Dom Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 Szevasztok, A kocsimat 2007-ben vettem, és xep1.4-es motor van benne.Most van benne 60.000Km. Mennyibe kerül egy 60.000-es szervíz?Mit kell cserélni az olaj+szűrő+pollenszűrőn kívül ? A leírtakon felül a légszűrőt, de egyébként az Opel szervizekben szokott lenni a 4 évesné idősebb autókra akció, ha jól tudom 4+ néven, és baráti áron. De ha mással nincs gondod, ezeket otthon is el tudod végezni, ha adottak a feltételek (szerszám+ szerelőakna) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 Ebben a típusban már lánc van, ugye?Nem kell ékszíj csere.A szervizekkel kapcsolatosan tud valaki Pesten jó, megbízható szervizt? Olyan szerviz kéne , ahol ki is cserélik az olajat meg a többit, nem csak felírják hogy elvégezték... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 és még gyertya :) fékfolyadék ha nem volt cserélve az elmúlt 2 évben Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 Nem tudod esetleg, hogy mennyi fékfolyadék van a rendszerben? Én is most készülök cseréltetni és akkor annyit vennék. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December28, 2012 Megoszt Elküldve December28, 2012 Nem tudod esetleg, hogy mennyi fékfolyadék van a rendszerben? Én is most készülök cseréltetni és akkor annyit vennék. Köszi! kb 0.5 liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December28, 2012 Megoszt Elküldve December28, 2012 ...de a cseréhez nem árt kicsit több mert a légtelenítésnél valamennyi óhatatlanul ki fog folyni. A baj az hogy általában félliteres flakonokban vannak, de egy flakon pont nem elég, kettő meg már sok. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve December28, 2012 Megoszt Elküldve December28, 2012 ...de a cseréhez nem árt kicsit több mert a légtelenítésnél valamennyi óhatatlanul ki fog folyni. A baj az hogy általában félliteres flakonokban vannak, de egy flakon pont nem elég, kettő meg már sok. :blush: nekem pont elég volt a fél liter...pedig a csövekben, munkahengerekben sem hagytam a régiből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December28, 2012 Megoszt Elküldve December28, 2012 én literest szoktam ajánlani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Sziasztok! Nézegettem a fórumot, de nem találok választ arra, hogy a kocsimra jó-e az újabbak hátsó dobja? Nekünk 2004-es "G" Z14XE caravanunk van (nem classic!), ezen még egy nagyobb méretű hátsó dob van. Kezd "megérni" a külseje, a hővédő lassan lehullós róla. (lyuk nincs a dobon) Az érdekel, hogy az újabb XEP caravanok dobja jó-e erre? Árakról tudtok mondani esetleg valamit? Gyárit érdemes venni, vagy van valami javasolt utángyári típus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Sziasztok! Nézegettem a fórumot, de nem találok választ arra, hogy a kocsimra jó-e az újabbak hátsó dobja? Nekünk 2004-es "G" Z14XE caravanunk van (nem classic!), ezen még egy nagyobb méretű hátsó dob van. Kezd "megérni" a külseje, a hővédő lassan lehullós róla. (lyuk nincs a dobon) Az érdekel, hogy az újabb XEP caravanok dobja jó-e erre? Árakról tudtok mondani esetleg valamit? Gyárit érdemes venni, vagy van valami javasolt utángyári típus? minden flex kérdése csak :) egyébként nemtom .. szerintem ... amiket idáig láttam: nem egy kipuf rendszeren faragtam valamit.. és azt szűrtem le hogy a gyári sokkal jobban bírja... pl a 2éves dob ,rosszabb állapotban volt mint a 15éves gyári és nem egy autónál láttam ezt.. de viszont baromi drága a GM Bosal... amit esetleg meg lehet próbálni az a walker és bosal én leszoktam fújni őket pluszba , mert a gyárból úgy jön ki hogy a hegesztés nincs lekezelve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 minden flex kérdése csak :) egyébként nemtom .. szerintem ... amiket idáig láttam: nem egy kipuf rendszeren faragtam valamit.. és azt szűrtem le hogy a gyári sokkal jobban bírja... pl a 2éves dob ,rosszabb állapotban volt mint a 15éves gyári és nem egy autónál láttam ezt.. de viszont baromi drága a GM Bosal... amit esetleg meg lehet próbálni az a walker és bosal én leszoktam fújni őket pluszba , mert a gyárból úgy jön ki hogy a hegesztés nincs lekezelve Alakítás nélkül gondoltam, felfaragni biztos fel lehet, de az érdekelt igazából, hogy mennyire mások a csőátmérők, felfogatási pontok, esetleges lekanyarodó ívek. Asszonynak a B Corsáján is érdekesen volt fent a gyári középső dob: henger dob, de a bekötései ívesen jönnek le, mert a csővonal felett van a dob középvonala. Astránál azért reménykedek, mert talán nem variálták a kasznit a sima XE és az XEP között. Reménykedek, hogy csak anyagtakarékosság a kisebb dob, mint megannyi holmi a "classic" G-nél a simához képest. Az az igazság, hogy sokkal olcsóbb a classic-é. (meg sokkal kisebb is átmérőre) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 annyit tudok hogy az első része az megegyezik ha az ívek és magasságok megegyeznek akkor csak a felfogókat kell átvariálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 annyit tudok hogy az első része az megegyezik ha az ívek és magasságok megegyeznek akkor csak a felfogókat kell átvariálni Ha a kezemben lenne, akkor meg tudnám nézni, de pont ez a kérdés, mert vakon nem akarok hozatni. Ezért érdekelne, hogy aki ilyet már csinált, vagy bennfentes (mint pl Uhuhu), mit mond a dologról. Gondolom nem én cserélek először hátsó dobot egy Z14XE caravanon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Ha a kezemben lenne, akkor meg tudnám nézni, de pont ez a kérdés, mert vakon nem akarok hozatni. Ezért érdekelne, hogy aki ilyet már csinált, vagy bennfentes (mint pl Uhuhu), mit mond a dologról. Gondolom nem én cserélek először hátsó dobot egy Z14XE caravanon. :) Én nem vagyok bennfentes de már csak ha körbenézel a piacon, akkor hogy találsz kipufogókat? Mindnél motor hengerűrtartalom és karosszéria típus van megadva, hogy melyikre szerelheted. Meg esetleg csőátmérő. Ezek mind ismert adatok. A fenéklemezt meg nem hiszem hogy motorkódonként változtatták volna, főleg nem a hátulján a htásó dobnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 T Robz! Bosal katalógus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 T Robz! Bosal katalógus. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Airnorbee Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 Sziasztok! Napokban lettem büszke Opel-, illetve 1. autós tulajdonos.Egy 2006-os 1.6 16V Classic II, Z16XEP motorkóddal. Szervizkönyv szerint 125000 km van benne. Biztonság kedvéért szeretnék egy vezérlés cserét csináltatni rajta. Kb. mire lehet számítani anyag+munkadíjjal (BP) együtt? Vezérműszíj készlet, hosszbordás készlet, vízpumpán kívül kell még valami bele. Köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 Sziasztok! Napokban lettem büszke Opel-, illetve 1. autós tulajdonos.Egy 2006-os 1.6 16V Classic II, Z16XEP motorkóddal. Szervizkönyv szerint 125000 km van benne. Biztonság kedvéért szeretnék egy vezérlés cserét csináltatni rajta. Kb. mire lehet számítani anyag+munkadíjjal (BP) együtt? Vezérműszíj készlet, hosszbordás készlet, vízpumpán kívül kell még valami bele. Köszönöm a válaszokat. Nézd meg az Opel 4+ programját, ott ezek mind benne vannak jó áron, ráadásul garis meló, szervízkönyvbe bejegyezve, stb. Talán két éve a komplett vezérlés csere (vezérműszíj, görgők, vízpumpa) Z14XE-nél olyan 40-45e körül volt mindenestől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Airnorbee Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 Nézd meg az Opel 4+ programját, ott ezek mind benne vannak jó áron, ráadásul garis meló, szervízkönyvbe bejegyezve, stb. Talán két éve a komplett vezérlés csere (vezérműszíj, görgők, vízpumpa) Z14XE-nél olyan 40-45e körül volt mindenestől. Bementem szalonba, 110 ezer úgy minden amit írtam szervíz 4+ progmban. Bíztam benne hogy olcsóbb lesz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 Bementem szalonba, 110 ezer úgy minden amit írtam szervíz 4+ progmban. Bíztam benne hogy olcsóbb lesz..... Na, most felcsukom az állam... Nekem az 1.4-es motorhoz tuti 45 alatt volt a vége. Ők adták a vezérlés szettet és a vízpumpát is. Hosszbordást nem cseréltünk, azt nem kellett. Ennyire felment, vagy ennyire más az 1.6-oshoz az alkatrész ára...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Airnorbee Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 Na, most felcsukom az állam... Nekem az 1.4-es motorhoz tuti 45 alatt volt a vége. Ők adták a vezérlés szettet és a vízpumpát is. Hosszbordást nem cseréltünk, azt nem kellett. Ennyire felment, vagy ennyire más az 1.6-oshoz az alkatrész ára...? Vezérlés vízpumpával munkadíjjal 73 ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 Igaz hogy nekem XE-s de a vezérlésszett meg a vízpumpa került majdnem 40 ezerbe,a szerelő meg 20 ezret kért a cseréért amiben más is benne volt (pillangószelep tisztítás meg átvizsgálás.)Amúgy itt vettem. http://www.bondauto....o--/35/folista/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Igaz hogy nekem XE-s de a vezérlésszett meg a vízpumpa került majdnem 40 ezerbe,a szerelő meg 20 ezret kért a cseréért amiben más is benne volt (pillangószelep tisztítás meg átvizsgálás.)Amúgy itt vettem. http://www.bondauto....o--/35/folista/ Nekem a 4+-ban volt 45e a vezérlés szett és a vízpumpa, de ott nincs külön munkadíj, ennyiért fel is tették! (ha nem kéred a felszerelést, akkor is ennyi lett volna) Amúgy a veszprémi szalonban volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BéCsé Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 OPEL 4+ : "Vezérmű szíj készlet + vízpumpa csere 54 990 - 89 990 Ft" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Airnorbee Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Köszi a válaszokat! Azóta felmerült még egy kérdésem. Hosszbordás szíj szervizkönyv szerint 3 éve illetve 45 ezer km-el ezelőtt volt cserélve. Érdemes/kell-e nekem ezt most cserélni, vagy megspórolható az a 35 ezer Ft. Z16XEP Köszönöm a válaszokat most is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts