Mc-elek Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Akkor így már vágom! És ékszíjat mikor kell cserélni? hosszbordás a neve... én 150e ről tudok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Jogos! Köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Jogos! Köszönöm szépen! a taxis emberke pl 60e ként cseréli.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Olivers Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 sziasztok astra G hez keresek klíma hőcserélőt ami belül van annak mi a szakszerű neve? az a beső elpárologtató? köszi aki segit hamar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 a taxis emberke pl 60e ként cseréli.. Nos, az éppen a vezérműszíj csereperiódusa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Nos az éppen a vezérműszíj csereperiódusa. így szereti.. másrészt meg miért ne.. ez olyan mint hogy 10-15 cserélünk olajat.. tököm se fogja 30nél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Olivers Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Nos az éppen a vezérműszíj csereperiódusa. nekem az y17dt motorosnál 120e a vezérmű csere periódus első gazdától vettem ott 140 nél cserélték nekem most 290 van benne és most cserélem és 35 ért vettem a szettet plusz 10 a vízpumpa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ryker Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Sziasztok, Újoncként kérdéssel kezdeném, 14XEP motorú astra g-nél kb. két hete nem hallom a gyujtás ráadása utáni két-három másodperces - szerintem ac-pumpa hangot. Nehezebben indul a gép (második indítás), két napos állás után 5-6 indítási kísérlet után indul. Valakinek volt már ilyen problémája? Hol kezdjem keresni a megoldást? Holnap kicserélem az üza szűrőt, de nem hiszem hogy bármi köze lehet hozzá (van itthon egy, és ártani nem ártok vele). AC szerintem rendben, utazó 120 környékén is "győzi" a tempót. Szóval nincs ötletem várom a tippeket... Előre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Sziasztok, Újoncként kérdéssel kezdeném, 14XEP motorú astra g-nél kb. két hete nem hallom a gyujtás ráadása utáni két-három másodperces - szerintem ac-pumpa hangot. Nehezebben indul a gép (második indítás), két napos állás után 5-6 indítási kísérlet után indul. Valakinek volt már ilyen problémája? Hol kezdjem keresni a megoldást? Holnap kicserélem az üza szűrőt, de nem hiszem hogy bármi köze lehet hozzá (van itthon egy, és ártani nem ártok vele). AC szerintem rendben, utazó 120 környékén is "győzi" a tempót. Szóval nincs ötletem várom a tippeket... Előre is kösz. én vezérmű tengely jeladóra gondolnák... de gépre kellene rakni előtte.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 nekem az y17dt motorosnál 120e a vezérmű csere periódus első gazdától vettem ott 140 nél cserélték nekem most 290 van benne és most cserélem és 35 ért vettem a szettet plusz 10 a vízpumpa Szia Olivers! y17dt-nél nem 150 000 km-nél kell cserélni a vezérlést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GombiTomi Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Sziasztok! Segítséget kérnék! Astra G hibakód: 1-2-3-10. Elvileg ez a 1230-as hiba, ahogy olvasgatom. Angol hibakódlista változat: http://www.astraownersnetwork.co.uk/showthread.php?t=67396 Ez alapján: P1230 Main Relay Open Circuit C-03 Azaz főáramkör relé hiba, ha jól fordítom. Az melyik és hol van??? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GombiTomi Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Vagy esetleg egyéb ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tariz_ Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Helló! Műszaki vizsga előtt vagyok Astra G Z14Xe 1,4 es gépjárművemmel. III. ill. XIII ben keresnék ajánlatotok alapján jó szerviz helyet. Köszi előre is Z Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Helló! Műszaki vizsga előtt vagyok Astra G Z14Xe 1,4 es gépjárművemmel. III. ill. XIII ben keresnék ajánlatotok alapján jó szerviz helyet. Köszi előre is Z Wesziéket próbáltad már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Helló! Műszaki vizsga előtt vagyok Astra G Z14Xe 1,4 es gépjárművemmel. III. ill. XIII ben keresnék ajánlatotok alapján jó szerviz helyet. Köszi előre is Z NKH 16.290 Ft az ára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Várjatok, ő szervízt keres, az NKH meg nem éppen az. A Weszi inkább, de ő meg se nem a III., se nem a XIII. kerületben van, hanem Törökbálinton. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Wesziéket próbáltad már? :D az egy kicsit távol van a III. kerülettől :D úgy 30 km-rel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Várjatok, ő szervízt keres, az NKH meg nem éppen az. A Weszi inkább, de ő meg se nem a III., se nem a XIII. kerületben van, hanem Törökbálinton. :D Ez igaz. De én saját kezűleg készítettem fel az autót (= lemostam róla a retket). Még a féklámpaizzó az egyik oldalon ki volt égve, a vizsgabiztos vette észre, nem én :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 :D az egy kicsit távol van a III. kerülettől :) úgy 30 km-rel... És az sok egy jó szakemberért? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 nem, nem sok, de ő a 3. vagy a 13 ba keresett valami helyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 nem, nem sok, de ő a 3. vagy a 13 ba keresett valami helyet :D csak én vagyok ilyen helyváltoztató típus, hogy 17-ből hozzád vittem vezérműszíj cserére? :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 csak én vagyok ilyen helyváltoztató típus, hogy 17-ből hozzád vittem vezérműszíj cserére? :D :D :) Majd nem sokára erre is lesz rendelet,hogy mindenki csak a saját kerületébe,városába ill. falujába viheti a kocsit szervízbe és nézhetsz majd nagyokat! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Majd nem sokára erre is lesz rendelet,hogy mindenki csak a saját kerületébe,városába ill. falujába viheti a kocsit szervízbe és nézhetsz majd nagyokat! :D Meg én is! Vihetem az astrát a helyi traktorszerelőkhöz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 csak én vagyok ilyen helyváltoztató típus, hogy 17-ből hozzád vittem vezérműszíj cserére? :D :D :) jaja, meg én aki a velencei tóhoz vittem le az autót futómű beállitásra..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 jaja, meg én aki a velencei tóhoz vittem le az autót futómű beállitásra..... Globalizáció... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts