panizzi Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Megszívtam a leeresztőcsavarral. Fene a fajtáját annak a márkaszervíznek, aki kiszámlázta természetesen, de ugyanazt a lenyalt leeresztőt tekerte vissza. Ilyenkor ráheggesztenek, vagy hogy jön le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Megszívtam a leeresztőcsavarral. Fene a fajtáját annak a márkaszervíznek, aki kiszámlázta természetesen, de ugyanazt a lenyalt leeresztőt tekerte vissza. Ilyenkor ráheggesztenek, vagy hogy jön le? először próbáld valami fogóval, vagy beleüt egy nagyobb kulcsot ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 először próbáld valami fogóval, vagy beleüt egy nagyobb kulcsot ... Hát, úgy kezdtem. Gumikalapáccsal beleütöttem a torxfejet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Hát, úgy kezdtem. Gumikalapáccsal beleütöttem a torxfejet... Hidegvágó, vagy egy üthető csavarhúzó a szélének. De utána kuka, kell egy másik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Hát, úgy kezdtem. Gumikalapáccsal beleütöttem a torxfejet... akkor lehet hogy dekli le ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 De utána kuka, kell egy másik. Ez alap, össze nem raknám régi megnyírt vacakkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 akkor lehet hogy dekli le ... Akkor az szopcsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Akkor az szopcsi :D Tessék? :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Akkor az szopcsi :D de azért próbálkozz még.. én hegesztő vagyok..de nem mernék ráhegeszteni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 de azért próbálkozz még.. én hegesztő vagyok..de nem mernék ráhegeszteni.. Van valami állítható hatlapos fogó, most szólt ismi. Csak lejön valahogy. Dekli az szopó szerintem, kipu lemelegítéssel kezdődik (talán).. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Van valami állítható hatlapos fogó, most szólt ismi. Csak lejön valahogy. Dekli az szopó szerintem, kipu lemelegítéssel kezdődik (talán).. patent fogó vagy normális vízpumpafogó vagy cső fogó Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Szisztok! Egy 2008-as Z14XEP motoros kocsiba milyen gyertyát kell venni? Ti mit vettetetek bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Szisztok! Egy 2008-as Z14XEP motoros kocsiba milyen gyertyát kell venni? Ti mit vettetetek bele? gm 1214031 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Tengermély Üdvözletem Mindenkinek! Észrevettem ma délután, hogy tárolt hiba van a verda agyában. Kifaggattam: P0530=Klímaberendezés-nyomásjeladó funkció-rendellenesség Ez mit jelent? Kevés a gáz a rendszerben? Megjegyzem, megfelelően működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Sziasztok! Mikor esedékes a vízpumpa csere 82e van a kocsiba Z14XEP motor van a paripába ékszíj cserével együtt kel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Sziasztok! Mikor esedékes a vízpumpa csere 82e van a kocsiba Z14XEP motor van a paripába ékszíj cserével együtt kel? még ráérsz.. majd ha zúg.. volt itt egy taxis 255ekm-nél még gyári :D ,de ez nem azt jelenti hogy nálad is ennyit bír.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 még ráérsz.. majd ha zúg.. volt itt egy taxis 255ekm-nél még gyári :D ,de ez nem azt jelenti hogy nálad is ennyit bír.. De azért jól hangzik ha ennyit kibír! Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 még ráérsz.. majd ha zúg.. volt itt egy taxis 255ekm-nél még gyári :D ,de ez nem azt jelenti hogy nálad is ennyit bír.. Amúgy minden második vezérműszíjcserénél ajánlott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Amúgy minden második vezérműszíjcserénél ajánlott. oké... de az is változó... kinek mikor kell cserélni..valaki 190e-nél tart és még gyári.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Lehet hülye kérdés lesz de a Z14XEP az nem láncos motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Lehet hülye kérdés lesz de a Z14XEP az nem láncos motor? De. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Lehet hülye kérdés lesz de a Z14XEP az nem láncos motor? de Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 oké... de az is változó... kinek mikor kell cserélni..valaki 190e-nél tart és még gyári.. Esetleg ott,ahol különálló hajtása van a vízpumpának. És ja! Az láncos! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Esetleg ott,ahol különálló hajtása van a vízpumpának. én z14xep-re gondoltam.. ott pedig külön van :D akkor ezt is megbeszéltük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Akkor így már vágom! És ékszíjat mikor kell cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts