ROLÓ Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Sziasztok! Most viszem a kocsit 30 000-es szervizre. Milyen olajat ajánlanátok hozzá? Márka és viszkozitás is érdekel.Ha jól olvastam, az opel márkát kerülni kell. Eddig 5w30-at tettek bele szerk: 1.4-es twinport g astra :D Ha figyelmesen is olvasol a választ és a hozzájuk tartozó pro és kontra érveket is meg fogod találni, külön van erre topic. :D Nagyvonalakban: Metabond, Castrol, Mobil, Fuchs, Liqui Moly..... Viszkozitáshoz kellene a motorkód is, mivel eltérő illesztésűek a motorok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chess Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Igen a márkákra már ráakadtam, de többféle viszkozitást is találtam. z14xep a moci Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Na én a láncosra se bíznám rá magam: max 90 ezernél azt is simán cserélném. Csúnya volna, ha 90 ezret bírna csak! Az enyémben 143 ezer van, és még gyári... kiváncsi lennék, hogy mi a csereintervallum és, hogy hogyan lehet biztosra mondani, hogy cserés (talán a hangjából?) Az, hogy twinportos tudtommal nem jelenti azt, hogy láncos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Álltalában elosztom a szervíz álltal tanácsoltat 2-vel... inkább 2x cserélek, mint 1X sem.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Álltalában elosztom a szervíz álltal tanácsoltat 2-vel... inkább 2x cserélek, mint 1X sem.. :D Tiszta sor, de azért túlzásokba sem kell esni! :D A legjobb, ha 10 ezrenként cserélsz fékbetétet, de felesleges :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chess Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ha figyelmesen is olvasol a választ és a hozzájuk tartozó pro és kontra érveket is meg fogod találni, külön van erre topic. :D Hol találom azt a topicot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Csúnya volna, ha 90 ezret bírna csak! Az enyémben 143 ezer van, és még gyári... kiváncsi lennék, hogy mi a csereintervallum és, hogy hogyan lehet biztosra mondani, hogy cserés (talán a hangjából?) Az, hogy twinportos tudtommal nem jelenti azt, hogy láncos. Én úgy tudom,hogy a twinport motoroknál kezdték el alkalmazni a vezérműláncot.Gondolom a szervíz intervallum kitolása miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Én úgy tudom,hogy a twinport motoroknál kezdték el alkalmazni a vezérműláncot.Gondolom a szervíz intervallum kitolása miatt. A motorkerékpárok nagy részében is vezérműláncot alkalmaznak, kicsit nagyobb fordulat az üzemi fordulatuk, 5-6e az alap, és némelyik 12-13e-et is forog, és ott is a láncok lazán elmennek 40-60e km-t. Akkor sem szakad el, max megnyúlik.... Autóban minimum dupláját, de inkább többet elmennek. Vezérműláncszakadásról még nem hallottam(de biztossan előfordul, de kisebb rá az esély), de szíjszakadásról már igen. Nem ugy van autóknál is, ha elér egy bizonyos nyulást /x szem hosszusága/, akkor csere? (Wessz Te mit tudsz róla?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Én úgy tudom,hogy a twinport motoroknál kezdték el alkalmazni a vezérműláncot.Gondolom a szervíz intervallum kitolása miatt. cáfolnám,az egyém az elsők közül való,semmi twin port meg ilyesmi és láncos,én valahogy jobban bizom a láncban mint a szíjban.A szíjat érik mindenféle hülső hatások is a használaton kivül,por viz.......... Aláncnak semmi baja,kap olajat és kimegy a világból:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Vezérműszíj odafigyelősebb...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 no, a lánc az csak meg tud nyulni. cserébe 3x annyiba is kerülhet mint a vezérmüszij., cserébe hangosabb mint a szijas motor. igaz, hogyritkábban kell cserélni. igazából egyikkel sincs baj, ha a megfelelő karbantartást megkapja. nekem még láncos motorom nem volt, de egyszer se volt bajom a szijassal... Z14XEP láncos Z16XEP szijas motor... a twinport az meg az a szelep amitöl ultrakeveset eszik a motor cserébe kattog, kerreg mintaz állat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 no, a lánc az csak meg tud nyulni. cserébe 3x annyiba is kerülhet mint a vezérmüszij., cserébe hangosabb mint a szijas motor. igaz, hogyritkábban kell cserélni. igazából egyikkel sincs baj, ha a megfelelő karbantartást megkapja. nekem még láncos motorom nem volt, de egyszer se volt bajom a szijassal... Z14XEP láncos Z16XEP szijas motor... a twinport az meg az a szelep amitöl ultrakeveset eszik a motor cserébe kattog, kerreg mintaz állat :D so-so, hangszigetelés kérdése... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
joc Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Sziasztok Olaj kérdéskörben érdeklődnék. Olajcsere előtt állok 1.4 twinport és CASTROL EDGE 0-30w vagy 5-30w olajat gondoltam bele a 5-30w txt helyett. Problémám a következő 0-30w szimpatikusabb és a GM is jóváhagyta de nem tudom nem -e túl híg? Az 5-30w belevaló lenne de nincs jóváhagyás a GM-től elvileg vw lett kifejlesztve. Kérdésem az lenne van -e valakinek tapasztalata valamelyik olajat illetően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 5w-30 menjen bele,én is edge-t gondoltam a kétéves szervízkor beletölteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandi25Bp Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Sziasztok! A vezérműlánc kérdésről csak annyit, hogy új kora óta szervizelünk több dízel Merci Sprintert. az eggyikben most van 920 000 km, mi még a lánchoz nem nyúltunk és teljesen normális hangja van. Viszont csinálunk VW LT teherautókat is és azoknál két vezérműszíj van, nem egynél szakadtt már el idő előtt, vagy a feszítő görgő rugója tört el. Nem mindíg kell szerencsére levenni a hengerfejet, de volt már emiatt 3 felé tört vezérműtengely, elgörbült szelepek stb. Üdv: András Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 igazából egyikkel sincs baj, ha a megfelelő karbantartást megkapja. nekem még láncos motorom nem volt, de egyszer se volt bajom a szijassal... Z14XEP láncos Z16XEP szijas motor... Z14XEP szíjas motor van az autómba Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Z14XEP szíjas motor van az autómba nem, nem.... az xep motor láncos :D Z14XE, szijas: Z14XEP láncos: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Z14XEP19NF8064 a motor száma nálam szíjhajtás van benne de a képeken nem igazán látom a szíjat6 láncot Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Z14XEP19NF8064 a motor száma nálam szíjhajtás van benne de a képeken nem igazán látom a szíjat6 láncot bazzz..... hallatszik a hangján egy motornak ha beindítod, hogy vez.szíj vagy lánc van benne! Uhunak "talán esetleg" meg elhiheted munkájából kifolyólag...... megnyugtatásképpen: XEP láncos, nekem is az van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nem az ékszíjra gondolsz? Az más! :D Az kívülről is látszik. A mantámban a láncot már cseréltem. 5eFt volt az iwis márkájú. Kitudja mennyi volt a motorban, de olyan 200e nél több tuti nem volt a láncban és meg volt nyúlva. Szerintem többet bír és biztonságosabb a szíjnál, de hangosabb, ez tény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Nem az ékszíjra gondolsz? Az más! :D Az kívülről is látszik. A mantámban a láncot már cseréltem. 5eFt volt az iwis márkájú. Kitudja mennyi volt a motorban, de olyan 200e nél több tuti nem volt a láncban és meg volt nyúlva. Szerintem többet bír és biztonságosabb a szíjnál, de hangosabb, ez tény. Elnézést, így már értem. Én azt hittem hogy az ékszíjat cserélték láncra. Bocs uhu a gyanusítgatásért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Elnézést, így már értem. Én azt hittem hogy az ékszíjat cserélték láncra. Bocs uhu a gyanusítgatásért. Vezérlésnél NEM ékszíj, hanem fogaszíj van! Ha az ékszíj(ha az lenne benne) megcsúszna, az jujujuj lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Sziasztok! Gyertya csere előtt állok lassan. Kérdés milyet vegyek? Márka, pontos tipus. Z14XEP Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 gyárit. 2 polusut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Sziasztok! Gyertya csere előtt állok lassan. Kérdés milyet vegyek? Márka, pontos tipus. Z14XEP Boltban megmondják neked. Norautoban kapsz hozzá NGK-t, Bosch-t. Valaki erre, valaki meg arra esküszik. A gyáriban semmiképp nem fogsz csalódni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts