Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Mi a fene kerül 400e-be a légyzsákban?

És ez még az olcsóbbik!

Komplett utasoldali légzsák műszerfalhéjjal együtt (mivel ugye azt is átüti amikor elműködik) 1.1M Ft. :blush: (volt 3 éve mikor utoljára néztem. Most már lehet hogy drágább...)

Amennyit mostanában érnek a G Astrák, elegendő egy kicsit erősebb kocc és gazdasági totálkárra veszik az autót...

Elküldve

És ez még az olcsóbbik!

Komplett utasoldali légzsák műszerfalhéjjal együtt (mivel ugye azt is átüti amikor elműködik) 1.1M Ft. :blush: (volt 3 éve mikor utoljára néztem. Most már lehet hogy drágább...)

Amennyit mostanában érnek a G Astrák, elegendő egy kicsit erősebb kocc és gazdasági totálkárra veszik az autót...

Hát ha eldurran a 2 lufi az 1.5 milla, és akkor ott törik más is, és akkor már tényleg gazdasági totálkár.

Amúgy ilyenkor hogy fizet a biztosító? A kocsi teljes összegét, vagy hogy? (eddig nem volt részem, ergo nem tudom)

Jobb ha az ember vesz egy olyat, ami máshol törött, és a lufik épek, és még az eladott alkatrészből akár jól is jön ki.

Elküldve

Gondoltam azért ezt beteszem ide, mert a lélegzetem elállt mikor megláttam az árat.Megkérdeztem a márkakereskedést ahol a kocsit vettem, és ezt küldték vissza: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

csak cseréld ezt.

http://www.ebay.co.uk/itm/Vauxhall-Opel-ASTRA-G-Mk4-ZAFIRA-A-98-04-Drivers-Airbag-Steering-Wheel-New-/221004597931?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3374e68aab

kb 6500ft és új!!

Elküldve

Hát ha eldurran a 2 lufi az 1.5 milla, és akkor ott törik más is, és akkor már tényleg gazdasági totálkár.

Amúgy ilyenkor hogy fizet a biztosító? A kocsi teljes összegét, vagy hogy? (eddig nem volt részem, ergo nem tudom)

Jobb ha az ember vesz egy olyat, ami máshol törött, és a lufik épek, és még az eladott alkatrészből akár jól is jön ki.

Megállapítja az ép kocsi értékét,

megállapítja a roncs értékét,

a különbözetet kifizeti, esetleg felajánlja, hogy segít értékesíteni a roncsot.

Elküldve

Megállapítja az ép kocsi értékét,

megállapítja a roncs értékét,

a különbözetet kifizeti, esetleg felajánlja, hogy segít értékesíteni a roncsot.

Akkor a totálkár casco nem nagy biznisz.. :(

Elküldve

Üdvözlök Mindenkit!

Új vagyok a fórumon és azonnal nagyon segítségre van szükségem.

Ezen az oldalon olvastam korábban az EGR "ledugózásáról" ezzel azóta sem volt problémám. ( cca.3 éve)

Motorkód:Z16XE

Jelenlegi problémám a következő: Ha a motor üzem meleg lett és valamiért megállok - leállítom az autót - normálisan indul, de 3500 max. fordulatnál nem megy feljebb. Autópályán vagy 80-90km/h felett gyújtás le, vissza aztán megy rendesen tovább. Időnként ezt meg kell ismételni néhányszor mert most már így sem karja az igazat.

Először a vezérmű tengely visszajelzőt jelezte hibának a komputer => csere, aztán a főtengely visszajelző ugyanaz de még mindig nem megy, illetve a fordulatos problémát még mindig csinálja.

Mit tegyek?!

SEGÍTSETEK !!!

Köszönöm előre is mindenkinek.

• 2 weeks later...
Elküldve

Sziasztok!

G Astra-m van és mostanában reggel az első indításkor rángatózva egyenetlenül indul a motor.

A hozzá szólásokból azt szűrtem le, hogy alapjárati motort kellene ki tisztítani.

Csak az a baj, hogy nem találom.

Tudna valaki segíteni, hogy hol kell keresnem?

Astra G 1,2

Elküldve

Sziasztok. Volna egy olyan kérdésem hogy van egy G astrám 1,2 Motorkód x12xe. A hiba már megvan EGR (agr) szelep. Leszedtem kitísztottam de sajnos hiába mert a szelep már nem működik. (beszorult) Az lenne a kérdésem hogy a B corsának ugyanez az egr szelepe? Képeken teljesen azonos.

Elküldve

Sziasztok. Volna egy olyan kérdésem hogy van egy G astrám 1,2 Motorkód x12xe. A hiba már megvan EGR (agr) szelep. Leszedtem kitísztottam de sajnos hiába mert a szelep már nem működik. (beszorult) Az lenne a kérdésem hogy a B corsának ugyanez az egr szelepe? Képeken teljesen azonos.

igen ugyan az ,ha corsa is x12xe ,

de szerintem a z12xe be is olyan van... meg az x10xe,z10xe,z14xep.... talán ezek egyformák

Elküldve

Valaki már cserélt/cseréltetett hosszbordás szíjat Z14XEP-n?

Ezt hogy oldják meg, az egyik motor rögzítő-t oldani kell? De akkor a motort meg meg kell támasztani?

Elküldve

Valaki már cserélt/cseréltetett hosszbordás szíjat Z14XEP-n?

Ezt hogy oldják meg, az egyik motor rögzítő-t oldani kell? De akkor a motort meg meg kell támasztani?

pontosan :)

ki kell szedni a motortartóbakot hozzá .

érdemes megnézni a feszítőt is

Elküldve

pontosan :)

ki kell szedni a motortartóbakot hozzá .

érdemes megnézni a feszítőt is

Kösziii! Nincs gondja, csak érdeklődtem.

Közben megnéztem, és 150e km, vagy 10 év. Akkor még kicsit hanyagolom. :)

Elküldve

Kösziii! Nincs gondja, csak érdeklődtem.

Közben megnéztem, és 150e km, vagy 10 év. Akkor még kicsit hanyagolom. :)

Ennyi intervallum van az 1.4 XEP hosszbordás szíj cseréhez?Ez igen,nem is tudtam......

Elküldve

Ennyi intervallum van az 1.4 XEP hosszbordás szíj cseréhez?Ez igen,nem is tudtam......

Igen, ennyi van a szervizkönyvben.

Elküldve

Sziasztok skacok. Van egy G Astrám, xe12 motorkódú, 55kw-os, 2003-as. Tönkrement a vezérlőkompjúterem, nem tudnátok ajánlani valakit, akinek van bontott, és ki is cserélné a hétvégén? e-mail címem vajkfia@postafiok.hu. Segítségeteket előre is köszönöm

Elküldve

Sziasztok skacok. Van egy G Astrám, xe12 motorkódú, 55kw-os, 2003-as. Tönkrement a vezérlőkompjúterem, nem tudnátok ajánlani valakit, akinek van bontott, és ki is cserélné a hétvégén? e-mail címem vajkfia@postafiok.hu. Segítségeteket előre is köszönöm

Van még hely ahová be tudod írni?

Válaszolni fognak akkor is ha csak a megfelelő helyen kérdezel!

Elküldve

le lehet: a tetején van kettő szegecset kell lefurní,utána a füleket kihajtogatni ,vissza rárakod az új borítást a füleket visszahajtod és kész!

http://www.dezmembra...-04--bOVZOy.jpg

Az nem baj, hogy azt a két szegecset lefúrom, és nem lesz utána ott szegecs?

Vagy ha lefúrom, akkor az újat is oda lehet szegecselni?

Elküldve

Az nem baj, hogy azt a két szegecset lefúrom, és nem lesz utána ott szegecs?

Vagy ha lefúrom, akkor az újat is oda lehet szegecselni?

hy

a szegecs csak azért van bent hogy normálisan álljon a burkolat, én nem szegecselten mert nincs hozzá cuccom,hanem odaragasztottam,ukdm berneres ragasztoval az volt itthon,na nem akarsz szegecselni akkor ragaszd oda valamilyen jóminöségű ragysztoval!

üdv

Elküldve

Sziasztok!

G Astra 5 ajtó, fehér - sajna egy őzike végignézte a verda bal oldalát.. :( Merre tudnék bal első sárvédőt és bal hátsó ajtót találni? Bontókat próbáltam, de fehér színben sehol nincs :( Merre keressek? :)

Üdv és köszi,

Atesz

Elküldve

Sziasztok!

G Astra 5 ajtó, fehér - sajna egy őzike végignézte a verda bal oldalát.. :( Merre tudnék bal első sárvédőt és bal hátsó ajtót találni? Bontókat próbáltam, de fehér színben sehol nincs :( Merre keressek? :)

Üdv és köszi,

Atesz

Hát hogy jó állapotú és olyan fehéret találj mint a tied, és ne üssön el, ahhoz szerencse kell, de nagy...

Elküldve

Hát hogy jó állapotú és olyan fehéret találj mint a tied, és ne üssön el, ahhoz szerencse kell, de nagy...

Úgy néz ki, hogy sikerült egy komplett fehér sedan-t (ajtóra sztem uaz, mint az 5 ajtós) találni, abból lesznek az alkatrészek :) Mellesleg itt volt az adok-veszekben :))

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.