015 Megoszt Elküldve Április3, 2015 Nem Sümegen vettem a bontóban, meg hozzá egy plussz vezetőülést mert angol autóból volt, így mindkét oldali magasságállítós lett és persze a mostani vezetőülés abszolút tökéletes, nincs picit sem kiülve!!! Még egy garnitúra van nekik csak az 3 ajtósból való sötétszürke kárpittal. Nekem is sötétszürke lett. :) Értem, én vekiét vettem. Na majd holnap vagy hétfőn átszerelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
trassher Elküldve Április14, 2015 Megoszt Elküldve Április14, 2015 Sziasztok! A képen bekeretezett alkatrész külön kapható? Sehol sem találtam eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hosszug Elküldve Április21, 2015 Megoszt Elküldve Április21, 2015 Sziasztok. Ki mivel ápolja a műszerfalat és a belső müanyagelemeket? A műszerfalra vettem baba törlőkendőt itt olvastam hogy hatásos. Sajnos a külső müanyagokra nem tudom beszerezni a Turtle Wax black chrome müanyag ápolót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Április21, 2015 Megoszt Elküldve Április21, 2015 Sziasztok. Ki mivel ápolja a műszerfalat és a belső müanyagelemeket? A műszerfalra vettem baba törlőkendőt itt olvastam hogy hatásos. Sajnos a külső müanyagokra nem tudom beszerezni a Turtle Wax black chrome müanyag ápolót. Siófok Tesco? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április21, 2015 Megoszt Elküldve Április21, 2015 Sziasztok. Ki mivel ápolja a műszerfalat és a belső müanyagelemeket? A műszerfalra vettem baba törlőkendőt itt olvastam hogy hatásos. Sajnos a külső müanyagokra nem tudom beszerezni a Turtle Wax black chrome müanyag ápolót. Most vettem egy hete OBI-ban nézd meg. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hosszug Elküldve Április21, 2015 Megoszt Elküldve Április21, 2015 Köszöszöm. Este megyek is venni. Most vettem egy hete OBI-ban nézd meg. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve Április21, 2015 Megoszt Elküldve Április21, 2015 Most vettem egy hete OBI-ban nézd meg. Keszthelyi OBI- ban nem volt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április21, 2015 Megoszt Elküldve Április21, 2015 Keszthelyi OBI- ban nem volt! :( Kaposváron vettem azt elfelejtettem hozzátenni, de ha minden kötél szakad és nagyon szeretnél, a neten még kapni: http://kicsikocsiautosbolt.hu/termek-adatok/black_chrome___lokharito_apolo-1048 http://autocentral.hu/webaruhaz/htmls/termekcsoport__autoapolasi_termekek__tisztitoszerek__motip?cikkkod=TW+FG6322 http://www.olcsobbat.hu/termek/turtle_wax_black_chrome-4f8cc813c1a99f776e00ea99/ 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts