Mc-elek Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 A 32-es tételt kellene cserélnem mert nem húzza le a vizet az ablakról... van-e valami ötlet a cserén kívül mert közel 8e :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 img A 32-es tételt kellene cserélnem mert nem húzza le a vizet az ablakról... van-e valami ötlet a cserén kívül mert közel 8e :) off Hányas ie-n fut neked az epc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 lehet pazarlás, de én 2 évente 1.500.- ért kicserélem :D abból baj nem lehet :) Akkor én még jobban pazarlok, mert évente kilököm belőle :D Nem bízom a magyar benzin illetve a magyar kutak mélyén levő tartályok tisztaságában... A Haynes könyv a Z14XEP-nél az ékszíjhoz a következőket írja: ellenőrzés minden 2 évben vagy 60e km után. Azt nem írja, hogy mondjuk 150e-nél cseréld le, csak annyit, hogy jól vizsgáld át a fent említett intervallumokban és bármilyen sérülést, deformációt látsz rajta, cseréld. Én 120e-nél cseréltem, 5 évesen. Még semmi nem, látszott rajta, de jobb a békesség :D Bár nagy baj nincs, ha szakad, mert a motor nem akad össze (azt ugye a lánc viszi), de azért nem jó hűtés, töltés, szervo és fékrásegítés nélkül maradni. Viszont görgővel együtt illik cserélni, ami maga egy vagyon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ralphin Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Sziasztok! Teljesen uj vagyok, esetleges bénázásokért elnézést... A problémám a következő lenne... A távkapcsolóval lenne problémám, elemet cseréltem benne felprogramozni még felprogramoztam, de egyre ritkábban működött , már abszolulte meg sem nyikkan, pedig világít a piros led.... Nem tudom mit kellene csinalni vele:S Gyári kulcsos,távirányítóról lenne szó...2001es 3 ajtós diesel ha számít! Válaszokat előre is köszönök...!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 [mg]http://kephost.hu/thumb-2BA8_4CB06CCA.jpg A 32-es tételt kellene cserélnem mert nem húzza le a vizet az ablakról... van-e valami ötlet a cserén kívül mert közel 8e :) Külső vagy belő kell? szerk: jóvan, még reggel van. Belsőm van, külsőm nincsen. Szerintem próbálkozz bontóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolinho Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Hi! Most következne a 3 éves szervizem, nem tudom vigyem-e opel szervízbe, mivel már lejárt a gari. Ki hogyan csinálja? Mit javasoltok? Hallottam hogy van valami szavatossági idő a fődarabokra, ez mit jelent ha egyáltalán van ilyen? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Hi! Most következne a 3 éves szervizem, nem tudom vigyem-e opel szervízbe, mivel már lejárt a gari. Ki hogyan csinálja? Mit javasoltok? Hallottam hogy van valami szavatossági idő a fődarabokra, ez mit jelent ha egyáltalán van ilyen? Köszi. Üsd be a Google-ba. Kiokosít rendesen! :) Lejárt gari után olcsóbb lehet más szerelő, feltéve, hogy tényleg érti a dolgát. Viszont a 12 év átrozsdásodási gari csak a márkaszerviz éves szemléinek igazolásával érvényesíthető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Külső vagy belő kell? szerk: jóvan, még reggel van. Belsőm van, külsőm nincsen. Szerintem próbálkozz bontóban. bontottat biztos nem rakok ebből bele,de azért kösz én is tudnák amilyet csak akarok,de most nincs kedvem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Hi! Most következne a 3 éves szervizem, nem tudom vigyem-e opel szervízbe, mivel már lejárt a gari. Ki hogyan csinálja? Mit javasoltok? Hallottam hogy van valami szavatossági idő a fődarabokra, ez mit jelent ha egyáltalán van ilyen? Köszi. simám márkaszerviz :mondjuk a danubiába ,azt nagyon tudom ajánlani :) tudom neked nincs közel,de tuti hogy megcsinálják normálisan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pyte Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Sziasztok! Van egy 98as 8havi G Astrám és a legutóbbi szervizelésen megállapították,hogy csapágyas a generátor valaki nem tudja véletlenül, hogy csapágy vagy tűgörgő van benne ? És ha pontos méret is lenne az nagyon jó lenne! Köszönettel Pyte Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolinho Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 simám márkaszerviz :mondjuk a danubiába ,azt nagyon tudom ajánlani :) tudom neked nincs közel,de tuti hogy megcsinálják normálisan Danubiában beengednek a kocsihoz a műhelybe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Danubiában beengednek a kocsihoz a műhelybe? Ha be szeretnél menni, igen. Szerintem vedd fel a kapcsolatot uhuhu-val, ő többet tud neked ebben segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanca1 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Sziasztok! Szeretnék érdeklődni! Van egy G Astrám 1,6 Caravan és van egy hibajel a motortól folyamatosan világít! Semmi más baj nincs mert megy de világít már 2 hónapja körülbelül! A szerelő azt mondta hogy Lambdaszonda csere lesz! Szerintetek az lehet????? Köszönöm a válaszokat! E-mailben is ha kérhetem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Sziasztok! Szeretnék érdeklődni! Van egy G Astrám 1,6 Caravan és van egy hibajel a motortól folyamatosan világít! Semmi más baj nincs mert megy de világít már 2 hónapja körülbelül! A szerelő azt mondta hogy Lambdaszonda csere lesz! Szerintetek az lehet????? Köszönöm a válaszokat! E-mailben is ha kérhetem! Szia! Lehet lambdaszonda is, de ezer más is. Legjobb lenne ha le tudnád írni a hibakódot pontosan, ehhez viszont szükség lenne a motorkódra, mert kétfajta módon lehet kiolvasni a hibakódot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanca1 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Szia! Lehet lambdaszonda is, de ezer más is. Legjobb lenne ha le tudnád írni a hibakódot pontosan, ehhez viszont szükség lenne a motorkódra, mert kétfajta módon lehet kiolvasni a hibakódot. Sajnos a hiba kódot nem tudom! Motorkódot tudok de az meg nem ér neked semmit hibakód nélkül! Megpróbálom megkérdezni! Köszönöm a válaszod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Sajnos a hiba kódot nem tudom! Motorkódot tudok de az meg nem ér neked semmit hibakód nélkül! Megpróbálom megkérdezni! Köszönöm a válaszod! Nem fogalmaztam egyértelműen, a motorkód csak ahhoz kell, hogy el lehessen dönteni melyik módon tudod kiolvasni a hibakódot :) Ha Z-vel kezdődik a motorkód, akkor álló autónál féket gázt tövig benyomva kell ráadni a gyújtást(de ne indítsd el), és a hibalámpa villogásainak számából lesz a hibakód. Ha X-es motorkódod van, akkor pedig ezen az oldalon leírt lépések alapján kell a csatlakozó két érintkezőjét összekötni dróttal, és utána kezd el villogni a hibalámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanca1 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Nem fogalmaztam egyértelműen, a motorkód csak ahhoz kell, hogy el lehessen dönteni melyik módon tudod kiolvasni a hibakódot :) Ha Z-vel kezdődik a motorkód, akkor álló autónál féket gázt tövig benyomva kell ráadni a gyújtást(de ne indítsd el), és a hibalámpa villogásainak számából lesz a hibakód. Ha X-es motorkódod van, akkor pedig ezen az oldalon leírt lépések alapján kell a csatlakozó két érintkezőjét összekötni dróttal, és utána kezd el villogni a hibalámpa. Ohh így már értem! Megnézem akkor hogy mennyit villog! Ugyan az a motorkódom mint a Tied! Z16XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanca1 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Ohh így már értem! Megnézem akkor hogy mennyit villog! Ugyan az a motorkódom mint a Tied! Z16XE Na meg van a hibakód! 10-4 aztán újra 10-eket villog! Na ez mit mond neked?? Köszönöm a válaszod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Na meg van a hibakód! 10-4 aztán újra 10-eket villog! Na ez mit mond neked?? Köszönöm a válaszod! A 10 villogás 0-nak számít, ez alapján: P0400=Kipufogógáz-visszavezetés funkció-rendellenesség Ez könnyen lehet az EGR hibája, nem ártana ezt kipucolni, végső esetben lezáratni, kitörölni a hibát, és megnézni utána is produkálja-e. A lehetséges hibakódokat amúgy megtalálod itt. (jól jön ilyenkor corsIKa aláírása, nem kell keresgélni :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 A 10 villogás 0-nak számít, ez alapján: P0400=Kipufogógáz-visszavezetés funkció-rendellenesség Ez könnyen lehet az EGR hibája, nem ártana ezt kipucolni, végső esetben lezáratni, kitörölni a hibát, és megnézni utána is produkálja-e. A lehetséges hibakódokat amúgy megtalálod itt. (jól jön ilyenkor corsIKa aláírása, nem kell keresgélni :D ) Jó az öreg a háznál... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanca1 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 A 10 villogás 0-nak számít, ez alapján: P0400=Kipufogógáz-visszavezetés funkció-rendellenesség Ez könnyen lehet az EGR hibája, nem ártana ezt kipucolni, végső esetben lezáratni, kitörölni a hibát, és megnézni utána is produkálja-e. A lehetséges hibakódokat amúgy megtalálod itt. (jól jön ilyenkor corsIKa aláírása, nem kell keresgélni :) ) Huu köszönöm! Melyik is az az EGR?? Bocs de nem értek hozzá! :-) Akkor a lambdaszonda végleg kilőve???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Ha be szeretnél menni, igen. Szerintem vedd fel a kapcsolatot uhuhu-val, ő többet tud neked ebben segíteni. ezt akartam én is írni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Huu köszönöm! Melyik is az az EGR?? Bocs de nem értek hozzá! :-) Akkor a lambdaszonda végleg kilőve???? Először nézzetek rá akkor az EGR-re ,ha már azt írta ki!A lambda az ráér ezek szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanca1 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Először nézzetek rá akkor az EGR-re ,ha már azt írta ki!A lambda az ráér ezek szerint. Szia! Tegnap este ki lett iktatva és takarítva az EGR és akkor is világít a lámpa! Na most innen hova??? Még is lambdaszonda??? Segítsetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 bontottat biztos nem rakok ebből bele,de azért kösz én is tudnák amilyet csak akarok,de most nincs kedvem... :D Mondtam én, hogy bontott? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts