gabesz76 Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Köszi Srácok! Akkor hidrotőke marad a helyén. Lánc csere+ vízpumpa csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Szia! Nem volt még cserélve, új kora óta nálam van, Én tettem bele 4 év alatt a 150e Km-t :lol: A szerelő srác ezt is mondta cserére, mármint a láncot. Esetleg vízpumpa csere is időszerű ilyenkor? Még az sem volt. de nem írtad a hidrotőkét??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 de nem írtad a hidrotőkét??? Ezt most nem értem.Az sem volt cserélve vagy nem ezt kérdezted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 ne, azt írtad, hogy hogy cserélned kell... én meg irtam, hogy sose kell... mindegy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 ne, azt írtad, hogy hogy cserélned kell... én meg irtam, hogy sose kell... mindegy :lol: Oké! Leesett. Nem tudom, hogy kell-e. A szerelő azt mondta, hogy az szokták, ha csörög, szerinte attól van ilyen hangja. Itt azt írtátok, hogy a lánctól van olyan hangja. Vagy akkor mindkettőt kell + vízpumpát? Bocs, ha fársztó vagyok, csak nem értettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 szerintem csak azt kell ami rossz... lehet hogy jó lenne elvinni egy olyan szervizben ahol már láttak ilyet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi1000 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Üdv Mindenkinek! A Következő problémám van az Astrámmal. Szóval hidegindításkor a fordulat 1200 környékéről hirtelen leesik 800 körülre úgy kb néhány másodpercre, aztán a szivató felhúzza 1200-re és onnantól működik minden rendesen. Írjatok légyszi, hogy mi lehet a gond, illetve mi a megoldás! 2001-es 1,4-es 16V, benzin Előre is Köszönöm! Ja! Meleg motorral nem csinálja, csak ha hideg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Oké! Leesett. Nem tudom, hogy kell-e. A szerelő azt mondta, hogy az szokták, ha csörög, szerinte attól van ilyen hangja. Itt azt írtátok, hogy a lánctól van olyan hangja. Vagy akkor mindkettőt kell + vízpumpát? Bocs, ha fársztó vagyok, csak nem értettem. :lol: lánc csöröghet,hidrotőke nem igazán,ha felnyitod a motorház tetőt,és adsz gázt kézzel,felpörög a motor,hirtelen elengeded a gázt,ha ilyenkor csörög,az lánc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 lánc csöröghet,hidrotőke nem igazán,ha felnyitod a motorház tetőt,és adsz gázt kézzel,felpörög a motor,hirtelen elengeded a gázt,ha ilyenkor csörög,az lánc. Elektromos a gázpedál benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Session Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Sziasztok, kérdésem lenne, kuplung felengedéskor és mikor indul az autó, hallatszik egy csörrenő hang a motorból ami egyre jobban zavar. Mi lehet ez? Illetve mikor felengedem a kuplungot, remeg az autó olyan mintha a motor ki akarna ugrani a helyéről mintha egyenletlen lenne a kuplungtárcsa. Üdv, Marci Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Elektromos a gázpedál benne :lol: Köszi az ötletet, de tényleg elektromos:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Köszi az ötletet, de tényleg elektromos:-) ok.azt hittem olyan mint enyém:) boccs Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 ok.azt hittem olyan mint enyém:) boccs Nincs harag :lol: Mondjuk egyszerűbb lenne a motortérből gázt adni. Egy emberes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Elektromos a gázpedál benne :lol: Némi leleményességel + pár vezetékkel az elektromos gázpedált is lehet a motortérből működtetni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Némi leleményességel + pár vezetékkel az elektromos gázpedált is lehet a motortérből működtetni... :lol: Inkább szólok havernak, hogy nyomkodja a gázpedált.Az olcsóbb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Sziasztok! Lenne egy kérdésem bár lehet, hogy régebben volt már rá válasz de én nem találtam. Szóval, hogy a Z12XE-nél mikor kell láncot cserélni a motorban? Mert hallottam már olyan, hogy amíg nem csörög nem kell... Meg azt is, hogy 100ezrenként. Válaszotokat előre is köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 amig nem csörög, addig nem kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 amig nem csörög, addig nem kell :lol: Köszönöm a gyors választ. Akkor a vízpumpát kell 100ezrenként cserélni? Lehet, hogy hülye kérdés de nem nagyon értek hozzá. A bajokat meg meg akarom előzni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Köszönöm a gyors választ. Akkor a vízpumpát kell 100ezrenként cserélni? Lehet, hogy hülye kérdés de nem nagyon értek hozzá. A bajokat meg meg akarom előzni :lol: én ugy tudom,hogy lácot 150ezrenként illik,vizpumpár akkor,ha esetleg folyik,vagy szól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 én ugy tudom,hogy lácot 150ezrenként illik,vizpumpár akkor,ha esetleg folyik,vagy szól. Folyni nem folyik semmi. De viszont van egy furcsa hang amire nem tudok rájönni. Csak alapjáraton jelentkezik meleg motornál egy ütemes kopogás. Kívülről nem hallani csak bentről az anyós oldal felől. Nem folytonos a hang... Néha gyorsabb, néha lassabb kopogás, néha nem is szól. Kérdeztem a szerelőtől és csak annyit mondott rá, hogy "opel". A kocsi amúgy tökéletesen működik. Én vízpumpára gondoltam... nem tudom lehetséges-e Nektek valami tapasztalat vagy tipp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Folyni nem folyik semmi. De viszont van egy furcsa hang amire nem tudok rájönni. Csak alapjáraton jelentkezik meleg motornál egy ütemes kopogás. Kívülről nem hallani csak bentről az anyós oldal felől. Nem folytonos a hang... Néha gyorsabb, néha lassabb kopogás, néha nem is szól. Kérdeztem a szerelőtől és csak annyit mondott rá, hogy "opel". A kocsi amúgy tökéletesen működik. Én vízpumpára gondoltam... nem tudom lehetséges-e Nektek valami tapasztalat vagy tipp? hát a vizpumpa tutira nem kopog,max nyikorog ,meg lehet nézni a féltengelyt,toronycsapágat,ami kopoghat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 hát a vizpumpa tutira nem kopog,max nyikorog ,meg lehet nézni a féltengelyt,toronycsapágat,ami kopoghat. Alapjáraton a toronycsapágy, meg a féltengely?? Ne mááááá.... Inkább a belső szellőztetés motorjánál nézzél körül, hátha ott leled meg a kopogást ! Tipikusan anyós oldali és a műszerfal alatt van, kinyitott kesztyűtartónál igazi élvezet hallgatni... Persze, ez csak ötlet volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Alapjáraton a toronycsapágy, meg a féltengely?? Ne mááááá.... Inkább a belső szellőztetés motorjánál nézzél körül, hátha ott leled meg a kopogást ! Tipikusan anyós oldali és a műszerfal alatt van, kinyitott kesztyűtartónál igazi élvezet hallgatni... Persze, ez csak ötlet volt. :rolleyes: Nem féltengely meg toronycsapágy mert alapjáraton álló helyzetben produkálja. És nem belső szellőztetés mert kifejezetten a motorból jön. És amikor elkezd kopogni egyre gyorsabban egy gázfröccsre abbahagyja és kb 20 mp csend. Utána megint elkezdi. Nekem ötletem nincsen h mi lehet. Mert a fordulatszám nem változik, a kopogás tempója meg igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Néha azért jó,ha mondjuk valaki(k) beírják,hogy merrefelé laknak az országban,mert úgy hamar megtalálják egymást és tudnak segíteni egymáson,esetleg ismerős ,megbízható szerelőt ajánlani! Mert én innen Biharkeresztesről a legjobb indulattal sem tudok segíteni(pl. a jelen esetben meghallgatni a motorhangot) viszont egy közeledben lakó fórumos útba ejthet vagy elmehetsz arra vagy tud olyan közeli szerelőműhelyt, ahol segíthetnek! Na ezért jó beírni a lakhelyet,lehet hogy egy fórumos pont a te (ti)városodban,faludban vagy kerületedben él és szívesen segít! Már ,ha komolyan gondoljátok ezt a fórumozást! ui.Remélem senki nem szégyelli ,hogy Magyarországon belül hol lakik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Nem féltengely meg toronycsapágy mert alapjáraton álló helyzetben produkálja. És nem belső szellőztetés mert kifejezetten a motorból jön. És amikor elkezd kopogni egyre gyorsabban egy gázfröccsre abbahagyja és kb 20 mp csend. Utána megint elkezdi. Nekem ötletem nincsen h mi lehet. Mert a fordulatszám nem változik, a kopogás tempója meg igen. ez csak a benzingőz szelep vagy mi is a neve...a légszűrőházon van rögzítve..hallgasd meg..vki szivacsba tekerte így már alig hallható... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts