Tomi 1.6 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Sziasztok! Egy kedves idős kollégámnak egy diesel G astra-ja van, és 2 napja nem indul. Csóró az öreg, és próbálnék neki segíteni amiben csak tudok, mert Ő is sokat tett már értem. Ez ügyben fordulnék most hozzátok, mint tapasztalt G astra gurukhoz. Azt már a fórum olvasgatásával megtudtam, hogy hibakódot (merthogy karácsonyfát játszik a műszerfal) úgy tudunk kábel szoftver, és gép nélkül kiolvasni, hogy gáz fék tövig benyom, gyujtás rá, és villogtatja a kódot, a nullát 10 villogással jelzi. Már csak azt nem tudom, hogy a kódok listáját esetleg hol találom. Segítsetek kérlek, és adjatok valami linket, vagy másoljátok be a kódlistát nekem... Köszönöm a segítséget, és a fáradozást! Üdv: Tamás OBD2 magyarul: http://www.obd-diag.hu/index.php?option=co...0&Itemid=49 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Az óracsoport plexijén a jelek mindben ott vannak (még az izzításvisszajelzőé is egy benzinesben), csak nincsenek bevezetékelve és nincsen mögöttük izzó. Értem köszönöm a választ <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Megvettem az 5L motorolajat és 7végén csere Kérdés az lenne hogy mennyit tegyek bele... 3-4 L-t, 1.6-os motorom van azokba mennyit lehet tenni? rolleyes.gif A váltóolajat mikor kell cserélni? Ha van olajsár azt miből lehet észrevenni és hogy kell kimosni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Nekem olyan 4 liter szokott belemenni Megvettem az 5L motorolajat és 7végén csere Kérdés az lenne hogy mennyit tegyek bele... 3-4 L-t, 1.6-os motorom van azokba mennyit lehet tenni? rolleyes.gif A váltóolajat mikor kell cserélni? Ha van olajsár azt miből lehet észrevenni és hogy kell kimosni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Nekem olyan 4 liter szokott belemenni És neked mennyit eszik meg belőle?? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 És neked mennyit eszik meg belőle?? <_< Olajtémával át kéne keveredni az olajos topikba, ott le lehet zsírozni mindent. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Én nem nézem az olajtopicot így itt válaszolok: Két olajcsere közt (15.000 km) egy decit sem. És neked mennyit eszik meg belőle?? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Én nem nézem az olajtopicot így itt válaszolok: Két olajcsere közt (15.000 km) egy decit sem. Na az kemyény..ez hogy lehet mert ugye ezek eszik ám az olajat nemde? Az enyém is szereti <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 A Twinportok már nem eszik. Az előző X16XEL F-em nekem is ette, bár azt elég öregen vettem eleve. Na az kemyény..ez hogy lehet mert ugye ezek eszik ám az olajat nemde? Az enyém is szereti <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thomas007 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 SZiasztok! Először is! Nagyon köszönöm a segítségeteket, és hogy gyorsan válaszoltatok nekem. Másodsorban. kedvesidőskolléga úgy döntött, hogy a harácsoló autószervízben javíttatja a proglémát. Dízel, és most az adagoló valami magasnyomású szivattyúját akarják kicseréltetni/felújíttatni, valamint az adagolót felújíttatni. Tudom, ezek nem olcsó dolgok, de az öcsém diesel kettes golfjában 40 e Ft volt a full adagoló felújítás. (oké,oké, az szívó diesel. Nemtoom minek adtam el neki. A Citroen Berlingo-val is szívtam csak, és a Fabia se egy nagyon elnyűhetetlen valami. Már bánom a kis golf eladását. <_< ) Erre neki 200-250 e Ft-ot mondtak. Ez tényleg ilyen sok, vagy szerencsétlen brutál átb@sszák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Ez tényleg ilyen sok, vagy szerencsétlen brutál átb@sszák? Adagolóval kapcsolatban ilyen összegek szoktak keringeni, sőt! Az a kérdés, hogy amit ők elvégeznek rajta, tényleg ilyen húzós ár-e, de mondom, az adagoló szó mellé sajna akár 300E-es összeg is dukálhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szucspetiee Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Sziasztok ! Valaki nem tudja hogy 99-es G astrahoz hol lehet tanksapka fedelet venni? Egy hete bújom a netet de semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Sziasztok ! Valaki nem tudja hogy 99-es G astrahoz hol lehet tanksapka fedelet venni? Egy hete bújom a netet de semmi... Kérdezd meg itt: Opel Autósbolt Óbuda 06-1/367-28-58. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pionyr Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Üdv! Van egy kis problémám.Remélem jó helyen járok. Opel Astra G 1.6 16V-ről van szó.( X16XEL ) Az a gond,hogy fokozattól függetlenül 1400 és 1750 között ciripelő,csicsergő,csörő,nyikorgó hangot lehet hallani a motor felől. Ha ebben a tartományban folyamatosan haladok,semmi hang nem jön elő,amint gyorsítok vagy terhelést kap rögtön kezdi. Ez a hang üresben sem jön elő,meg menet közben sehol másol sem,csak abban a tartományban terhelésnél. ha valaki tapasztalt már ilyet,vagy van ötlete,várom válaszát. köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Üdv! Van egy kis problémám.Remélem jó helyen járok. Opel Astra G 1.6 16V-ről van szó.( X16XEL ) Az a gond,hogy fokozattól függetlenül 1400 és 1750 között ciripelő,csicsergő,csörő,nyikorgó hangot lehet hallani a motor felől. Ha ebben a tartományban folyamatosan haladok,semmi hang nem jön elő,amint gyorsítok vagy terhelést kap rögtön kezdi. Ez a hang üresben sem jön elő,meg menet közben sehol másol sem,csak abban a tartományban terhelésnél. ha valaki tapasztalt már ilyet,vagy van ötlete,várom válaszát. köszönöm Lehet a szelepek csörögnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thomas007 Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Adagolóval kapcsolatban ilyen összegek szoktak keringeni, sőt! Az a kérdés, hogy amit ők elvégeznek rajta, tényleg ilyen húzós ár-e, de mondom, az adagoló szó mellé sajna akár 300E-es összeg is dukálhat. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pionyr Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Lehet a szelepek csörögnek! Nem.Ez kicsit másfajta zörej.Kicsit olyan mintha egy frekvencián csinálná,mint egy csörő hang. De nem az,mert semmi nem rezonál be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Üdv! Van egy kis problémám.Remélem jó helyen járok. Opel Astra G 1.6 16V-ről van szó.( X16XEL ) Az a gond,hogy fokozattól függetlenül 1400 és 1750 között ciripelő,csicsergő,csörő,nyikorgó hangot lehet hallani a motor felől. Ha ebben a tartományban folyamatosan haladok,semmi hang nem jön elő,amint gyorsítok vagy terhelést kap rögtön kezdi. Ez a hang üresben sem jön elő,meg menet közben sehol másol sem,csak abban a tartományban terhelésnél. ha valaki tapasztalt már ilyet,vagy van ötlete,várom válaszát. köszönöm Ekkora fordulaton talán nem kéne terhelni, 2000 alatt normális olajnyomás sincs, nincs rendes kenés stb. Bocs, de én nem próbálom ki, hogy milyen hangot ad az enyém 1400 és 1750 között. Ettől függetlenül lehet, hogy gond van a tieddel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Sziasztok! Adott 50et futott z14xe Astra Classic. Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor van a legközelebbi kötelező szervize, mit szoktak olyankor cserélni, uszkve mennyi a móka ára. Ha valakinek van tapasztalata, akkor ossza meg légyszi! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Sziasztok! Tudna valaki képet küldeni hogy hol a pollenszürő a G astrában?!Mert elvileg a kesztyűtartó mögött le kell pattintani valami füleket és ott, de nekem ott nincs <_< Köszönöm!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Sziasztok! Tudna valaki képet küldeni hogy hol a pollenszürő a G astrában?!Mert elvileg a kesztyűtartó mögött le kell pattintani valami füleket és ott, de nekem ott nincs <_< Köszönöm!!!! Itt van ni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pionyr Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Ekkora fordulaton talán nem kéne terhelni, 2000 alatt normális olajnyomás sincs, nincs rendes kenés stb. Bocs, de én nem próbálom ki, hogy milyen hangot ad az enyém 1400 és 1750 között. Ettől függetlenül lehet, hogy gond van a tieddel. Itt nem a tartós terhelésről van szó.Tudom hogy nem bírja ha 2000 alatt használjuk,tisztába vagyok vele. De valahogy 2-esbe pl. ki kell gyorsítani.A tartós haladás olyan 1700 körül meg egy kis utcába néha előfordúl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
akoskombi Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Itt van ni! Kestyűtartó mögött a tűzfal bal felén, egy oldalán álló doboz, csak az oldala látszik igazán, a Behr tipusú ajtaját kis fémcsatok fogják, azokat kell lepattintani. Az ajtó jobbról balra nyílik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Itt van ni! Köszike sokat segítettél <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Kestyűtartó mögött a tűzfal bal felén, egy oldalán álló doboz, csak az oldala látszik igazán, a Behr tipusú ajtaját kis fémcsatok fogják, azokat kell lepattintani. Az ajtó jobbról balra nyílik. Neked is köszike <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts