Wraithbar Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 kipufogó oldali vezérműtengely csavarokat utána húzták már? Esélyes, hogy ilyenkorra lazul és aztán törik a vezérműtengely, na az nem lesz olcsó (2005-2007-ig gyártottakra jellemző). amikor elmentem a csere után 1hétre rá után húzásra azt mondták hogy mindent meghúztak. tegnap meghallgattam 1 ismerősömmel ezt a hangot szerinte nem a motor, hanem a szíjnál hallani. Szerinte a feszítővel van a gond. Csapágyra gyanakszik. hozzáteszem az ismerösöm hobbi autószerelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hans Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Üdv mindenkinek.Hazakerült a verda,Úgy néz ki hogy valami alakult a kicsikén,bár szerintem most sem teljesen tökéletes. Szépen muzsikál a drágám bár én még mindig hallok valami kótyogást a szelepek környékéről.Töltöttem bele Dynamic 5w40-et.Igaz előrébb olvastam hogy igazából 10w kellene bele de kaptam egy kis szívességért cserébe,Gondoltam pár ezret elgurulok vele.Nem használom túl sűrűn a gépet.Most elég volt a műszaki meg a hajtókar csapágy meg mindenféle szűrő csere.Jó éjt mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Üdv mindenkinek.Hazakerült a verda,Úgy néz ki hogy valami alakult a kicsikén,bár szerintem most sem teljesen tökéletes. Szépen muzsikál a drágám bár én még mindig hallok valami kótyogást a szelepek környékéről.Töltöttem bele Dynamic 5w40-et.Igaz előrébb olvastam hogy igazából 10w kellene bele de kaptam egy kis szívességért cserébe,Gondoltam pár ezret elgurulok vele.Nem használom túl sűrűn a gépet.Most elég volt a műszaki meg a hajtókar csapágy meg mindenféle szűrő csere.Jó éjt mindenkinek. Mi motorkódod,amúgy?Jó lenne beírni aláírásba vagy valahova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hans Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Bocsánat ha elfelejtettem.x16xel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Akkor télleg 10W40. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Sziasztok! Nekem egy 1.4-es 2 éves gépem van. Mosta a második éves szervízre nem akarom elvinni a márkaszervízbe mert azt mondták a telefonba, hogy 55000Ft. Azért ne már! Felhívtam a Speedy szervízt mert itt fórumba valaki ajánlotta.Ők azt modták, hogy olajcsere+fékfolyadék csere 26000Ft. Elmentem a Norautóhoz ami itt van Dunakeszin.Ott meg 16480Ft-os árajánlatot kaptam.Azért nem mind1.És minőségi Mobil Synt S5w-40-es olajjal,Mahle olajszürővel,DOT 5.1 fékfolyadékkal. Mindezt csak azért írtam le, mert nem semmi, hogy mekkora árkülönbségek vannak.Érdemes szétnézni mielőtt az ember elviszi a kocsit szervízbe.Ja, és azt mondta a srác, hogy nyugodtan bemehetek és végignézhetem az olajcserét meg a többit. Azért ez sem mind1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Mondjuk ha már nem érvényes a garancia, akkor fékfolyadékot nem cseréltetnék, jó lesz az még néhány évig. Motorolajat meg nem egy nagy valami kicserélni, beszerzed a neked tetsző olajat meg egy olajszűrőt és bármelyik szerelő lecseréli, vagy akár otthon is ki lehet cserélni, ha van az embernek udvara vagy garázsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Mondjuk ha már nem érvényes a garancia, akkor fékfolyadékot nem cseréltetnék, jó lesz az még néhány évig. Motorolajat meg nem egy nagy valami kicserélni, beszerzed a neked tetsző olajat meg egy olajszűrőt és bármelyik szervízben kicserélik, vagy akár otthon is ki lehet cserélni, ha van az embernek udvara vagy garázsa. Nincsen se udvarom, se garázs sajna. A fékfolyadékot meg 2 évente kell cserélni.Biztos ami biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 A fékfolyadékot meg 2 évente kell cserélni.Biztos ami biztos. Persze, mert valami powerpointos meg exceles illető ezt így kiagyalta, hogy ezzel jól le lehet húzni a tulajokat. Kb. olyan, mint hogy a 6-7 éves gumit már ne rakd fel. Anyám Citroenjeben 20 év alatt nem volt szerintem fékfolyadék cserélve, de a második 10 alatt biztosan nem, mert arról tudnék. Aztán ha nem vigyáztunk, akkor fékezéskor kifejeltük a szélvédőt még akkor is, amikor a karosszéria már lerohadt róla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Persze, mert valami powerpointos meg exceles illető ezt így kiagyalta, hogy ezzel jól le lehet húzni a tulajokat. Kb. olyan, mint hogy a 6-7 éves gumit már ne rakd fel. Anyám Citroenjeben 20 év alatt nem volt szerintem fékfolyadék cserélve, de a második 10 alatt biztosan nem, mert arról tudnék. Aztán ha nem vigyáztunk, akkor fékezéskor kifejeltük a szélvédőt még akkor is, amikor a karosszéria már lerohadt róla... Bár gumija válogatja, de azért a 3-4. évtől szerintem már érezhető, hogy nincs meg az újkori tapadás (elsősorban szárazon), hiába jó még a profilmélység. Főleg a nyári gumik futófelülete tud felkeményedni. Szóval, ha az akár 4-5 éves gumival már korcsolyázik az ember, inkább csere, mint pl. a zebrán elsodorni emiatt valakit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Bár gumija válogatja, de azért a 3-4. évtől szerintem már érezhető, hogy nincs meg az újkori tapadás... Régebben mentem (nem jószántamból) olyan autóval, amin 14(!) éves gumi volt... borzasztóan repedezett volt az oldalfala, és habár a profilmélység még kitűnő volt, sztem az már egyáltalán nem is kopott tovább, mert érzésre keményebb volt mint az aszfalt. Viszont örökké a defekttől paráztam... A tapadásról nem tudok nyilatkozni, istenkísértés lett volna olyan tempóval közlekedni vele ahol már a tapadásnak is szerepe van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Persze, mert valami powerpointos meg exceles illető ezt így kiagyalta, hogy ezzel jól le lehet húzni a tulajokat. Kb. olyan, mint hogy a 6-7 éves gumit már ne rakd fel. Anyám Citroenjeben 20 év alatt nem volt szerintem fékfolyadék cserélve, de a második 10 alatt biztosan nem, mert arról tudnék. Aztán ha nem vigyáztunk, akkor fékezéskor kifejeltük a szélvédőt még akkor is, amikor a karosszéria már lerohadt róla... Kollégák ! Ez azért nem így van! :lol: A fékfolyadéknak- mint egy kémiai anyagnak - megvan az a rossz tulajdonsága, hogy szereti megkötni a levegőből a páratartalmat. Ez úgy néz ki, hogy szép lassan a gumitömítések mellet jól telítődik, de amíg városi forgalomban araszolgatsz, esetleg kimész az erdőbe a nagymamának vinni borocskát meg kalácsot, nincs is semmi probléma. Használhatod akár húsz évig is, ha addig a fellépő oxidáció miatt nem gyógyulnak be a helyükre a fékmunkahengerek dugattyúi ! Ebben az esetben ugye majd kiadásként jelentkezik a fék felújítása. A nagyobbik baj, amikor az ember fia/lánya utánaköt egy lakókocsit a jó öreg kis G-Astrának, mondván, irány a tengerpart, vagy csak úgy szólóban elmegy egyet kirándulni az Alpokba v. a Tátrába, esetleg a Kékestetőre. Apu / Anyu ereszti lefelé a hegyvidéken a gépet, hátul a gyerkőcök élvezik a tájat, aztán a túlterhelt fékrendszerben elkezd az olaj felmelegedni, közelít a forráspontjához, miközben a benne lévő víztartalom előbb buborékosodni kezd, aztán hirtelen beesik a pedál a tűzfalig és a szerelvény megállíthatatlanul megy a szakadék v a sziklafal felé! :lol: :( :D Jó esetben karosszéria javítás, rosszabb esetben akár halálos vége is lehet a kalandnak ! Ugye, így már érthető, hogy miért kell(ene) legalább 2, de mondjuk 4 év után kicserélni azt a tetves fékfolyadékot !?? 1 liter bőven elég hozzá és nem kerül többe az anyag, mint 2-3ezer forint! ( Ebben már Racing fékolaja is belefér! ) Ha ügyesek vagyunk, akkor fél óra alatt megvan otthon a csere, ha humán beállítottságúak vagyunk, akkor meg bármelyik műhelyben lecserélik 2-5 ezer forintért. Nos, lehet gondolkodni, hogy utasaink, gépjárművünk illetve saját biztonságunk megér -e ennyit ! A fentieket figyelembe véve meg felejtsük el a lehúzós dumát, ennél sokkal jobban lehúznak minket az autós élet más területein, de ez már társadalmi kérdés és nem ide tartozik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mesa82 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Üdv! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Az lenne a kérdésem, hogy nem tudja-e valaki, hogy egy 2004-es 1.7-es dizel opelnek mennyi a gyári szelephézag értéke? Két helyről kaptam választ, de eltérő a két érték, és most nem tudom eldönteni, hogy melyik a jó! Az egyik verzió, az az, hogy 0,15-0,25, a másik pedig az, hogy 0,35-0,45 közötti érték a jó! Tudna valaki segíteni? Még egy kérdés: a szelepfedél tömítés ehhez a típushoz lehetséges hogy 8-10 ezer forintba kerül? A válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 "A fentieket figyelembe véve meg felejtsük el a lehúzós dumát, ennél sokkal jobban lehúznak minket az autós élet más területein, de ez már társadalmi kérdés és nem ide tartozik."... Miért szerinted nem lehúzás az 55000Ft, amikor megcsinálják 16-ért is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Ez a szabad verseny! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 "A fentieket figyelembe véve meg felejtsük el a lehúzós dumát, ennél sokkal jobban lehúznak minket az autós élet más területein, de ez már társadalmi kérdés és nem ide tartozik."... Miért szerinted nem lehúzás az 55000Ft, amikor megcsinálják 16-ért is? szia. ha 2 éves az autód akkor elvileg még van 1 év garancia. lehet hogy most megspórolsz 30-40 ezeret, de ha nem márka szervizbe viszed akkor bukta van a garanciának! lehet spórolsz 30-40 ezret, nah de mi lesz majd akkor ha világítani fog jövőhéten a sárga lányka, elmész és közlik veled, hogy anyag + munkadíj brutto: 135.400.- HUf? :lol: de ez csak egy ötlet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Szép dolog a zsír új autó! Nem pukizott bele senki, viszont az első 3 év anyagilag qrva nagy bukta. Ezt vásárláskor kellett volna mérlegelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Nekem is volt új(sajnos összetört :lol: ),de szerintem az az évi 20-25 ezer ft.(Corsa C) nem sok,amit a szervízre+a garanciára fizettem. Ráadásul volt benne egy garis visszahívás(műanyag váltókuliszacsere fémre),ami gari nélkül ki tudja mennyibe került volna. D e hát aki új autót vesz az ezzel tisztába kell hogy legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 szia. ha 2 éves az autód akkor elvileg még van 1 év garancia. lehet hogy most megspórolsz 30-40 ezeret, de ha nem márka szervizbe viszed akkor bukta van a garanciának! lehet spórolsz 30-40 ezret, nah de mi lesz majd akkor ha világítani fog jövőhéten a sárga lányka, elmész és közlik veled, hogy anyag + munkadíj brutto: 135.400.- HUf? :lol: de ez csak egy ötlet :lol: hogyhogy 3 év a garancia. Max ha hosszabíttatott vki, vagy kapta akcióban vásárláskor nemdebárugyebár? :( Ha neki csak a sztenderd 2 év gari van, volt, akkor ez nem érv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Nekem is volt új(sajnos összetört :lol: ),de szerintem az az évi 20-25 ezer ft.(Corsa C) nem sok,amit a szervízre+a garanciára fizettem. Ráadásul volt benne egy garis visszahívás(műanyag váltókuliszacsere fémre),ami gari nélkül ki tudja mennyibe került volna. D e hát aki új autót vesz az ezzel tisztába kell hogy legyen. Ha töröd, ha nem, akkor sem csak a szervizköltséget bukod. Azzal, hogy aláírtad az adásvételi szerződést, nevedre írják és kezedbe nyomják a kulcsot máris használt autó (még bele sem ültél!) és súlyos pénzeket buktál. :lol: És az utána következő 2-3 évben a legnagyobb az értékvesztése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Nekem is volt új(sajnos összetört :lol: ),de szerintem az az évi 20-25 ezer ft.(Corsa C) nem sok,amit a szervízre+a garanciára fizettem. Ráadásul volt benne egy garis visszahívás(műanyag váltókuliszacsere fémre),ami gari nélkül ki tudja mennyibe került volna. D e hát aki új autót vesz az ezzel tisztába kell hogy legyen. Garis visszahívás, ezt jól megtuningoltad, egy szerviz: - vagy garis - vagy visszahívás - vagy saját költséges Az első kettő egyik sem terhel semmilyen körülmények között egy 2-3 évesen használtan vettnél. - az első, mert olyanod már nincs. Ráadásul ha volt is ilyen gondja, akkor arról esetleg Te nem is tudsz, ha nem számol be az előző tulaj. - a második, mert a gyárnak kerül költségben, függetlenül az autó korától. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Ezt: "De hát aki új autót vesz az ezzel tisztába kell hogy legyen." azért írtam,hogy aki rászán mondjuk 2,6 millát hitelben vagy kp.-ban egy új kocsira,az valszeg tisztában van azzal,hogy ez neki pézügyileg mennyibe kerül az egyik oldalról, a másik oldalról viszont tudja hogy azt az autót ki hajtotta X évig,hogyan,pontosan mennyi km van benne, meg vannak a szervízei,olajcseréi,kopó alkatrész cseréi stb... Én ezzel mikor az új Corsát megvettem tisztában voltam és 100 évig meg még egy nap hajtottam volna (mert új autót csak így éri meg megvenni),ha 4 év után totálra nem törik! 4 évesen volt benne 40 ezer km. és hidd el borzasztó jó érzés volt,hogy soha egyetlen egyszer sem kellett arra gondoljak,hogy mi van a kocsival,be indul vagy sem,mi kopott el benne,mi zörög már megint, egyszerűen csak beültem és ment... Szóval az új autónak is megvan azért az előnye,nem is kevés! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 ... 4 évesen volt benne 40 ezer km. és hidd el borzasztó jó érzés volt,hogy soha egyetlen egyszer sem kellett arra gondoljak,hogy mi van a kocsival,be indul vagy sem,mi kopott el benne,mi zörög már megint, egyszerűen csak beültem és ment... Szóval az új autónak is megvan azért az előnye,nem is kevés! :lol: Ehhez viszont nem kell új autó csak megfelelő szervizelés, karbantartás. Ezek viszont kellenek az új autónak is csak drágábban mérik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Ehhez viszont nem kell új autó csak megfelelő szervizelés, karbantartás. Ezek viszont kellenek az új autónak is csak drágábban mérik. :lol: Mint már említettem a Corsának a szervízszámlái 20-25 ezer ft.környékén voltak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Ezt: "De hát aki új autót vesz az ezzel tisztába kell hogy legyen." azért írtam,hogy aki rászán mondjuk 2,6 millát hitelben vagy kp.-ban egy új kocsira,az valszeg tisztában van azzal,hogy ez neki pézügyileg mennyibe kerül az egyik oldalról, a másik oldalról viszont tudja hogy azt az autót ki hajtotta X évig,hogyan,pontosan mennyi km van benne, meg vannak a szervízei,olajcseréi,kopó alkatrész cseréi stb... Én ezzel mikor az új Corsát megvettem tisztában voltam és 100 évig meg még egy nap hajtottam volna (mert új autót csak így éri meg megvenni),ha 4 év után totálra nem törik! 4 évesen volt benne 40 ezer km. és hidd el borzasztó jó érzés volt,hogy soha egyetlen egyszer sem kellett arra gondoljak,hogy mi van a kocsival,be indul vagy sem,mi kopott el benne,mi zörög már megint, egyszerűen csak beültem és ment... Szóval az új autónak is megvan azért az előnye,nem is kevés! :lol: Ez így van. Új autónál egyetlenegy dologtól tartok (és az nem az értékvesztés, mert az előre kalkulálható és tudható) és az nem más mint a márkakereskedő. Nap, mint nap hallani csúnya dolgokat: - meglépett a pénzzel, a kifizetett autót nem adják át - húzzák nyúzzák az usert - leesett a trélerről, megfestettük itt ott, nem baj, eladjuk újnak - tesztautót 0 km-esen eladni - aztán a garinál is csak opatják az embert hasonlók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts