Hic Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 De meg lesz nézve! És utántöltök ha hija lesz sok! :-) Igen, az olajat nézd meg, de nem hiszem, hogy a váltó adná a daráló hangot. Akkor szólna egyenesben is. Azért is gyanakszom a csuklókra, mert az, hogy kanyarban szólal meg tök tipikus.... nem csak úgy mehet ám tönkre a csukló, ha elszakad a harang és kiveri a zsírt, hanem magától is kopik ám. Főleg ültetéssel és széles kerékkel... Jól rángasd meg a féltengelyt, érzel-e valami kis kotyogást (ilyen kis morgásnál még nem fog lötyögni, akkor már rég rossz....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 (edited) Na szervizbe van! Majd megnézik! Megemeltem tegnap semmi baja semminek rángadtam semmi! :-( Módosítva Április26, 2006 : dremu Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Megvolt a SERVICE! Nincs semmi gáz sehol aztmondták! Csak a Gumi szivat engem szerintük! Se csapágy se féltengely! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Megvolt a SERVICE! Nincs semmi gáz sehol aztmondták! Csak a Gumi szivat engem szerintük! Se csapágy se féltengely! Akkor jó - hallottam már olyat, hogy (főleg a V mintás, forgásirányos) gumik felhangosodnak kis kopás után, de nem gondoltam, hogy ez kanyarfüggő lehet. Egyébként én a felnire is gondoltam volna, mert az egyik haveromnak a 17-es felni egy kátyúnál az agyrésznél kicsit eldeformálódott amitől hangos is lett a kereke - de te írtad, hogy most voltak a felnik javításon, úgyhogy ez kiesett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Tudod hogyvan! Aztán lehet holnap írom hogy kattog a féltengelyem..... De remélem nem az tényleg hanem a gumi! Mind1 ha valaha szar lesz és tudom, hogy ez a hang "az" akkor irok neked egy PÜ-t! A fröccsim meg a motornál valami szimering de nem veszélyes aszongya mert nem a váltóbol jön hanem a motorból...... És ha durva lesz akkor majd szimeringet kell cserélnem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
so666 Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Akkor jó - hallottam már olyat, hogy (főleg a V mintás, forgásirányos) gumik felhangosodnak kis kopás után, de nem gondoltam, hogy ez kanyarfüggő lehet. Egyébként én a felnire is gondoltam volna, mert az egyik haveromnak a 17-es felni egy kátyúnál az agyrésznél kicsit eldeformálódott amitől hangos is lett a kereke - de te írtad, hogy most voltak a felnik javításon, úgyhogy ez kiesett... Nalam a teli gumi (Pirelli 190 SnowControll 185/65 R 15) zizegett gyorsitas kozben. A nyari nem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Nekem elmúlt ez a dolog. 2db. torony csapágy és gumipogácsa csere /valszeg nem ez volt a bibi, de kellett mert kopogott/, és 1db. valami stabilizáló belső szilent csere. Sztem ez lehetett ami miatt berázott a futómű. Még palyán nem próbáltam ki, de reménykedem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 bocsi, ez nem ide való volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Nem tud valaki egy motorolaj tesztelő vagy összehasonlító oldalt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Nem tud valaki egy motorolaj tesztelő vagy összehasonlító oldalt? valahol a totalcaron olvastam, de sehol most sehol sem találom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 én ma cseréztem olajat a Coupéban. 13.000 km alatt elfogyott 8 deci olaj, tapintásra, még jó, nem égett olaj vol tamit leengettem belőle. most örülök :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 én ma cseréztem olajat a Coupéban. 13.000 km alatt elfogyott 8 deci olaj, tapintásra, még jó, nem égett olaj vol tamit leengettem belőle. most örülök :) De remélem most már nem vizet raktál bele! (--> Opel olaj) :) Ugye valami minőségi olaj került a gépbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 nem. opel olaj. én asszem az a srác vagyok aki- sokakkal ellentétben-hisz abban, hogy az opel olajat az opelbe találták ki. nekem megfelelő, nem is tervezem a váltást. én még hiszek abban, hogy ha valaki akár 50.000 km es olajcsereperiodust ad egy motornál, akkor az az olaj ami birja ezt a km periodust az nem szar... de most jön minnyá Futó Úr, és jól megcáfol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 nem. opel olaj. én asszem az a srác vagyok aki- sokakkal ellentétben-hisz abban, hogy az opel olajat az opelbe találták ki. nekem megfelelő, nem is tervezem a váltást. én még hiszek abban, hogy ha valaki akár 50.000 km es olajcsereperiodust ad egy motornál, akkor az az olaj ami birja ezt a km periodust az nem szar... de most jön minnyá Futó Úr, és jól megcáfol :) Attól függ,hogy milyet raktál bele!Mert ha az 5EFt-os limonádét,akkor... Az 50EKm-t meg hagyjuk meg a marketingeseknek!B@romság,már ne is haragudj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Attól függ,hogy milyet raktál bele!Mert ha az 5EFt-os limonádét,akkor... Az 50EKm-t meg hagyjuk meg a marketingeseknek!B@romság,már ne is haragudj! opel 5w30 ast. nem tudom hogy baromság-e, bár én se hagynám az olajat 50.000 km-t futni. semmilyen olajat se hagynék benne eddig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Autóvásárláskor engem is ezzel az 50ezer km-rel fárasztottak...nem ezért vettem meg a kocsit..de valamit még is csak elárul! Amúgy én 10 ezrenként cseréltetem az olajat a kocsiban. Opelszervízben Mobil 1et rakatok bele...ált: 10W40-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 a te autódba a 10w40 es olaj nem jó. a TIS szerint a Z17DTL be: Motorolaj specifikációk Az előírt motorolaj minőség megjelölésére a GM-LL-A-025 vagy a GM-LL-B-025 Opel olaj-speifikáció minősítése mérvadó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Igazad van Uhuhu: Legutóbb Mobil Synt S 5W40-et raktak bele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Ákos!Majd lent Vadkerten szólj,hogy meséljek magyar márkaszervízekről! Ma hallottam olyanokat,hogy el se hinnétek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Ákos!Majd lent Vadkerten szólj,hogy meséljek magyar márkaszervízekről! Ma hallottam olyanokat,hogy el se hinnétek! :( BAZZZZ. ÉN OTT DOLGOZOM MÁS LASSAN 10 ÉVE :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 most lesz 2 éves a kocsi, kemény 19.000 km-el, de sok-sok belvárosi dugózással 1 éve volt utoljára szervízen, szerintetek kell neki olajcsere? Mivel a gar leját nem biztos, hogy opelékhez viszem (bár gondolom, most is csak olaj+szűrő, max levegő szűrő csere kell neki, ami nem hiszem, hogy olyan nagy összeg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Pont a sok-sok dugó miatt szükséges! Legalábbis én ilyenen nem gondolkoznék. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Pont a sok-sok dugó miatt szükséges! Legalábbis én ilyenen nem gondolkoznék. :huh: le is szeretném, de pl sokan azt mondják 9.000 Km-ként azért nem kell olajat cserélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Évente mindenképpen kell. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Szerfintem is érdemes évente 1X az olajcsere! A motor biztos meghálálja a gondoskodást! Én minden évben kicseréltetem a pollenszűrőt is. 2 évente a hűtővizet meg a klíma leeresztését -tisztítását-cseréjét is elvégeztetem! A minőségre is érdemes odafigyelni-nekem Mobil Synt S 5W-40-et raktak eddig bele-legközelebb Mobil 1 0W-40 lesz benne!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts