sulep Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 2005-ös Astra Classic II (G Astra) 1.4 16V 90LE-s még a korábbi szíjas ecotec változat (nem twinport) gépkiocsiba jó a Shell Helix HX7 10w-40 olaj? Korábban mindig Castrol Magnatec 10w-40-et raktam bele, de most Shell-hez tudok olcsóbban hozzájutni, csak nem tudom, hogy ezt belelehet-e tenni. Milyen minősítést kell itt egyáltalán figyelnem, mert GM nincs ráírva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 2005-ös Astra Classic II (G Astra) 1.4 16V 90LE-s még a korábbi szíjas ecotec változat (nem twinport) gépkiocsiba jó a Shell Helix HX7 10w-40 olaj? Korábban mindig Castrol Magnatec 10w-40-et raktam bele, de most Shell-hez tudok olcsóbban hozzájutni, csak nem tudom, hogy ezt belelehet-e tenni. Milyen minősítést kell itt egyáltalán figyelnem, mert GM nincs ráírva. Jaj jaj... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 2005-ös Astra Classic II (G Astra) 1.4 16V 90LE-s még a korábbi szíjas ecotec változat (nem twinport) gépkiocsiba jó a Shell Helix HX7 10w-40 olaj? Korábban mindig Castrol Magnatec 10w-40-et raktam bele, de most Shell-hez tudok olcsóbban hozzájutni, csak nem tudom, hogy ezt belelehet-e tenni. Milyen minősítést kell itt egyáltalán figyelnem, mert GM nincs ráírva. gm ll a 025 (dexos2) gondolom z14xe motor van benne. pl ezek Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Jaj jaj... <_< Bocsánat hogy ide írtam, de reggel választ kell adnom és itt volt legalább egy kis élet ebben a fórumban. A "jaj jaj" az mit takar nálad? .) Jó hozzá vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 gm ll a 025 (dexos2) gondolom z14xe motor van benne. pl ezek GM olajnál márkásabbat szeretnék tenni bele ezért néztem a Shellt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Bocsánat hogy ide írtam, de reggel választ kell adnom és itt volt legalább egy kis élet ebben a fórumban. A "jaj jaj" az mit takar nálad? .) Jó hozzá vagy nem? Nem azért írtam.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 GM olajnál márkásabbat szeretnék tenni bele ezért néztem a Shellt. okkor olyat keres mint ezek: http://www.gmdexos.com/licensedbrands.html egyébként meg teljesen jó a gm dexos 2 <_< vagy GM-LL-A-025 és GM-LL-B-025 előírást teljesítő motorolajok amik jók az Opelekbe: Mobil 1 New Life 0W-40 Castrol Edge 0W-30 Valvoline SynPower GM 5W-30 BP Visco 7000 M 0W-30 Addinol EXTRA LIGHT MV 038 0W-30 Castrol SLX Professional Longtec 0W-30 ÖMV BIXXOL SPECIAL G Meguin Quality SAE 5W-30 Texaco Havoline Ultra G Longlife 5W-30 LIQUI MOLY Leichtlauf Special LL 5W-30 LIQUI MOLY Syntoil Longtime 0W-30 Statoil LaserWay G 5W-30 Fuchs Titan Supersyn Ecoflex 5W-30 Total QUARTZ ENERGY 9000 0W-30 Motul Specific LL A/B 025 5W-30 AGIP Formula LL G 5W-30 Shell Helix Ultra AG 5W-30 Selénia Multipower 5W-30 ARAL SuperTronic G 0W-30 Elf Excellium Full-Tech 0W-30 MOL Dynamic Synt 5W-30 Q8 Formula G Longlife 5W-30 Igol PROCESS 025A SAE 0W-30 Motul 8100 E-tech Lite 0W-30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gogolak Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Azt szeretném megkérdezni,hogy van 1 Opel Astra G 1.4 16V (2005)-ös kocsim,most van benne 100e km,és vezérműlánc hajtású! Mennyi km után kell ezt kicserélni,vezetett szervízkönyves,és ez alapján még nem volt sose! A vízszivattyút gondolom szíj hajtja,azt akkor már érdemes? Köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Azt szeretném megkérdezni,hogy van 1 Opel Astra G 1.4 16V (2005)-ös kocsim,most van benne 100e km,és vezérműlánc hajtású! Mennyi km után kell ezt kicserélni,vezetett szervízkönyves,és ez alapján még nem volt sose! A vízszivattyút gondolom szíj hajtja,azt akkor már érdemes? Köszönöm a válaszokat! A vezérműláncot akkor szokás cserélni, mikor már csörög a megnyúlástól. Lehet hivatalosan van valami intervalluma, de itt van aki már 200e körül jár a gyárival. A szivattyút a szíjasnál illik cserélni vezérléssel együtt, mivel a vezérműszíj hajtja, és nagy galibát okoz, ha megszorul. Ha nincs baja, én nem cserélném, max a hosszbordás szíjat, ha az már aktuális, vagy elhasználtnak tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kopisti Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Sziasztok! Üdv. mindenkinek, Én nemrég lettem Opel tulaj (Astra G 2007-es évjárat). Próbáltam rákeresni, de sajnos nem találtam itt a fórumon az Astra G service manualt. <_< Ha tudnátok segíteni honnan tudom letölteni azt megköszönném. Köszönettel, Kopisti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Sziasztok! Üdv. mindenkinek, Én nemrég lettem Opel tulaj (Astra G 2007-es évjárat). Próbáltam rákeresni, de sajnos nem találtam itt a fórumon az Astra G service manualt. <_< Ha tudnátok segíteni honnan tudom letölteni azt megköszönném. Köszönettel, Kopisti Kumabushi cartárs jóvoltából itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok!!!! Tudna nekem valako segiteni? olyan kérdésem lenne,hogy az elsö lökhárítora középet megy egy kábel hogy az mi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok!!!! Tudna nekem valako segiteni? olyan kérdésem lenne,hogy az elsö lökhárítora középet megy egy kábel hogy az mi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok!!!! Tudna nekem valako segiteni? olyan kérdésem lenne,hogy az elsö lökhárítora középet megy egy kábel hogy az mi lehet? Külső hőmérőnek a kanóca :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pusztito Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok,ne haragudjatok hogy eltérő témában irok ide,de megszeretném kérdezni hogy 2005 ös 1.4es G astrán 7.5x16"Et38as alufelni rávaló,használható gondnélkül futómű károsodás nélkül?A most rajta levő acélfelni is Et38as.+az említett felni 205/55/R16os gumikkal szerelve?Nem nagy eltérés a váltóméret?mert kalkulátorral /50essel ajánlja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Az említett felnivel tuti nem lesz gond ha nincsen ültetve az autó, egyik gumimérettel sem. A gyári gumiméret váltója 205/50 R16, a /55-ös ugyan nagyobb átmérőben, viszont ezzel abszolút pontos lesz a gyárilag kicsit siető sebességmérőd. Meg ugyan szubjektív, de sztem a 205/55 kicsit ballonos. Tudom, mert nekem is az van (még) és nem nagyon tetszik. :D De legalább kényelmes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok,ne haragudjatok hogy eltérő témában irok ide,de megszeretném kérdezni hogy 2005 ös 1.4es G astrán 7.5x16"Et38as alufelni rávaló,használható gondnélkül futómű károsodás nélkül?A most rajta levő acélfelni is Et38as.+az említett felni 205/55/R16os gumikkal szerelve?Nem nagy eltérés a váltóméret?mert kalkulátorral /50essel ajánlja. Megpakolva vagy több személlyel huppanóknál lehet olyan, hogy hátul beleér. Nekem volt 7.5x16 ET35-ös felnim ugyanekkora gumikkal. Hétköznapi használatban nem volt gond, csak mikor 5en mentünk kirándulni. De azóta kiderült, hogy a hátsó lökhárító felfogatónál volt gond, ami néha beleért, de ezen lehet alakítani (peremeztetni az ívet nem kell, azt nem éri el). Nem is az átmérő miatt jelentkezik ez a probléma, hanem inkább a szélesség miatt. Emiatt persze nem kell lemondani a felnikről, csak azért írom, hogy ne lepődj meg ha meg van terhelve az autó és nézd meg azt a részt. Sokan kivágnak ott egy picit belőle, ami funkcionalitást nem befolyásolja. Én 7.5x17-es felniket készülök feltenni 205/45R17 gumikkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pusztito Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Megpakolva vagy több személlyel huppanóknál lehet olyan, hogy hátul beleér. Nekem volt 7.5x16 ET35-ös felnim ugyanekkora gumikkal. Hétköznapi használatban nem volt gond, csak mikor 5en mentünk kirándulni. De azóta kiderült, hogy a hátsó lökhárító felfogatónál volt gond, ami néha beleért, de ezen lehet alakítani (peremeztetni az ívet nem kell, azt nem éri el). Nem is az átmérő miatt jelentkezik ez a probléma, hanem inkább a szélesség miatt. Emiatt persze nem kell lemondani a felnikről, csak azért írom, hogy ne lepődj meg ha meg van terhelve az autó és nézd meg azt a részt. Sokan kivágnak ott egy picit belőle, ami funkcionalitást nem befolyásolja. Én 7.5x17-es felniket készülök feltenni 205/45R17 gumikkal. Köszönöm a gyors választ mind kettőtöknek!Elbizonytalanodtam,mert ahány ember annyi féle válasz.A gumis,akitől a 16os alut vettem, azt mondta erre ez való16os méretben(205/55/R16) meg ezekre a toldott foldott utakra egyébként is ezt ajánlja +komfort érzet miatt is.De való igaz a /50esnek jobb "állása" van,de ez részlet kérdés.A másik dolog az ET szám volt,mert amint leirtam most is 38as van acélon,télivel(195/65/R15) így vettük nyár végén,de elvileg 49el szerelik?Mi a különbség a kettő közt hosszú távon?A definiciójával tisztában vagyok,csak gyakorlatban nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Köszönöm a gyors választ mind kettőtöknek!Elbizonytalanodtam,mert ahány ember annyi féle válasz.A gumis,akitől a 16os alut vettem, azt mondta erre ez való16os méretben(205/55/R16) meg ezekre a toldott foldott utakra egyébként is ezt ajánlja +komfort érzet miatt is.De való igaz a /50esnek jobb "állása" van,de ez részlet kérdés.A másik dolog az ET szám volt,mert amint leirtam most is 38as van acélon,télivel(195/65/R15) így vettük nyár végén,de elvileg 49el szerelik?Mi a különbség a kettő közt hosszú távon?A definiciójával tisztában vagyok,csak gyakorlatban nem. Igen azok 49-esek lehetnek, ha gyári. A 16-osokkal ami inkább erezhetőbb lesz az a jelenség, hogy nagyobb a tehetetlenségük, vagyis nehezebb lesz picit a kormányt tekerni (azért nem Lada feeling :D ) és mintha jobban törekedne az egyenesre, viszont jobban fogja az utat az tény! A nyomtáv is szélesebb meg a gumik is és sportosabban is fog kinézni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Köszönöm a gyors választ mind kettőtöknek!Elbizonytalanodtam,mert ahány ember annyi féle válasz.A gumis,akitől a 16os alut vettem, azt mondta erre ez való16os méretben(205/55/R16) meg ezekre a toldott foldott utakra egyébként is ezt ajánlja +komfort érzet miatt is.De való igaz a /50esnek jobb "állása" van,de ez részlet kérdés.A másik dolog az ET szám volt,mert amint leirtam most is 38as van acélon,télivel(195/65/R15) így vettük nyár végén,de elvileg 49el szerelik?Mi a különbség a kettő közt hosszú távon?A definiciójával tisztában vagyok,csak gyakorlatban nem. Az a helyzet, hogy minél kisebb az ET szám, ugye annál kintebb esik a kerék középvonala. Ezáltal sokkal több visszajelzést kapsz az úthibákról, jobban kell kapaszkodni a kormányba. Ez sajnos hosszútávon nincs jó hatással a futómű alkatrészeire (talpas, rúdfej, stb...). Ennek ellenére én is feldobom az ET35-ös felniket, mert széééép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pusztito Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Az a helyzet, hogy minél kisebb az ET szám, ugye annál kintebb esik a kerék középvonala. Ezáltal sokkal több visszajelzést kapsz az úthibákról, jobban kell kapaszkodni a kormányba. Ez sajnos hosszútávon nincs jó hatással a futómű alkatrészeire (talpas, rúdfej, stb...). Ennek ellenére én is feldobom az ET35-ös felniket, mert széééép! Ezek a hibák remélem nem 10ezer km-enként fognak jelentkezni cserére...nem sokat járunk vele éves szinten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Ezek a hibák remélem nem 10ezer km-enként fognak jelentkezni cserére...nem sokat járunk vele éves szinten. Nem, persze hogy nem. Az sem biztos, hogy egyáltalán hamarabb tönkremennek. Csak azt mondom, hogy bizonyos alkatrészeken megnő a terhelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 köszönöm a választ!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Nem, persze hogy nem. Az sem biztos, hogy egyáltalán hamarabb tönkremennek. Csak azt mondom, hogy bizonyos alkatrészeken megnő a terhelés. Dőreség volna azt hinni, hogy a számított/tervezettnél nagyobb terhelés nem okoz problémát. A kérdés csak az, mennyi idő alatt, milyen súlyosat, hol, egyáltalán észreveszed-e (törik, hajlik, szakad, gyorsabban fogy valami, veszít a stabilitásból, stb. ) vagy majd műszeres mérésnél jön a meglepi, mert kiderül, hogy a futómű az előírt paramétereire már nem állítható be. Ráadásul a hátsó futómű nem is állítható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraCDX Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Sziasztok ! Fékbetét készletet szeretnék beszerezni 2004. évjáratú Astra G Caravan 1.8 autómhoz, előre, és hátra is . A piacon olyan sokféle van, hogy képtelen vagyok kiválasztani a megfelelőt . A márkaszerviz még alvázszám alapján, sem tudta megmondani, hogy milyen kéne az autóhoz, ugyanis többféle fékrendszerrel szerelték anno a típust . BOSCH, Lucas, vagy még más is ... Hogyan tudhatom meg itthon, az autót/fékrendszert szemrevételezve milyen fékbetéteket szerezzek be, vagy egyáltalán milyen fékrendszerrel szerelt az autóm ? Előbb utóbb a gyári alkatrészek cikkszámára is szükségem lenne . Ezeket honnan szerezhetem be ? Köszi ! Üdv. Astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts