andris83 Elküldve Augusztus30, 2013 Elküldve Augusztus30, 2013 Sziasztok! A mellékelt képen pirossal bekarikázott részhez lenne a kérdésem. Elvileg az a termosztát ház, na most gyárilag ott a kivezetésnél volt egy derékszögű, műanyag kis cső, ami pár napja eltört. (el volt már öregedve az anyag.) Arra csatlakozik a vastagabb gumicső, mely a víz kiegyenlítő tartály felé megy... Most ideiglenesen egy kis darab gumi csővel oldottam meg az összekötést, de kicsit szivárog, fogy a víz a tartályból is. Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol tudnám azt beszerezni? Köszönöm. Üdv. Szia, én ugyanezt játszottam el kb egy hónappal ezelőtt, ugyanaz a kis műanyag cső öregedett el => termosztát csere gyárira, cromaxnál 9600 HUF volt.
adyy Elküldve Augusztus30, 2013 Elküldve Augusztus30, 2013 Sziasztok! A mellékelt képen pirossal bekarikázott részhez lenne a kérdésem. Elvileg az a termosztát ház, na most gyárilag ott a kivezetésnél volt egy derékszögű, műanyag kis cső, ami pár napja eltört. (el volt már öregedve az anyag.) Arra csatlakozik a vastagabb gumicső, mely a víz kiegyenlítő tartály felé megy... Most ideiglenesen egy kis darab gumi csővel oldottam meg az összekötést, de kicsit szivárog, fogy a víz a tartályból is. Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol tudnám azt beszerezni? Köszönöm. Üdv. Elvileg ez egy menetes csonk. Nehezen, de kitekertem a beletört darabot a házból, elkészítettem a rajzát és ismerős legyártotta strapabíróbb anyagból. Külön ezt nem árulják, csak a termosztát házzal együtt.
regler19 Elküldve Augusztus31, 2013 Elküldve Augusztus31, 2013 üdv Elrepedt a radiátorom.ki szeretném cserélni.Annyit tudok az egészről, hogy az egész műszerfalat ki kell szedni,ezzel még meg is próbálkoznák csak ami igazán aggaszt,hogy a kormányt is le kell szednem?a középkonzolt már nem egyszer szedtem ki az csukodt szemmel is megy,de hol kellene elkezdenem ezt a munkát vagy milyen szerszámok szükségesek hozzá? A másik gondom,hogy makacskodik az üzemanyag szondám.Éles kanyar lejtőn lefelé stb akkor rendesen mutatja néha még menet közbe is szokott pislogni a sárga lámpa h kevés az üzemanyag.Kérdésem hogy hol találom meg ezt a szondát vagy micsodát? nem lehet ezt megpucolni vagy valamit csinálni vele?
killermedve Elküldve Szeptember1, 2013 Elküldve Szeptember1, 2013 üdv Elrepedt a radiátorom.ki szeretném cserélni.Annyit tudok az egészről, hogy az egész műszerfalat ki kell szedni,ezzel még meg is próbálkoznák csak ami igazán aggaszt,hogy a kormányt is le kell szednem?a középkonzolt már nem egyszer szedtem ki az csukodt szemmel is megy,de hol kellene elkezdenem ezt a munkát vagy milyen szerszámok szükségesek hozzá? A másik gondom,hogy makacskodik az üzemanyag szondám.Éles kanyar lejtőn lefelé stb akkor rendesen mutatja néha még menet közbe is szokott pislogni a sárga lámpa h kevés az üzemanyag.Kérdésem hogy hol találom meg ezt a szondát vagy micsodát? nem lehet ezt megpucolni vagy valamit csinálni vele? hello a fütöradiátor kiszedéséhez nem kell szétbombázni az egész müszerfalat!!!!!!!!!!!!! 1:hütöviz leenged! 2:kardánbosz kiszerel!!.fütésbovden kiköt!alulrol a fütöradiátor takaró leszed! 3: a tüzfalon az anyosoldalon a motortérben van kettö csavar, aknábol tudod kiszedni ez fogja a kondezelvezetöcsövet ,jo szar hejen van!!!!! ha ez mind megvan akkor 4 db zégergyürü fogja be a fütöradiátor,2 a füttéscsapra ha van neked ilyened 2db meg a tüzfalon bejövő csöhöz van kapcsolodva!ezeket kiihuzod a helyükröl és már ki is tudod venni a radiátort!visszaszerelés forditott sorendben!! FONTOS: csak új tömitögyürüvel ragd össze ha nem akarsz kacsausztatot a kocsiból!! :) ha az üzemanyagszintjelzöre gondolsz, az a tankban van, a hátsó ülés alatt van
gedikart Elküldve Szeptember1, 2013 Elküldve Szeptember1, 2013 Elvileg ez egy menetes csonk. Nehezen, de kitekertem a beletört darabot a házból, elkészítettem a rajzát és ismerős legyártotta strapabíróbb anyagból. Külön ezt nem árulják, csak a termosztát házzal együtt. És az is derékszögűre sikerült mint a műanyag, vagy egyenes lett?
Mc-elek Elküldve Szeptember1, 2013 Elküldve Szeptember1, 2013 mi is csináltunk .. 6kör acél a végére sima M6 és átfúrva, majd elvág és összeheg. ;) persze rozsdamentesből :)
bocs Elküldve Szeptember1, 2013 Elküldve Szeptember1, 2013 Sziasztok! Bal oldali első kerék csapágyat kellene cserélnem mert kanyarokban lassú tempónál nyöszörög. Aki cserélt már,biztosan tudja.hogy a csavarokhoz amikkel fel van fogatva,csak úgy lehet hozzáférni,hogy az egészet tartóval együtt le kell venni,mert a féltengelytől nem lehet hozzáférni a csavarokhoz. (Ez az Én meglátásom szerint,majd kijavítotok,ha nem így van) Azt néztem,hogy a képeken piros nyíllal jelölt csavarokat kellene kiszedni,hogy lejöjjön az egész hóbelebanc.Ja,plusz még a féltengely menetes végéről le csavarni a koronás anyát. Ezeket a csavarokat ha kiszedem,majd új kerék csapágy behelyezése után vissza csavarom,kell futóművet (kerék összetartást) állítani? Utsó képnél a gömbfejet természetesen kinyomom a helyéről. Előre is köszönöm a segítséget!
grofbandi Elküldve Szeptember2, 2013 Elküldve Szeptember2, 2013 Sziasztok! Bal oldali első kerék csapágyat kellene cserélnem mert kanyarokban lassú tempónál nyöszörög. Aki cserélt már,biztosan tudja.hogy a csavarokhoz amikkel fel van fogatva,csak úgy lehet hozzáférni,hogy az egészet tartóval együtt le kell venni,mert a féltengelytől nem lehet hozzáférni a csavarokhoz. (Ez az Én meglátásom szerint,majd kijavítotok,ha nem így van) Azt néztem,hogy a képeken piros nyíllal jelölt csavarokat kellene kiszedni,hogy lejöjjön az egész hóbelebanc.Ja,plusz még a féltengely menetes végéről le csavarni a koronás anyát. Ezeket a csavarokat ha kiszedem,majd új kerék csapágy behelyezése után vissza csavarom,kell futóművet (kerék összetartást) állítani? Utsó képnél a gömbfejet természetesen kinyomom a helyéről. Előre is köszönöm a segítséget! Csapágyat nem cseréltem még, ezért a szétszereléshez nem tudok okosat mondani, de futóművet nem kell állítanod. Csak ha eltekergeted az összekötő rudat (amin a gömbfej van). 1
gezoli Elküldve Szeptember2, 2013 Elküldve Szeptember2, 2013 Csapágyat nem cseréltem még, ezért a szétszereléshez nem tudok okosat mondani, de futóművet nem kell állítanod. Csak ha eltekergeted az összekötő rudat (amin a gömbfej van). De sajnos allitani kell! Excentrikus csavarok! 1
grofbandi Elküldve Szeptember2, 2013 Elküldve Szeptember2, 2013 De sajnos allitani kell! Excentrikus csavarok! És nem lehet megjelölni hogy álltak?
gezoli Elküldve Szeptember2, 2013 Elküldve Szeptember2, 2013 És nem lehet megjelölni hogy álltak? De-de! Pontosan igy kell csinalni! Ossze kell jelolni az alkatreszeket es a csavarokat! Attol fuggetlenul a sajat automat elvinnem egy ellenorzesre utanna!
grofbandi Elküldve Szeptember2, 2013 Elküldve Szeptember2, 2013 De-de! Pontosan igy kell csinalni! Ossze kell jelolni az alkatreszeket es a csavarokat! Attol fuggetlenul a sajat automat elvinnem egy ellenorzesre utanna! Ártani nem árt. Én is elviszem most, hogy új gumikat raktam fel. Nehogy félrekoptassa.
TomH Elküldve Szeptember5, 2013 Elküldve Szeptember5, 2013 Sziasztok! Félig meddig szervíz kérdés csak, de valaki Szekszárd-Baja viszonylatban nem tud egy jó bontót ahol lehet G Astrához cuccot venni? :)
Gabor93 Elküldve Szeptember5, 2013 Elküldve Szeptember5, 2013 Sziasztok! Félig meddig szervíz kérdés csak, de valaki Szekszárd-Baja viszonylatban nem tud egy jó bontót ahol lehet G Astrához cuccot venni? :) Helló! Baján a Toyota márkakereskedés mellett van egy bontó. külföldről hoznak be komplett autókat és ott helyben szétbontják. 1
TomH Elküldve Szeptember5, 2013 Elküldve Szeptember5, 2013 Helló! Baján a Toyota márkakereskedés mellett van egy bontó. külföldről hoznak be komplett autókat és ott helyben szétbontják. Akkor ez ott van valahol a Szegedi út környékén a volt meló helyemnél. Kössz az infót :)
Gabor93 Elküldve Szeptember6, 2013 Elküldve Szeptember6, 2013 Akkor ez ott van valahol a Szegedi út környékén a volt meló helyemnél. Kössz az infót :) A Szegedi úton van követlenül a Toyota mellett.
paparelli Elküldve Szeptember7, 2013 Elküldve Szeptember7, 2013 Sziasztok! Y17DT-m van(2002).Ma gondoltam egyet rátettem (volna)diagnosztikára.ELM327 bluetooth-os interfészem van,torque progival eddig G astrát benzinest hibátlanul vitte.Ennyimmel nem lenne kompatibilis?
retfirD Elküldve Szeptember7, 2013 Elküldve Szeptember7, 2013 Sziasztok! Y17DT-m van(2002).Ma gondoltam egyet rátettem (volna)diagnosztikára.ELM327 bluetooth-os interfészem van,torque progival eddig G astrát benzinest hibátlanul vitte.Ennyimmel nem lenne kompatibilis? Egy oldalon olvastam, hogy benzinesnél 2001-es, dízelnél 2004-es gyártástól biztos, hogy obd2-es csatlakozója van, a korábbiak általában obd1-es csatival vannak. Szóvas sanszos. 1
paparelli Elküldve Szeptember7, 2013 Elküldve Szeptember7, 2013 96tól minden gyártó obd2-t használ ;) igy tudom én is.... :icon1:
paparelli Elküldve Szeptember7, 2013 Elküldve Szeptember7, 2013 igy tudom én is.... :icon1: fabiam volt, vajon jo hozzá a kábelem?opel diagnostic tool fel van telepitve...
Mc-elek Elküldve Szeptember7, 2013 Elküldve Szeptember7, 2013 fabiam volt, vajon jo hozzá a kábelem?opel diagnostic tool fel van telepitve... kábel az jó , de a progi nem fogja kezelni . keressél valami VAG szoftvert hozzá
paparelli Elküldve Szeptember7, 2013 Elküldve Szeptember7, 2013 kábel az jó , de a progi nem fogja kezelni . keressél valami VAG szoftvert hozzá pl?de akkor obd2 tuti?
sulep Elküldve Szeptember8, 2013 Elküldve Szeptember8, 2013 2005-ös Astra Classic II 1.4 (G astra Ecotec motoros)-nél szeretnénk a fékolajat lecseréltetni, pontosan milyen és mennyi kell bele? DOT4 vagy lehet bele az újabb DOT 5.1 is?
imy Elküldve Szeptember8, 2013 Elküldve Szeptember8, 2013 2005-ös Astra Classic II 1.4 (G astra Ecotec motoros)-nél szeretnénk a fékolajat lecseréltetni, pontosan milyen és mennyi kell bele? DOT4 vagy lehet bele az újabb DOT 5.1 is? Mindkettő jó bele, de ha az 5.1-est teszed bele, akkor a régit teljesen ereszd le, és úgy öntsd bele. Mert a 2 típus nem jó ha keveredik, más az alap összetevő.
Recommended Posts