freeze Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Nem gondoltam,hogy ismeritek egymást korábbról!Vagy ő is palóc vagy te vagy pesti? :D :rolleyes: Mi vagyunk a Jó Palócok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 :rolleyes: Mi vagyunk a Jó Palócok! Túl a barátságon OFF vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeLove Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Köszi a részletes válaszokat! Még annak nézek majd utánna hogy sima 2 éves vagy 2+1 éves a garanciája, mert akkor rászánom azt az összeget. Különben meg nem, mert rendesen megemelkedtek a törlesztőrészletek és ez az autó már biztos hogy meg lesz tartva legalább 10 évig, mert annyira bevállt. A szervizelést meg szerencsére megoldjuk családon belül, nem okoz gondot főleg hogy már túl vagyunk egy omega vezérlés cserén és egy (másik) g astra váltócserén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Köszi a részletes válaszokat! Még annak nézek majd utánna hogy sima 2 éves vagy 2+1 éves a garanciája, mert akkor rászánom azt az összeget. Különben meg nem, mert rendesen megemelkedtek a törlesztőrészletek és ez az autó már biztos hogy meg lesz tartva legalább 10 évig, mert annyira bevállt. A szervizelést meg szerencsére megoldjuk családon belül, nem okoz gondot főleg hogy már túl vagyunk egy omega vezérlés cserén és egy (másik) g astra váltócserén. ohh, hát akkor szervízbe csak ha megvan az a plusz 1 év gari, ha nincs, akkor csak házi bütyök. Van ott szakértelem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
galcs55 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Ahogy Atis25 kolléga is írta minimum 98 oktán. De azért ha jelenleg ilyen gány a helyzet kínáld meg 1-2 tank V-powerrel Racingel 100 oktán!! továbbá 3000 ford alatt ne válts el! ha ez megvolt akkor mehet bele a 98. vagy Evo Neo (MOL) aztán majd tavasszal vissza lehet állni 95-re! ezt valahogy szokd meg illetve városban maximum 3. fokozatig kapcsolj fel. én is csak városban járok mint te a telet sajnos csak így tudom túlélni. ha a vezetési stílust betartod szép lassan kitisztul majd a motor. Sziasztok! Megfogadtam a tanácsaitokat, és V-Power Racinget tankoltam a kocsiba. És láss csodát, az autó tökéletesen működik. Pedig még csak 200 km-t mentem az új benzinnel. Ez hihetetlen, hogy csak ez volt a gond. 2 éve küszködtem a hibakódokkal, mindhiába. Mégegyszer köszönöm a segítséget, nagyon hálás vagyok. További szép napot és jó kocsikázást mindenkinek! :rolleyes: Üdv. Cs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Elég szomorú, hogy egy ilyen konstrukció "csak" a drága tuning benzint szereti :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 nem azt szereti. csak sokan nem megfelelően használják az autót... nekem is volt 1..4 es és 1.8 as ecotec motoros autóm több is, és láss csodát sose volt vele bajom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 nem azt szereti. csak sokan nem megfelelően használják az autót... nekem is volt 1..4 es és 1.8 as ecotec motoros autóm több is, és láss csodát sose volt vele bajom... azé mondom mert én sima benzint tankolok (SHELL, OMW) és eddig ilyen jellegű gondom soha nem volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 hát akkor ennyi. megkéne tanulni rendesen vezetni ezeket az nautókat, és akkor senkinek se lenne baja vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 hát akkor ennyi. megkéne tanulni rendesen vezetni ezeket az nautókat, és akkor senkinek se lenne baja vele. de akkor nem lenne munkátok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lelike Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Sziasztok Na és mit szóltok az OMV super dízel gázolajához? Azt érdemes ilyenkor tankolni? Vagy csak ha az északi sarkra megyek akkor: hipp-hipp és beindul? Amúgy meg itthon tudni kell vezetni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 hát akkor ennyi. megkéne tanulni rendesen vezetni ezeket az nautókat, és akkor senkinek se lenne baja vele. hogy kell ezeket rendesen vezetni? mit értesz ez alatt? milyen vezetéstechnikával érdemes hajtani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 hogy kell ezeket rendesen vezetni? mit értesz ez alatt? milyen vezetéstechnikával érdemes hajtani? IDÉZET(Lacika85 @ 2010-01-18 - 14:12) * Ahogy Atis25 kolléga is írta minimum 98 oktán. De azért ha jelenleg ilyen gány a helyzet kínáld meg 1-2 tank V-powerrel Racingel 100 oktán!! továbbá 3000 ford alatt ne válts el! ha ez megvolt akkor mehet bele a 98. vagy Evo Neo (MOL) aztán majd tavasszal vissza lehet állni 95-re! ezt valahogy szokd meg illetve városban maximum 3. fokozatig kapcsolj fel. én is csak városban járok mint te a telet sajnos csak így tudom túlélni. ha a vezetési stílust betartod szép lassan kitisztul majd a motor. Sziasztok! Megfogadtam a tanácsaitokat, és V-Power Racinget tankoltam a kocsiba. És láss csodát, az autó tökéletesen működik. Pedig még csak 200 km-t mentem az új benzinnel. Ez hihetetlen, hogy csak ez volt a gond. 2 éve küszködtem a hibakódokkal, mindhiába. Mégegyszer köszönöm a segítséget, nagyon hálás vagyok. További szép napot és jó kocsikázást mindenkinek! wink.gif Üdv. Azt hiszem valami ilyesmire gondoltak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Jah, pörgetni kell ezeket (ésszel), azt szeretik. És nem árt időnként egy hosszú út előtt jóféle szeleptisztítós üzemanyagot tankolni. Nem annyira humbug az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 IDÉZET(Lacika85 @ 2010-01-18 - 14:12) * Ahogy Atis25 kolléga is írta minimum 98 oktán. De azért ha jelenleg ilyen gány a helyzet kínáld meg 1-2 tank V-powerrel Racingel 100 oktán!! továbbá 3000 ford alatt ne válts el! ha ez megvolt akkor mehet bele a 98. vagy Evo Neo (MOL) aztán majd tavasszal vissza lehet állni 95-re! ezt valahogy szokd meg illetve városban maximum 3. fokozatig kapcsolj fel. én is csak városban járok mint te a telet sajnos csak így tudom túlélni. ha a vezetési stílust betartod szép lassan kitisztul majd a motor. Sziasztok! Megfogadtam a tanácsaitokat, és V-Power Racinget tankoltam a kocsiba. És láss csodát, az autó tökéletesen működik. Pedig még csak 200 km-t mentem az új benzinnel. Ez hihetetlen, hogy csak ez volt a gond. 2 éve küszködtem a hibakódokkal, mindhiába. Mégegyszer köszönöm a segítséget, nagyon hálás vagyok. További szép napot és jó kocsikázást mindenkinek! wink.gif Üdv. Azt hiszem valami ilyesmire gondoltak! gondoltam, hogy vmi hasonló választ kapok majd.... de ez nem normális dolog így....na mindegy :D a 3000-es váltások és fagyizás néha, valamint a 100oktános benzin (ááá tényleg nem drága tuningbenzin, akkor mi számít annak?)használata valahogy nem feltétlen tartozik a normál használat kategóriába, és kezelési könyvben sem utalnak kifejezetten rá (igen én az vagyok aki végigolvasta) :P SZERK: ha néha (egész télen!!!!?) meg kell kínálni 98 v 100oktánnal (a 95-ös is qrwa drága), akkor az gáz, nem? A pörgetések az még oké, amúgy is úgy vezetek, azzal nincs bajom, de hogy nem éri be normális, minőségi 95-tel??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 gondoltam, hogy vmi hasonló választ kapok majd.... de ez nem normális dolog így....na mindegy :rolleyes: a 3000-es váltások és fagyizás néha, valamint a 100oktános benzin (ááá tényleg nem drága tuningbenzin, akkor mi számít annak?)használata valahogy nem feltétlen tartozik a normál használat kategóriába, és kezelési könyvben sem utalnak kifejezetten rá (igen én az vagyok aki végigolvasta) :D Na igen, ott 95-ös benzint emlegetnek. Mondjuk a fagyizás az még oké, hogy mondjuk 5000km távonként kicsit meg kell hajtani, de a 98 vagy 100-as benzin állandóan, az azért már durva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Na igen, ott 95-ös benzint emlegetnek. Mondjuk a fagyizás az még oké, hogy mondjuk 5000km távonként kicsit meg kell hajtani, de a 98 vagy 100-as benzin állandóan, az azért már durva... Esetleg e85 neki? 70%benya 30%e85?? Csak kérdem. Nálam nincs gond a fagyival,én annyit hordom hogy torokgyulája lesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Esetleg e85 neki? 70%benya 30%e85?? Csak kérdem. Nálam nincs gond a fagyival,én annyit hordom hogy torokgyulája lesz :D én 8 év alatt egyszer tankoltam 95 helyett 98ast, de akkor is véletlenül :rolleyes: és sose volt ilyen bajom szerintem ez túl van lihegve már kicsit, akinek el van lustulva az autója annak jó lehet egyszer tankolni és kihajtani (bár akkor már lehet hogy érdemesebb bele valami protec adalékot inkább a plusz pénzből), de szerintem ennyi... egyszer ki fogom próbálni a prémium 95öst azt megfogadtam, de azt is csak a fogyi kérdés miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Én is úgy gondolom, hogy leginkább vezetési stílus függvénye. Szerintem uhuhu is erre utalt. Ezt a kocsit és már elődeid is (16V F astra) dinamikusan kell vezetni. Ki kell húzatni, azt szereti. Az állandó 3000 ford alatti üzem nem tsz jót neki, de szeritem kár lenne ezért az Astra-t pellengérre állítani, mert igaz ez minden modern, nem városi forgalomba tervezett autóra. Városi bevásárlásra DAWOO tico-t, meg ehhez hasonló autót kell venni. Ha pedig mégis szinte csak városban használjuk, akkor igen, bizony érdemes alacsonyabb fokozatban közlekedni. Nem kell csodát várni semmitől, régen hogy hozzá voltunk szokva pl ladáknál: "Jól kell bejárat, mert lusta lesz" "Úgy megy ahogy használják" Ma is igazak ezek a dolgok, csak az ebmer hajlamos azt hinni, hogy modern technika mident megold. Nekünk semmi dolgunk. Ez nem így van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Na igen, ott 95-ös benzint emlegetnek. Mondjuk a fagyizás az még oké, hogy mondjuk 5000km távonként kicsit meg kell hajtani, de a 98 vagy 100-as benzin állandóan, az azért már durva... Attól függ mihez durva! Csak annak ajánlom vagy ajánljuk akinek már annyira rossz a helyzet, hogy nincs nap hogy ne villanna ki a sárga lámpa. Ilyenkor kell átállni arra a vezetési stílusra amit corsika is idézett! a premium tuning benzin csak egy plusz amitől jobban indul az autó és könnyebben berobban. akárki akármit mond ezzel túl lehet élni a telet! mint ahogy előttem szólóknak is bejött! ha már nincs 0 fok alatt a hőmérséklet, mondjuk márciusban, akkor lehet megint 95öt tankolni. ami szerény véleményem szerint sehol nincs 95 oktán! de minde1 ez egyéni vélemény! ugyanakkor ezt a 3000 ford váltást illetve városi 3. fokozatot be kell tartani, hogy ne taknyolódjon le ismét. Igaz nem írnak a gépkönyvben semmi ilyet, az nem az jelenti hogy nem működik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Na igen, ott 95-ös benzint emlegetnek. Mondjuk a fagyizás az még oké, hogy mondjuk 5000km távonként kicsit meg kell hajtani, de a 98 vagy 100-as benzin állandóan, az azért már durva... Én nem látok az idézetben olyat,hogy állandóan "tuning"benzint kell tankolni! Ott nagyjából az van írva,hgy ha a sok városi araszolástól vagy a túl kíméletes használattól letaknyosodik-kokszosodik-lustul stb... az autód(nemcsak az Opel ilyen) akkor adj neki mondjuk egy tank jobb hatásfokú benzint és azzal közlekedj úgy hogy a lerakódások lehetőség szerint ki tudjanak tisztulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Ja itt egy link,csak hogy elhidd,hogy nem csak az Astránál(Opelnél van ilyen) fórumelső beírás Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Az utlsó egy-két oldalt végigolvasva egy kicsit elcsodáloztam. Én ahol lehet, ott felváltok 5-ös fokozatba.Ezek szerint nagy baromságot csinálok? Én azt hittem, hogy ezzel jót teszek a kocsinak. :rolleyes: Kevesebb fogyasztás, meg stb.. Újpesten vagy a környékén nem tudtok egy megbízható szerelőt? Éves átvizsgálásra kéne vinnem a kocsit, de márkaszervízbe már nem szeretném elvinni mert 3x annyiba kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Az utlsó egy-két oldalt végigolvasva egy kicsit elcsodáloztam. Én ahol lehet, ott felváltok 5-ös fokozatba.Ezek szerint nagy baromságot csinálok? Én azt hittem, hogy ezzel jót teszek a kocsinak. :rolleyes: Kevesebb fogyasztás, meg stb.. Újpesten vagy a környékén nem tudtok egy megbízható szerelőt? Éves átvizsgálásra kéne vinnem a kocsit, de márkaszervízbe már nem szeretném elvinni mert 3x annyiba kerül. küldtem privit, én hova járok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 én 8 év alatt egyszer tankoltam 95 helyett 98ast, de akkor is véletlenül :rolleyes: és sose volt ilyen bajom szerintem ez túl van lihegve már kicsit, akinek el van lustulva az autója annak jó lehet egyszer tankolni és kihajtani (bár akkor már lehet hogy érdemesebb bele valami protec adalékot inkább a plusz pénzből), de szerintem ennyi... egyszer ki fogom próbálni a prémium 95öst azt megfogadtam, de azt is csak a fogyi kérdés miatt Szerintem is,így van,ha nem hajtod rendesen meglevesedik az orra :D Városba csak akkor használok 4.et ha látom hogy huzamosabb ideig tudok 50-60-70 menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts