tgabika76 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Sziasztok! Hátsó kipufogódob csere következik az autón. Szerintetek érdemes felszerelés előtt az új dobot mondjuk hőálló festékkel lefújni? Vagy valami más felületkezelési ötlet? Élettartamban számít ez valamit? Vagy hagyjam a francba a molyolást, mert mindenképpen elrohad 2-3 év alatt? Amúgy Bosal dob lesz 8800,-ért... :lol: Üdv. P. Nem rohad el. Bár az utángyártott dobokat nem ismerem, de a gyári az kétrétegű. A belső az rozsdamentes acél, és obskúrus okokból (talán zajcsillapítási céllal) az van beborítva kívülről egy második, már viszonylag könnyen korrodáló réteggel, ami ha elrozsdásodik, max. esztétikai szempontból jelent problémát. Meg kell kérdezni Needforspeed-et, ő lehántotta róla ezt a külső burkot és lefestette az alsó réteget, úgy használta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nem rohad el. Bár az utángyártott dobokat nem ismerem, de a gyári az kétrétegű. A belső az rozsdamentes acél, és obskúrus okokból (talán zajcsillapítási céllal) az van beborítva kívülről egy második, már viszonylag könnyen korrodáló réteggel, ami ha elrozsdásodik, max. esztétikai szempontból jelent problémát. Meg kell kérdezni Needforspeed-et, ő lehántotta róla ezt a külső burkot és lefestette az alsó réteget, úgy használta. Hát sajnos gyárira nem futja jelenleg, és gondolom az utángyártott nem az a minőség, ezért is jutott eszembe a konzerválás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nem rohad el. Bár az utángyártott dobokat nem ismerem, de a gyári az kétrétegű. A belső az rozsdamentes acél, és obskúrus okokból (talán zajcsillapítási céllal) az van beborítva kívülről egy második, már viszonylag könnyen korrodáló réteggel, ami ha elrozsdásodik, max. esztétikai szempontból jelent problémát. Meg kell kérdezni Needforspeed-et, ő lehántotta róla ezt a külső burkot és lefestette az alsó réteget, úgy használta. Egy 5ajtósra X16XEL-hez mennyi lehet a gyári hátsó dob? Én is cserélek....lesz egy eladó koracél sportdobom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Egy 5ajtósra X16XEL-hez mennyi lehet a gyári hátsó dob? Én is cserélek....lesz egy eladó koracél sportdobom :lol: Rákerestem, megtaláltam, fellocsoltak, vérnyomásom helyreállt... Végül is eredeti GM B). Náluk ennyi: LINK 47 525,- HUF :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Rákerestem, megtaláltam, fellocsoltak, vérnyomásom helyreállt... Végül is eredeti GM B). Náluk ennyi: LINK 47 525,- HUF :lol: hát ennyi... kell vagy nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Sziasztok! Hátsó kipufogódob csere következik az autón. Szerintetek érdemes felszerelés előtt az új dobot mondjuk hőálló festékkel lefújni? Vagy valami más felületkezelési ötlet? Élettartamban számít ez valamit? Vagy hagyjam a francba a molyolást, mert mindenképpen elrohad 2-3 év alatt? Amúgy Bosal dob lesz 8800,-ért... :lol: Üdv. P. Szerintem kidobott pénz. Én már próbáltam ilyen hőállónak mondott festéket a kipufogóra, néhány hét után egyszerűen eltűnt róla. :D Ha van rá keret, legközelebb próbáld ki a rozsdamentes dobot. Szerintem az is olcsóbb mint a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Egy 5ajtósra X16XEL-hez mennyi lehet a gyári hátsó dob? Én is cserélek....lesz egy eladó koracél sportdobom Most olvasom, neked olyan van? Miért cseréled le? Hangos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Szerintem kidobott pénz. Én már próbáltam ilyen hőállónak mondott festéket a kipufogóra, néhány hét után egyszerűen eltűnt róla. :lol: Ha van rá keret, legközelebb próbáld ki a rozsdamentes dobot. Szerintem az is olcsóbb mint a gyári. rozsdamentes a megoldás :D 1.4571 anyag minőségből.... nekem tervbe van a komplett csere gyári mintára.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 rozsdamentes a megoldás :lol: 1.4571 anyag minőségből.... nekem tervbe van a komplett csere gyári mintára.. Majd ha kész lesz, tájékoztass légyszi, mennyibe fájt, ki csinálta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Majd ha kész lesz, tájékoztass légyszi, mennyibe fájt, ki csinálta! én csinálom.... :lol: tudod ...rozsdamentes anyagokkal dolgozok... csak anyag ár lesz ...vagy az se B) nem hiányzik senkinek az a 4méter cső :D ,a csőrendelés általában km-ben adjuk le :D nézelődj itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Szerintem kidobott pénz. Én már próbáltam ilyen hőállónak mondott festéket a kipufogóra, néhány hét után egyszerűen eltűnt róla. :lol: Ha van rá keret, legközelebb próbáld ki a rozsdamentes dobot. Szerintem az is olcsóbb mint a gyári. Köszi az infot, akkor nem tökölök a festegetéssel az erkélyen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 én csinálom.... :lol: tudod ...rozsdamentes anyagokkal dolgozok... csak anyag ár lesz ...vagy az se :D nem hiányzik senkinek az a 4méter cső :D ,a csőrendelés általában km-ben adjuk le :D nézelődj itt Mártópácolás... És még mondja valaki, hogy nem csodás a magyar nyelv! Maxi respect az ötletért, és kivitelezésért! Totál custom rozsdamentes kipufogóval eregetni a gázokat nem semmi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 én csinálom.... :lol: tudod ...rozsdamentes anyagokkal dolgozok... csak anyag ár lesz ...vagy az se :D nem hiányzik senkinek az a 4méter cső :D ,a csőrendelés általában km-ben adjuk le :D nézelődj itt Akkor nincs is mit gondolkodni rajta! Hogyogy nincs még kész? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 én csinálom.... :lol: tudod ...rozsdamentes anyagokkal dolgozok... csak anyag ár lesz ...vagy az se :D nem hiányzik senkinek az a 4méter cső :D ,a csőrendelés általában km-ben adjuk le :D nézelődj itt Majd összeírjuk, hány darabot rendelünk! :D Kinek hiányozna még az a pár méter cső! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Majd összeírjuk, hány darabot rendelünk! :D Kinek hiányozna még az a pár méter cső! :lol: Az enyémen gyakorolhat (x12xe), ahogy elnéztem egyszerűbb kialakítású mint a nagyobbaké... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Most olvasom, neked olyan van? Miért cseréled le? Hangos? Nem, szép morgó hangja van, de már meguntam! Azt akarom, hogy teljesen csend legyen!! :lol: Szerk.: végülis csak a vég nem tetszik, lehet, hogy csak azt cserélem valami láthatatlanra!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Hát sajnos gyárira nem futja jelenleg, és gondolom az utángyártott nem az a minőség, ezért is jutott eszembe a konzerválás... szerviz 4+ akcioban nem vészes a gyári ára. az utángyártottak eléggé kakik, nem biztos hogy megéri azt az 5-10 ezer ft árkülönbséget, az hogy 3x cseréj utángyártottat amig az egy gyári lerohad-.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 szerviz 4+ akcioban nem vészes a gyári ára. az utángyártottak eléggé kakik, nem biztos hogy megéri azt az 5-10 ezer ft árkülönbséget, az hogy 3x cseréj utángyártottat amig az egy gyári lerohad-.... Annó az 1.2-re vettem utángyártott dobot.Azt hiszem,hogy fél év múlva már kezdett rozsdálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 hát ennyi... a gyári meg birja 6.8.10 évig... szóval melyik az olcsóbb? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 hát ennyi... a gyári meg birja 6.8.10 évig... szóval melyik az olcsóbb? :D Ez így van,megtanultam,olcsó húsnak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 hát ennyi... a gyári meg birja 6.8.10 évig... szóval melyik az olcsóbb? :lol: 10 év alatt még csak egyszer cseréltem, pedig sok kondenzvizet is kapott belülről a rövid utak miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 szerviz 4+ akcioban nem vészes a gyári ára. az utángyártottak eléggé kakik, nem biztos hogy megéri azt az 5-10 ezer ft árkülönbséget, az hogy 3x cseréj utángyártottat amig az egy gyári lerohad-.... Hát akkor ezt benéztem, majd a következő gyári lesz, mert már megvettem 8800ért a Bosal-t... Köszi a véleményeket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 hát ennyi... a gyári meg birja 6.8.10 évig... szóval melyik az olcsóbb? :D jaja, Janó-dob 4 évig bírta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Sziasztok! Cserélt már Valaki házilag a váltóba olajat?Hol kell leengedni,és hol kell feltölteni? "Igy csináld-ba"néztem,de nem egyértelmű,hogy hol kell feltölteni.Esetleg lenne Valakinek fényképe a leeresztő ill. feltöltő pontról?Ja,és milyen olaj kell bele? :lol: Előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Sziasztok! Cserélt már Valaki házilag a váltóba olajat?Hol kell leengedni,és hol kell feltölteni? "Igy csináld-ba"néztem,de nem egyértelmű,hogy hol kell feltölteni.Esetleg lenne Valakinek fényképe a leeresztő ill. feltöltő pontról?Ja,és milyen olaj kell bele? :lol: Előre is köszönöm a segítséget. Szia, http://www.opelforum.hu/index.php?act=find...&pid=670294 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts