outsider Elküldve Március22, 2017 Megoszt Elküldve Március22, 2017 (edited) 21 órája, tgabika76 írta: Egyszer volt erről a témáról egy hosszabb értekezés a Totalcaron, bár akkor asszem épp az olajszűrők kapcsán. A lényeg az hogy a gyári alkatrészbeszállító (jelen esetben az Armafilt az, hiszen a Magyar Suzuki Rt tőle vette a gyárilag beépített légszűrőt is) a nagy volumenű termelésből adódóan bizonyos minőségi szórással készíti a légszűrőit, és ezek közül azok amik a Suzuki szigorú minőségellenőrzési procedúráján is átmentek, azok megkapták a "gyári alkatrész" jelölést, és szép színes dobozba kerültek, amik pedig nem (ez nem at jelenti hogy megbuktak a vizsgálaton, lehet hogy egyszerűen csak nem vizsgálták őket), azok felirat nélküli dobozban kaphatóak utángyártott alkatrészként. A lényeg az hogy a színes dobozos "eredeti" légszűrő mindig garantáltan 100%-os minőségű, míg az utángyártott jó esetben szintén, de előfordulhat hogy csak 98%-os minőségű. Egyébként a jelenség nem egyedi, Opelnél például a gyári olajszűrőket a Hengst gyártja, ebből következően a "GM" és a "Hengst" feliratú dobozokban is ugyanaz van, utóbbi töredékáron. Ezt meséld el a folyós műanyag csonkú gyári termosztátomnak :D Módosítva Március22, 2017 : outsider Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március22, 2017 Megoszt Elküldve Március22, 2017 4 órája, outsider írta: Ezt meséld el a folyós műanyag csonkú gyári termosztátomnak :D Én nem hibáztatnám azért rögtön a termosztátot... persze lehet hogy nem tesztelték kellőképpen és mégiscsak gyárilag rossz, de azt gondolom nem véletlenül van a gyárban többszáz(ezer) mérnök... Anno a B Omega 25DT motorjának volt ismert típushibája hogy a vízpumpa gyárilag műanyag lapátjai feloldódtak a hűtőfolyadékban, amitől ugye megszűnt a keringés, és a motor hengerfejes lett. Akkor mindenki az Opelt szidta amiért hitvány minőségű alkatrészt épített be az autóba, de kiderült hogy nem véletlenül ajánlott a gyári fagyálló, a problémát ugyanis a hitvány hipermarketes fagyállók okozták, amik szétmarták a műanyag lapátokat. Adódik a kérdés, bár félve teszem fel: mielőtt a termosztátnak elfolyt volna a csonkja, biztosan mindig gyári fagyálló volt az autóban? Ez ugye csak akkor 100%, ha új kora óta nálad van az autó... ha nem, ki tudja hogy az előző tulaj mit öntött bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Március23, 2017 Megoszt Elküldve Március23, 2017 12 órája, tgabika76 írta: Én nem hibáztatnám azért rögtön a termosztátot... persze lehet hogy nem tesztelték kellőképpen és mégiscsak gyárilag rossz, de azt gondolom nem véletlenül van a gyárban többszáz(ezer) mérnök... Anno a B Omega 25DT motorjának volt ismert típushibája hogy a vízpumpa gyárilag műanyag lapátjai feloldódtak a hűtőfolyadékban, amitől ugye megszűnt a keringés, és a motor hengerfejes lett. Akkor mindenki az Opelt szidta amiért hitvány minőségű alkatrészt épített be az autóba, de kiderült hogy nem véletlenül ajánlott a gyári fagyálló, a problémát ugyanis a hitvány hipermarketes fagyállók okozták, amik szétmarták a műanyag lapátokat. Adódik a kérdés, bár félve teszem fel: mielőtt a termosztátnak elfolyt volna a csonkja, biztosan mindig gyári fagyálló volt az autóban? Ez ugye csak akkor 100%, ha új kora óta nálad van az autó... ha nem, ki tudja hogy az előző tulaj mit öntött bele... Mannol AF12+ van benne. A gyári termosztát kb 3 hónapos. A fagyálló sincs fél éves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelAtti Elküldve Március26, 2017 Megoszt Elküldve Március26, 2017 Sziasztok! Rugótörés volt már valakinek? Megjött a jó idő, és lehúzott ablaknál hallottam valami csörgő hangot. Kerékcserénél megtaláltam a hibát, a bal első rugó alsó része letört, az csörgött. Valószínűleg télen történt, mert a törés helye már rozsdás. Mennyire lehet veszélyes hiba, rohanjak szerelőhöz? Gondolom párban érdemes cseréltetni.? És utána futómű ellenőrzés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március26, 2017 Megoszt Elküldve Március26, 2017 55 perce, OpelAtti írta: Sziasztok! Rugótörés volt már valakinek? Megjött a jó idő, és lehúzott ablaknál hallottam valami csörgő hangot. Kerékcserénél megtaláltam a hibát, a bal első rugó alsó része letört, az csörgött. Valószínűleg télen történt, mert a törés helye már rozsdás. Mennyire lehet veszélyes hiba, rohanjak szerelőhöz? Gondolom párban érdemes cseréltetni.? És utána futómű ellenőrzés. Már jártam így. Ettől függetlenül lehet hasznalni a kocsit de azért idovel nem art csereltetni. Garanciat csak ugy adnak a rugora ha parban csereled. Futomu ellenőrzés nem szukseges utana. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelAtti Elküldve Március27, 2017 Megoszt Elküldve Március27, 2017 Köszi! Van valamilyen ajánlott rugómárka? Néztem van több árkategória. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március27, 2017 Megoszt Elküldve Március27, 2017 3 órája, OpelAtti írta: Köszi! Van valamilyen ajánlott rugómárka? Néztem van több árkategória. Hát az jó kérdés, szerelőm valami német márkát tett be de nem volt ismerős a neve. Lassan két éve már, eddig nincs vele gondom. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
llaci89 Elküldve Március29, 2017 Megoszt Elküldve Március29, 2017 Sziasztok. Nyár végén a kocsin vezérműszìj k. csere lesz. Lehet netről rendelni visz. nem dràga készletet ami jó is. Légyszi irjatok márkákat és weboldalt. Milyen alk. kell cserélni ilyenkor. A hengerfejtöm. Is kicsit mintha eresztene azt is cserélni kellene akkor majd. Z14xe caravan 2002 1.4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tukko Elküldve Április9, 2017 Megoszt Elküldve Április9, 2017 Sziasztok! 1.2-es opel lánccserélésnél olajat is kell cserélni vagyis le kell engedni az olajat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Április9, 2017 Megoszt Elküldve Április9, 2017 (edited) 2 órája, tukko írta: Sziasztok! 1.2-es opel lánccserélésnél olajat is kell cserélni vagyis le kell engedni az olajat? Igen. A fagyállót is. Módosítva Április9, 2017 : Cs. Zoltán Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Április10, 2017 Megoszt Elküldve Április10, 2017 On 2017. 03. 29. at 15:58, llaci89 írta: Sziasztok. Nyár végén a kocsin vezérműszìj k. csere lesz. Lehet netről rendelni visz. nem dràga készletet ami jó is. Légyszi irjatok márkákat és weboldalt. Milyen alk. kell cserélni ilyenkor. A hengerfejtöm. Is kicsit mintha eresztene azt is cserélni kellene akkor majd. Z14xe caravan 2002 1.4 Vezérműszíjból én INA készletet vettem, állítólag Gates vagy Continental szíj jár vele. Vízpumpából Graf-ot vettem. alkatreszek.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Április10, 2017 Megoszt Elküldve Április10, 2017 Sziasztok Meg pusztult a klíma kompresszor fater 1.4 benzin astrájában. Mennyire lehet ezekbe más fajta kompresszort tenni? Úgy értem, hogy az 1.4 motorhoz lehet tenni 1.6-os kompresszort? Vagy milyen műszaki akadálya van ennek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMilán Elküldve Április23, 2017 Megoszt Elküldve Április23, 2017 Üdv! Győr - Zirc - Veszprém környékén tudtok megbízható és jó szerelőt? (aki esetleg "hozott" alkatrészt is beszerel.) Pár hónap múlva műszakis az autóm, így át kellene vizsgálni még a műszaki előtt és ha javítani kell, azt megcsinálni. Műszakiztatni viszont nem annál a szerelőnél szeretném, hanem egy Opel márkaszervizben. Ilyenkor elvileg az Opel rendszerébe is bekerül a műszaki dátuma (nem csak a közlekedési hatóságnál) Vagy ez nagy hülyeség? Elvileg a műszaki vizsgadíj mindenhol azonos nem? Márkaszervizes javítás az autó kora és a szerviz árak miatt szerintem nem játszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április23, 2017 Megoszt Elküldve Április23, 2017 8 perce, KMilán írta: Üdv! Győr - Zirc - Veszprém környékén tudtok megbízható és jó szerelőt? (aki esetleg "hozott" alkatrészt is beszerel.) Pár hónap múlva műszakis az autóm, így át kellene vizsgálni még a műszaki előtt és ha javítani kell, azt megcsinálni. Műszakiztatni viszont nem annál a szerelőnél szeretném, hanem egy Opel márkaszervizben. Ilyenkor elvileg az Opel rendszerébe is bekerül a műszaki dátuma (nem csak a közlekedési hatóságnál) Vagy ez nagy hülyeség? Elvileg a műszaki vizsgadíj mindenhol azonos nem? Márkaszervizes javítás az autó kora és a szerviz árak miatt szerintem nem játszik. Bekerül, a következő műszaki előtt szoktak is szólni, hogy ne felejtsd el, hogy nemsokára lejár, és vidd el hozzájuk előműszakira. Erre amúgy is érdemes oda vinni ahol lesz a műszaki, tehát: elviszed átnézetni ( előműszaki) az opelhez, nem kérsz javítást, de kapsz egy hibalistát. Ezt megcsináltatod bárhol, majd visszaviszed opelékre műszakira. Az elő és a rendes műszaki ára összeadódik ebből lesz a most kábé 22-24 ezer forint. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMilán Elküldve Április23, 2017 Megoszt Elküldve Április23, 2017 45 perce, zotya975 írta: Bekerül, a következő műszaki előtt szoktak is szólni, hogy ne felejtsd el, hogy nemsokára lejár, és vidd el hozzájuk előműszakira. Erre amúgy is érdemes oda vinni ahol lesz a műszaki, tehát: elviszed átnézetni ( előműszaki) az opelhez, nem kérsz javítást, de kapsz egy hibalistát. Ezt megcsináltatod bárhol, majd visszaviszed opelékre műszakira. Az elő és a rendes műszaki ára összeadódik ebből lesz a most kábé 22-24 ezer forint. Köszönöm szépen, sokat segítettél. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Május2, 2017 Megoszt Elküldve Május2, 2017 Első féltengely gumiharang egyforma a két oldalon? Készletben akarom venni. Olyan variációk vannak, hogy "külső" ez gondolom a kerék felőli, nem a váltó felőli. De jobb és bal oldalon egyforma? ÉRdemes párban cserélni, vagy csak amelyikkel baj van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Május2, 2017 Megoszt Elküldve Május2, 2017 Ja, és kipufogó hátsó dob... 2 évet bírt az utángyártott. Láttam sokan Walkert, Bosalt ajánljátok. Az többet is bír? Vagy csak drágább? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2017 Megoszt Elküldve Május2, 2017 2 órája, outsider írta: Első féltengely gumiharang egyforma a két oldalon? Készletben akarom venni. Olyan variációk vannak, hogy "külső" ez gondolom a kerék felőli, nem a váltó felőli. De jobb és bal oldalon egyforma? ÉRdemes párban cserélni, vagy csak amelyikkel baj van? Oldalanként egyforma, nem kell párban cserélni csak amelyik kiszakadt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Május2, 2017 Megoszt Elküldve Május2, 2017 3 órája, outsider írta: Ja, és kipufogó hátsó dob... 2 évet bírt az utángyártott. Láttam sokan Walkert, Bosalt ajánljátok. Az többet is bír? Vagy csak drágább? Előző autómon (Astra F) a gyári után Bosal hátsó dob lett felszerelve, azzal is adtam el, hibátlan volt még akkor is (pedig sok évet használtam azzal, legalább 4-5). 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Május2, 2017 Megoszt Elküldve Május2, 2017 3 órája, zotya975 írta: Oldalanként egyforma, nem kell párban cserélni csak amelyik kiszakadt. :D Most akkor ezt hogy is kell érteni? A bal oldali egyforma egy másik autó bal oldali gumiharangjával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Május2, 2017 Megoszt Elküldve Május2, 2017 9 perce, outsider írta: :D Most akkor ezt hogy is kell érteni? A bal oldali egyforma egy másik autó bal oldali gumiharangjával? A 2 külsö egyforma és a 2 belsö egyforma Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május3, 2017 Megoszt Elküldve Május3, 2017 6 órája, csicsó írta: A 2 külsö egyforma és a 2 belsö egyforma Így van, de amúgy vannak univerzális gumiharangok amelyek elméletileg minden ( vagy legalábbis sok) autóra jók. Pölö ez a rugalmas fajta: Azoknak akik szerint nem jó móka a csuklóval játszani. A maradéknak rendesen el kell mosni, nem jó poén ha az új harang felrakása után derül ki hogy kosz ment bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Május3, 2017 Megoszt Elküldve Május3, 2017 9 órája, csicsó írta: A 2 külsö egyforma és a 2 belsö egyforma Lassan kapcsolok én is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Május4, 2017 Megoszt Elküldve Május4, 2017 Z14XE motorhoz NE vegyetek más termosztátot, CSAK Wahlert! Gyárit se. Harmadjára végre az került bele, és az első tapasztalat, hogy hajszálpontosan nyit. A gyári vagy 5 fokkal korábban, a Swag is, fél év után meg 10-el... Nem is tudtam, hogy a Wahlert a Borg Warner gyártja... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Május4, 2017 Megoszt Elküldve Május4, 2017 9 perce, outsider írta: Z14XE motorhoz NE vegyetek más termosztátot, CSAK Wahlert! Gyárit se. Harmadjára végre az került bele, és az első tapasztalat, hogy hajszálpontosan nyit. A gyári vagy 5 fokkal korábban, a Swag is, fél év után meg 10-el... Nem is tudtam, hogy a Wahlert a Borg Warner gyártja... Én minden automhoz csakis Wahlert veszek kb.15éve 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts