kosazolika Elküldve Április25, 2014 Elküldve Április25, 2014 Sziasztok cserélt valaki mostanában Z14XEP -ben vezérlést?Milyen összegre lehet számolni?(esetleg Márkaszervizben) Hidegen 5-6 másodpercig nemfeszit rá a láncra a fesztő elég rossz hangja addig.
DM101 Elküldve Április25, 2014 Elküldve Április25, 2014 16mm-es dugókulcs kell és hosszú crova hosszabbító, mert elég mélyen van a gyertya. Kettő darab 8-as csavart kell belehajtani a gyújtóhídba és azzal szépen ki lehet venni. Előtte az elektromos csatlakozót vedd le! Az akksit nem kell kikötnöm ugye?
Janó32 Elküldve Április25, 2014 Elküldve Április25, 2014 (edited) Sziasztok cserélt valaki mostanában Z14XEP -ben vezérlést?Milyen összegre lehet számolni?(esetleg Márkaszervizben) Hidegen 5-6 másodpercig nemfeszit rá a láncra a fesztő elég rossz hangja addig. Csak tippelni tudnék annak meg nincs sok értelme. Láncnál is mindent érdemes egyben cserélni, az nem olcsó (a szíjas sem). Ha tart még a Szerviz4+ akció, akkor dobj egy mailt a hozzád legközelebbi márkaszerviznek, ők leírják pontosan... (Úgy rémlik, hogy valaki anno írta hogy 80-90 alaphangon a szakszerű csere...) https://www.myopelservice.com/HU/Resources/OSKO.aspx Módosítva Április25, 2014 : Janó32 1
kobraCode Elküldve Április25, 2014 Elküldve Április25, 2014 Az akksit nem kell kikötnöm ugye? Nem, sőt én még a csatlakozót sem szoktam lehúzni a gyújtóhídról, csak egyszerűen félre teszem. Csavar sem kellett sosem hogy leszedjem a helyéről, finoman mozgatva mindig lejött.
mantec Elküldve Április25, 2014 Elküldve Április25, 2014 (edited) T kosazolika! "... Z14XEP -ben vezérlés ..." Márkaszervizben 200- 220 eFt. Csergőnél 140 eFt. Szétszerelés után kiderülhet a hosszbordásszíj és vízpumpa csere szükségessége is. A vezérlés készlet (GM 93191271, Opel 6606022) márkaszervizben 80 eFt, csergőnél 58 eFt, müllerautónál 42 eFt. Módosítva Április25, 2014 : mantec
tompo911 Elküldve Április25, 2014 Elküldve Április25, 2014 Sziasztok ! A következő kérdéssel fordúlnák hozzátok autom típusa opel g astra 1,8 benzin 16 szelep évjárat 2001 motor kód z18xe Szeleppedél tömítést cserélek a szekepfedél csavarhainak a meghúzási nyomatéka mennyi meg az új tömítés mellé használjak egy kis 736 os piros színű tömítő pasztát Köszi előre is :)
vargata Elküldve Április25, 2014 Elküldve Április25, 2014 A ScanMaster-ELM és a moDiag progik jók PC-n. Kösz a választ. Ezek gondolom fizetős progik, esetleg letöltési lehetőséget is tudsz? ;)
retfirD Elküldve Április25, 2014 Elküldve Április25, 2014 Kösz a választ. Ezek gondolom fizetős progik, esetleg letöltési lehetőséget is tudsz? ;) Én a magos oldalról szereztem be, de pl. a http://torrentz.eu/ oldalon is fent van mindkettő. 1
Geopake Elküldve Április25, 2014 Elküldve Április25, 2014 Rendeltem 4 ilyen gyertyát a kocsiba: https://cromax.hu/40000000-elektromos-rendszer/40600000-gyujtasrendszer/40600190-gyujtogyertya/141188-gyujtogyertya-opel-fqr8leu2-egypolusu Az autóban Z14XEP motor van.Jó gyertyát rendeltem? Milyen gyertyakulcs kell hozzá?(hossza, átmérőre)Kell-e valamire ügyelni, figyelni gyertya cserénél?Idáig még csak a motoromban cseréltem gyertyát, de feltételezem itt sem megy másképp. Esetleg ha mégis lehúzod a csatlakozót a trafóról,akkor összerakásnál figyelj,hogy jól dugd vissza.Én úgy jártam,hogy a csatlakozóban az egyik érintkező elhajlott,mikor összetoltam.Simán bepattant úgy is.Mindjárt dobott hibakódot,nem ment egy henger.Aztán széthúztam,akkor láttam mi a bibi. 1
imy Elküldve Április26, 2014 Elküldve Április26, 2014 16mm-es dugókulcs kell és hosszú crova hosszabbító, mert elég mélyen van a gyertya. Kettő darab 8-as csavart kell belehajtani a gyújtóhídba és azzal szépen ki lehet venni. Előtte az elektromos csatlakozót vedd le! :) Akkor 16, tudtam hogy kisebb, mint a régi Simson-MZ gyertyákhoz. :) Amúgy én a kocsihoz vett gyertyakulccsal cseréltem ki az SV-ben a gyertyákat.
imy Elküldve Április26, 2014 Elküldve Április26, 2014 Sziasztok cserélt valaki mostanában Z14XEP -ben vezérlést?Milyen összegre lehet számolni?(esetleg Márkaszervizben) Hidegen 5-6 másodpercig nemfeszit rá a láncra a fesztő elég rossz hangja addig. Én nemrég megkérdeztem, itt van, hogy mit mondtak (~110e): "Az Ön által kért alkatrészek cseréjének árajánlata a következő: - Vezérmű lánc készlet: 79270,-, munkadíj: 30000,- - Generátor szíj: 6450,- , munkadíj: 7500,- Ha a generátor szíj és a vezérlés cseréjét együttesen kéri akkor a generátor szíj cseréjének munkadíjától eltekintünk. Az árak az áfát tartalmazzák. Minden felsorolt alkatrész gyári. Bármilyen egyéb kérdésre szívesen válaszolok a lentebb megadott elérhetőségeken." + hogy miért ennyi, mert én sem értettem, szóval Mantec amit írt alkatrészek, azokhoz még ezek hozzájönnek! "Először is szeretnék elnézést kérni a nem egyértelműségért. Az általam leírt 79270.- HUF Bruttó összegű vezérmű lánc készlet a következőkből áll: - Az Ön által korábban „belinkelt” vezérmű lánc szett a képen látható alkatrészekkel: 60000.- - Vezérmű háztömítés: 6800.- - Főtengely szimering: 3270.- - Vízpumpa tömítés: 1300.- - Szelepfedél tömítés: 7900.- Azért van ebben az esetben szó készletről mivel garanciát csak úgy tudunk vállalni a javításra, hogy vezérmű lánc cseréje mellett ezeket a „járulékos” alkatrészeket is cseréljük. Szintén említeném, hogy az imént felsorolt alkatrészek gyáriak és beépítéstől számított 2 év garancia vonatkozik rájuk." 1
gezoli Elküldve Április26, 2014 Elküldve Április26, 2014 :) Akkor 16, tudtam hogy kisebb, mint a régi Simson-MZ gyertyákhoz. :) Amúgy én a kocsihoz vett gyertyakulccsal cseréltem ki az SV-ben a gyertyákat. Azokhoz 21mm-es dugó kell.
medve75 Elküldve Április26, 2014 Elküldve Április26, 2014 Sziasztok.Lehet nem ide kell írni,de:szerintetek melyik jobb lengéscsillapító a 2 közül Bilstein B4 vagy Kayaba excel - G?Mindkettő gázos 2 csöves.?alul felül szem kell bele vagy felül menetes nem néztem még 2007 Z14Xep motor
Janó32 Elküldve Április26, 2014 Elküldve Április26, 2014 Sziasztok.Lehet nem ide kell írni,de:szerintetek melyik jobb lengéscsillapító a 2 közül Bilstein B4 vagy Kayaba excel - G?Mindkettő gázos 2 csöves.?alul felül szem kell bele vagy felül menetes nem néztem még 2007 Z14Xep motor Szerintem ebben a szegmensben (prémium alkatrész) egy átlag felhasználónak mindegy melyiket választja, nem nagyon fogja tudni az esetleges különbségeket kiautózni. Amelyiket olcsóbban be tudod szerezni, az jó lesz. Ősszel Sachs-ot raktak az én autómba, de feltételezem ha Monroe lenne, azt sem venném észre az átlag felhasználás mellett.
medve75 Elküldve Április26, 2014 Elküldve Április26, 2014 Szerintem ebben a szegmensben (prémium alkatrész) egy átlag felhasználónak mindegy melyiket választja, nem nagyon fogja tudni az esetleges különbségeket kiautózni. Amelyiket olcsóbban be tudod szerezni, az jó lesz. Ősszel Sachs-ot raktak az én autómba, de feltételezem ha Monroe lenne, azt sem venném észre az átlag felhasználás mellett. Köszi a választ.A BILSTEIN jó nevű és hírű cég,de nem tudom ki gyártja ,a KAYABA tudom hogy japán, a MONROE azt nem is írtam,mert a szerelő aki kimondott Audi konszernbeli autókat szerel erről lebeszélt.egyébként a BILSTEIN az olcsóbb.
Janó32 Elküldve Április26, 2014 Elküldve Április26, 2014 Köszi a választ.A BILSTEIN jó nevű és hírű cég,de nem tudom ki gyártja ,a KAYABA tudom hogy japán, a MONROE azt nem is írtam,mert a szerelő aki kimondott Audi konszernbeli autókat szerel erről lebeszélt.egyébként a BILSTEIN az olcsóbb. Manapság már nem nagyon érdemes azt a kérdést feszegetni, hogy x alkatrészt ki és hol gyártja. Könnyen futhat bele az ember meglepő eredménybe... Nagyon sok alkatrészre igaz, hogy ua a helyszínen, ua gyártósor, ua alkatrészt gyártja ua alapanyagokból. Ráadásul ez tökéletesen legális, a nagynevű cégek legnagyobb hányada ugyanis bérgyártat. Pl. a délelőttős műszak gyártja mondjuk a "handel"-es kategóriát, a délutános mondjuk a Bosch-t, az éjszakás mondjuk a Valeo-t. A doboz más csak amibe a végén kerül... Ráadásul az is mindegy hogy a dobozon/terméken mi van feltüntetve (pl. Made in Germany), ugyanis ha pl. azt Magyarországon bérgyártatja a saját tulajdonú gyártósorával, akkor azon nem az lesz hogy Made in Hungary.... Illetve manapság elintézik egy Made in EU-val azt csókolom... Szóval csak reménykedni/bízni lehet abban, hogy a prémiumként vásárolt alkatrész valóban nagyobb minőséget (értéket) képvisel a legolcsóbb utángyártotthoz képest... Jó lesz az a Bilstein, de a Monroe-val sem lenne gond...
tgabika76 Elküldve Április26, 2014 Elküldve Április26, 2014 Ráadásul az is mindegy hogy a dobozon/terméken mi van feltüntetve (pl. Made in Germany), ugyanis ha pl. azt Magyarországon bérgyártatja a saját tulajdonú gyártósorával, akkor azon nem az lesz hogy Made in Hungary.... Illetve manapság elintézik egy Made in EU-val azt csókolom...Ehhez képest a Bosch meglepően őszinte, ugyanis a napokban vásárolt gyári gyertyáimra (FLR8LDCU+) ráírta hogy "Made In Russia". Az előző is ugyanez a típus volt, még "Made In Germany", majd meglátjuk érzek-e különbséget
imy Elküldve Április26, 2014 Elküldve Április26, 2014 Manapság már nem nagyon érdemes azt a kérdést feszegetni, hogy x alkatrészt ki és hol gyártja. Könnyen futhat bele az ember meglepő eredménybe... Nagyon sok alkatrészre igaz, hogy ua a helyszínen, ua gyártósor, ua alkatrészt gyártja ua alapanyagokból. Ráadásul ez tökéletesen legális, a nagynevű cégek legnagyobb hányada ugyanis bérgyártat. Pl. a délelőttős műszak gyártja mondjuk a "handel"-es kategóriát, a délutános mondjuk a Bosch-t, az éjszakás mondjuk a Valeo-t. A doboz más csak amibe a végén kerül... Ráadásul az is mindegy hogy a dobozon/terméken mi van feltüntetve (pl. Made in Germany), ugyanis ha pl. azt Magyarországon bérgyártatja a saját tulajdonú gyártósorával, akkor azon nem az lesz hogy Made in Hungary.... Illetve manapság elintézik egy Made in EU-val azt csókolom... Szóval csak reménykedni/bízni lehet abban, hogy a prémiumként vásárolt alkatrész valóban nagyobb minőséget (értéket) képvisel a legolcsóbb utángyártotthoz képest... Jó lesz az a Bilstein, de a Monroe-val sem lenne gond... A kiemelt részben tévedsz! Akkor Made in Hungary lesz! (annak kell lennie) Akkor lehet made in germany, ha ott van valami hozá adott érték! (pl tudnék mesélni X telefon Kínában legyártották, és Mo-on kapta meg a custumer fw-t, matricázták, tesztelték, csomagolták, és made in hungary lett.... :) )
medve75 Elküldve Április26, 2014 Elküldve Április26, 2014 Gázost azért néztem ,mert azt olvastam róla ,hogy az állandóan feszít és kicsit emel ezért az autón,tehát könnyíti a rugók dolgát illetve terhelését.Meg azt is hogy ezek az olajosokhoz képest feszesebbek is,nem véletlen vannak rögzítve hogy ne jöjjön ki a rúd a hüvelyből vagy hogy is mondják ezt.Ezeket így kell beszerelni és mikor be van rakva a helyére akkor kell a rögzítést elvágni,oldani.
Janó32 Elküldve Április26, 2014 Elküldve Április26, 2014 A kiemelt részben tévedsz! Akkor Made in Hungary lesz! (annak kell lennie) Akkor lehet made in germany, ha ott van valami hozá adott érték! (pl tudnék mesélni X telefon Kínában legyártották, és Mo-on kapta meg a custumer fw-t, matricázták, tesztelték, csomagolták, és made in hungary lett.... :) ) Nézd, ha majd felém jársz, szívesen körbevezetlek a gyárunkban (cirka 1300főt foglalkoztatunk), akkor láthatod hogy bizony nem Made in Hungary kerül rá sok esetben. Ha pl a Bosch gyártósort vesszük alapul, akkor azt kell tudni, hogy a gyártósor és a szerszámok/eszközök a Bosch tulajdona, minden beépülő alkatrész beszállítóját ő választja ki (99%-ban német), az összeszerelés-tesztelés-csomagolás nálunk történik, a késztermékre Made in Germany kerül. De tudok mutatni számos más példát is más nagynevű gyártó vonatkozásában, komplett elektronikai egységek kapcsán. Leesne az állad hogy milyen nagynevű autógyáraknak/alkatrész beszállítóknak gyártunk/szerelünk alkatrészeket és mennyire kis hányadukra kerül Made in Hungary felirat.
imy Elküldve Április27, 2014 Elküldve Április27, 2014 Nézd, ha majd felém jársz, szívesen körbevezetlek a gyárunkban (cirka 1300főt foglalkoztatunk), akkor láthatod hogy bizony nem Made in Hungary kerül rá sok esetben. Ha pl a Bosch gyártósort vesszük alapul, akkor azt kell tudni, hogy a gyártósor és a szerszámok/eszközök a Bosch tulajdona, minden beépülő alkatrész beszállítóját ő választja ki (99%-ban német), az összeszerelés-tesztelés-csomagolás nálunk történik, a késztermékre Made in Germany kerül. De tudok mutatni számos más példát is más nagynevű gyártó vonatkozásában, komplett elektronikai egységek kapcsán. Leesne az állad hogy milyen nagynevű autógyáraknak/alkatrész beszállítóknak gyártunk/szerelünk alkatrészeket és mennyire kis hányadukra kerül Made in Hungary felirat. Ez számomra meglepő, de ennek sajnos nem így kellene lennie.
gedikart Elküldve Április27, 2014 Elküldve Április27, 2014 Mi számít jó szervóolaj szintnek? Most néztem rá először, a hatlapfejű tetejét már nem éri el az olaj. http://kepfeltoltes.hu/140427/IMG_0_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
imy Elküldve Április27, 2014 Elküldve Április27, 2014 Mi számít jó szervóolaj szintnek? Most néztem rá először, a hatlapfejű tetejét már nem éri el az olaj. http://kepfeltoltes.hu/140427/IMG_0_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Hát ez alacsony lesz. A tiedben nincs szintjelző pálcika? Vagy az oldalán jelölés (ez a két típusú szintjelző létezik).
gedikart Elküldve Április27, 2014 Elküldve Április27, 2014 Hát ez alacsony lesz. A tiedben nincs szintjelző pálcika? Vagy az oldalán jelölés (ez a két típusú szintjelző létezik). Köszi. Van egy kupakba épített pálca, de az nem ér bele az olajba.
kobraCode Elküldve Április27, 2014 Elküldve Április27, 2014 Köszi. Van egy kupakba épített pálca, de az nem ér bele az olajba. Az a szint jelző. Odáig illetve egy kicsit feljebb kell lennie az olajnak
Recommended Posts