steven2002 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Ezt én is megerősítem. Nekem is furcsának tűnt, hogy magától mondta a szervízes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Pesti úti Aha sejtettem. A Győmrői útinál azért nem teljesen ilyenek... De azért ott sem vészes. Bár eddig még csak kisebb dolgok miatt voltam náluk. De azért a rendszámkeretemet szó nélkül lecserélték egy téli gumi felrakáskor amíg pénzt vettem ki az automatából. Bár ez nem feltétlenül csak rájuk jellemző... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Budakeszin csak annyi van kiírva a lépcsőházban, hogy balesetveszélyes terület, csak saját felelősségedre tartózkodj ott. Mindenki ki-be járkál. Jó, mert lehet közben beszélgetni a szerelővel. Én hálistennek egy korrekt, nem túl fiatal, de nem is idős szerelővel jól összehaverkodtam, mindig hozzámegyek. Sőt, ha valami kérdésem van, nemegyszer felhívtam már hétvégén is és abszolút készséges mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Budakeszin csak annyi van kiírva a lépcsőházban, hogy balesetveszélyes terület, csak saját felelősségedre tartózkodj ott. Mindenki ki-be járkál. Jó, mert lehet közben beszélgetni a szerelővel. Én hálistennek egy korrekt, nem túl fiatal, de nem is idős szerelővel jól összehaverkodtam, mindig hozzámegyek. Sőt, ha valami kérdésem van, nemegyszer felhívtam már hétvégén is és abszolút készséges mindig. Elég rendesnek tűnnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Budakeszin csak annyi van kiírva a lépcsőházban, hogy balesetveszélyes terület, csak saját felelősségedre tartózkodj ott. Mindenki ki-be járkál. Jó, mert lehet közben beszélgetni a szerelővel. Én hálistennek egy korrekt, nem túl fiatal, de nem is idős szerelővel jól összehaverkodtam, mindig hozzámegyek. Sőt, ha valami kérdésem van, nemegyszer felhívtam már hétvégén is és abszolút készséges mindig. engem azért szokott zavarni, ha munkaügyben keresnek hétvégén, bár azért még én is kézségesen segítek, csak nem örülök neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Nem tudom, Te mit dolgozol, de maszek ügyben engem is folyamatosan zaklatnak. Kibírom. Mondjuk én is csak akkor hívtam, ha vmi nagyon fontos volt, ez is kb. 2x pár év alatt. Nem kell az ilyesmivel visszaélni szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 informatikával foglalkozom és vasárnap este bár nem mutatom ki, nem mindig őrülök egy telefonos telepítésnek, ami kb fél óra Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Na azért én nem ilyen kimerítő segítségeket szoktam kérni. Kb. 2 perc max. Amit annyi idő alatt nem lehet tisztázni, az úgyis halott dolog. Akinek meg fél órát kell segíteni egy telepítéshez, az jobb, ha visszatér vmi egyszerűbb eszközhöz! :) Nem?? Bár biztos sokat szenvedsz a "hozzáértő" userekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pablor Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Üdv! Ismerősöm mondta, hogy a 98-as Astránál (amit most vettem) 60e km-nél nem kell vezérműszíjcsere, csak 120 e km-nél. A szervízkönyvet még nem láttam, ezt a gyár is így ajánlja? Az Opel Shillernél 60e-nél mondták az előbbi cserét. (???) Le tudná vki írni pontosan a szervízintervallumokat és az ezeknél kötelező alkatrészcseréket (hibásakon kívül)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Palbor én úgy tudom, hogy ekotek motorok gyári szíját 90 000 km -ig lehet hajtani, más szíjakat csak 60 -ig...1ébként ajánlott a gyárit is 60 után lecserélni! Nem éri meg kockáztatni. 120ezres szíjcseréről még nem hallottam. Persze ez nem jelenti azt hogy nincs is! :) Uhu tud ebben neked segíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pablor Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Uhuhu! A segítségedet kérném. 1998-as Astra G Caravan 1.4-es motorral. 68e km-el. Ajánlott a vezérműszíjcsere? A gyári ajánlás télleg 60 e km? Milyen cserék még a kötelezőek (ajánlottak) ennyi km-nél? Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Uhuhu! A segítségedet kérném. 1998-as Astra G Caravan 1.4-es motorral. 68e km-el. Ajánlott a vezérműszíjcsere? A gyári ajánlás télleg 60 e km? Milyen cserék még a kötelezőek (ajánlottak) ennyi km-nél? Köszi előre is igaz hogy nem uhuhu vagyok, de Én is beleszólok kicsit...a gyári előírás szerint tudtommal 120ekm, de nem spórlnék 5-10eFt-ot, mert években is tudtommal van előírás...az talán 5év szóval inkább cseréld, mert ha elszakad sokkal többe lesz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 A gyári előírás x1.4, x1.6 motorokra astráknál 90.000 km. Sokan hitték azt, h. 120.000. Van egy személyes ismerősöm, aki ugyanezt hitte és 106.000 km-nél 10 db szelep görbült el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pablor Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Tehát akkor még kb. 15e km benne van (most 68e), ha a 90e-es intervallumot nézem. Qpack! Ha most 6,5 éves akkor nem értem hogy az előző tulaj mért nem cserélte 5 éves korában? (Ha az 5 éves időintervallumot nézem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 a 2003 modellév elötti autóknál a vezérmüszij csereperiodus 60.000 km. sürgősen cseréltesd ki, különben fájni fog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pablor Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 a 2003 modellév elötti autóknál a vezérmüszij csereperiodus 60.000 km. sürgősen cseréltesd ki, különben fájni fog... Úgy fogok tennni! Köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Szeretném kiszerelni a nokia kihangosítót! Egy darabig simának tünik a dolog ,de a középső konzolból kiálló tartót hogy kell kivenni? Illetve a vezetékek is eltünnek egy idő után a műszerfalban. A dolog lényege , ha valaki már szedett ki ilyet elmondhatná hogyan kell! Köszi. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Én már szedtem, de nem a középkonzolra volt felrakva, így abban nem tudok segíteni, de a központi egység nekem a jobb első ülés előtt a műszerfal alatti lábtérben volt az oszlopra felcsavarozva. De ha nem akarod naon szétszedni, sztem hagyd benne a vezetékeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Misha Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Sziasztok! Sajnos parkolásom alatt. Letörték a jobb oldali visszapillantóm borítását. Tudnátok adni egy tippet, h honnan is tudnék egy másikat szerezni? A bontókban általában csak egész visszapillantó van egyben külön a borítást nem lehet beszerezni. Tud vki esetleg egy helyet ahol külön ezt a visszapillantó borítást is be lehet szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Sziasztok! Sajnos parkolásom alatt. Letörték a jobb oldali visszapillantóm borítását. Tudnátok adni egy tippet, h honnan is tudnék egy másikat szerezni? A bontókban általában csak egész visszapillantó van egyben külön a borítást nem lehet beszerezni. Tud vki esetleg egy helyet ahol külön ezt a visszapillantó borítást is be lehet szerezni? minden opel alkatrésszel foglalkozó boltban lehet venni tükörboritást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Hali Tudja valaki, hogy a gyári opel fagyállót milyen arányban kell hígitani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Hali Tudja valaki, hogy a gyári opel fagyállót milyen arányban kell hígitani? Ha jól emlékszem 1:1 arányban. De majd megnézem... Elvuileg rá van írva ja dobozára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Hali Tudja valaki, hogy a gyári opel fagyállót milyen arányban kell hígitani? 1:1 jó lett a géped? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Tutti. Megprobáltam írni neked privit, de lehet hogy nem sikerült. Nézd meg lécci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Tutti. Megprobáltam írni neked privit, de lehet hogy nem sikerült. Nézd meg lécci. nem sikerült..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts