mantec Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 T Tibi(1)! Mivel a K később van az ABC-ben mint az A, a motorodba (56 50 370) szűrő kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 <19MK053> nekem igy kezdödik a motorszám,akkor ehez melyik papirbetétes szürö való? Hát ha jól emlékszem akkor az K betű az A után van az ábécében, szóval neked elvileg az 56 50 370-es cikkszámú kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Nyugodtan maradjál a gyári papir szűrőknél, a "sport" direkt szűrőkről erősen megoszlanak itt a vélemények. Nem olyan egyszerű a dolog, hogy csak megcserélem, mert a hanyag beszerelés eredménye lehet hogy a motortér felforrósodott levegőjét fogja beszívni és ettől épp hogy nem megy jobban a motor! Az autógyártásban sem terjedt el a direktszűrő használata, talán nem véletlen (egyébként van a fórumon erről tanulságos cikk!), inkább használj hagyományosat és cseréld rendszeresen! Levegőszűrőt, pollenszűrőt, üzemanyagszűrőket cserélni szoktuk, nem takarítani! Köszönöm az infókat! Holnap meglesz mindennek a cseréje végre, kíváncsi leszek, hogy milyen változást fogok tapasztalni. Amikor megvettem a kocsit akkor szervízben csináltattam mindent, ki tudja mennyire végezték el a munkát... Tudsz esetleg ajánlani valami abszolút biztonságos és kiforrott tippet, hogyan tudnék plusz erőt kicsikarni az 1.2-esből? (tudom, vegyek nagyobb motort B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Köszönöm az infókat! Holnap meglesz mindennek a cseréje végre, kíváncsi leszek, hogy milyen változást fogok tapasztalni. Amikor megvettem a kocsit akkor szervízben csináltattam mindent, ki tudja mennyire végezték el a munkát... Tudsz esetleg ajánlani valami abszolút biztonságos és kiforrott tippet, hogyan tudnék plusz erőt kicsikarni az 1.2-esből? (tudom, vegyek nagyobb motort :blush: ) Kárpit ki, ülések ki, tető levág, csak egyedül utazik B) 1.2-es az 1.2-es.... Elvisz az is mindenhová Volt nekem 1.1-ez ZASTAVA-m is, azzal is elmentem nyaralni mindenhová.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TTamás Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Üdv Mindenkinek! Új vagyok itt. Bár eddig is Astrás voltam, csak F, most akarok G-re váltani. Ki is néztem egy pöpec benzin-gáz üzemű kombit. A kereskedés szerint (igen kereskedés...) 120.000Km-ig van vezetve a szervízkönyv, most 166.000km van benne. Kérdésem, hogy mit kellett volna a kimaradt 40.000Km között cserélni szervízkönyv szerint? (Olajcsere volt benne ahogy kell.) Amúgy a kereskedő azonnal belement, hogy egy általam kiválasztott szervizbe vigyük el az autót bevizsgáltatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Üdv Mindenkinek! Új vagyok itt. Bár eddig is Astrás voltam, csak F, most akarok G-re váltani. Ki is néztem egy pöpec benzin-gáz üzemű kombit. A kereskedés szerint (igen kereskedés...) 120.000Km-ig van vezetve a szervízkönyv, most 166.000km van benne. Kérdésem, hogy mit kellett volna a kimaradt 40.000Km között cserélni szervízkönyv szerint? (Olajcsere volt benne ahogy kell.) Amúgy a kereskedő azonnal belement, hogy egy általam kiválasztott szervizbe vigyük el az autót bevizsgáltatni. Szerintem olajcserét mindenképp csinálj majd ha megveszed. Amire nagyon figyelj oda, az a vezérléscsere! Ennek nagyon alaposan nézz utána, hogy ki lett e cserélve minden fontos dolog a kellő időpontokban -vezérműszíj -vízpumpa -vezetőgörgők Sima Ecotec Motorok esetén a szervízgyakorlat az 60e km-enként van, bár a szervízfüzet szerint 90e a periódus. Ha Twinport motoros a kocsi, akkor 1.2 es és 1.4 es etsetén vezérműlánc van. Azt egy hozzáértővel meg kell vizsgálni, hogy kell e cserénli (166 e-nél lehet hogy cserés ha hajtották a kocsit, de tovább is elmegy. Azt szokták mondani, hogy akkor cserés, ha hallod hogy csörög már, de ezt bízzad szakemberre) 1.6-os TWINPORT szíjas, de nem uyganaz mint az sima ECOTEC. Itt a szervízkönyvben 150 e a gyári csereperiódus, ha nem volt cserélve 120nál még ezen a kocsin akkor azonnal az is cserés. Ezeknek mindenképp utána kell nézni alaposan és ha cserés, akkor alku tárgyát képezheti ezeknek a cseréje! Sima ECOTEC esetén szakszervízben kb 100e Ft ért cserélik a vezérlést. Maszek szerelővel megúszhatod 60-70 ből is A vezérműlánc csere az drágább, de nem tudom mennyi. És sajnos az 1.6 TWINPORT ot sem tudom, pedig nekem olyan van, de nekem még ez arrébb van B) Vásárlás előtt a szervízkönyvet mindenképp kérd el és ha van kapcsolat, akkor nézessutána pontosan, hogy rendben van-e! A használtautó kereskedők naggyon rafináltak tudnak ám lenni! Ja és ne mondd meg előre semmiképp, hogy hová viszed a kocsit átnézetni! Én már jártam úgy hogy mire odamentünk oda lett szólva. Szerncsére nekem is volt ismerősöm és kiderült a turpiszság! Én ennyit tudok hozzátenni, majd még tőlem okosabbak is ellátnak jótanáccsal! Nekem sajnos nagyon rosszak a tapasztalataim a H.autó ker. dőkkel ÜDV Link to comment Megosztás: More sharing options...
TTamás Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Köszi a gyors választ. Egy 1999-es évjáratú, 1.6 16V-s kocsiról van szó, ugyanilyen motorú a mostani F Astrám is. Neten amúgy vezérműszíjat görgőkkel gyári újat 19000Ft-ért lehet venni. Szerelőm meg beleteszi kedvező áron. Olajcsere az természetes. Először úgy gondoltam, hogy a helyi Opel szervizbe visszük. Egerről van szó. Attól félek, hogy olyan helyre visszük, ahol van ismerős a kereskedőnek és átvernek. Szerintem ő is az Opel szervizre számít, így nem oda visszük. Csak nem tudom van -e más szervizben ehhez a modellhez diagnosztika... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 a hűtővíznek mi a normális fogyása? egyáltalán van neki, hisz az egy zárt rendszer. most lesz másodszorra, hogy töltenem kell rá kicsit, mert kb 2 cm hiányzik belőle 2 év alatt. Ha vmi gáz lenne, akkor viszont gondolom több hiányozna. vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 a hűtővíznek mi a normális fogyása? egyáltalán van neki, hisz az egy zárt rendszer. most lesz másodszorra, hogy töltenem kell rá kicsit, mert kb 2 cm hiányzik belőle 2 év alatt. Ha vmi gáz lenne, akkor viszont gondolom több hiányozna. vélemény? Fogyogat nállam is, de 4 év alatt nem ment bele több, mint 5 deci. B) Jelenleg -31fokig jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Fogyogat nállam is, de 4 év alatt nem ment bele több, mint 5 deci. B) Jelenleg -31fokig jó! nekem is kb annyi lesz összesen de neked 100e van benne, nekem 50 Link to comment Megosztás: More sharing options...
TTamás Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 nekem is kb annyi lesz összesen de neked 100e van benne, nekem 50 Azt akkor sem tartom én se durvának. Ha nagyon fogy, akkkor valahol ereszt, de akkor nem ilyen lassan, hiszen nyomás alatt van a csövekben a víz, mivel forró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Hello mindenki! Megvolt ma az olajcsere plusz kaptam motorolaj adalékot is! A légszűrő nem volt annyira vészes mint vártam de elég koszos volt már! Olajszűrő szintén. A pollenszűrő az valami brutálisan festett, minden egyes lamellájában fél centis koszréteg! B) Teljesen feléledt a kocsi, még ezen az 1.2-es motoron is nagy változást érzek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Helló mindenki! 3 e km alatt kb 7dl hűtővizet kellett utánatöltenem. Mi lehet a gond? A motorhőméséklet jó szokott lenni (80 fok), semmi szokatlan jelenség, jól megy, jól fogyaszt csak szép lassan fogy a víz. Néha lehet érezni a fagyálló szagot is a motortérből. 69e km van a kocsiban (G 1.6 TWP CARAVAN) Mik okozhatnak ilyet?.... minden lehetséges ok érdekel válaszokat előre is tnx... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Helló mindenki! 3 e km alatt kb 7dl hűtővizet kellett utánatöltenem. Mi lehet a gond? A motorhőméséklet jó szokott lenni, semmi szokatlan jelenség, csak szép lassan fogy a víz. Néha lehet érezni a fagyálló szagot is a motortérből. 69e km van a kocsiban (G 1.6 TWP CARAVAN) Mik okozhatnak ilyet?.... minden lehetséges ok érdekel válaszokat előre is tnx... Hát legelőbb nézd meg, hogy a tartály vize nem olajos e. aztán nézd meg, hogy a motorolaj nem taknyos e a nívónál vagy a betöltőnél (a fedelet is nézd meg, nem fehéredett e ki az (olaj). Ha ezek rendben vannak, akkor a hűtőt meg a csöveket kell ellenőrízni, valahol ott lehet a hiba, elég egy kis hajszálrepedés a hűtőn, ott is el tud szökni, és azt igen nehéz észrevenni, mert nem mindig cseppen meg, hamarabb elpárolog, de ott segíthet a hűtőtömítő, de azzal csak nagyon csínján B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Hát legelőbb nézd meg, hogy a tartály vize nem olajos e. aztán nézd meg, hogy a motorolaj nem taknyos e a nívónál vagy a betöltőnél (a fedelet is nézd meg, nem fehéredett e ki az (olaj). Ha ezek rendben vannak, akkor a hűtőt meg a csöveket kell ellenőrízni, valahol ott lehet a hiba, elég egy kis hajszálrepedés a hűtőn, ott is el tud szökni, és azt igen nehéz észrevenni, mert nem mindig cseppen meg, hamarabb elpárolog, de ott segíthet a hűtőtömítő, de azzal csak nagyon csínján B) Végülis ha amotortérben érezni a fagyállo szagot akkor valahol az ott szivárog........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Végülis ha amotortérben érezni a fagyállo szagot akkor valahol az ott szivárog........ Nyilván, hisz a csomagtartóból biztos nem fog szivárogni B) Egyébként igen, esélyes hogy nem a motor issza meg, hanem valahol ereszt, ez a jobbik eset, márcsak a kilométer alapján is ez a valószínűbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Végülis ha amotortérben érezni a fagyállo szagot akkor valahol az ott szivárog........ Szerencsére az olaj és a víz szép tiszta (ha nem lenne, gondolom az a hengerfej tömítére utalna, jól gondolom?) A motor nagyon jó állapotú: Ha a távozó víztől nem lenne kissé rozsdás, gyakorlatilag fémtiszta lenne a kipufogó. A vízpumpa mennyire lehet a dolgok okozója? Vagy hogyan lehet kideríteni mi a bibi? Remélem nem a vízpumpa, mert ha jól tudom ennél a modellnél(Z16XEP)a vípumpa és az olajpumpa egy alkatrész... gondolom nem olcsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 aztán nézd meg, hogy a motorolaj nem taknyos e a nívónál vagy a betöltőnél (a fedelet is nézd meg, nem fehéredett e ki az (olaj). Ha a beöntőnél fehér habos, az lehet a rövid távok miatti páralecsapódás miatt is tudtommal. Naponta 18 km-et megyek (9 oda, 9 vissza) és habos az olajbeöntő kupakom. Ha mondjuk megyek egy pályás utat, eltünik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Szerencsére az olaj és a víz szép tiszta (ha nem lenne, gondolom az a hengerfej tömítére utalna, jól gondolom?) A motor nagyon jó állapotú: Ha a távozó víztől nem lenne kissé rozsdás, gyakorlatilag fémtiszta lenne a kipufogó. A vízpumpa mennyire lehet a dolgok okozója? Vagy hogyan lehet kideríteni mi a bibi? Remélem nem a vízpumpa, mert ha jól tudom ennél a modellnél(Z16XEP)a vípumpa és az olajpumpa egy alkatrész... gondolom nem olcsó Valóban egy alkatrész, de azért gondoltak arra is, hogy cserélhető legyen a vízpumpa. B) Leveszed a szíjtárcsát,aztán hozzáférsz a vízpumpa csavarokhoz is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Valóban egy alkatrész, de azért gondoltak arra is, hogy cserélhető legyen a vízpumpa. B) Leveszed a szíjtárcsát,aztán hozzáférsz a vízpumpa csavarokhoz is.... Köszönöm a válaszokat.. akkor most megpróbálom felderíteni, hol szökik a víz, valószínűleg pára alakban ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Hello mindenki! Megvolt ma az olajcsere plusz kaptam motorolaj adalékot is! A légszűrő nem volt annyira vészes mint vártam de elég koszos volt már! Olajszűrő szintén. A pollenszűrő az valami brutálisan festett, minden egyes lamellájában fél centis koszréteg! B) Teljesen feléledt a kocsi, még ezen az 1.2-es motoron is nagy változást érzek. Én a pollenszűrőt 1x kiporszívóztam, mert egy olyan fa alatt áltam ami nagyon hulatot kis valamiket, és rengeteg ment bele.... Megnéztem a légszürőmet, hát egyeltalán nem látok rajt kosz 16e után, de 20nál kicserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Én a pollenszűrőt 1x kiporszívóztam, mert egy olyan fa alatt áltam ami nagyon hulatot kis valamiket, és rengeteg ment bele.... Megnéztem a légszürőmet, hát egyeltalán nem látok rajt kosz 16e után, de 20nál kicserélem. Irigylem a jó szemeidet! Te főállású mikroszkóp vagy? B) ;) Úgy 1500Ff és 3500Ft között a levegőszűrők mindenféle gyártója közt válogathatsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Irigylem a jó szemeidet! Te főállású mikroszkóp vagy? :D :lol: Úgy 1500Ff és 3500Ft között a levegőszűrők mindenféle gyártója közt válogathatsz. B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Hát legelőbb nézd meg, hogy a tartály vize nem olajos e. aztán nézd meg, hogy a motorolaj nem taknyos e a nívónál vagy a betöltőnél (a fedelet is nézd meg, nem fehéredett e ki az (olaj). Ha ezek rendben vannak, akkor a hűtőt meg a csöveket kell ellenőrízni, valahol ott lehet a hiba, elég egy kis hajszálrepedés a hűtőn, ott is el tud szökni, és azt igen nehéz észrevenni, mert nem mindig cseppen meg, hamarabb elpárolog, de ott segíthet a hűtőtömítő, de azzal csak nagyon csínján B) Erről a hűtőtömítőről, tudnál még valamit mondani? Mi ez pontosan és hogyan működik? Mi az hogy csínján? Köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Erről a hűtőtömítőről, tudnál még valamit mondani? Mi ez pontosan és hogyan működik? Mi az hogy csínján? Köszi... Azt jelenti, hogy ész nélkül nem töltünk a rendszerbe minden baromságot!! Először keresd meg a hiba konkrét okát, mert háromezer kilométer alatt a 7dl fogyás szerintem kórós. ( pláne, ha már a szagát is érzed..) Sasold meg a motorodat alul-felül, különös kegyetlenséggel a vízcsövekre, csatlakozásokra, mert még ha " párolog" is a cucc a rendszerből, annak nyoma van az alkatrészeken! Aztán, ha megvan a hiba, akkor megoldjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts