Geopake Elküldve Augusztus8, 2012 Elküldve Augusztus8, 2012 Sziasztok! Gyertyát kellene cserélnem.Mi a munkamenete? Leveszem a műanyag takarót a motorról,lecsavarozom a trafósort és kitekerem a gyertyákat?Valahogy így ,vagy van valami trükkje?
Mc-elek Elküldve Augusztus9, 2012 Elküldve Augusztus9, 2012 Sziasztok! Gyertyát kellene cserélnem.Mi a munkamenete? Leveszem a műanyag takarót a motorról,lecsavarozom a trafósort és kitekerem a gyertyákat?Valahogy így ,vagy van valami trükkje? kb ennyi és ha olyan fanatikus vagy mit én akkor gyertyákat nyomatékra húzod ;)
Geopake Elküldve Augusztus9, 2012 Elküldve Augusztus9, 2012 Van nyomatékkulcsom:)Hány Nm-rel kell meghúzni?Még a kerákanyákat is azzal húzom meg.
Mc-elek Elküldve Augusztus9, 2012 Elküldve Augusztus9, 2012 Van nyomatékkulcsom:)Hány Nm-rel kell meghúzni?Még a kerákanyákat is azzal húzom meg. 25Nm
Geopake Elküldve Augusztus9, 2012 Elküldve Augusztus9, 2012 Köszi.Holnap megveszem a gyertyákat,aztán kicserélem.
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2012 Elküldve Augusztus10, 2012 Köszi.Holnap megveszem a gyertyákat,aztán kicserélem. aztán GM legyen vagy bosch (a kettő ugyan az :) )
Geopake Elküldve Augusztus10, 2012 Elküldve Augusztus10, 2012 Megvettem a gyertyákat.Természetes hogy Gm-es.1 polusút adott bele a gyerek,azt mondta 2004 utániakba ez való.Ez is azzal jött,hogy a kétpolúsú tönkreteszi a gyújtótrafót.Valamit magyarázott,hogy miért,de nem értettem.Forgalmi szerint ez való bele,azt mondta.
Geopake Elküldve Augusztus10, 2012 Elküldve Augusztus10, 2012 http://www.mullerauto.net/opel-astra-h/272-gyujtogyertya-1polusu-gyari-2004-tol.html Ilyet adott.
Mc-elek Elküldve Augusztus11, 2012 Elküldve Augusztus11, 2012 http://www.mulleraut...i-2004-tol.html Ilyet adott. ez 1214031 ,ez való a Tiedbe ;)
Geopake Elküldve Augusztus11, 2012 Elküldve Augusztus11, 2012 Reméltem,hogy jót ad a boltos csávó.Állítólag most 2 polusú van benne,legalábbis a szerelő azt mondta,mikor átnézte a kocsit.A bal oldali stabilizátort is cserélnem kell.Na mindjárt megyek is a garázsba:)
Zsoltii Elküldve Augusztus11, 2012 Elküldve Augusztus11, 2012 Sziasztok! Megéri gyári vezérműlánc szettet rakni az autóban vagy megteszi a jóminőségű utángyártott is? Z1.2XE
Mc-elek Elküldve Augusztus11, 2012 Elküldve Augusztus11, 2012 Sziasztok! Megéri gyári vezérműlánc szettet rakni az autóban vagy megteszi a jóminőségű utángyártott is? Z1.2XE akkor legyen febi vagy fag ;)
imy Elküldve Augusztus11, 2012 Elküldve Augusztus11, 2012 Sziasztok! Megéri gyári vezérműlánc szettet rakni az autóban vagy megteszi a jóminőségű utángyártott is? Z1.2XE Miért, mennyi az utánagyártott? http://cromax.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=120450204&flypage=shop.flypage&product_id=6801&option=com_virtuemart&Itemid=26 A gyári 56.5e... Ez nem sok, ha szakad, vagy ha nem jó, akkor meg csak a szívás van vele...
Mc-elek Elküldve Augusztus11, 2012 Elküldve Augusztus11, 2012 vagy swag :) http://opelcentrum.hu/aruhaz/motor/vezerles-keszletek/vezermulanc-keszlet-10-12-14-lancos
Geopake Elküldve Augusztus11, 2012 Elküldve Augusztus11, 2012 Kicseréltem a gyertyákat,erre kidobott egy hibakódot.P0353 Gyújtótekercs 'C' primer/szekunder áramkör.Aztán rájöttem,hogy mi a baj.Elgörbült az egyik kis tüske a trafón amire rámegy a csatlakozó.Levettem az akksisarut,de még mindig kivillogja a hibát.A stabilizátort is kicseréltem,mindjárt nem ropog.
Mc-elek Elküldve Augusztus12, 2012 Elküldve Augusztus12, 2012 Kicseréltem a gyertyákat,erre kidobott egy hibakódot.P0353 Gyújtótekercs 'C' primer/szekunder áramkör.Aztán rájöttem,hogy mi a baj.Elgörbült az egyik kis tüske a trafón amire rámegy a csatlakozó.Levettem az akksisarut,de még mindig kivillogja a hibát.A stabilizátort is kicseréltem,mindjárt nem ropog. ha nem világít a sárga gonosz akkor ne foglalkozz vele,majd törli magát ;)
Geopake Elküldve Augusztus12, 2012 Elküldve Augusztus12, 2012 Már nem világít,megy is rendesen a kocsi.Nem a villáskulcsos autó világított,hanem a másik sárga gonosz:)
Appla Elküldve Augusztus14, 2012 Elküldve Augusztus14, 2012 Sziasztok, új vagyok itt, és rögtön segítséget kérek ma vettem észre hogy a középső féklámpám nem működik de mindkét oldalsó rendben van. honnan van a középső vezérelve ? bal oldali lámpától ? lehet külön biztosítékon, vagy ha mindkét oldalsó lámpa megy akkor más a hiba ? megbontani hogy lehet a búránál a műanyagot, hogy rámérjek kap e feszkót ?
DarthVödör Elküldve Augusztus14, 2012 Elküldve Augusztus14, 2012 (edited) On 2012. 08. 14. at 20:03, Appla írta: Módosítva Április7, 2016 : DarthVödör
torilaci Elküldve Augusztus29, 2012 Elküldve Augusztus29, 2012 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata Astra G szoftverfissítésben? Érdemes megcsinálni? EGR szelepet elég letiltatni vagy inkább csere?
Kicsiricsi Elküldve Szeptember1, 2012 Elküldve Szeptember1, 2012 Sziasztok! Ritkán kérek segítséget Tőletek, de eddig még mindig hasznos dolgokat kaptam! Először is az autóm:'99-es 1.6 Caravan. A probléma a következő: már jó hosszú ideje tapasztalom, hogy az első fútómű jobb oldalárol csörgő hang jön ki. Ez a hang kizárólag akkor jelentkezik, ha egyenetlen úton közlekedek. Akkor is tapasztalom ha lépésben vagy gyorsabban megyek. Nem tudok rájönni, hogy honnan jön, pedig fülelek rendesen. Magát a hangot úgy tudnám leírni, hogy egy lelezult anyacsavar alatt zörgő alátét vagy fémlemez zöreje. Megjegyzem, hogy a gépem június elején volt műszakin, a két függőleges stabilizátor rúd kopásán kivül semmi probléma nem volt vele, s ez orvosolva is lett, de a hang előtteis megvolt és azóta is megvan. Egy apró megfigyelés, aminek nem tudom, hogy köze lehet a dologhoz, de azért leírom. Szóval, mivel alufelnik vannak a kocsi alatt, így jól látható a felniken a fékbetétek szétszóródó pora. Azt tapasztalom, hogy a baloldalon ez a szennyeződés jóval erősebb, mint a jobbon, illetve takarítás után is jóval hamarabb jelentkezik. Ennyi! Ha valakinek ismerős ez a probléma így leírás alapján, kérem, hogy válaszoljon. Nagyon unom már ezt a zörgést, mert akár merre megyek ez a hang kivülről nagyon hallaható. Úgy csörömpölök mint valami bádogos: Előre is köszönöm a segítségeteket! Kicsiricsi
Kicsiricsi Elküldve Szeptember1, 2012 Elküldve Szeptember1, 2012 Bocsánat, de az előzőekben tévesztettem! A zörej az első futómű bal oldaláról jön!
gabesz76 Elküldve Szeptember3, 2012 Elküldve Szeptember3, 2012 Sziasztok! Kicsit régen jártam már erre:-( Lenne egy kérdésem a hozzáértőkhöz. Gyujtótrafót kellene vennem az autómhoz. Amiket ajánlottak: Mobilletron: 19-23e Bremi: 27-33e között Sok pénzem sajna nincs nagyon rá. Milyen tipust ajánlotok. Vagy csak a gyárit érdemes megvenni, vagy ebből jó az utángyártott is? Z14XEP a motorkódom Alvázszám: WOLOTGF356GO27313 Vagy ha valakinek van eladó jóáron:-) Persze nem használt kellene. Szolnoki vagyok, de járok Kecskeméten, Jászberény, Karcag, Mezőtúr környékén is.
Mc-elek Elküldve Szeptember3, 2012 Elküldve Szeptember3, 2012 Sziasztok! Kicsit régen jártam már erre:-( Lenne egy kérdésem a hozzáértőkhöz. Gyujtótrafót kellene vennem az autómhoz. Amiket ajánlottak: Mobilletron: 19-23e Bremi: 27-33e között Sok pénzem sajna nincs nagyon rá. Milyen tipust ajánlotok. Vagy csak a gyárit érdemes megvenni, vagy ebből jó az utángyártott is? Z14XEP a motorkódom Alvázszám: WOLOTGF356GO27313 Vagy ha valakinek van eladó jóáron:-) Persze nem használt kellene. Szolnoki vagyok, de járok Kecskeméten, Jászberény, Karcag, Mezőtúr környékén is. nem is értem.... trafó nem jellemző hogy megáll ennél a motornál ... én bosch- t raknák bele ,mást nem kellene erőltetni 1208020 számon keresd (GM 93177212) szerintem simán vehetsz bele bontottat is
gabesz76 Elküldve Szeptember3, 2012 Elküldve Szeptember3, 2012 nem is értem.... trafó nem jellemző hogy megáll ennél a motornál ... én bosch- t raknák bele ,mást nem kellene erőltetni 1208020 számon keresd (GM 93177212) szerintem simán vehetsz bele bontottat is Szia! Még 260ekm-nél sem? :-)
Recommended Posts