uhuhu Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 micsoda????? inkább gyujtás hid .... nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 ööö... nem, legalábbis a lapra nem az van írva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 ööö... nem, legalábbis a lapra nem az van írva A gyújtáskapcsoló az ott van kb., ahová a kulcsot bedugod. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Akkor passz bár nem is érdekel, lényeg az, hogy most jó minden Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 A gyújtáskapcsoló az ott van kb., ahová a kulcsot bedugod. :oops: Becarok!! 8) ;) :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Hm. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Szija Aga bá! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Szia mindenkinek. Rég találkoztunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 :smt039 bizony.... azt hittem leugrasz szemesre, és ott dumcsizunk. :puppydogeyes: mi van veled??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 most hívtak gyújtáskapcsoló romlott el, azt mondták ez elég sűrűn előfordul :lol: de legalább gyorsak voltak ;) pontos hiba: (amit a munkalapra írtak) - több hengernél gyujtáshiba - 2-es megáll, trafó csere tök tudja ez mit jelent :roll: Akkor ez az a bizonyos gyújtáshíd lesz, aminek a cseréjére visszahívtak? ahogy néztem, mind a négy hengeré egyben van, trafóstul, elektronikástul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Akkor ez az a bizonyos gyújtáshíd lesz, aminek a cseréjére visszahívtak? ahogy néztem, mind a négy hengeré egyben van, trafóstul, elektronikástul. nem hívtak vissza, mentem magamtól, mert elromlott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 nem hívtak vissza, mentem magamtól, mert elromlott ;) Még jó, hogy gari alatt jött elő. Biztos nem olcsó mulatság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 50,000 ft egy ilyen móka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pablor Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Szevasztok! Uhu Te még a Danubiában dolgozol? Mer bibi van az autómmal. Teljesítmény, fogyasztás (alig gyorsul és sokat eszik) , meg apróságok. Ha lehet bevinném hozzátok. Ha nem okés, ajánljatok légyszíves egy megbízható márkaszervízt. Az autó: 1997-es G astra caravan 80e km, benzines 1.4. Nagyon szuper!! Üdv: Pablor Ja még valami: ha majdnem teljesen kifogyott az 50l-es tank ( 3 l maradt), akkor kellett volna légtelenítenem! Ha nem tettem ez okozhatja a teljesítményromlást és a fogyasztás növekedést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 ...Az autó: 1997-es G astra caravan... 97-ben is már volt G Astra? :oops: Ez vmi első szériás lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ATM_automata Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 SZiasztok! 1 oldallal előbb kérdeztem, hogy szerintetek a 135e km-es szervízt szakszervízben, vagy másutt érdemes csináltatni, illetve, hogy miből áll, mit kell megnézni ilyenkor. Neten nem találtam választ, nem tudnátok segíteni? A másik, hogy olvastam itt nem sokkal előrébb egy tank-légtelenítés dolgot. Ezt miért kell? Illetve mikor kell ilyet tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 PABLOR & ATM_....: 1.4 benzineseken nem kell légteleníteni, ha kifogy a nafta. Különben van rajta szellőztető, de ez nem okozhat túlfogyasztást. ATM_...: Nézd meg a szervízkönyvedben, abban le van írva, mit kell csinálni pontosan. Én is megnézhetem, de ez már a Z-s motorokra vonatkozik, nem biztos, hogy a tiedre mérvadó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ATM_automata Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 npasi: Köszi az infót! A szervízkönyvet meg este átnyálazom rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pablor Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 97-ben is már volt G Astra? :oops: Ez vmi első szériás lehet... 98-as (rosszul emlékeztem, de igazad van, első szériás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Szevasztok! Uhu Te még a Danubiában dolgozol? Mer bibi van az autómmal. Teljesítmény, fogyasztás (alig gyorsul és sokat eszik) , meg apróságok. Ha lehet bevinném hozzátok. Ha nem okés, ajánljatok légyszíves egy megbízható márkaszervízt. Az autó: 1997-es G astra caravan 80e km, benzines 1.4. Nagyon szuper!! Üdv: Pablor Ja még valami: ha majdnem teljesen kifogyott az 50l-es tank ( 3 l maradt), akkor kellett volna légtelenítenem! Ha nem tettem ez okozhatja a teljesítményromlást és a fogyasztás növekedést? mi ismerjük egymást? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 mi ismerjük egymást? :roll: Téged mindenki ismer... :twisted: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 persze! ilyen szép gyereket nem lehet nem issmerni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 persze! ilyen szép gyereket nem lehet nem issmerni ;)http://veszedelem.freeblog.hu/Files/kecske_mosoly.gif Látom nagyon szereted a Boci és Pipi rajzfilmsorozatot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pablor Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Még nem találkoztunk személyesen. Régebben irtál nekem szervizelési tanácsokat. (márc környékén) Gondoltam megint megkérdezlek. És mások is téged ajánlottak, hogy ha nagy a gond inkább hozzátok vigyem be. Üdv Pablor Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 És mások is téged ajánlottak, hogy ha nagy a gond inkább hozzátok vigyem be. Üdv Pablor hozzad. még ott vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts