Mc-elek Elküldve Szeptember3, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2012 Szia! Még 260ekm-nél sem? :-) nem tartom kizártnak elromlott, csak fura :) az enyémbe lett cserélve ,mert azt hittem hogy rossz (de közben meg jó volt :) ) ... majd beleraktam egy 300ekm futottat és azzal is jó volt :) kb 10e-15ekm mentem azzal a trafóval ,utána eladtam a kocsit :) ez az én tapasztalatom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Szeptember4, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2012 nem is értem.... trafó nem jellemző hogy megáll ennél a motornál ... én bosch- t raknák bele ,mást nem kellene erőltetni 1208020 számon keresd (GM 93177212) szerintem simán vehetsz bele bontottat is Nekem is a gyári bontottat ajánlották(Opel szerelő),de jó hogy nem vettem meg mert nem az volt a baja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember4, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2012 Tuti az a baja :angry: Ki lett mérve műszerrel. Az egyik hengernél már nem igazán ad jó szikrát. Kapott egy ultrahangos tisztítást, de az csak átmeneti segítség volt, ezt a szerelő is megmondta előtte. Alacsony fordulaton berángat gyorsításnál, de azután gyorsan helyreáll, csak így nem igazán akarom használni. Az a fajta vagyok, aki szereti, ha minden szuperül működik az autón. Már ha valami kopog, morog idegesít :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
shabika Elküldve Szeptember4, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2012 Hali. Hogy tudok ellenőrizni szervó olaj szintet? Nyekereg és folyamatosan motyorog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember4, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2012 Tuti az a baja :angry: Ki lett mérve műszerrel. Az egyik hengernél már nem igazán ad jó szikrát. Kapott egy ultrahangos tisztítást, de az csak átmeneti segítség volt, ezt a szerelő is megmondta előtte. Alacsony fordulaton berángat gyorsításnál, de azután gyorsan helyreáll, csak így nem igazán akarom használni. Az a fajta vagyok, aki szereti, ha minden szuperül működik az autón. Már ha valami kopog, morog idegesít :goofy: ha csere akkor ,nincs mese :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember4, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2012 Hali. Hogy tudok ellenőrizni szervó olaj szintet? Nyekereg és folyamatosan motyorog :) a szivattyú sapkájában van egy nívó pálca ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
shabika Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Az a baj hogy bevallom, én azt nem találom. közelebbi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Majdnem Bálint Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Sziasztok! Nem rég vettem egy 2004-es Astra G caravant. itt a fórumon is, meg máshol is láttam, hogy elérhető hozzá egy javítási kézikönyv, valami olyasmi címmel, hogy Opel Astra 98 márciustól (Igy csináld!) Sajnos eddig akárhol találtam rá letölthető formában már nem működött a link. Ha hozzá tudna valaki juttatni ehhez a dokumentációhoz, azért nagyon hálás volnék! Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 (edited) On 2012. 09. 12. at 21:23, Majdnem Bálint írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Majdnem Bálint Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 https://sites.google...led/letoeltesek Köszönöm szépen! Rögtön még egy kérdés: A fájl kiterjesztése djvu. Azt milyen programmal tudom olvasni, vagy mit csináljak vele, hogy olvasható legyen?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Majdnem Bálint Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Elhamarkodott volt az előbbi kérdésem, megtaláltam a megoldást. Még egyszer köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Sziasztok. Azt szeretnem kerdezni, hogy egy es 1.6os benzines astranal mennyi a meg elfogadhato olajvestes ket csere kozott. Szoval mennyi olajat kell megegyen a motor, hogyaz mar baj legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
magellaner Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Nagyon megköszönném ha valaki leírná hogy pontosan melyik fajta feszítő és vezetőgörgő kell az autómhoz és hány darab.( Astra G 98 as 1.4 es x14xe) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 (edited) Sziasztok! Ritkán kérek segítséget Tőletek, de eddig még mindig hasznos dolgokat kaptam! Először is az autóm:'99-es 1.6 Caravan. A probléma a következő: már jó hosszú ideje tapasztalom, hogy az első fútómű jobb oldalárol csörgő hang jön ki. Ez a hang kizárólag akkor jelentkezik, ha egyenetlen úton közlekedek. Akkor is tapasztalom ha lépésben vagy gyorsabban megyek. Nem tudok rájönni, hogy honnan jön, pedig fülelek rendesen. Magát a hangot úgy tudnám leírni, hogy egy lelezult anyacsavar alatt zörgő alátét vagy fémlemez zöreje. Megjegyzem, hogy a gépem június elején volt műszakin, a két függőleges stabilizátor rúd kopásán kivül semmi probléma nem volt vele, s ez orvosolva is lett, de a hang előtteis megvolt és azóta is megvan. Egy apró megfigyelés, aminek nem tudom, hogy köze lehet a dologhoz, de azért leírom. Szóval, mivel alufelnik vannak a kocsi alatt, így jól látható a felniken a fékbetétek szétszóródó pora. Azt tapasztalom, hogy a baloldalon ez a szennyeződés jóval erősebb, mint a jobbon, illetve takarítás után is jóval hamarabb jelentkezik. Ennyi! Ha valakinek ismerős ez a probléma így leírás alapján, kérem, hogy válaszoljon. Nagyon unom már ezt a zörgést, mert akár merre megyek ez a hang kivülről nagyon hallaható. Úgy csörömpölök mint valami bádogos: Előre is köszönöm a segítségeteket! Kicsiricsi Nekem is pont ez a problémám. Valaki tudna valami használható infót adni ez ügyben? Módosítva Szeptember20, 2012 : DM101 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 nézzétek meg a gömbfejeket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Szeptember21, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2012 nézzétek meg a gömbfejeket ;) Nem vagyok szaki a témában, tehát azért kérdezem és nem okoskodásból.Ettől a göbfejtől miért és hogyan tud így csörömpölni kanyarokban a kocsi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Szeptember21, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2012 Sziasztok, ha nyikorog az első futómű rossz úton, akkor honnan lehet tudni, hogy melyik szilentet kell cserélni (toronycsapágy, lengőkar) ? Van más módja, minthogy végignézi az ember az összeset? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Nem vagyok szaki a témában, tehát azért kérdezem és nem okoskodásból.Ettől a göbfejtől miért és hogyan tud így csörömpölni kanyarokban a kocsi ? mert mozog a gömb a fejben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
magellaner Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 sziasztok astra x14xe 1.4 1999 sedanhoz kene nekem kezifekkotel hatra. aztmondtak hogy ketfele fektipus van..pontosan milyen bowden kell? mennyibe kerulne ez nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Szeptember27, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2012 Sziasztok! Féktárcsából és betétből milyet érdemes venni, és hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ALULU Elküldve Szeptember27, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2012 Sziasztok! A közeljövőben esedékes lenne egy féktárcsa és betét csere a szekéren. 2006-os Z16XEP motoros G Astráról lenne szó. Hány mm-es tárcsa való a gépezethez? (Innen válogatok: http://cromax.hu/ope...elso-fektarcsa/, http://cromax.hu/ope...-elso-fekbetet/ ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Szeptember27, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2012 4 lyukúhoz: http://www.opelcentrum.hu/aruhaz/fekrendszer/fek-keszletek/fektarcsa-betet-elso-keszlet-astra-g 5 lyukúhoz: http://www.opelcentrum.hu/aruhaz/fekrendszer/fek-keszletek/fektarcsa-betet-elso-keszlet-ag-zafira én innen vettem a nyár elején gyárit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember27, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2012 Sziasztok! A közeljövőben esedékes lenne egy féktárcsa és betét csere a szekéren. 2006-os Z16XEP motoros G Astráról lenne szó. Hány mm-es tárcsa való a gépezethez? (Innen válogatok: http://cromax.hu/ope...elso-fektarcsa/, http://cromax.hu/ope...-elso-fekbetet/ ) Szia! 4+ ? Első fékbetét + féktárcsa csere 46 990 Ft Ez legalább nem nyikorog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Szeptember28, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2012 Szia! 4+ ? Első fékbetét + féktárcsa csere 46 990 Ft Ez legalább nem nyikorog. Ez baromi drága! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Szeptember28, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2012 Ez baromi drága! Az lehet, de a fék pont az egyik olyan alkatrész, amin nem szabad spórolni szerintem. (a másik ilyen a gumi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts